عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران راهنما و قوانین استفاده از انجمن v
1 2 بعدی »
گزارش اشکالات در نسخه جدید فروم

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گزارش اشکالات در نسخه جدید فروم
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
20-09-2015, 12:52 PM
(20-09-2015, 04:28 AM)ariaie نوشته: سلام و ابراز ارادت ویژه خدمت تمام دوستان بزرگوار به ویژه بابک عزیز

در بخش نتیجه پذیرش اطلاعاتی که نشون داده میشه یه فیلدی هستش به عنووان سال که داره سالی رو نشون میده که مال تاریخ رزومه هست.. در صورتی که تاریخ برای پذیرش انتخاب میکنیم. فکر میکنم بهتر هستش که یا فیلد سال و ترم پذیرشی اضافه بشه یا اینکه فیلدها با عنوان های دیگه ای نمایش داده شه .. مثلا سال فارغ التخصیلی و تاریخ پذیرش.

شاد باشید

درود و سپاس از این که نتایج پذیرش‌تون رو وارد کردید.
سال نمایش داده شده، سالی هست که شما برای رزومه خودتون انتخاب می‌کنید. در واقع این قسمت به شما اجازه می‌ده که صرف نظر از سال فارغ‌التحصیلی یا سالی که امتحان داده‌اید و غیره، سالی رو که از رزومه خودتون برای گرفتن پذیرش استفاده کردید انتخاب کنید. در نتیجه اگر در سال ۲۰۱۵ مثلا از رزومه خودتون استفاده کردید بهتره که ۲۰۱۵ رو در این قسمت وارد کنید تا در نتایج پذیرش هم همین عدد نمایش داده بشه.

تاریخ دریافت نتیجه پذیرش هم البته وجود داره که اون در قسمت جزئیات نمایش داده می‌شه و مجزا از سال رزومه هست.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Matin
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-10-2015, 06:41 PM
سلام

من بعد از مدت‌ها وارد فروم شدم و دیدم که تعداد ارسالهای من رو ۹ تا نشون میده!

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-10-2015, 07:29 AM
(27-10-2015, 06:41 PM)Matin نوشته:
سلام

من بعد از مدت‌ها وارد فروم شدم و دیدم که تعداد ارسالهای من رو ۹ تا نشون میده!

درود،
فکر می‌کنم دلیلش این باشه که اکثر پست‌های شما در موضوع دریافت رایگان مقاله بوده که پست‌های قدیمیش حذف می‌شه و پست‌های قدیمی شما هم از اون موضوع حذف شده.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-12-2016, 11:39 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-12-2016, 01:47 PM توسط szeinalilathori.)
@Babak
بابک عزیز سلام

من مشکلی که تو این پست مطرح شده بود رو دارم. موقعی که میخوام امتیازی که دادم رو حذف کنم یا تغییری درش ایجاد کنم این مورد پیش میاد.

ارادتمند 
الهام

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
02-12-2016, 01:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-12-2016, 01:53 PM توسط Babak.)
(02-12-2016, 11:39 AM)szeinalilathori نوشته: @Babak
بابک عزیز سلام

من مشکلی که تو این پست مطرح شده بود رو دارم. موقعی که میخوام امتیازی که دادم رو حذف کنم یا تغییری درش ایجاد کنم این مورد پیش میاد.

ارادتمند 
الهام

ممنون از گزارش مشکل. به نظر می‌رسه که بعضی از تنظیمات دسترسی نرم‌افزار بعد از برخی از به‌روزسازی‌ها به حالت پیش فرض بر‌می‌گرده. من تنظیمات گروه مدیران رو دوباره انجام دادم. باید الان مشکل برطرف شده باشه.

نقل قول  

آفلاین shapol46
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-11-2017, 01:11 PM
سلام

من تو هفته ی اخیر وارد سایت میشم قسمت آگاه سازی وقتی روش کلیک می کنم انگار هنگ میکنه. از کنترل پنل می رم تو پروفایلم و پیغام جدید رو می خونم. نمی تونم امتیاز هم بدم, امتیاز کار نمی کنه.

مرسی
نقل قول  

آفلاین Ebish
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
18-11-2017, 02:08 PM
(18-11-2017, 01:11 PM)shapol46 نوشته: سلام

من تو هفته ی اخیر وارد سایت میشم قسمت آگاه سازی وقتی روش کلیک می کنم انگار هنگ میکنه. از کنترل پنل می رم تو پروفایلم و پیغام جدید رو می خونم. نمی تونم امتیاز هم بدم, امتیاز کار نمی کنه.

مرسی

سلام دوست عزیز

مشکل فوق چند روزی هست که حل شده. کافیه از کلید کنترل و اف5 برای رفرش سایت استفاده کنید تا مشکل برطرف بشه.

موفق باشید
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-04-2018, 05:00 PM
@Babak

بابت اصلاح ویرایشگر پیام‌های شخصی که مدتی به درستی کار نمی‌کرد تشکر می‌کنم.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5