عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
گرفتن پذیرش برای فوق لیسانس مجدد یا دکترا؟

صفحه‌ها (14): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 14 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن پذیرش برای فوق لیسانس مجدد یا دکترا؟
آفلاین Honeyeh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-09-2013, 09:46 PM
سلام
سوال من تقریباً شبیه این تاپیک هست، من فارغ التحصیل کارشناسی مهندسی شیمی از دانشگاه گیلان هستم (معدل16.61) امسال تو کنکور ارشد شرکت کردم و از نتیجه راضی نبودم، تصمیم گرفتم واسه اپلای اقدام کنم پس تو امتحان جی آر ای (آبان) ثبت نام کردم، نتایج نهایی ارشد اومد و امیر کبیر قبول شدم البته شبانه (گرایش صنایع غذایی).
نمی دونم کدوم راه رو انتخاب کنم ... 
اینجا ارشد رو بگیرم و از این فرصت برای دادن مقاله استفاده کنم یا ریسک نکنم و به زبان خوندنم ادامه بدم و قید موندنو بزنم!
ممنون میشم اگه نظرتونو بگید
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

05-09-2013, 10:31 PM
دوست من همه چی به خودتون بستگی داره
من که جای شما بودم شبانه رو نمیخوندم هزینه ها زیاده واقعا
صنایع غذایی و مهندسی شیمی(من اشتباه میکنم یا واقعا بی ربطه)
به نظر من که شما روی زبان ها کامل وقت بذار نمره بگیر و برو
موندن اصلا ارزشی نداره
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-09-2013, 11:23 AM
(05-09-2013, 09:46 PM)'Honeyeh' نوشته: سلام
سوال من تقریباً شبیه این تاپیک هست، من فارغ التحصیل کارشناسی مهندسی شیمی از دانشگاه گیلان هستم (معدل16.61) امسال تو کنکور ارشد شرکت کردم و از نتیجه راضی نبودم، تصمیم گرفتم واسه اپلای اقدام کنم پس تو امتحان جی آر ای (آبان) ثبت نام کردم، نتایج نهایی ارشد اومد و امیر کبیر قبول شدم البته شبانه (گرایش صنایع غذایی).
اینجا ارشد رو بگیرم و از این فرصت برای دادن مقاله استفاده کنم یا ریسک نکنم و به زبان خوندنم ادامه بدم و قید موندنو بزنم!

سلام دوست عزیز، به نظر من اگر که شرایط گرفتن فاند در مقطع ارشد رو در خودتون می بینید و یا پرداخت هزینه ها براتون سخت نیست، فوق رو خارج از ایران بخونید. اما در نظر داشته باشید که گرفتن فاند برای مقطع ارشد خیلی ساده نیست و باید رزومه خیلی خوبی داشته باشید. در ضمن شبانه و روزانه فرقی جز هزینه ندارند و اگر هزینه هاش مشکلی براتون درست نمی کنه، شبانه بودن رو عامل منفی ندونید.

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

06-09-2013, 01:01 PM
البته پژمان جان شبانه و روزانه واسه یه نفر که میخواد بره خارج اصلا فرق نداره
چون بلاخره باید پول بدین و ازاد کنید مدارک رو که شنیدم واسه ورودی های 89 به بعد هزینه ها خیلی سنگین شده
حتی دوستی داشتم روزانه قبول میشد به راحتی ولی شبانه رو زد چون هزینه ازاد کردن مدرکش دو برابر پول شبانه بود
درسته زیاد به این تاپیک مربوط نیست ولی واسه دوستمون کاملا مفیده این بحث
با احترام
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-09-2013, 03:32 PM
(05-09-2013, 09:46 PM)'Honeyeh' نوشته: سلام

بازم دانشگاه گیلانی!!   Smile   حال دکتر قنادتون چطوره؟!!   Smile
اینکه امیرکبیر قبول شدید خوبه به نظرم...   شما به هر حال اینکه به امسال برسید اپلای کنید خیلی محتمل نیست و اگه هم برسید نمره های خوبی نمیتونید توی جی آر ای و تافل بگیرید (چون بهتره وقت بزارید و نمره ی خوب بگیرید تا فقط امتحان بدید..)   و حتی اگه به امسال هم برسید اپلای کنید در بهترین شرایط سال دیگه این موقع تشریف میبرید آمریکا...  (البته من اینطوری متوجه شدم که هدفتون آمریکاست به خاطر اینکه گفتید جی آر ای میخاید بخونید..)   
برای همین به نظرم اگه هزینه ی شبانه خوندن رو دارید که برید ارشدتون رو بخونید، توی این دو سال هم به ارشد میرسید، هم برای دکترا اپلای میکنید که خیلی توش بورس گرفتن راحت تره تا ارشد و هم سر فرصت به امتحان هاتون میرسید (جی آر ای و تافل)...    
پروسه ی اپلای کردن خیلی وقت گیره و بهتره توی این مدت زمان رو از دست ندید..
دقیقا هم همونطور که پژمان جان گفتن فرق شبانه و روزانه همون شهریه هست فقط...   مدرک ارشد امیرکبیر هم خیلی کم نداره از مدرک دانشگاه های متوسط دنیا...   نگران این چیزا نباشید  Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

06-09-2013, 03:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-09-2013, 03:58 PM توسط Torkan.)
(06-09-2013, 03:32 PM)'spt' نوشته:
اینکه امیرکبیر قبول شدید خوبه به نظرم...   شما به هر حال اینکه به امسال برسید اپلای کنید خیلی محتمل نیست و اگه هم برسید نمره های خوبی نمیتونید توی جی آر ای و تافل بگیرید (چون بهتره وقت بزارید و نمره ی خوب بگیرید تا فقط امتحان بدید..)   و حتی اگه به امسال هم برسید اپلای کنید در بهترین شرایط سال دیگه این موقع تشریف میبرید آمریکا...  (البته من اینطوری متوجه شدم که هدفتون آمریکاست به خاطر اینکه گفتید جی آر ای میخاید بخونید..)   
برای همین به نظرم اگه هزینه ی شبانه خوندن رو دارید که برید ارشدتون رو بخونید، توی این دو سال هم به ارشد میرسید، هم برای دکترا اپلای میکنید که خیلی توش بورس گرفتن راحت تره تا ارشد و هم سر فرصت به امتحان هاتون میرسید (جی آر ای و تافل)...    
دقیقا هم همونطور که پژمان جان گفتن فرق شبانه و روزانه همون شهریه هست فقط...   مدرک ارشد امیرکبیر هم خیلی کم نداره از مدرک دانشگاه های متوسط دنیا...   نگران این چیزا نباشید  Smile

دوست من بهتره به این مورد توجه کنید که شهریه ها در نهایت فرقی نمیکنه
میدونین چرا؟
چون هزینه ازاد کردن مدرک از دانشگاه طوری هستش که در واقعا هزینه شبانه رو پوشش میده (البته در صورتی که یه نفر با هزینه مدارکش رو ازاد کنه)
مثلا یه نفر که داره شبانه میخونه مثلا ورودی 92 هستش و ترمی 1.5 تا 2 تومن باید بده اگه روزانه بخونه هیچی نمیده ولی در عوض موقع ازاد کردن مدارک حداقل باید6 یا حتی 8 تومن بده تو مقطع ارشد
به این مساله بسیار توجه کنند دوستان
با احترام

نقل قول  

آفلاین Honeyeh
**
نقل قول

06-09-2013, 07:58 PM
(06-09-2013, 03:57 PM)'Charming' نوشته:
دوست من بهتره به این مورد توجه کنید که شهریه ها در نهایت فرقی نمیکنه
میدونین چرا؟
چون هزینه ازاد کردن مدرک از دانشگاه طوری هستش که در واقعا هزینه شبانه رو پوشش میده (البته در صورتی که یه نفر با هزینه مدارکش رو ازاد کنه)
مثلا یه نفر که داره شبانه میخونه مثلا ورودی 92 هستش و ترمی 1.5 تا 2 تومن باید بده اگه روزانه بخونه هیچی نمیده ولی در عوض موقع ازاد کردن مدارک حداقل باید6 یا حتی 8 تومن بده تو مقطع ارشد
به این مساله بسیار توجه کنند دوستان
با احترام

ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید؟ ... من چیزی راجع به این قضایا و هزینه ها نمی دونم. ممنون میشم

(06-09-2013, 03:32 PM)'spt' نوشته:

دکتر قنادزاده همیشه خوبه ...
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

06-09-2013, 08:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-09-2013, 08:53 PM توسط Torkan.)
ببینید دوست من شما اگه شبانه بخونید باید هزینه رو هر ترم بدید مثلا 1.5 میلیون واسه ارشد
دقیق نمیدونم ها بپرسین
ولی واسه روزانه نمیگیرن پول درس خوندن تو دانشگاه رو...خوب تا اینجا حل شد؟
ولی ولی:
در عوض بعد اتمام تحصیل اگه میخواین خارج برین اگه روزانه بودین باید پول ازاد سازی مدارک رو بدین که دیگه شبانه ها نمیدن این پول رو که خیلی گرون شده
این مساله بسیار مهمه ولی درصد کمی از افراد اگاه هستن بهش
برین تو سایت وزارت علوم ببینین
واقعا هزینه ازاد سازی زیاد شده واسه کسایی که با پول میخوان ازاد کنن مدارک رو نه با کار و یا با کاریابی...
منظورم اینه دوستانی داشتم که مطمین بودن هزینه شبانه در نهایت کمتر از روزانه میشه و رفتن شبانه خوندن!!!!
با احترام
نقل قول  

آفلاین Honeyeh
**
نقل قول

06-09-2013, 10:46 PM
باسپاس فراوان از همۀ دوستان که جواب دادن. خوب بودن دانشگاه امیر کبیر و کلاً دانشگاههای تهران بر هیچ کس پوشیده نیست. مسئله اینجاست که تحمل جو  دانشگاههای ایران و اینکه همه چی به پای دانشجو هست، اینکه باید دنبال استاد بدویی تا شاید بهت توجه کنن و خیلی چیزای دیگه برام قابل تحمل نیست... و نمی تونم تصور کنم که دوباره برگردم به اون جو :-(
نقل قول  

آفلاین bzz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
07-09-2013, 01:06 AM
دوسته عزیز 
از روی احساسات تصمیم نگیر 
من جای شما بودم حتما میرفتم دانشگاه رو چراکه هیچ تضمینی نیست که آیا شما بتونی پذیرش بگیری یا نه-آیا روابط  داخل کشور و خارج از کشور به همین روند ادامه پیدا میکنه یا بدتر میشه
آیا شما نمره زبان بتونی نمره قابل قبولی بگیری یا نه!!!
من اگر جای شما بودم نقد را فعلا میگرفتم برای نسیه هم تلاش میکردم-اگر نسیه به نتیجه رسید که میرم سمتش و اگر خدایی نکرده به نتیجه نرسید حداقل من چیزیو از دست ندادم -به نظر من اشتباه محضه که بخوای نری-
دانشگاه امیر کبیر دانشگاهی که جو خوبی داره-استاداشم اصلا ادم هایی نیستن که بخوان دانشجو را اذیت کنن و حتی اگر بخواهی کار تحقیقاتی انجام بدهی حتی تشویق و حتی کمک اتم میکنن- تجربه دارم که میگمSmile
در هر صورت از روی احساسات تصمیم نگیر
موفق باشی
(06-09-2013, 10:46 PM)'Honeyeh' نوشته: باسپاس فراوان از همۀ دوستان که جواب دادن. خوب بودن دانشگاه امیر کبیر و کلاً دانشگاههای تهران بر هیچ کس پوشیده نیست. مسئله اینجاست که تحمل جو  دانشگاههای ایران و اینکه همه چی به پای دانشجو هست، اینکه باید دنبال استاد بدویی تا شاید بهت توجه کنن و خیلی چیزای دیگه برام قابل تحمل نیست... و نمی تونم تصور کنم که دوباره برگردم به اون جو :-(

هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (14): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 14 بعدی »