عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
گرفتن پذیرش برای فوق لیسانس مجدد یا دکترا؟

صفحه‌ها (14): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 14 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن پذیرش برای فوق لیسانس مجدد یا دکترا؟
آفلاین alpachino10
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-12-2013, 11:26 PM
دوستان راهنمایی میفرمایید لطفا:

من فوق دارم. اگه چندتا دانشگاه رو به عنوان دکترا و چند تا دانشگاه رو به عنوان مستر دوم (البته در یک گرایش متفاوت از گرایش مستر اولم) اپلای کنم، بعدا موقع ویزا گرفتن سفارت بهم گیر نمیده؟ که مثلا بگه تو اگه قصدت دکترا بوده پس چرا مستر دوم هم اپلای کردی و یا برعکس؟! (واسه آمریکا میخوام اپلای کنم)

ممنون میشم اگه تجربه ای دارید در اختیار بنده بزارید.
گاه مي انديشم خبر مرگ مرا با تو چه كس مي گويد ؟ آن زمان كه خبر مرگ مرا مي شنوي،روي خندان تو را كاشكي مي ديدم...
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
20-12-2013, 12:28 AM
دوست عزیز من تو پ.م بهتون گفتم که باید دلیلتون کاملا قانع کننده باشه براشون.
شما انسان ازادی هستید و هر کاری دلتون خواست میتونید بکنید فقط سفارت ممکنه یکم بررسیش طول بکشه و یا اکسپت کنه و یا ریجکت کنه و این موارد رو اصلا نمیشه به راحتی پیش بینی کرد.
من فقط این رو مطمین هستم که اگه دلیلتون واقعا محکم باشه و بگید مثلا چرا واسه چند تا دانشگاه دکترا و واسه چند تا فوق مجدد رو برگزیدید و دلیلش رو هم توضیح بدید براشون زیاد مشکلی نخواهید داشت.
بلاخره اونها هم انسان هستند و تمام مسایل رو درک میکنند فقط از قوانین تبعیت کرده و طبق اون به شما ویزا میدن یا زبونم لال! نمیدن.
خودم نقل قول نکردم تا دوستان جواب بدن.
فقط این رو بگم دوستانی مثل شما بوده در جا گرفتن ویزا.
دوستانی بوده درجا ریجکت شدن.
دوستانی بودن 100 روزه در کلیرنس هستن.
در هر حال شما محدودیت واسه خودت ایجاد نکن.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
20-12-2013, 09:03 AM
این موضوعی که اشاره کردین حکایت اون دو کاتب هست که یکی چیزهایی می نوشته که کسی نمی تونسته اونها رو بخونه و دیگری طوری می نوشته که خودش هم نمی تونسته بخونه! شما به نظرم ابتدا می بایست برای خودتون مشخص باشه که چرا هم برای دکترا ثبت نام کردین و هم برای فوق مجدد. در صورتی که خودتون دلیلش رو بدونید تا حد زیادی توضیح دادنش هم ساده میشه. مشکل زمانی هست که خود فرد هم هنوز به تصمیم قطعی در مورد هیچ کدوم از این دو نرسیده باشه و فقط برای همه اقدام کرده باشه تا هر کدوم درست شد همون رو انتخاب کنه.

به نظرم ثبت نام همزمان برای این دو تا حد نشون دهنده این هست که اهداف تحصیلی فرد نامشخص هست و فرد خیلی روی هیچ کدوم از این دو اصرار خاصی نداره. به نظرم اگر هنوز دلیل مشخصی برای این کارتون ندارید اینطور اشاره کنید که خودتون بیشتر علاقه داشتید که فوق رو بخونید با این حال چون شانس گرفن فاند برای ارشد کمتر از دکترا هست برای دکتراها هم ثبت نام کردید که اگر برای اونها فاند گرفتید در دکترا ادامه بدهید. اگر هم که دلیل قانع کننده دیگری دارید که می تونید به همون اشاره کنید. در کل سعی کنید طوری برداشت نشه که خیلی براتون فرق نمی کنه در چه رشته یا مقطعی باشه چون تا حدی نشون دهنده این هست که به اینها صرفا به عنوان ابزاری برای رفتن نگاه می کنید و خودشون زیاد براتون هدف اصلی نیستند.

موفق باشید
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین alpachino10
**
نقل قول

20-12-2013, 10:26 AM
(20-12-2013, 12:28 AM)'Charming' نوشته: دوست عزیز من تو پ.م بهتون گفتم که باید دلیلتون کاملا قانع کننده باشه براشون.
شما انسان ازادی هستید و هر کاری دلتون خواست میتونید بکنید فقط سفارت ممکنه یکم بررسیش طول بکشه و یا اکسپت کنه و یا ریجکت کنه و این موارد رو اصلا نمیشه به راحتی پیش بینی کرد.
من فقط این رو مطمین هستم که اگه دلیلتون واقعا محکم باشه و بگید مثلا چرا واسه چند تا دانشگاه دکترا و واسه چند تا فوق مجدد رو برگزیدید و دلیلش رو هم توضیح بدید براشون زیاد مشکلی نخواهید داشت.
بلاخره اونها هم انسان هستند و تمام مسایل رو درک میکنند فقط از قوانین تبعیت کرده و طبق اون به شما ویزا میدن یا زبونم لال! نمیدن.
خودم نقل قول نکردم تا دوستان جواب بدن.
فقط این رو بگم دوستانی مثل شما بوده در جا گرفتن ویزا.
دوستانی بوده درجا ریجکت شدن.
دوستانی بودن 100 روزه در کلیرنس هستن.
در هر حال شما محدودیت واسه خودت ایجاد نکن.

(20-12-2013, 09:03 AM)'M1KE' نوشته: این موضوعی که اشاره کردین حکایت اون دو کاتب هست که یکی چیزهایی می نوشته که کسی نمی تونسته اونها رو بخونه و دیگری طوری می نوشته که خودش هم نمی تونسته بخونه! شما به نظرم ابتدا می بایست برای خودتون مشخص باشه که چرا هم برای دکترا ثبت نام کردین و هم برای فوق مجدد. در صورتی که خودتون دلیلش رو بدونید تا حد زیادی توضیح دادنش هم ساده میشه. مشکل زمانی هست که خود فرد هم هنوز به تصمیم قطعی در مورد هیچ کدوم از این دو نرسیده باشه و فقط برای همه اقدام کرده باشه تا هر کدوم درست شد همون رو انتخاب کنه.
به نظرم ثبت نام همزمان برای این دو تا حد نشون دهنده این هست که اهداف تحصیلی فرد نامشخص هست و فرد خیلی روی هیچ کدوم از این دو اصرار خاصی نداره. به نظرم اگر هنوز دلیل مشخصی برای این کارتون ندارید اینطور اشاره کنید که خودتون بیشتر علاقه داشتید که فوق رو بخونید با این حال چون شانس گرفن فاند برای ارشد کمتر از دکترا هست برای دکتراها هم ثبت نام کردید که اگر برای اونها فاند گرفتید در دکترا ادامه بدهید. اگر هم که دلیل قانع کننده دیگری دارید که می تونید به همون اشاره کنید. در کل سعی کنید طوری برداشت نشه که خیلی براتون فرق نمی کنه در چه رشته یا مقطعی باشه چون تا حدی نشون دهنده این هست که به اینها صرفا به عنوان ابزاری برای رفتن نگاه می کنید و خودشون زیاد براتون هدف اصلی نیستند.
موفق باشید

Charming عزیز و Mike عزیز خیلی  خیلی متشکرم از راهنمایی هاتون.
در واقع همونطور که Mike عزیز شما اشاره کردید، دلیل من از اینکه دارم در کنار مستر دوم ، دکترا رو هم میزنم همین مسئله فاند هستش. وگرنه خودم به شخصه تمایل خیلی بیشتری دارم که فوق دوم رو بگیرم که هم یه گرایش جدید خونده باشم و رزومه ام رو قویتر کرده باشم و هم بعدش با یک دید بازتر و هم دست بازتر دکترا رو برای یه دانشگاه خیلی خوب اقدام کنم. اگه مسئله فاند نبود که کلا همه رو مستر دوم میزدم و خلاص. اما مسئله فاند که میاد وسط قضیه فرق میکنه. هم واسه مستر دوم و هم دکترا جوابهای خوبی از استادا دارم،ولی خوب فاند هیچ کدومشون تضمین شده نیست از الان .من از نظر خودم دلیل های که می خوام این راهو برم برام قانع کننده ست و تکلیفم واسه خودم مشخصه و میدونم در آینده میخوام چکار کنم .اما خوب این از نظر خودمه، سفارت ممکنه اصلا براش قانع کننده نباشه. و ترس منم همینه. که فکر کنه من مصداق همین کاتب داستان هستم. خصوصا اینکه می خوام همزمان هم دکترا و هم مستر اپلای کنم. واقعا هر روز که بیشتر میگذره این مساله سفارت بیشتر برام مشغولیت ذهنی ایجاد میکنه.
گاه مي انديشم خبر مرگ مرا با تو چه كس مي گويد ؟ آن زمان كه خبر مرگ مرا مي شنوي،روي خندان تو را كاشكي مي ديدم...
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-12-2013, 11:28 AM
شما دوست عزیز بهتره مساله سفارت رو فراموش کنی وگرنه احتمال داره حتی بی خیال اپلای هم بشی!
شما فقط باید با امید حرکت کنی و اگر واقعا احساس میکنی که مستر دوم ایندت رو تضمین میکنه اصلا دلیلی نداره به خاطر سفارت ایندت رو خراب کنی. به هیچ وجه پذیرفتنی نیست.
این ها همه نظر من.
بااحترام
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
20-12-2013, 07:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-12-2013, 08:01 PM توسط Torkan.)
(20-12-2013, 01:10 PM)'alpachino10' نوشته:
شما حرفتون متین و کاملا درسته. شاید من دارم خیلی بیش از حد حساسیت نشون میدم. نمیدونم شاید این حساسیت هم معلول همین فشار مراحل اپلای باشه. به قول شما آدم باید با امید به پیش بره.
خیلی ممنونم دوست خوبم بخاطر کمکت و... بازم مثل همیشه روحیه ای که به آدم میدی

بسیار عذر میخوام دوست عزیز
به خاطر سوال شما این رو اینجا مطرح میکنم اگر مدیرا صلاح دیدن انتقال بدن
 اساسا کلیرنس موضوع بسیار پیچیده و متاثر از عوامل گوناگونی ست که به سادگی نمیشه الگوریتم مشخصی براش ارایه کرد. موارد زیادی مشابه شما بودن که با بازه کلیرنس طولانی تر هم داشتن و در پایان هم نتیجه گرفتن و یا....
البته این فرد یکم فرق داره با کیس شما ولی خوب دیگه گفتم بذارم ببینین.
background یک فرد:
مدرک کارشناسی و ارشد ریاضی محض از شریف
پذیرش دکتری برق هست فول فاند
بدون سربازی و سابقه کار و ر
ریسرچ هم کاملا ریاضی هست...
ایشون همین امروز ریجکت شد بعد دقیقا 179 روز کلیرنس!
میبینید اصلا چیز حساسی نداره تو رزومه فقط اونا احساس کردن طرف داره میره احتمالا هر طور شده امریکا و شک کردن.
مورد مشابه دیگه هم بوده که بعدا میذارم اطلاعاتش رو که طرف واسه ارشد مجدد پذیرش گرفت از رشته مدیریت به ریاضی که ویزا گرفت.
پ.ن: بهتره راه خودتون رو ادامه بدید و ببینید امریکا رفتن واستون مهمتره یا اون اون رشته ای که عاشقش هستین...اصلا هم دلیل نداره این دو مساله رو به هم ربط بدید(یعنی تاثیر فوق مجدد رو ویزا و ...)به خصوص که شما ظاهرا میگید تو یک رشته ولی زمینه دیگه قصد ادامه یا فوق مجدد رو دارید...
هرچند امیدوارم هر دو باهم بشه و خبرهای خوش رو سالهای بعد بشنویم.[img]images/smilies/smile.gif[/img]
بااحترام

نقل قول  

آفلاین mahmood2228
**
نقل قول

03-01-2014, 09:42 PM
همیشه دوست داشتم تو دانشگاههای مطرح امریکا ادامه تحصیل بدم نه اینکه فقط برم امریکا. واسه همین دو گزینه واسه خودم متصورم.1- فوق مجدد در گرایش خودم2- اقدام مستقیم واسه دکترا
کارشناسی مهندسی عمران- دانشگاه علم و صنعت ایران- معدل 14/35
کارشناسی ارشد مهندسی عمران-گرایش سازه-دانشگاه فردوسی مشهد- معدل 16/75
دومقاله کنفرانسی انگلیسی
ibt: 107
دارم خودم را واسه جی ار ای اماده میکنم. میخوام توپ بشم. در ضمن من با احتساب خدمت سربازی(18 ماه) حدود 4 سال بیمه هم دارم.28 سالمه. خیلی دارم گیج میزنم. نمیدونم بشینم مقاله درست حسابی  بدم و جی ار ای را قوتر کنم تا بتونم از دانشگاههای درجه یک امریکا واسه دکترا پذیرش بگیرم یا واسه فوق مجدد اقدام کنم تا بتونم شانس پذیرش از دانشگاههای خوب امریکا را داشته باشم. اگر تکلیفم تو این زمینه معلوم بشه واقعا فکرم راحت میشه و با پشتکار ستودنی به سمت هدفم حرکت میکنم. لطفا راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
03-01-2014, 10:14 PM
من نقل قول نمیکنم دوستان دیگه هم نظر بدن ولی نظر خودم رو بخواین برگشت به عقب یک اشتباه استراتژیک هستش به خصوص با توجه به سنتون جسارتا
تنها ضعف شما معدل لیسانس هست که من این رو به قطع به شما بگم نمره بالای جی ار ای و مقاله اگه شد isi قطعا میتونه شما رو به هدف اصلیتون برسونه...
من توصیه میکنم قطعا بشینین با عزم بالا روی مقاله و به خصوص جی ار ای کار کنید تا نمره بالا رو بیارید
در ضمن در نظر داشته باشید که اقدام به فوق مجدد تو این شرایط سفارت ها کار ریسکی هستش و ممکن شما رو تو دردسر بندازه.
این نظر من.
بااحترام
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-01-2014, 10:48 AM
(03-01-2014, 09:42 PM)'mahmood2228' نوشته: همیشه دوست داشتم تو دانشگاههای مطرح امریکا ادامه تحصیل بدم نه اینکه فقط برم امریکا. واسه همین دو گزینه واسه خودم متصورم.1- فوق مجدد در گرایش خودم2- اقدام مستقیم واسه دکترا
کارشناسی مهندسی عمران- دانشگاه علم و صنعت ایران- معدل 14/35
کارشناسی ارشد مهندسی عمران-گرایش سازه-دانشگاه فردوسی مشهد- معدل 16/75
دومقاله کنفرانسی انگلیسی
ibt: 107
دارم خودم را واسه جی ار ای اماده میکنم. میخوام توپ بشم. در ضمن من با احتساب خدمت سربازی(18 ماه) حدود 4 سال بیمه هم دارم.28 سالمه. خیلی دارم گیج میزنم. نمیدونم بشینم مقاله درست حسابی  بدم و جی ار ای را قوتر کنم تا بتونم از دانشگاههای درجه یک امریکا واسه دکترا پذیرش بگیرم یا واسه فوق مجدد اقدام کنم تا بتونم شانس پذیرش از دانشگاههای خوب امریکا را داشته باشم. اگر تکلیفم تو این زمینه معلوم بشه واقعا فکرم راحت میشه و با پشتکار ستودنی به سمت هدفم حرکت میکنم. لطفا راهنماییم کنید

من هم صبحت‌های Charming گرامی رو تایید می‌کنم. شما با داشتن نمره بالای GRE و مقاله خوب شانس گرفتن پذیرش دکترا از امریکا رو دارید. ضمن این که شانس گرفتن پذیرش فوق در امریکا، بر خلاف تصوری که در بین دانشجویان ایرانی وجود داره، لزوما بیشتر از پذیرش دکترا نیست و چه بسا در برخی دانشگاه‌ها و رشته‌ها کمتره. به خصوص اگر دنبال گرفتن فاند هستید، حتما به اقدام برای دکترا فکر کنید.
ضمنا باید واقع‌بین بود و با معدل‌های فعلی نمی‌تونید انتظار داشته باشید که از دانشگاه‌های TOP 10 امریکا پذیرش بگیرید، ولی اگر نمره خیلی عالی در GRE بیارید (۳۲۰ به بالا و ۴ به بالا در AW) می‌تونید به پذیرش و فاند از دانشگاه‌های خیلی خوب امریکا (رنک زیر ۵۰) امیدوار باشید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین mahmood2228
**
نقل قول

19-01-2014, 09:46 AM
ببخشید Babak عزیز منظور شما از رنک زیر 50 امریکا  کدام رنکینگه؟ US NEWS or TOP UNIVERSITIES
در ضمن منظور شما از رنکینگ، رنکینگ کلی هست یا رنکینگ مهندسی عمرانه فقط؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (14): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 14 بعدی »