عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا گرفتن وقت سفارت امریکا v
1 2 بعدی »
گرفتن وقت از سفارت آمریکا در ترکمنستان - عشق آباد

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن وقت از سفارت آمریکا در ترکمنستان - عشق آباد
آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 7
15-05-2013, 03:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-05-2013, 03:32 PM توسط maryam4312.)
درود
برای گرفتن وقت از سفارت امریکا در عشق اباد باید به این ادرس ایمیل بدین:
NonResidentStudentAKD@state.gov

عنوان ایمیل (subject) این باشه :
DS-160 ID: (.....)[A Request for Non-Resident Student-Visa Interview Appointment]

متن نمونه ایمیل :
Dear Madam/Sir,
I have an admission from a U.S. university .Please arrange an interview appointment preferably for the end of May(ya har tarikh mad nazareton) .
این اطلاعات هم باید درمتن باشه :
First Name: .....
Last Name: .....
Date of Birth: .....
Passport Number: ......
Native Language: Farsi

Regards
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین elgl
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-11-2013, 12:13 AM
سلام دوستان. من دو تا فرم  DS-160 برای سفارت ترکمنستان (عشق آباد)سابمیت کردم ولی در انتها فقط بهم دو تا APPLICATION ID  داد و وقت های سفارت رو بهم نشون نداد. لطفا یک نفر راهنماییم کنه که در ادامه چکار کنم؟
در ضمن کسی اطلاع داره از سفارت ترکمنستان چند روزه میشه وقت گرفت؟ با تشکر: الهام
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
28-11-2013, 04:46 AM
(28-11-2013, 12:13 AM)'elgl' نوشته: سلام دوستان. من دو تا فرم  DS-160 برای سفارت ترکمنستان (عشق آباد)سابمیت کردم ولی در انتها فقط بهم دو تا APPLICATION ID  داد و وقت های سفارت رو بهم نشون نداد. لطفا یک نفر راهنماییم کنه که در ادامه چکار کنم؟
در ضمن کسی اطلاع داره از سفارت ترکمنستان چند روزه میشه وقت گرفت؟ با تشکر: الهام

سفارت ترکمنستان با ایمیل وقت می‌ده، شما باید بعد از پر کردن DS-160 یه ایمیل  به سفارت بزنین و درخواست وقت کنین، اینکه چطور و به چه آدرسی ایمیل بزنین رو از اینجا ببینین. در مورد اینکه چقدر طول می‌کشه خیلی بستگی به زمانی داره که می‌خواین وقت بگیرین، برای من که اوایل آوریل ایمیل زدم، حدود یه ماه بعد وقت دادن، الان هم نباید بیشتر طول بکشه.
موفق باشین
نقل قول  

آفلاین elgl
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-12-2013, 12:27 PM
ممنون از جوابتون. ديروز يك ايميل زدم به سفارت تركمنستان. بلافاصله از اين جوابهاي اتوماتيك برام اومد كه وقت هاي دسامبر پر است و بهتره به سفارت هاي فارسي زبان مراجعه كنم ولي در نهايت تصريح كرده بود كه اولين دوشنبه ماه (فردا) ايميل بزنم براي وقت هاي ‍ژانويه.
يك سوال ديگه هم داشتم اگه بخواهيم من و همسرم تو يك روز وقت بگيريم چكار كنيم؟ يك ايميل بزنيم با دو باركد يا دو تا ايميل جداگانه؟ ممنون ميشم كسي سريع جوابمو بده.
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-12-2013, 06:56 PM
شما می‌تونید با یک ایمیل، برای خودتون و همسرتون درخواست وقت ویزا کنید، نیازی یه 2 تا ایمیل نیست. فقط توی ایمیل بنویسید که ایشون همسرتون هستن.
موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین mj.sarfi
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-04-2016, 01:12 AM
                    درود 

من از سفارت آمریکا در عشق آباد وقت گرفتم. روند رو دوستی در 2-3 پست بالاتر نوشتن. باید ایمیل بزنید به سفارت. همون متن ایمیل که توی اون پست پیشنهاد شده کافیه. نیاز به چیز خاصی نیس. فقط شماره پاسپورت و کد DS160. فقط وقتای اداری ایمیل بزنید. دوشنبه تا جمعه. 9-14. همون روز بهتون ج میدن. جوابی که من داد اینطوری بود:

Dear Sir/Madam,

These are available dates for appointment:  May 5, 10, 12, 17, 19, 24, 26, 2016.  Please choose a date and confirm it with us.

Regards,

منم بهش جواب دادم که 12 می خوبه. یه نیم ساعت بعد دوباره ایمیل زد و تایید کرد:
Dear Sir/Madam,

Consular Section of U.S. Embassy in Ashgabat, confirms an appointment for:

NAME:   MohammadJavad Sarfi

DATE:   May 12, 2016 at 2:00 p.m.

Please note: 

-          There is no need to confirm this appointment.

-          You should notify our office immediately if you need to cancel your appointment. 

-          The Embassy does not provide a Farsi speaking interpreter, and applicants may not bring an interpreter to the interview.

-          If you are applying for a student visa please bring a copy of your I-20 together with the original.

Regards,

همین متن تاییدیه رو پرینت بگیرید. 

مراحل گرفتن ویزای ترکمنستان:
باید توجه کنید که سفارت ترکمنستان واقع در فرمانیه خ براتی شنبه و جمعه باز نیس. روزای دیگه هم 9-11 بازه. این مدارک رو ببرید کافیه:
1- کپی رنگیپاسپورت
2- یه عکس. سایزش مهم نیس. من عکس 6*4 پاسپورت رو برده بودم
3- پرینت ایمیل تاییدیه وقت مصاحبه سفارت آمریکا
4- خودکار و چسب مایع!! اونجا هیچی بهتون نمیدن. ماموران محترم حتی فارسی هم بلد نیستن

از پشتت پنجره این مدارکو میدید خودش میفهمه وقت مصاحبه داری بهت دو تا فرم میده.این فرم هارو ضمیمه کردم به همین پست.  فرم اولی رو پر میکنید و عکسو میچسبونید روش. فرم دوم رو نیاز نیس الان پر کنید. موقع کنید. موقع تحویل گرفتن ویزا این فرم رو تحویل میدید و باید توی اون فرم مدت زمان ویزای ترکمنستان و تاریخ شروعش درج بشه. تصویر اول همون فرم اوله که تحویل میدید. تصویر دوم و سوم مربوط به فرم سوم هستن. 10 روز طول میکشه ویزا حاضر شه. با فرم دوم و 55 دلار پول نقد (اسکناس کهنه قبول نمیکنن) و اصل و کپی پاسپورت برید برای پیکاپ ویزا.

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4