عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید گردشگری آمریکا B1 و B2 گرفتن ویزای آمریکا از اروپا

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن ویزای آمریکا از اروپا
آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-05-2011, 02:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-05-2011, 09:42 PM توسط Babak.)
درود

کسی از دوستان میدونه که کسی از اروپا بخاد بره به آمریکا اگر دعوت نامه براش رسیده باشه باید چکار کنه؟

خودم حدس میزنم باید بره سفارت امریکا در اون کشور....میخاستم مطمئن شم و اگر احیانا کسی تجربه شو داشته بگه چکار کرده و چند روز طول کشیده؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-05-2011, 09:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-05-2011, 09:32 PM توسط Babak.)
تا اونجا که من اطلاع دارم، اگر شما با ویزای بلند مدت، مثل ویزای دانشجویی یا ویزای کار، در کشور اروپایی باشید می‌تونید از همون کشور درخواست ویزای امریکا کنید. یکی از دوستان ایرانی من که در امریکا تحصیل می‌کنه برای تابستون به عنوان اینترن در بلژیک بود و برای بازگشت به امریکا از همون بلژیک به راحتی ویزا رو گرفت و تا اونجا که یادمه کلیرنسش هم حدود سه هفته طول کشید. معمولا در کشورهای اروپایی گرفتن وقت سفارت هم بسیار ساده است.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین info_parsit
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-01-2013, 11:50 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-05-2015, 10:19 AM توسط Babak.)
سلام و احترام
من قصد دارم در اواسط اسفند ماه از آلمان یا سوییس برای ویزای آمریکا اقدام کنم و چند سوال دارم لطفا کمکم کنید.

1- من قبلا ویزاهای متعدد اروپا داشتم و در یک سال گذشته 3 سفر هرکدام حدود 1 ماه به اروپا داشتم و قبلا 13-12 کشور گشتم . سوالم اینه که این سوابق به درد ویزا گرفتن میخوره یا نه ؟ توی فرم 160 جایی هست که در مورد سفر های گذشته بپرسه ؟

2- من یه دوست دختر آمریکایی ( ایرانی آمریکایی) دارم که تو اون تاریخ میاد برای دیدن من سوییس و قراره باهم بریم سفارت. این مسئله کمکی به من میکنه ؟

3- خواهش میکنم هر نکته یا سفارشی دارید به من بکنید .

ارادتمندم

پی . اس : اگر کمک و راهنمایی برای سفر و گردش در اروپا و کمپینگ در اروپا نیاز داشتید در خدمتم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
12-01-2013, 10:17 AM
۱. بله سفر به کشورهای غربی و بازگشت از این کشورها قبل از منقضی شدن ویزا نکته مثبتی تلقی می‌شه و می‌تونه به شما کمک کنه که راحت‌تر ویزا بگیرید. در فرم DS-160 هم قسمتی برای نوشتن سفرها وجود داره.

۲. به نظر من (دوباره تاکید می‌کنم به نظر من) این که دوست دختر امریکایی شما همراه شما نکته منفی محسوب می‌شه. هر چه وابستگی شما به امریکا کمتر باشه و احتمال این که بخواهید در امریکا بمونید کمتر باشه، احتمال گرفتن ویزا بیشتر می‌شه. به همین خاطر به نظر من اگر تنها برید و بگید که صرفا قصد دارید برای گردشگری به امریکا برید شانس بیشتری خواهید داشت.

۳. حتما وب‌سایت سفارت‌ها رو نگاه کنید و مدارکی که لازم دارند رو همراه داشته باشید. حتما نامه بانکی (bank statement) داشته باشید که نشون بده پول کافی در مدت اقامت‌تون در امریکا رو دارید. مقیم هر کشوری که هستید، سعی کنید مدارکی همراه خودتون ببرید که نشون بده شما به اون کشور وابستگی دارید و در موعد مقرر برخواهید گشت. مثلا اگر در شرکتی کار می‌کنید نامه‌ای از شرکت بگیرید که نشون بده شما کار مناسب دارید، یا اگر خودتون شرکتی دارید مدارکش رو همراه داشته باشید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین sahar.sahar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-08-2014, 05:47 PM
سلام
من ایران زندگی می کنم و ماه اینده یک هفته به آلمان می رم. اگر از سفارت امریکا در المان وقت مصاحبه بگیرم و در صورتی که موفق به دریافت ویزا بشم باید برای گرفتن ویزاباید به آلمان برگردم؟ یا راه دیگه ای وجود  داره که آزانس یا کسی بتونه کاری کنه که من احتیاج نباشه به آلمان برگردم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
19-08-2014, 07:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-08-2014, 07:15 PM توسط M1KE.)
بعید می دونم با ویزای یک هفته ای که از آلمان دارید به شما وقت مصاحبه بدهند و احتمال اینکه شما رو به سفارت های اطراف ایران ارجاع بدهند وجود داره. یک دلیلش هم به خاطر آشنایی نداشتن با شرایط ایرانی ها هست و این کار رو مسوولیت سفارت های اطراف ایران می دونند. مگر اینکه مثلا در آلمان مقیم یا دانشجویی چیزی می بودید و حضور بلندمدت می داشتید. بحث رفت آمد دوباره برای پیک آپ ویزا (در صورت کلیرنس خوردن) هم وجود داره. در مورد ویزاهای مهاجرتی دیدم که گاهی ویزا در سفارت دیگه ای صادر میشه ولی به سفارت دیگه ای فرستاده میشه تا در اونجا دریافت بشه ولی در مورد مسافرتی ها بعید می دونم از این کارها بکنند.

در مجموع به نظرم به دردسر اون نمی ارزه و راحت تر هست که از یکی از سفارت های اطراف ایران اقدام کنید.

(19-08-2014, 05:47 PM)'sahar.sahar' نوشته: سلام
من ایران زندگی می کنم و ماه اینده یک هفته به آلمان می رم. اگر از سفارت امریکا در المان وقت مصاحبه بگیرم و در صورتی که موفق به دریافت ویزا بشم باید برای گرفتن ویزاباید به آلمان برگردم؟ یا راه دیگه ای وجود  داره که آزانس یا کسی بتونه کاری کنه که من احتیاج نباشه به آلمان برگردم.

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-08-2014, 06:28 PM
یه سوال راجع به دعوت‌نامه دوستان، می‌خوام بدونم کسی که مقیم اروپاست و کار می‌کنه اونجا، اگه بخواد ویزای آمریکا بگیره، کمکی هست اگه ما که اینجا دانشجو هستیم دعوت‌نامه بفرستیم براش، اصلن برای غیر از اعضای خانواده فایده‌ای داره دعوت‌نامه، اگه آره، همینطور یه نامه‌ی غیر رسمیه، بنویسیم دوستمونه، دلمون تنگ شده می‌خوایم ببینیمش؟ نمونه‌ای تجربه‌ای؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-08-2014, 01:20 AM
یکی از اطلاعاتی که در ویزاهای توریستی از متقاضی پرسیده میشه آدرس و مشخصات فردی هست که قراره متقاضی به اونجا مراجعه کنه (یکی از بستگان، دوست، شرکت، کنفرانس و غیره). یکی از نگرانی های سفارت در مورد افراد جوان، موندن اونها در آمریکا و همون بحث وابستگی اجتماعی هست، منتهی با توجه به اینکه دوست و آشنای دور زیاد نمی تونند به فرد در موندن به آمریکا کمک شایانی کنند از یک جهاتی دادن اطلاعات تماس اونها میتونه مثبت باشه. چرا که اگر چه داشتن آشنای خیلی نزدیک از یک جهاتی میتونه شانس موندن فرد رو زیاد کنه، برای سفارت مهم هست که فرد در اون کشور یک کس و کاری داشته باشه و به اصطلاح از Whereabouts اون شخص اطلاعات حداقلی داشته باشند و اگر فردی با هدف کاملا تفریحی و بدون اینکه معلوم باشه چه کسی رو قراره ملاقات کنه به سفارت مراجعه کنه هم زیاد جالب نیست. به نظرم می بایست یک تعادلی بین اون دو برقرار باشه.

در کل هم اگر فردی از یک کشور پیشرفته ویزایی داشته باشه که اعتبار اون بیشتر از پایان اعتبار ویزای توریستی آمریکا باشه سخت گیری خاصی نمیشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین reza11265
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-02-2015, 12:09 AM
سلام.من 30 سالمه,همسر و 1 فرزند 3 ساله دارم.فوق دیپلم صنایع غذایی ام.زبان انگلیسیم زیاد تعریفی نداره.قصد مهاجرت به امریکا دارم.فقط تصمیم دارم خودم تنها برم و بعد از اطمینان از اخذ اقامت برای بردن خانوادم اقدام کنم.شرکت ... را به من پیشنهاد دادن و اونا نظرشون اینه که از طریق فرانسه ویزای b2 میگیرن برام و بعد از رفتن به امریکا برای داِیمی شدن ویزام و بردن خانوادم کمکم میکنن.در عوض این کارا ازم 18.000.000 خواستن.اگر میشه راهنماییم کنید که این کارو انجام بدم یا نه.اصلا خودم اگر بخوام از طریق  سفارت امریکا در ترکیه  اقدام کنم میتونم موفق بشم؟

ویرایش توسط MaMi به دلیل حذف نام شرکت تجاری
نقل قول  

آفلاین طلا نادعلی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-05-2015, 12:49 PM
سلام 
من یه دختر 24 سالم که پناهنده شدم به ترکیه . ترکیه کشور مقصدم و زد آلمان . الان آلمانم و اقامت موقت آلمان و دارم .
اینجا خیلی تنهام و داییم آمریکاس . دلم می خواد برم آمریکا و یه بار برای ویزای آمریکا اقدام کردم . اما ریجکت شدم چون گفتن تضمینی نیست که برگردی . 

لطفا کمکم کنید . من تو آلمان از تنهایی دارم نابود می شم Sad
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »