عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
« قبلی 1 2
گرفتن گرین کارت کاری

صفحه‌ها (4): 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن گرین کارت کاری
آفلاین M0TRIX
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-01-2013, 03:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-01-2013, 03:16 AM توسط m.ost.)
سلام.

یه سوالی یه مدته ذهنمو مشغول کرده.

اگر خدای نکرده ما نتونیم ویزای تحصیلی بگیریم(نتونیم پذیریش از دانشگاه بگیرم) و تحصیلمون رو تو ایران بکنیم.بعدا چطوری میتونیم ویزا بگیرم و بریم امریکا ؟واسه کار و زندگی ...

یکی توضیح کامل بده ممنون میشم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-01-2013, 06:50 AM
امریکا سیستم مهاجرتیش با کشورهایی مثل کانادا و استرالیا متفاوته و شما نمی‌تونید از خارج امریکا برای مهاجرت در امریکا اقدام کنید، البته به غیر از موارد خاص مثل لاتاری و اگر اقوام درجه یک داشته باشید که شهروند امریکا باشند.
راهی که بیشتر از هر راه دیگه‌ای محتمله، گرفتن گرین کارد کاری هست. به این شکل که شما ابتدا باید شرکتی رو پیدا کنید که شما رو استخدام کنه و با ویزای کار وارد امریکا بشید و از اون شرکت بخواهید که برای شما درخواست گرین کارد بکنه. البته موقع پیدا کردن کار باید با شرکت صحبت کنید و مطمئن بشید که شرکت مایل هست که برای شما درخواست گرین کارد بکنه. بقیه مراحل دقیقا مشابه مراحلی هست که در این تاپیک توضیح داده شده.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-03-2013, 02:59 AM
من یکی از همکارام ویزای H1 داشت و چند ساله اقدام رده برای گرین کارت و گفت جدیداً یکی از عواملی که پروسه ی گرفتن گرین کارت رو  سریعتر می کنه مقطع تحصیلی اون فرد متقاضی هست.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
09-03-2013, 11:04 AM (آخرین تغییر در ارسال: 08-04-2014, 09:44 PM توسط MaMi.)
بله، درسته. من در اینجا توضیحات بیشتری در مورد نحوه گرفتن گرین کارد از طریق کار داده‌ام. به طور کلی دو گروه مختلف برای گرین کارد کاری هست یکی  گروه EB-3 هست که برای افرادی هست که مدرک لیسانس یا سابقه کار دو سال یا بیشتر دارند و دیگری گروه EB-2 هست که برای افرادی است که مدرک فوق یا بالاتر دارند. مدت زمانی که از طریق گروه EB-2 می‌شه گرین کارد گرفت به مراتب کوتاه‌تر از EB-3 هست و گاهی صحبت از فرق بین ۱ سال و ۸ ساله.
به همین خاطر با مدارک بالاتر در زمان کمتری می‌شه گرین کارد گرفت.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین pooriya2014
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-04-2014, 05:44 PM
بایک جان در حین تحصیل میشه از کارفرما خواست که درخواست گرین کارت کنه؟ و این پروسه چقدر زمان بره؟ کارفرما از اقوامه. من برای فوق میخوام پذیرش بگیرم رشتمم مهندسی مکانیک هست
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-04-2014, 10:16 PM
تا جایی که من اطلاع دارم کارهایی که ماهیت پاره وقت، فصلی یا موقتی داشته باشند مورد قبول قرار نمی گیرند و می بایست کار تمام وقت باشه. همزمان با تحصیل هم که نمیشه یک کار تمام وقت گیر آورد.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین pooriya2014
**
نقل قول

05-04-2014, 10:20 PM
(05-04-2014, 10:16 PM)'M1KE' نوشته: تا جایی که من اطلاع دارم کارهایی که ماهیت پاره وقت، فصلی یا موقتی داشته باشند مورد قبول قرار نمی گیرند و می بایست کار تمام وقت باشه. همزمان با تحصیل هم که نمیشه یک کار تمام وقت گیر آورد.

من الان گیج شدم . مگه مدت اعتبار ویزای تحصیلی تا 2 ماه بعد از اتمام تحصیل نیست؟ خوب اگه من درسم تموم شه تازه بخوام از کارفرما بخوام برام تقاضا کنه اگه همه ی کارها خوب پیش بره من زیر 1 سال نمیتونم گرین کارت بگیرم !!در صورتی که تاریخ اتمام ویزا 2 ماه بعد از اتمام درسه!!!!! این چجوری میشه ؟؟؟!
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
05-04-2014, 10:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-04-2014, 10:31 PM توسط M1KE.)
شما بعد از فارغ التحصیلی می تونید به مدت یک سال به عنوان Optional Practical Training یا OPT کار کنید و در این مدت یک ساله کارفرمای شما برای گرین کارت اقدام کنه. کارهای OPT دو سه ماهی زمان می بره و بهتر هست در ماه های پایانی تحصیل پیگیر اون بشین که وقتی مجوزش صادر شد شما هنوز از اعتبار ویزاتون مونده باشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین pooriya2014
**
نقل قول

07-04-2014, 12:43 AM
(05-04-2014, 10:30 PM)'M1KE' نوشته: شما بعد از فارغ التحصیلی می تونید به مدت یک سال به عنوان Optional Practical Training یا OPT کار کنید و در این مدت یک ساله کارفرمای شما برای گرین کارت اقدام کنه. کارهای OPT دو سه ماهی زمان می بره و بهتر هست در ماه های پایانی تحصیل پیگیر اون بشین که وقتی مجوزش صادر شد شما هنوز از اعتبار ویزاتون مونده باشه.

یه سوال دیگه من میتونم ویزام رو از F-1  به  H-1 عوض نکنم و کارفرما یه ضرب درخواست گرین کارت کنه؟ بعد از اتمام تحصیل .
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-04-2014, 01:27 AM
همونطور كه در بالا گفتم شما تا زماني كه دانشجو هستين هيچ كارفرمايي نميتونه شما رو تمام وقت استخدام كنه. وقتي كار پيدا كردين هم كه اين دو همزمان رخ ميده. دو نكته هست يكي اينكه رقابت براي اين نوع گرين كارت خيلي بالاست و حالت قرعه كشي پيدا كرده دوم هم اينكه لزوما هر كارفرمايي حاضر نميشه براي شما درخواست گرين كارت بده. اين مورد بيشتر در مورد شركتها و تجارتهاي كوچيك صدق ميكنه.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): 1 2 3 4 بعدی »