عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی هلند تحصیل در هلند گرفتن بورس در دوره ی پست دکتری از هلند

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن بورس در دوره ی پست دکتری از هلند
آفلاین ویسی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-10-2014, 02:15 PM
با سلام من 26 سال سن دارم و اکنون سال سوم دکتری زیست شناسی جانوری هستم. دارای 20 مقاله ای اس ای و 10 مقاله داخلی هستم. قصد رفتن به یک فرصت مطالعاتی به چک اسلواکی رو هم دارم. پایان نامه ارشد را به زبان انگلیس نوشتم و دکتری هم همین قصد رو دارم. در دوره ی لیسانس و فوق لیسانس با رتبه یک فارق التحصیل شدم و پارسال هم جز پزوهشگرهای برتر دانشگاه محل تحصیل انتخاب شدم. اما برنامه ریزی اینده من این است که برای دوره پست دکتری در رشته زیست شناسی جانوری از کشور هلند بورس بگیرم. آیا امکان وجود دارد. از شما ممنون می شم در این زمینه من را راهنمایی کنید و دانشگاهای را که در ارتباط با رشته من است به من معرفی کنید. در حال خوندن برای گرفتن نمره ایلتس هم هستم. متشکرم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-10-2014, 10:12 PM
(01-10-2014, 02:15 PM)'ویسی' نوشته: با سلام من 26 سال سن دارم و اکنون سال سوم دکتری زیست شناسی جانوری هستم. دارای 20 مقاله ای اس ای و 10 مقاله داخلی هستم. قصد رفتن به یک فرصت مطالعاتی به چک اسلواکی رو هم دارم. پایان نامه ارشد را به زبان انگلیس نوشتم و دکتری هم همین قصد رو دارم. در دوره ی لیسانس و فوق لیسانس با رتبه یک فارق التحصیل شدم و پارسال هم جز پزوهشگرهای برتر دانشگاه محل تحصیل انتخاب شدم. اما برنامه ریزی اینده من این است که برای دوره پست دکتری در رشته زیست شناسی جانوری از کشور هلند بورس بگیرم. آیا امکان وجود دارد. از شما ممنون می شم در این زمینه من را راهنمایی کنید و دانشگاهای را که در ارتباط با رشته من است به من معرفی کنید. در حال خوندن برای گرفتن نمره ایلتس هم هستم. متشکرم

شما باید تنها با اساتید مکاتبه کنید خیل روی سایتها تمرکز نکن چون ممکنه اگهی خیلی بروز و گسترده در این مقطع نداشته باشیم. باید ببینی در زمینه کار خودت بحث و ایده های نو دارید که با اساتید مکاتبه کنی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر