عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا گم شدن، پست نشدن، اکسپایر شدن PR کارت کانادا و مشکلات مربوطه

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گم شدن، پست نشدن، اکسپایر شدن PR کارت کانادا و مشکلات مربوطه
آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
Information  07-03-2015, 02:46 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-04-2016, 12:54 AM توسط ForeverBlue. دلیل ویرایش: ایجاد تاپیک جدید به درخواست کاربر و انتقال پست ها )
در این بخش به مشکلات مربوط به گم شدن، پست نشدن، اکسپایر شدن PR کارت کانادا و موارد مشابهی که باعث ایجاد مشکلات در راه بازگشت شهروند دائمی (Permanent Resident) به کانادا میگردند می پردازیم.

نقل قول  

آفلاین AtefehM
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-04-2016, 10:14 PM
سلام
من 21 دسامبر 2015 لند کردم ولی هنوز کارت پی آر نیومده. خیلی نگرانم چون خودم از کانادا خارج شدم و آدرس یکی از اقوام رو دادم. نمیدونم این مدت طبیعی هست یا اینکه مشکلی پیش اومده. اگه کسی با شرایط مشابه هست لطفاً پیام بذاره. ممنون
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-04-2016, 10:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-04-2016, 10:44 PM توسط shubizkumbuli.)
(13-04-2016, 10:14 PM)AtefehM نوشته: سلام
من 21 دسامبر 2015 لند کردم ولی هنوز کارت پی آر نیومده. خیلی نگرانم چون خودم از کانادا خارج شدم و آدرس یکی از اقوام رو دادم. نمیدونم این مدت طبیعی هست یا اینکه مشکلی پیش اومده. اگه کسی با شرایط مشابه هست لطفاً پیام بذاره. ممنون

سلام

احتمال گم شدنش کم نیست و مورد رایجی هست. پست کانادا بسیار پست بدنامی هست.

به هیچ وجه جای نگرانی نیست. نهایت کمی تو خرج میافتید و باید Travel Document تهیه کنید.

این کار از طریق سفارت آنکارا به واسطه VAC ها قابل انجام هست.

Permanent resident travel document

فرم های لازم

جزو مدارک درخواستی مهم ترینش برای شما landing paper هستش. حتی اگر نداشته باشید هم مشکلی نیست. 

مجدد بهتون اطمینان خاطر میدم که این موضوع بسیار رایج هست و خیلی ها این مسیر رو طی کردند. کلا خیلی روند مشخصی داره. صدور مجدد PR کارت هم همینطور.

نقل قول  

آفلاین AtefehM
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-04-2016, 10:51 PM
(13-04-2016, 10:41 PM)shubizkumbuli نوشته: سلام

احتمال گم شدنش کم نیست و مورد رایجی هست. پست کانادا بسیار پست بدنامی هست.

به هیچ وجه جای نگرانی نیست. نهایت کمی تو خرج میافتید و باید Travel Document تهیه کنید.

این کار از طریق سفارت آنکارا به واسطه VAC ها قابل انجام هست.

[/url][url=http://www.cic.gc.ca/english/information/travel-document/index.asp]Permanent resident travel document

فرم های لازم

جزو مدارک درخواستی مهم ترینش برای شما landing paper هستش. حتی اگر نداشته باشید هم مشکلی نیست. 

مجدد بهتون اطمینان خاطر میدم که این موضوع بسیار رایج هست و خیلی ها این مسیر رو طی کردند. کلا خیلی روند مشخصی داره. صدور مجدد PR کارت هم همینطور.

Landing paper رو دارم. متوسط زمان پراسسینگ رو تو سایت 54 روز زده در حالیکه از زمان لندینگ من بیشتر 100 روز میگذره. نمیدونم اصلن کارت فرستاده شده یا هنوز نه. با توجه به اینکه الان ایران هستم چطور میتونم باهاشون تماس بگیرم پیگیری کنم؟ سپاس
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-04-2016, 11:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-04-2016, 11:16 PM توسط shubizkumbuli.)
یک تاپیک خوب در سایت CanadaVisa هست.

یک SpreadSheet هم هست که نمیدونم چقدر آپدیت و صحیح باشه. ولی تو رنج 100 روز کم نیستند کسایی که کارت رو گرفته باشند. اگر عجله ای برای برگشتن ندارید میتونید باز هم کمی صبر کنید.

تو همون تاپیک هم راه های تماس جهت اطلاع از وضعیت رو دوستان گفتند. میتونید پیدا کنید و خلاصه اش رو هم اینجا بذارید تا بقیه استفاده کنند.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 23-05-2025، 10:21 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی