عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان گرفتن وقت و مصاحبه سفارت

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن وقت و مصاحبه سفارت
آفلاین amirrubik
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-11-2013, 04:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-11-2013, 04:23 PM توسط amirrubik.)
سلام
من هفته پیش مصاحبه داشتم. مدرک زبان هم از موسسه دنا داشتم. تا همین ترم قبل هم این مدرک را قبول میکرد. اما از سفارت تماس گرفتند که باید از گوته یا ÖKF باشه و گفت امتحان بده و مدرکش را بیار! حالا نمیدونم چی کار کنم! راستش اگه بخوام امتحان گوته بدم باید تا آخر آذر صبر کنم و اینجوری به این ترم نمیرسم!
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-11-2013, 02:42 PM
(27-11-2013, 04:23 PM)'amirrubik' نوشته: سلام
من هفته پیش مصاحبه داشتم. مدرک زبان هم از موسسه دنا داشتم. تا همین ترم قبل هم این مدرک را قبول میکرد. اما از سفارت تماس گرفتند که باید از گوته یا ÖKF باشه و گفت امتحان بده و مدرکش را بیار! حالا نمیدونم چی کار کنم! راستش اگه بخوام امتحان گوته بدم باید تا آخر آذر صبر کنم و اینجوری به این ترم نمیرسم!

بارها در این مورد در فروم صحبت کرده بودیم. سفارت تنها مدارک ازمون این 2 مرکز را در ایران قبول داره. شما باید یک وقت اضطراری از این 2 جا بگیری چون بدون اون مدرک نمیتونی واسه ویزا اقدام کنی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین amirrubik
**
نقل قول

05-12-2013, 03:18 PM
(28-11-2013, 02:42 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
بارها در این مورد در فروم صحبت کرده بودیم. سفارت تنها مدارک ازمون این 2 مرکز را در ایران قبول داره. شما باید یک وقت اضطراری از این 2 جا بگیری چون بدون اون مدرک نمیتونی واسه ویزا اقدام کنی.

بله درست میفرمایید. اما خب چندتا از دوستان خود من با مدرک موسسه دنا بدون مشکل ویزا گرفتند اما درکل باید تا جایی که میشه  ریسک نکرد!
وقت اضطراری مگه گوته میده؟ چی کار باید کنم دقیقا؟ بهشون ایمیل بدم موردم را توضیح بدم و بگم وقت اظطراری برای امتحان میخوام؟
نشنیده بودم که میشه همچین کاری کرد.

سپاس
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

06-12-2013, 10:06 AM
(05-12-2013, 03:18 PM)'amirrubik' نوشته:
بله درست میفرمایید. اما خب چندتا از دوستان خود من با مدرک موسسه دنا بدون مشکل ویزا گرفتند اما درکل باید تا جایی که میشه  ریسک نکرد!
وقت اضطراری مگه گوته میده؟ چی کار باید کنم دقیقا؟ بهشون ایمیل بدم موردم را توضیح بدم و بگم وقت اظطراری برای امتحان میخوام؟
نشنیده بودم که میشه همچین کاری کرد.
سپاس

وقت اضطراری رو که در انجمن اتریش بشه گرفت اما گوته بدلیل حجم بالای متقاضی بعید میدونم. ثبت نام فشرده بدلیل حذف برخی دانشجویان و جایگزین شدن شما صورت میگیره والا گرفتن وقت اضطراری خیلی شانسیه! در خصوص موسسه های دیگر اطلاعی ندارم اما این 2 مرکز مورد تایید هستند.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین روزبه999
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-12-2013, 09:01 PM
با سلام.من برای فروردین 1393 می خوام برم آلمان و دوستم قراره برام دعوتنامه توریستی بفرسته.میخواستم بدونم که فرستادن دعوتنامه تا به دست من برسه معمولا چقدر زمان می بره؟؟؟و اینکه من برای ثبت نام مصاحبه صبر کنم که اول دعوتنامه به دستم برسه بعد ثبت نام کنم یا از الان ثبت نام کنم؟؟؟؟و معمولا از تاریخ ثبت نام مصاحبه تا روز مشخص شده چقدر زمان می برد؟؟,ممنون از راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-12-2013, 02:28 PM
(08-12-2013, 09:01 PM)'روزبه999' نوشته: با سلام.من برای فروردین 1393 می خوام برم آلمان و دوستم قراره برام دعوتنامه توریستی بفرسته.میخواستم بدونم که فرستادن دعوتنامه تا به دست من برسه معمولا چقدر زمان می بره؟؟؟و اینکه من برای ثبت نام مصاحبه صبر کنم که اول دعوتنامه به دستم برسه بعد ثبت نام کنم یا از الان ثبت نام کنم؟؟؟؟و معمولا از تاریخ ثبت نام مصاحبه تا روز مشخص شده چقدر زمان می برد؟؟,ممنون از راهنماییتون

سلام   Smile
میتونید وقت بگیرید تا به دستتون برسه چون خیلی طول نمیکشه...  چند روز کاری معمولا...
بین یک تا سه ماه طول میکشه از زمان وقت گرفتن تا زمان ملاقات...
موفق باشید   Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین خانوم میم
**
نقل قول

24-01-2014, 10:12 AM
خب منم دیروز مصاحبه ی سفارتم رو پشت سر گذاشتم. فقط یک سوال: من نامه ی پذیرش و یا حتی ایمیلش هنوز به دستم نرسیده. اینه که به جاش یک ایمیل از اینترنشنال آفیس گرفتم و بردم که توش تایید کرده بودند که من در این دانشگاه اپلای کرده ام و دپارتمان هم پذیرفته و اینکه فقط الان مونده که یک آژانس مرکزی اعتبار دانشگاه ما رو تایید کنه تا اونا نامه ی پذیرش رو برام بفرستند. سفارت این نامه رو از من قبول کرد و گفتند ما این مدارکت رو می فرستیم آلمان و فقط هر روزی نامه ی پذیرش رسید، زود بیا تحویل بده.  حالا سوالی که یادم رفت ازشون بکنم، اینه که: آیا حضور خودم لازمه؟ و خودم حتما باید برم نامه رو تحویل بدم یا یکی دیگه می تونه به جام بره تحویل بده؟

کسی تا حالا همچین موردی براش پیش نیومده؟
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
30-01-2014, 04:17 PM
(24-01-2014, 10:12 AM)'خانوم میم' نوشته: خب منم دیروز مصاحبه ی سفارتم رو پشت سر گذاشتم. فقط یک سوال: من نامه ی پذیرش و یا حتی ایمیلش هنوز به دستم نرسیده. اینه که به جاش یک ایمیل از اینترنشنال آفیس گرفتم و بردم که توش تایید کرده بودند که من در این دانشگاه اپلای کرده ام و دپارتمان هم پذیرفته و اینکه فقط الان مونده که یک آژانس مرکزی اعتبار دانشگاه ما رو تایید کنه تا اونا نامه ی پذیرش رو برام بفرستند. سفارت این نامه رو از من قبول کرد و گفتند ما این مدارکت رو می فرستیم آلمان و فقط هر روزی نامه ی پذیرش رسید، زود بیا تحویل بده.  حالا سوالی که یادم رفت ازشون بکنم، اینه که: آیا حضور خودم لازمه؟ و خودم حتما باید برم نامه رو تحویل بدم یا یکی دیگه می تونه به جام بره تحویل بده؟
کسی تا حالا همچین موردی براش پیش نیومده؟

خسته نباشید  و ایشالا که زودتر ویزاتون هم بیاد   Smile
به نظرِ من میتونید به افرادِ دیگه هم بدید که ببرن و نیازی نیست که خودتون برید سفارت....    وقت که ندارید از قبل و اونا هم فقط این رو میخان به پرونده تون اضافه کنن....
میتونید تماس هم بگیرید بپرسید...

موفق باشید   Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین 45RECOVERY123
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-02-2014, 02:48 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز

من یک سوال در مورد وریزا داشتم و اینکه من نامه ادمیشنم برای دانشگاه weimar اومده و یک نامه recommendation letter از دانشگاه stuttgart گرفتم برای بورسیه دااد که در اون نامه ذکر شده که منو برای winter 2014 میخان ولی نامه پذبرش بنده رو اواسط march میدن . من به خاطر مشکل سربازی که دارم باید حتما در اول مرداد از گشور خارج بشوم براهمین این سوالو خدمت دوستان داشتم که میتونم الان با نامه ادمیشن weimar برا ویزا اقدام کنم بهد از رسیدن به آلمان برم اشتوتگارت یا به داخل پاسپورت قید میکنه که این ویزا فقط به منظور حضور در دانشگاه weimar می باشد و بهد من به مشکل می خورم؟

مرسی 
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

03-02-2014, 03:14 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-02-2014, 04:28 PM توسط Shihan.)
(03-02-2014, 02:48 PM)'45RECOVERY123' نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز
من یک سوال در مورد وریزا داشتم و اینکه من نامه ادمیشنم برای دانشگاه weimar اومده و یک نامه recommendation letter از دانشگاه stuttgart گرفتم برای بورسیه دااد که در اون نامه ذکر شده که منو برای winter 2014 میخان ولی نامه پذبرش بنده رو اواسط march میدن . من به خاطر مشکل سربازی که دارم باید حتما در اول مرداد از گشور خارج بشوم براهمین این سوالو خدمت دوستان داشتم که میتونم الان با نامه ادمیشن weimar برا ویزا اقدام کنم بهد از رسیدن به آلمان برم اشتوتگارت یا به داخل پاسپورت قید میکنه که این ویزا فقط به منظور حضور در دانشگاه weimar می باشد و بهد من به مشکل می خورم؟
مرسی 

شما مشکلی نداری. میتونی برای وایمار اقدام کنی با همین ادمیشن که الان دستت هست. بعد از اینکع ویزات مثبت شد میری المان و با اون نامه اشتوتگارت اونجا ثبت نام کن.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 39 بعدی »