عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان گرفتن وقت و مصاحبه سفارت

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن وقت و مصاحبه سفارت
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-07-2015, 04:12 PM
(23-07-2015, 02:04 PM)mariai نوشته: سلام
نظر به اینکه گرفتن وقت سفارت مشکل هست و من نمیدونم که کی‌ نامهٔ پذیرش به دستم میرسه ، من برای اواخر آگوست می‌خوام وقت سفارت بگیرم ولی‌ ممکن نامه پذیرش از دانشگاه تا اون زمان به دستم نرسه. می‌خوام بدونم اگه نامه به دستم نرسید من می‌تونم وقت سفارت رو کنسل کنم ؟ آیا سیستم وقت دهی‌ سفارت منو برای چند ماه  بلاک نمی‌کنه ؟ لطفا منو راهنمایی کنید من باید چیکار کنم ؟ با تشکر

مشکلی نداره میتونی کنسل کنی. اما برای وقت مجدد باید ادمیشن باشه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین mariai
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-07-2015, 05:10 PM
(23-07-2015, 04:12 PM)Mr-Voltage نوشته: مشکلی نداره میتونی کنسل کنی. اما برای وقت مجدد باید ادمیشن باشه.

یعنی‌ چی‌؟ می‌شه بیشتر توضیح بدید؟ ممنون میشم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-07-2015, 05:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-07-2015, 09:16 PM توسط Shihan.)
(23-07-2015, 05:10 PM)mariai نوشته: یعنی‌ چی‌؟ می‌شه بیشتر توضیح بدید؟ ممنون میشم

امکان ارائه "برگه تاییده دریافت درخواست پذیرش " هم به سفارت وجود داره! اگر هم وقتت رو میخوای کنسل کنی خیلی راحت میتونی کنسل کنی. توضیحش همین بود!
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین غزل83
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-07-2015, 07:50 PM
با سلام خدمت دوستان عزيز
ميبخشيد من و همسرم هفته ي پيش وقت مصاحبه براي ويزاي دانشجويي داشتيم،در مقطع مستر،رشته ي من در مقطع ليسانس مامايي و همسرم پرستاري هست،با توجه به اينكه در المان اين رشته ها دانشگاهي نيست من رشته ي پزشكي مولكولي و همسرم زيست شناسي سلولي مولكولي از دانشگاه فرانكفورت پذيرش گرفتيم،من حساب بانكي بردم و همسرم دعوتنامه از طرف خواهرش كه در المان شاغله داره،مدرك B1 گرفتيم و كلا مداركمون كامله،اما نگرانيه من از اينه كه اونا بگن رشتتون به فق ربطي نداره،البته تو انگيزه نامه كامل توضيح داديم كه ما اين واحدها رو گذرونديم و ...به نظرتون ممكنه ما رو ريجكت كنن؟??
نقل قول  

آفلاین saharaz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-07-2015, 07:42 PM
(25-07-2015, 01:55 AM)غزل83 نوشته: چرا كسي جواب نميده؟?

خوب شاید کسی نمی‌دونه یا مثل من مطمئن نیست. تا جایی که میدونم سفارت به این موارد گیر نمیده، شما هم که پذیرش دارید پس اصلا مشکلی نیست.
نقل قول  

آفلاین نون دال
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-07-2015, 12:34 PM
سلام دوستان
من ماه گذشته به آلمان رفتم و تو امتحان ورودی دانشگاه شرکت کردم.پذیرشم تازه اومده و من تااول سپتامبر واسه ثبت نام وقت دارم.اما وقتای سفارت همه پره!!!!!Sad(((
کسی میتونه راهنمایی کنه که من چه جوری از سفارت وقت اضطراری بگیرم؟!
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
26-07-2015, 01:42 PM
(26-07-2015, 12:34 PM)نون دال نوشته: سلام دوستان
من ماه گذشته به آلمان رفتم و تو امتحان ورودی دانشگاه شرکت کردم.پذیرشم تازه اومده و من تااول سپتامبر واسه ثبت نام وقت دارم.اما وقتای سفارت همه پره!!!!!Sad(((
کسی میتونه راهنمایی کنه که من چه جوری از سفارت وقت اضطراری بگیرم؟!

شما پذیرش دکترا دارین ؟
اگر خیر، بایستی از طریق سایت و آنلاین و روزی که وقت ها رو آزاد میکنن وقت بگیرین، والا از طریق این ایمیل باید تماس بگیرید: terminbuchung@tehe.diplo.de
راهی جز این نیست فعلا. گویا رویه سفارت عوض شده و الان تو سایتشون اعلام میکنن که کی وقتها باز میشه. الان کمی شرایط وقت دهی بد شده و باید سفارت این مشکل رو برطرف کنه !!!
البته با توجه به رویه یک سال اخیرشون ،اگر هم اطلاع رسانی نمیکردند، تقریبا میشد حدس زد که کی باز میشه.
نقل قول  

آفلاین sarekh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-08-2015, 06:32 PM
سلام
بچه ها تو رو خدا کمکم کنین الان یه ماهه هر چی میخوام وقت سفارت بگیرم نمیتونم. این ایمیلی هم که توی وب سایت ها از اقای مالکی هست عوض شده. اگه کسی راه حلی داره بهم بگه. واقعا کم اوردم دیگه نمیدونم باید چیکار کنم و چجوری وقت سفارت بگیرم الانم که قربونش برم فقط یه روز در هفته سایتش باز میشه
نقل قول  

آفلاین sadaf89
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-08-2015, 01:09 PM
با سلام

من پذیرش دانشگاه برای مقطع ارشد از دانشگاه آلمان دارم مشکل وقت سفارت دارم من تا 2 اکتبر حداکثر باید ثبت نام کنم حضوری! اما 
از حدود 1 ماه پیش شروع کردم به گرفتن وقت از طریق سایت سفارت آلمان اما همانطور که همه می دونند سایت سفارت مشکل 
داره و به دلیل شلوغی و مسائل  دیگر نمی شود اینترنتی با کامپیوتر شخصی وقت گرفت. من به کسی سپردم که وقت بگیره برام 
وقت گرفتند برای 14 سپتامبر امروز زنگ زدن می گن سفارت تمام وقت هایی که برای شما در اون هفته گرفتیم رو حذف کرده اگر می خواهید
هفته بعدش براتون وقت بگیریم من هم گفتم وقت هفته بعد به درد من نمی خوره چون نمی رسم که برم.

از دوستان اگر کسی می تونه راهنمایی یا کمکی بکنه ازش ممنون می شوم.
 با تشکر
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-08-2015, 05:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-08-2015, 05:34 PM توسط ForeverBlue.)
(16-08-2015, 01:09 PM)sadaf89 نوشته: با سلام

من پذیرش دانشگاه برای مقطع ارشد از دانشگاه آلمان دارم مشکل وقت سفارت دارم من تا 2 اکتبر حداکثر باید ثبت نام کنم حضوری! اما 
از حدود 1 ماه پیش شروع کردم به گرفتن وقت از طریق سایت سفارت آلمان اما همانطور که همه می دونند سایت سفارت مشکل 
داره و به دلیل شلوغی و مسائل  دیگر نمی شود اینترنتی با کامپیوتر شخصی وقت گرفت. من به کسی سپردم که وقت بگیره برام 
وقت گرفتند برای 14 سپتامبر امروز زنگ زدن می گن سفارت تمام وقت هایی که برای شما در اون هفته گرفتیم رو حذف کرده اگر می خواهید
هفته بعدش براتون وقت بگیریم من هم گفتم وقت هفته بعد به درد من نمی خوره چون نمی رسم که برم.

از دوستان اگر کسی می تونه راهنمایی یا کمکی بکنه ازش ممنون می شوم.
 با تشکر

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم  Smile
متاسفانه این مشکل بزرگی است که همه با آن مواجه هستید.
در خصوص مشکل شما تنها راهی که به ذهن من میرسد این است که این مورد را به صورت خلاصه برای سفارت ایمیل کنید و توضیح بدهید. (این که به دلیل حذف وقت توسط سفارت این مشکل برای شما پیش آمده است). از طرفی به دانشگاه هم ایمیل بزنید و موضوع را اطلاع رسانی کنید تا در جریان باشند.
برای سفارت آلمان باید هر نیم ساعت یکبار سایت رو چک کرد. Sad
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 39 بعدی »