عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان گرفتن وقت و مصاحبه سفارت

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن وقت و مصاحبه سفارت
آفلاین sarekh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-08-2015, 09:23 PM
(16-08-2015, 01:09 PM)sadaf89 نوشته: با سلام

من پذیرش دانشگاه برای مقطع ارشد از دانشگاه آلمان دارم مشکل وقت سفارت دارم من تا 2 اکتبر حداکثر باید ثبت نام کنم حضوری! اما 
از حدود 1 ماه پیش شروع کردم به گرفتن وقت از طریق سایت سفارت آلمان اما همانطور که همه می دونند سایت سفارت مشکل 
داره و به دلیل شلوغی و مسائل  دیگر نمی شود اینترنتی با کامپیوتر شخصی وقت گرفت. من به کسی سپردم که وقت بگیره برام 
وقت گرفتند برای 14 سپتامبر امروز زنگ زدن می گن سفارت تمام وقت هایی که برای شما در اون هفته گرفتیم رو حذف کرده اگر می خواهید
هفته بعدش براتون وقت بگیریم من هم گفتم وقت هفته بعد به درد من نمی خوره چون نمی رسم که برم.

از دوستان اگر کسی می تونه راهنمایی یا کمکی بکنه ازش ممنون می شوم.
 با تشکر

سلام.
دوست عزیز میشه لطف کنی شماره یا ایمیل این شخصی که براتون وقت گرفته رو به من بدی. منم مثل شما مشکل وقت سفارت دارم الان یه ماه و نیمه که الاف یه وقت مصاحبه چند دقیقه ای هستم. ممنون میشم کمکم کنی.
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-08-2015, 04:39 PM
(18-08-2015, 09:23 PM)sarekh نوشته: سلام.
دوست عزیز میشه لطف کنی شماره یا ایمیل این شخصی که براتون وقت گرفته رو به من بدی. منم مثل شما مشکل وقت سفارت دارم الان یه ماه و نیمه که الاف یه وقت مصاحبه چند دقیقه ای هستم. ممنون میشم کمکم کنی.

والا من سال 2012 همچنین مشکلی داشتم
با یه کارمند داخل سفارت تماس گرفتم و ایشون هم لطف کردن واسم وقت گرفتند
خداییش آدم کار راه بندازیه! این ایمیل واسه ساله 2012 و ممکنه تاالان عوض شده باشه ولی ضرری نداره یه امتحانی بکنید

آقای مصطفی مالکی
Deutsche Botschaft Teheran
Kulturabteilung/ Studienberatung
Tel: (+9821) 3999 1160
ایمیل: ku-300@tehe.auswaertiges-amt.de
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین sadaf89
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-08-2015, 11:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-08-2015, 11:08 PM توسط sadaf89.)
(18-08-2015, 09:23 PM)sarekh نوشته: سلام.

سلام

اون جایی که قبلا سپرده بودم که اصلا پیشنهاد نمی کنم باهاشون تماس بگیرید وقتتون رو تلف می کنن این تلفن یه جای دیگه هست امیدوارم 
کمکتون کنه :
اسم یک خانمی هست به نام خانم رضایی مسئول کارای سفارت آلمانه
شماره ها :
88894224
09376064208
نقل قول  

آفلاین فرهاد نيسي
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

26-08-2015, 02:39 PM
با درود
من يماه بيش مصاحبه را انجام دادم ميخوام بدونم جقدر طول ميكشه تا ويزا صادر بشه يعني مدت انتظار تا صدور ويزا جقدر است در ضمن من جهت اقامت بلند مدت أقدام كردم ...مرسي
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

26-08-2015, 08:29 PM
(26-08-2015, 02:39 PM)فرهاد نيسي نوشته: با درود
من يماه بيش مصاحبه را انجام دادم ميخوام بدونم جقدر طول ميكشه تا ويزا صادر بشه يعني مدت انتظار تا صدور ويزا جقدر است در ضمن من جهت اقامت بلند مدت أقدام كردم ...مرسي

مسلماً کیس با کیس متفاوته گاهی اوقات یکم بیشتر از یکماه زمان میبره. اما تا 40 روز صبر کنید اگر خبری نشد درخواست سوال کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین minaorang
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-09-2015, 02:53 PM
سلام دوستان. من از خردادماه دارم تلاش میکنم از طریق سیستم آنلاین از سفارت وقت بگیرم. پذیرش دکتری هم دارم، هیچ مشکلی هم از نظر مدارک ندارم فقط مشکل اینه که وقت های سیستم آنلاین به سرعت پر می شود و نه من، نه آژانس تحصیلی که ازش خواستم برام وقت بگیرن تا الان موفق نشدیم. تقریبا هر یک ربع نیم ساعت یک بار سایت را چک میکنم اما فایده ای نداره. با این ایمیل هم چند بار تماس گرفتم و درخواست وقت اضطراری کردم اما جواب نمیدن یا یه بار هم که جواب دادند گفتند هیچ راهی وجود نداره. از طریق سیستم آنلاین باید اقدام کنی. من چه کنم به نظر شما؟
نقل قول  

آفلاین 27nasim
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-09-2015, 08:37 PM
سلام دوستان ممنون میشم اگه راهنماییم کنید،من امروز برای بیست مهر دعوت شدم به مصاحبه برای یکی از دانشگاههای المان ولی حتی سفارت وقت مصاحبه ازاد هم نداره چطوری میتونم سریعتر ویزا بگیرم، همچنین چطور باید چه ویزایی بگیرم ؟ ویزای دانشجویی؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
21-09-2015, 10:53 PM
(21-09-2015, 08:37 PM)27nasim نوشته: سلام دوستان ممنون میشم اگه راهنماییم کنید،من امروز برای بیست مهر دعوت شدم به مصاحبه برای یکی از دانشگاههای المان ولی حتی سفارت وقت مصاحبه ازاد هم نداره چطوری میتونم سریعتر ویزا بگیرم، همچنین چطور باید چه ویزایی بگیرم ؟ ویزای دانشجویی؟

شما وقتی میتونی وقت مصاحبه بگیری که برگه پذیرش به دست شما رسیده باشه ضمن اینکه اگر مورد ویزا به دانشگاه مربوطه باید برای ویزای دانشجویی اقدام کنید. در همین تاپیک در خصوص مدارک مورد نیاز و نحوه مصاحبه و گرفتن وقت و سایر موضوعات دقیق اشاره شده است.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

29-09-2015, 04:06 PM
سلام،
من بیشتر از یک هفته است که روزی چند بار سیستم تعیین وقت رو چک می کنم اما هنوز موفق نشدم وقت بگیرم میشه از کسایی که اطلاع دارن راهنمایی کنن که زمان باز شدن سیستم چه ساعتی هست؟
با تشکر
نقل قول  

محمد کرج
Unregistered
نقل قول

30-09-2015, 05:50 PM
با سلام 
الان یک هفته هست که می خوام وقت بگیرم اما سیستم بستست.می تونید منو راهنمایی کنید؟ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 39 بعدی »