عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا گرفتن وقت سفارت امریکا v
1 2 بعدی »
گرفتن وقت از سفارت آمریکا در ارمنستان (ایروان)

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن وقت از سفارت آمریکا در ارمنستان (ایروان)
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-02-2014, 12:22 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-02-2016, 11:20 AM توسط Babak.)
تاریخهای موجود همین الان.
چقدر وقت داره اینجا
ترکیه فوری پر میشه!!

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
08-02-2014, 04:30 PM
تاریخهای جدید واسه دوستان دانشجو.

دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-02-2014, 06:07 PM
وقتهای مارچ آزاده.
خوش به حال دوستانی که i-20 دستشون رسیده چون ماههای بعدی کمی زودتر پر میشه!

بااحترام

نقل قول  

آفلاین s_407
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-03-2014, 06:50 PM
سلام بر همگی 
سال نو مبارک
اگر موقع واریز ۱۶۰ دلار وقت سفارت تاریخ تولد متقاضی اشتباه وارد شه ، چه قدر اهمیت داره و چه خاکی باید  بر سر ریخت . در فرم دی-۱۶۰ همه چی درسته ،فقط تو رسید وارزی ۱۶۰ دلار تاریخ تولد اشتباست و اجازه هم نمیده سیستم که درستش کنی 
ممنون از محبتتون که جواب میدین 
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-03-2014, 07:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-03-2014, 07:49 PM توسط M1KE.)
بعید می دونم مشکل خاصی داشته باشه. اگر اطلاعات فرم اشتباه بود می بایست دوباره فرم رو پر می کردین ولی در مورد واریز پول به نظرم مهم اینه که به حساب درست واریز شده باشه. می تونید برای اطمینان یک ایمیل بهشون بزنید و قضیه رو توضیح بدین. در همون سایت usvisa-info.com یک قسمت contatct us داره که پیشنهاد می کنم از اون طریق اطلاع بدین. همون ردیف اول مربوط به مشکلات پرداخت هزینه هست. خودشون هم تاکید کردن که دوباره پول پرداخت نکنید چون قابل برداشت نیست. در هر حال فکر نمی کنم خیلی موضوع مهمی باشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین sara-dz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-06-2014, 01:50 AM
سلام من از ارمنستان برا 16 جولای وقت گرفتم اگه بخوام تغییرش بدم به 17 جولای باید در ابتدا این وقت رو کنسل کنم و بعد دوباره وقت بگیرم ، اول که من دیگه نمیتونم جدول زمانی رو ببینم از کجا مطمئن شم داره؟ 17ام ؟ به نظر شما به ریسکش می ارزه البته من مجبورم تغییرش بدم
اگه جای درستی مطرح نکردم سوالم رو ببخشید
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
23-06-2014, 10:12 AM
شما باید reschedule بکنید نه کنسل. اگه کنسل کنید 160 دلاری که پرداخت کرده بودید باید دوباره پرداخت کنید. واسه reschedule نیازی نیست که هزینه ای پرداخت بشه و تا وقتی که زمان مصاحبه شما به 17 جولای (درصورتی که جا داشته باشه) تغییر نکنه مصاحبه شما کماکان در 16 جولای خواهد بود.
(23-06-2014, 01:50 AM)'sara-dz' نوشته: سلام من از ارمنستان برا 16 جولای وقت گرفتم اگه بخوام تغییرش بدم به 17 جولای باید در ابتدا این وقت رو کنسل کنم و بعد دوباره وقت بگیرم ، اول که من دیگه نمیتونم جدول زمانی رو ببینم از کجا مطمئن شم داره؟ 17ام ؟ به نظر شما به ریسکش می ارزه البته من مجبورم تغییرش بدم
اگه جای درستی مطرح نکردم سوالم رو ببخشید

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین sara-dz
**
نقل قول

23-06-2014, 07:06 PM
(23-06-2014, 10:12 AM)'Leopold' نوشته: شما باید reschedule بکنید نه کنسل. اگه کنسل کنید 160 دلاری که پرداخت کرده بودید باید دوباره پرداخت کنید. واسه reschedule نیازی نیست که هزینه ای پرداخت بشه و تا وقتی که زمان مصاحبه شما به 17 جولای (درصورتی که جا داشته باشه) تغییر نکنه مصاحبه شما کماکان در 16 جولای خواهد بود.

دوست عزیز پیوست رو ملاحظه کنید توی سایت این رو نوشته :What would you like to do?Please Note: If you need to reschedule for a different date/time within the existing trip purpose, select 'Reschedule Appointment' below. To change your trip purpose, you must first cancel your existing appointment (select 'Cancel Appointment') and schedule a new one.
  • Reschedule Appointment
  • Cancel Appointment
  • Add Family Members
  • View Visa Information
  • View Appointment Confirmation Page

وقتی گزینه reschedual  رو میزنم میگه برای 25 جولای برات تغییر بدم مطابق وقت قبلیت راستش انگار بر اساس روز انتخاب میکنه که من میزنم No وبرمیگرده به همون صفحه قبلی، راستی ارمنستان برای چه روزهایی از هفته وقت نداشت برای ایرانی ها؟

نقل قول  

آفلاین sara-dz
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
Big Grin  24-06-2014, 03:04 AM
(23-06-2014, 07:06 PM)'sara-dz' نوشته: دوست عزیز پیوست رو ملاحظه کنید توی سایت این رو نوشته :What would you like to do?Please Note: If you need to reschedule for a different date/time within the existing trip purpose, select 'Reschedule Appointment' below. To change your trip purpose, you must first cancel your existing appointment (select 'Cancel Appointment') and schedule a new one.
  • Reschedule Appointment
  • Cancel Appointment
  • Add Family Members
  • View Visa Information
  • View Appointment Confirmation Page
بذارید من جواب خودم رو بدم ، این متن انگلیسی رو بی دقت خونده بودم نوشته اگه میخواید هدف سفر رو عوض کنید کنسل کنید که من به این تغییر Purpose دقت نکردم ، همون گزینه Reschedual  رو زدم و ازم خواست که yes /no بزنم و گزینه بله روانتخاب کردم و دوباره رفتم توی همون صفحه نمایش وقت ها و به 17 تغییرش دادم و فقط هم برای صبح ساعت8:30 و 8:45 داشت خلاصه کارم انجام شد ممنون ازتون
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 8
18-06-2016, 12:12 PM
در صفحه فیسبوک USAdarFarsi (وزارت امورخارجه آمریکا به زبان فارسی) این موضوع مطرح شده که؛
قابل توجه متقاضیان روادید دانشجویی
روز دوشنبه ۲۰ ژوئن، در ساعت ۲:۳۰ به وقت ایروان (ساعت ۳ بعداز ظهر به وقت ایران)، حدود ۱۰۰ وقت مصاحبه برای روادید دانشجویی در سفارت ایالات متحده در ایروان برای عموم باز خواهد شد. این وقتهای مصاحبه از روز جمعه ۲۴ ژوئن شروع می شوند و شامل روزهایی در ماه ژوئیه نیز می شوند
“On Monday, June 20th, at 2:30 PM Yerevan local time (3:00 PM Iran local time), approximately 100 additional student visa appointments at US Embassy Yerevan will be opened to the public. These appointments will be as early as Friday, June 24th, and will include select days in July.”

همانطور که قابل مشاهده هستش الآن دوبی وقت خالی داره برای November و آنکارا برای September ، شاید این سفارت ها باز هم وقت مصاحبه باز کنند، اما اگر ایروان را انتخاب کرده اید، دو روز دیگر 100 وقت مصاحبه باز خواهند شد.

با تشکز از MaMi بابت پیگیری این خبر
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »