عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان گرفتن وقت و مصاحبه سفارت

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن وقت و مصاحبه سفارت
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-06-2014, 05:37 PM
(23-06-2014, 08:54 AM)'raminnimar' نوشته:
ممنون اخه اگه چیزی نگم 1 سال پشت کنکور و 17 ماه سربازیم میشه یک گپ 2 ساله . چون شنیدم تو سی وی باید از فاصله زمانی لیسانس تا زمان اقدام کل سالاتو توضیح بدی بدون هیچ گپی. فک کنم مجبورم بگم سربازی بودم درست میگم؟

به هر حال باید دلیل مناسب بیاری.
تو سی وی چیزی نباید بنویسی تو اون فرم که بهت میدن این رو ازت میپرسه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Beatrice
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-07-2014, 02:36 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-07-2014, 02:41 AM توسط Beatrice.)
با سلام
سوالی داشتم درباره ی تاییدیه ی وقت سفارت آلمان. من و مادرم قراره مدت یکماه از طریق ویزای دایی م به آلمان بریم. من از طریق سیستم تعیین وقت آنلاین دو وقت سفارت تعیین کردم و همون روز تصویر پاسپورت رو به ایمیلی که داده بودن - به همراه روز و ساعت مصاحبه- ایمیل زدم، و دو ساعت بعد ایمیلی به من رسید از طرف سفارت که اگه تصویر پاسپورت یا تاریخ مصاحبه رو ذکر نکردید فورا به همین ایمیل بفرستید و بعد از اون دیگه ایمیلی دریافت نکردم.
الآن سوالی که دارم: 1. آیا وقت سفارت من تایید شده؟ یا اینکه چون ایمیل دیگه ایی برام نیومده معنیش اینه که وقتم کنسل شده؟؟
2. من به تازگی از دانشگاه فارغ التحصیل شدم و مسلما دانشگاه به من گواهی اشتغال به تحصیل نمیده. چه مدرک دیگه ایی لازمه ببرم که نشون بده من برمیگردم. در ضمن سند ملکی فقط به اسم پدر من هستش و من دارای ملک نیستم.

پ. ن.: یه مشکلی هم که ذهنم رو مشغول کرده اینه که: اسکن پاسپورتی که من فرستادم فقط صفحه ی اول رو شامل میشد و صفحه ی بعد رو که محل امضا ست رو نداشت... ممکنه وقت سفارتم به همین دلیل تایید نشده باشه؟؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-07-2014, 03:24 AM
درود بر شما
1- با توضیحاتی که دادید جای نگرانی نیست. (همین که سیستم آنلاین سفارت به شما وقت داده است). 
2- اگر مجرد هستید و دانشجو نیستید و سند ملکی هم ندارید کار کمی سخت میشود. راه دیگری به نظرم نمیرسد که بتوانید اثبات کنید برمیگردید. برخی موارد برخی شرایط خاص (مثلا داشتن پدر و مادر بیمار یا سالخورده که نیاز به مراقبت دارند) میتوانند به این موضوع کمک کنند.

در مورد اسکن صفحه دوم پاسپورت هم بعید میدانم مشکلی باشد. ولی روز مصاحبه آن را ارائه دهید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین Beatrice
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-07-2014, 04:48 AM
(02-07-2014, 03:24 AM)'ForeverBlue' نوشته: درود بر شما
1- با توضیحاتی که دادید جای نگرانی نیست. (همین که سیستم آنلاین سفارت به شما وقت داده است). 
2- اگر مجرد هستید و دانشجو نیستید و سند ملکی هم ندارید کار کمی سخت میشود. راه دیگری به نظرم نمیرسد که بتوانید اثبات کنید برمیگردید. برخی موارد برخی شرایط خاص (مثلا داشتن پدر و مادر بیمار یا سالخورده که نیاز به مراقبت دارند) میتوانند به این موضوع کمک کنند.
در مورد اسکن صفحه دوم پاسپورت هم بعید میدانم مشکلی باشد. ولی روز مصاحبه آن را ارائه دهید.

باتشکر از اینکه وقت گذاشتید و پاسخگوی سوالات من بودید. فقط آیا امکانش هست کمی برام رفع ابهام کنید؟ ممنونتون میشم 
1. برام سواله که دیگه ایمیلی برام نمیاد مبنی بر تایید وقت و روز مصاحبه؟؟  و من از کجا مطمئن بشم وقتم تایید شده یا اینکه سیستم اون رو کنسل کرده؟
2. من بتازگی دفاع کردم ولی هنوز نمره ی پایان نامه م و کارهای فارغ التحصیلیم رو انجام ندادم. آیا میتونم ریز نمراتم رو ارائه بدم مبنی بر اینکه من هنوز کاملِ کامل فارغ التحصیل نیستم و برای انجام کارهای دانشجوییم باید برگردم؟؟ این مدرک خوبی میتونه باشه؟ در ضمن من 15 سال قبل هم یکبار همراه مادرم سفر کردم و بعد مدت یکماه برگشتیم. ارائه ی پاسپورت قبلی میتونه موثر باشه؟ یا اینکه سند ملکی رو هم من و هم مادرم ارائه بدیم؟ 
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
03-07-2014, 01:38 AM
خواهش میکنم
1. معمولا وقتی که مشکلی وجود داشته باشد با شما تماس میگیرند. همین که تماس نگرفته اند یا ایمیل خاصی ارسال نشده یعنی وقتی که گرفته اید مشکلی ندارد.
2. متاسفانه خیر.  این که نشان بدهید در حال تسویه حساب با دانشگاه هستید هیچ دلیلی بر بازگشت شما نمیشود.

معمولا ویزاهای قبلی که در 5 سال گذشته گرفته اید موثر هستند ولی فاصله زمانی ویزای قبلی تان تاکنون بسیار زیاد است. با این حال از هیچ بهتر است و میتوانید ارائه بدهید.
برای ویزای مادرتان چندان جای نگرانی نیست چون ایشان متاهل  و دارای فرزند هستند و برای رسیدگی به خانواده خود باید برگردند. برای خود شما چندان دلیل قانع کننده ای وجود ندارد. اگر سند ملکی یا شغل خوب یا تجارت خاص یا ... داشتید بسیار موثرتر بود.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین k24
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

20-07-2014, 08:30 PM
درود خدمت دوستان

یکی از دوستان من که ساکن تهران هستش گفت انگار که آقای مالکی از سفارت رفتن و دیگه جواب ایمیل ها برای وقت اضطراری داده نمیشه و خیلی از دانشجویان به مشکل خوردن. میخواستم بدونم این خبر صحت داره یا شابعه هستش؟ از دوستان کسی اخیرا توسط آقای مالکی وقت اضطراری گرفتن یا نه؟

ممنون.....
FC Bayern forever number one
You can call us the champions of world
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-07-2014, 08:55 PM
(20-07-2014, 08:30 PM)'k24' نوشته: درود خدمت دوستان
یکی از دوستان من که ساکن تهران هستش گفت انگار که آقای مالکی از سفارت رفتن و دیگه جواب ایمیل ها برای وقت اضطراری داده نمیشه و خیلی از دانشجویان به مشکل خوردن. میخواستم بدونم این خبر صحت داره یا شابعه هستش؟ از دوستان کسی اخیرا توسط آقای مالکی وقت اضطراری گرفتن یا نه؟
ممنون.....

من با یکی از دوستانم که صحبت میکردم. ظاهراً خبرش تایید شده و ایشون از بخش فرهنگی به بخش دیگری منتقل شدن و شما باید تنها صبر کنید ببینید کسی دیگری به جای ایشون منتقل بشن ضمن اینکه منتظر بمونید تا جای خالی ایجاد بشه تا تایید کنی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین k24
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-07-2014, 05:54 PM
دوستان قسمت رزرو وقت سایت سفارت برای مصاحبه باز شده. فکر وقت اضطراری رو فعلا فراموش کنید. سریعتر برای گرفتن وقت اقدام کنید.....
نقل قول  

آفلاین nixe2006
**
نقل قول

امتیاز این پست: 5
24-07-2014, 01:36 PM
آنچه در روز مصاحبه در تاریخ 30 تیر 93 در سفارت آلمان گذشت:
بعد اینکه شب چند دور مدارک رو چک کردم دیدم یک کپی از مدرک زبانم کمه.دیروقت بود و دیگه کپی بسته بود.امیدوار یودم صبح تو اون پاساژ بیمه که پایین سفارته ساعت 7 یک کپی باز باشه.صبحش بالاخره کپی رو همونجا گرفتم و خیالم راحت شد.از بازرسی کیف و بدن گذشتم.حواستون باشه سکه پول خرد تو جیبتون نباشه.چقدر سر اینکه جیبامو خالی کنم اذیت شدم.بعد در قسمت کنترل مدارک یک آقای جوون مودب بود پرسید چه ویزایی میخواین گفتم دانشجویی رو یک کاغذ نوشت باجه 1 وقتی از در ساختمونی که باجه ها توشه وارد شدم همون جلو در یک بوفه هست که فتوکپی هم داره اما از بیرون گرونتره.خلاصه رفتم پشت در باجه 1 و 4 یا 5 نفر تو نوبت جلو من بودن.خیلی استرس داشتم اما با بچه های دیگه انقدر حرف زدیم و خندیدیم که همه یادمون رفت کجاییم.هرچی وقت میگذشت رله تر میشدیم.این اولین باری بود که میدیدم انتظار میتونه مفید باشه.وقت من ساعت 7.30 بود اما حدودا 9.30 نوبتم شد.یکی از بچه ها یادش رفته بود اصل مدارک رو بیاره.حالش بد بود.بهش گفتیم تو خونسرد باش شاید اصلا نخواد نشون بدی..یکی دیگه از پذیرشش کپی نگرفته یود که مجبور شد بره پایین بگیره و همه رو معطل کرد.خواهش میکنم منظم باشین بجه ها. یکی دیگه هم که یکبار قبلا ریجکت شده بود که کلا استرس نداشت.پشت در شما هم صدای اون کارمند رو که مصاحبه میگیره میشنوین اینجوری سوالا روشن میشه و میتونین خودتونو واسه سوالا آماده کنید.از همه ما که سوالات یکسانی پرسید.چرا میخواین برین آلمان؟ چندتا خواهر و برادرین؟اینجان یا آلمانن؟
خلاصه نوبتم شد و رفتم داخل هنوز یک کم استرس داشتم اما سعی کردم به خودم مسلط باشم چون دوستم که رفته بود مصاحبه سفارت آمریکا بهم گفته بود احتمالا همه چی با دوربین ضبط میشه و اگه زیاد استرس داشته باشی سفارت رو به شک میندازی.مواظب رفتارتون باشین.ناخنتونو نکنین.لبتونو نکنین.هی این پا و اون پا نکین.با پا به زمین ضربه نزنین.خلاصه از این دست رفتارها.اون کارمنده یک دختر جوون 27/28 ساله بود.خیلی ریلکس و اروم بود و آرامش اون به منم ارامش داد.یک کم کند کار میکرد اما با دقت.همه مدارک رو دونه دونه با حوصله چک کرد.اطلاعات منو تو کامپیوتر وارد کرد.مثل مشخصات پاسپورت.معدلهام.تاریخ پذیرش و از اینجور چیزها.معدل ها و تاریخهای مدرکتونو حفظ باشین.شاید حوصلش نیاد نگاه کنه و از خودتون بپرسه.کلا اون روز سفارت جو خوبی داشت.بعد اخرسر صفحه اخر پاسمو مهر زد و گفت 6 هفته دیگه سایت رو چک کنم و اگه جواب ویزا مثبت اومد شماره پرونده ام اعلام میشه.بعد پاسمو بیارم که مهرهای نهایی رو بزنن.بعد رفتم صندوق 60 یورو دادم و یک کاغذ آ4 داد که قبض صندوق بود و یک کاغذ کوچیک که شماره پرونده توش بود که مثلا تو سایت بعدا اعلام میشه.60 یورو همراهتون باشه.در غیر اینصورت ممکنه صندوق پول درسته قبول نکنه و دوباره مجبور شید یرین بیرون از سفارت و خرد کنین.خلاصه این که خیلی روز خوبی بود و اصلا فکر نمیکردم اینطوری باشه و از اینکه واسه سری دوم واسه پذیرش اقدام کرده بودمو ناامید نشده بودم راضی و خوشحال بودم.در ضمن از بچه ها شنیدم وقت اضطراری جمع شده. و از همه یک سری کپی مدارک رو گرفتن نه دو سری کپی.با اینحال 2 سری ببرین شاید لازم شه.من 2 تا عکس هم دادم که یکیشو همونجا گم کرد و یکی دیگه خواست خوب شد داشتم. عکس هم اضافه ببرین نه فقط 2 تا.
حافظ از دست مده دولت این کشتی نوح             ورنه طوفان حوادث ببرد بنیادت
نقل قول  

آفلاین k24
**
نقل قول

25-07-2014, 11:28 AM
(24-07-2014, 01:36 PM)'nixe2006' نوشته: آنچه در روز مصاحبه در تاریخ 30 تیر 93 در سفارت آلمان گذشت:
بعد اینکه شب چند دور مدارک رو چک کردم دیدم یک کپی از مدرک زبانم کمه.دیروقت بود و دیگه کپی بسته بود.امیدوار یودم صبح تو اون پاساژ بیمه که پایین سفارته ساعت 7 یک کپی باز باشه.صبحش بالاخره کپی رو همونجا گرفتم و خیالم راحت شد.از بازرسی کیف و بدن گذشتم.حواستون باشه سکه پول خرد تو جیبتون نباشه.چقدر سر اینکه جیبامو خالی کنم اذیت شدم.بعد در قسمت کنترل مدارک یک آقای جوون مودب بود پرسید چه ویزایی میخواین گفتم دانشجویی رو یک کاغذ نوشت باجه 1 وقتی از در ساختمونی که باجه ها توشه وارد شدم همون جلو در یک بوفه هست که فتوکپی هم داره اما از بیرون گرونتره.خلاصه رفتم پشت در باجه 1 و 4 یا 5 نفر تو نوبت جلو من بودن.خیلی استرس داشتم اما با بچه های دیگه انقدر حرف زدیم و خندیدیم که همه یادمون رفت کجاییم.هرچی وقت میگذشت رله تر میشدیم.این اولین باری بود که میدیدم انتظار میتونه مفید باشه.وقت من ساعت 7.30 بود اما حدودا 9.30 نوبتم شد.یکی از بچه ها یادش رفته بود اصل مدارک رو بیاره.حالش بد بود.بهش گفتیم تو خونسرد باش شاید اصلا نخواد نشون بدی..یکی دیگه از پذیرشش کپی نگرفته یود که مجبور شد بره پایین بگیره و همه رو معطل کرد.خواهش میکنم منظم باشین بجه ها. یکی دیگه هم که یکبار قبلا ریجکت شده بود که کلا استرس نداشت.پشت در شما هم صدای اون کارمند رو که مصاحبه میگیره میشنوین اینجوری سوالا روشن میشه و میتونین خودتونو واسه سوالا آماده کنید.از همه ما که سوالات یکسانی پرسید.چرا میخواین برین آلمان؟ چندتا خواهر و برادرین؟اینجان یا آلمانن؟
خلاصه نوبتم شد و رفتم داخل هنوز یک کم استرس داشتم اما سعی کردم به خودم مسلط باشم چون دوستم که رفته بود مصاحبه سفارت آمریکا بهم گفته بود احتمالا همه چی با دوربین ضبط میشه و اگه زیاد استرس داشته باشی سفارت رو به شک میندازی.مواظب رفتارتون باشین.ناخنتونو نکنین.لبتونو نکنین.هی این پا و اون پا نکین.با پا به زمین ضربه نزنین.خلاصه از این دست رفتارها.اون کارمنده یک دختر جوون 27/28 ساله بود.خیلی ریلکس و اروم بود و آرامش اون به منم ارامش داد.یک کم کند کار میکرد اما با دقت.همه مدارک رو دونه دونه با حوصله چک کرد.اطلاعات منو تو کامپیوتر وارد کرد.مثل مشخصات پاسپورت.معدلهام.تاریخ پذیرش و از اینجور چیزها.معدل ها و تاریخهای مدرکتونو حفظ باشین.شاید حوصلش نیاد نگاه کنه و از خودتون بپرسه.کلا اون روز سفارت جو خوبی داشت.بعد اخرسر صفحه اخر پاسمو مهر زد و گفت 6 هفته دیگه سایت رو چک کنم و اگه جواب ویزا مثبت اومد شماره پرونده ام اعلام میشه.بعد پاسمو بیارم که مهرهای نهایی رو بزنن.بعد رفتم صندوق 60 یورو دادم و یک کاغذ آ4 داد که قبض صندوق بود و یک کاغذ کوچیک که شماره پرونده توش بود که مثلا تو سایت بعدا اعلام میشه.60 یورو همراهتون باشه.در غیر اینصورت ممکنه صندوق پول درسته قبول نکنه و دوباره مجبور شید یرین بیرون از سفارت و خرد کنین.خلاصه این که خیلی روز خوبی بود و اصلا فکر نمیکردم اینطوری باشه و از اینکه واسه سری دوم واسه پذیرش اقدام کرده بودمو ناامید نشده بودم راضی و خوشحال بودم.در ضمن از بچه ها شنیدم وقت اضطراری جمع شده. و از همه یک سری کپی مدارک رو گرفتن نه دو سری کپی.با اینحال 2 سری ببرین شاید لازم شه.من 2 تا عکس هم دادم که یکیشو همونجا گم کرد و یکی دیگه خواست خوب شد داشتم. عکس هم اضافه ببرین نه فقط 2 تا.

یک دنیا سپاس از توضیحات کاملتون. اینکه وقت گذاشتید و مرحله به مرحله رو نوشتین بسیار ارزشمند و قابل تقدیره. فقط سطر آخر برای من یک سوال ایجاد کرد،

من شنیده بودم که روز مصاحبه باید یک سری اصل مدارک ترجمه شده(با تایید سفارت) و یک سری کپی تایید شده ی سفارت همراهمون باشه. الآن یعنی سفارت اصل ترجمه شده ازمون نمیخواد؟

ممنون.....
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 39 بعدی »