عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا گرفتن وقت سفارت امریکا v
1 2 بعدی »
گرفتن وقت از سایر سفارت های آمریکا

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن وقت از سایر سفارت های آمریکا
آفلاین heisenberg7
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-04-2014, 01:52 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-02-2016, 11:20 AM توسط Babak.)
دوستان عزیز سوالات خود در رابطه با وقت گرفتن از سفارت های فرعی رو در این تاپیک بپرسند!

در ضمن درخواست میشه از جداول وقت های خالی در صورت وجود، عکس بگیرید و برای دیگر دوستان در این صفحه قرار بدید.

با تشکر!
نقل قول  

آفلاین yadestan
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-02-2016, 10:58 PM
سلام دوستان
من برای مامانم میخواهم از سفارت امریکا در استانبول تقاضای وقت بکنم. کسی میدونه که کدوم پیک رو باید انتخاب کنم
متشکرم.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
02-02-2016, 07:13 PM
(01-02-2016, 10:58 PM)yadestan نوشته: سلام دوستان
من برای مامانم میخواهم از سفارت امریکا در استانبول تقاضای وقت بکنم. کسی میدونه که کدوم پیک رو باید انتخاب کنم
متشکرم.

سلام. همون طور که در سایت کنسولگری استانبول هم اشاره شده، برای اخذ قرار مصاحبه، باید از طریق وبسایت www.usvisa-info.com استفاده کنید. مسائل و سوالات مرتبط با این سایت رو میتونید در تاپیک سوالات و نکات کلی در مورد گرفتن وقت سفارت آمریکا از وبسایت usvisa-info.com دنبال کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین light20
**
نقل قول

19-05-2016, 01:11 PM
سلام دوستان
من هنوز نتونستم از سه سفارت اصلی برای ایرانی ها( دوبی. ارمنستان و انکارا)وقت بگیرم. یک ماهه دارم تلاش میکنم. شنیدم امسال اوضاع خیلی بده برای وقت. حتی باکو هم میگن پره. ممنون میشم گزینه های دیگه رو بهم معرفی کنید که خطری نباشه و امار ریجکتش بالا نباشه. خیلی استرس برای وقت دارم  لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-05-2016, 03:08 PM
(19-05-2016, 01:11 PM)light20 نوشته: سلام دوستان
من هنوز نتونستم از سه سفارت اصلی برای ایرانی ها( دوبی. ارمنستان و انکارا)وقت بگیرم. یک ماهه دارم تلاش میکنم. شنیدم امسال اوضاع خیلی بده برای وقت. حتی باکو هم میگن پره. ممنون میشم گزینه های دیگه رو بهم معرفی کنید که خطری نباشه و امار ریجکتش بالا نباشه. خیلی استرس برای وقت دارم  لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم

اگه رشته حساسی ندارید و فاند هم دارید می تونید روی عشق اباد فکر کنید.
نقل قول  

آفلاین light20
**
نقل قول

20-05-2016, 02:40 PM
(19-05-2016, 03:08 PM)iman7 نوشته: اگه رشته حساسی ندارید و فاند هم دارید می تونید روی عشق اباد فکر کنید.
ممنون از پیشنهادتون. ایمیل زدم به سفارت در عشق اباد متاسفانه گفتند در ماه های جون جولای و اگوست ایرانی ها رو نمیپذیرند. اگه پیشنهاد دیگه ای دارید ممنون میشم بهم بگید . الان باکو هم پره. من واقعا مستاصل شدم. کلی زحمت کشیدم برای پذیرش حالا به خاطر وقت سفارت ممکنه همه چیز خراب شه.
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-05-2016, 03:19 PM
(20-05-2016, 02:40 PM)light20 نوشته: ممنون از پیشنهادتون. ایمیل زدم به سفارت در عشق اباد متاسفانه گفتند در ماه های جون جولای و اگوست ایرانی ها رو نمیپذیرند. اگه پیشنهاد دیگه ای دارید ممنون میشم بهم بگید . الان باکو هم پره. من واقعا مستاصل شدم. کلی زحمت کشیدم برای پذیرش حالا به خاطر وقت سفارت ممکنه همه چیز خراب شه.

اگه مطابق روال سالهای قبل باشه به زودی باید انکارا وقت های نمیه دوم جون و جولای را باز کنه.
نقل قول  

آفلاین samanehakbari76
**
نقل قول

26-05-2016, 12:10 AM
(19-05-2016, 01:11 PM)light20 نوشته: سلام دوستان

ُسلام دوست گرامی
بنده هم همچین مشکلی دارم 
یکی از دوستام هفته بعد داره میره گرجستان
منتظر تجربه اون هستم 
شاید بشه از اونجا وقت گرفت
خواهش دارم اگر راهی پیدا کردید بنده رو هم در جریان بزارید
ممنونم
نقل قول  

آفلاین light20
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-05-2016, 01:34 PM
(26-05-2016, 12:10 AM)samanehakbari76 نوشته: ُسلام دوست گرامی
بنده هم همچین مشکلی دارم 
یکی از دوستام هفته بعد داره میره گرجستان
منتظر تجربه اون هستم 
شاید بشه از اونجا وقت گرفت
خواهش دارم اگر راهی پیدا کردید بنده رو هم در جریان بزارید
ممنونم

سلام من تونستم وقت بگیرم  از دبی. ان هم به سختی. گرجستان رو شنیدم به دلیل عدم اشنایی به کیس های ایرانی ریجکت میکنه. من شنیدم این سه سفارت اصلی قراره برای جولای باز کنند. گوش به زنگ باشید. درضمن سفارت قبرس رو هم در موردش تحقیق کنید من شنیدم ایرانی ها میرن. امیدوارم هر چه زوتر وقت بگیرید.
نقل قول  

آفلاین samanehakbari76
**
نقل قول

05-06-2016, 07:27 PM
(28-05-2016, 01:34 PM)light20 نوشته: سلام من تونستم وقت بگیرم  از دبی. ان هم به سختی. گرجستان رو شنیدم به دلیل عدم اشنایی به کیس های ایرانی ریجکت میکنه. من شنیدم این سه سفارت اصلی قراره برای جولای باز کنند. گوش به زنگ باشید. درضمن سفارت قبرس رو هم در موردش تحقیق کنید من شنیدم ایرانی ها میرن. امیدوارم هر چه زوتر وقت بگیرید.

سلام
من هنوز نتونستم وقت بگیرم متاسفانه
باکو هم جواب ایمیلم رو نداد
یکی از دوستان باهمسرش رفتن گرجستان که پروسسینگ خوردن
من نمیدونم چ کنم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »