عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید گردشگری آمریکا B1 و B2 گرفتن ویزای توریستی آمریکا از کانادا

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن ویزای توریستی آمریکا از کانادا
آفلاین AtefehM
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-11-2015, 05:55 PM
سلام
من دارم ماه آینده با ویزای Immigrant  وارد کانادا میشم. میخوام دو سه روز بعد از ورودم،  از سفارت آمریکا در تورنتو وقت مصاحبه بگیرم و درخواست ویزای توریستی آمریکا را بکنم. از یکی از دوستانم که آمریکا دانشجو هست دعوتنامه دارم. دو نفر فامیل نزدیک هم توی آمریکا دارم. حدود 10000 دلار هم موجودی دارم. میخوام بدونم تا چه حد شانس گرفتن ویزا دارم. با توجه به اینکه توی کانادا شغل و منزل ندارم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
20-11-2015, 10:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-11-2015, 10:31 PM توسط M1KE.)
احتمال گرفتن ویزا با این شرایط زیاد نیست. باید دست کم یک سالی گذشته باشه و احساس کنند یک وابستگی حداقلی به کانادا دارین. بدون شغل یا ملک و موارد مشابه و با توجه به اینکه فامیل های درجه یک شما آمریکا هستن احتمال گرفتن ویزا تقریبا ۵۰-۵۰ هست. تنها نکته مثبتش اینه که تقریبا یک روزه می تونید وقت مصاحبه بگیرید و در نتیجه تنها در صورتی اقدام کنید که هزینه ویزا خیلی براتون مهم باشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر