عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
گرفتن اقامت دائم (گرین کارت) امریکا بعد از اتمام تحصیلات

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن اقامت دائم (گرین کارت) امریکا بعد از اتمام تحصیلات
آفلاین pooriya2014
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-04-2014, 08:23 PM
(20-08-2011, 01:14 AM)'Babak' نوشته: بحث این نیست که هیچ امریکایی پیدا نشه که بتونه اون کار رو انجام بده، بلکه بحث بر سر اینه که هیچ امریکایی پیدا نشه که هم شرایط لازم رو داشته باشه و هم برای اون کار apply کنه. یعنی در زمانی که آگهی زده می‌شه اون کار رو درخواست کنه.
کسانی که دکترا یا مدارک تخصصی بالا می‌گیرند تخصص زیادی دارند و معمولا امریکایی‌هایی که تخصص مشابه دارند مشغول به کار هستند و به احتمال زیاد برای اون کار apply نخواهند کرد، اما خوب اگر کار نیاز به تخصص بالایی نداشته باشه، احتمال این که افراد زیادی پیدا بشن که بتونند اون کار رو انجام بدن زیاد می‌شه و احتمال این که نشه گرین کارد کاری گرفت بالا می‌ره. به همین خاطر هر چه کار تخصصی‌تر باشه، احتمال گرفتن گرین کارد کاری بالاتر می‌ره.

دوستان ایا استاد دانشگاه میتونه براتون درخواست گرین کارت کنه؟ اگر اره بستگی داره به اینکه شما تو اون دانشگاهی که اون استاد هست باشید یا نه؟ مثلا استاد تو دانشگاه کرنل امریکا باشه و شما تو دانشگاه کلمبیا امریکا؟!  ممنون میشم جواب بدید.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
02-04-2014, 01:28 AM
شما بعد از تحصیل اگر بتونید در یک دانشگاه یا شرکت یک موقعیت کاری به دست بیارین و کارفرمای شما حاضر بشه اسپانسر شما بشه می تونید گرین کارت بگیرین. مهم اینه که شما بتونید یک شغل حالا چه از نوع آکادمیک و چه غیر آکادمیک پیدا کنید. از طریق همون آشناتون اقدام کنید شاید به نتیجه برسه. تاپیک گرفتن گرین کارت کاری رو نگاه کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین pooriya2014
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

09-04-2014, 04:32 PM
(24-05-2011, 03:48 AM)'m0h3n' نوشته: در چه صورت میشه بعد از اتمام تحصیلات (Master یا Phd) در امریکا اقامت دائم گرفت ؟
این مسئله چقدر امکانپذیر هست ؟ معمولا این پروسه چه مدت طول میکشه ؟!

من شرایطم یکم با بقیه دوستان که با روال عادی اخذ گرین کارت میکنند فرق داره و فرقشم اینه که کارفرما اشناس و ب محض اینکه من درسم تموم شه در مستر مکانیک منو استخدام میکنه و درخواست گرین کارت میکنه فقط سوالی که دارم این هست که من باید بازم دوره opt  برم و یا اینکه میشه بلافاصله بعد از اتمام درسم استخدام شم و تقاضا بده برام؟ یعنی میتونم ویزا H1 نگیرم و یه ضرب برای گرین کارت درخواست بده کارفرمام یا نه مراحل مثل قبله و فرقی نداره؟؟؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
09-04-2014, 07:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-04-2014, 07:43 PM توسط M1KE.)
شاید روی کاغذ فردی به دلیل مهارت ها و توامندی های خاص یا داشتن کارفرمای آشنا بتونه مراحل رو خیلی سریعتر پیش ببره و از همون روز اول هم کار پیدا کنه ولی در عمل مرحله آگهی دادن توسط شرکت و اینکه یک آمریکایی با اون شرایط پیدا نشه ممکنه 5-3 ماه زمان ببره و بعد از اون هم دوباره در خود اداره مهاجرت دست کم 4-3 ماه بررسی پرونده ها وقت می بره. به هر حال می بایست به شکلی عمل کنید که تا قبل از گرفتن گرین کارت بتونید با یک عنوانی در آمریکا حضور داشته باشین. با توجه به اینکه در عرض این دو ماه بعد از فارغ التحصیلی شما در خوشبینانه ترین حالت هم نمی تونید گرین کارت رو بگیرین طبیعی هست که یک ویزای کاری بگیرین که دست کم بتونید در اون مدت در آمریکا بمونید.

(09-04-2014, 04:32 PM)'pooriya2014' نوشته:
من شرایطم یکم با بقیه دوستان که با روال عادی اخذ گرین کارت میکنند فرق داره و فرقشم اینه که کارفرما اشناس و ب محض اینکه من درسم تموم شه در مستر مکانیک منو استخدام میکنه و درخواست گرین کارت میکنه فقط سوالی که دارم این هست که من باید بازم دوره opt  برم و یا اینکه میشه بلافاصله بعد از اتمام درسم استخدام شم و تقاضا بده برام؟ یعنی میتونم ویزا H1 نگیرم و یه ضرب برای گرین کارت درخواست بده کارفرمام یا نه مراحل مثل قبله و فرقی نداره؟؟؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
11-04-2014, 10:29 AM
(09-04-2014, 04:32 PM)'pooriya2014' نوشته:

گرفتن گرین کارت بعد از تحصیل در حالت خوشبینانه یک سالی زمان می‌بره. در نتیجه همون طور که M1KE هم گفتند، شما حتما باید دوره OPT رو شروع کنید. همچنین به خاطر قابل پیش‌بینی نبودن مدت زمان دریافت گرین کارت، شما بهتره که ویزای کار یا همون H-1B رو هم دریافت کنید تا در صورتی که گرفتن گرین کارت طولانی شد و دروه OPT شما به اتمام رسید، بتونید به صورت قانونی در امریکا بمونید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ashkan065
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

23-04-2014, 04:34 PM
(24-05-2011, 09:38 PM)'Babak' نوشته: بعد از اتمام تحصیل شما باید حتما کار پیدا کنید و شرکتی که براش کار می‌کنید براتون درخواست گرین کارد کنه. گرین کارد کاری سه مرحله اصلی داره. یکی Labor Certificate هست که در اون شرکتی که براش کار می‌کنید باید مدتی آگهی بده و اعلام کنه که به یک نفر با تخصص مشابه شما نیاز داره، اگر آمریکایی‌ای پیدا نشد که همه شرایط رو داشته باشه، درخواست Labor Certificate برای شما می‌کنه. پروسه آگهی معمولا حدود سه ماه طول می‌کشه و خود Labor Certificate هم در حال حاضر حدود دو ماه طول می‌کشه. Labor Certificate و سایر مراحل زمان خیلی مشخصی ندارند و بستگی به تعداد متقاضیان و بسیاری از شرایط دیگه زمانش تغییر می‌کنه، اما در حال حاضر حدود دو ماه هست.
بعد از اون مرحله‌ای هست که شرکت از اداره مهاجرت درخواست مهاجرت برای شما می‌کنه. این مرحله به I-140 معروفه و در حال حاضر حدود چهار ماه طول می‌کشه. معمولا چند هفته بعد از ارسال مدارک برای I-140، نامه‌ای به شما ارسال می‌شه و به شما وقت می‌دهند که برای انگشت‌نگاری مراجعه کنید. مرحله نهایی هم تغییر وضعیت اقامت شما به اقامت دائم هست که بهش I-485 می‌گن. بعد از این مرحله گرین کارد برای شما ارسال می‌شه. این مرحله هم در حال حاضر حدود چهار ماه طول می‌کشه. اگر وضعیت تایید شدن Labor Certificate شما concurrent باشه، I-140 و I-485 می‌تونه همزمان ارسال بشه و در نتیجه بعد از Labor Certificate اگر خوش‌شانس باشید ممکنه ظرف چهار ماه گرین کارد رو بگیرید.
کل پروسه از ابتدای شروع آگهی تا دریافت کارد در حال حاضر حدود یک سال طول می‌کشه.

سلام یک سوال دارم بابک جان.
کسی که دانشجوی و درسش رو اونجا تمام میکنه بهش وقت میدن که بعد از اتمام درسش در امریکا دنباله کار بگرده؟
و اگه کاری پیدا کرد میتونه اونجا شروع به کارر  کنه یا باید صبر  کنه تا اینکه کارفرما اگهی بده و پروسه ی اداری (حدود 1 سال)سپری بشه؟
تو این مدت تکلیف کسی که فارغ التحصیل شده و ویزای دانشجویی داره چیه؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 7
25-04-2014, 11:25 AM
(23-04-2014, 04:34 PM)'ashkan065' نوشته:
سلام یک سوال دارم بابک جان.
کسی که دانشجوی و درسش رو اونجا تمام میکنه بهش وقت میدن که بعد از اتمام درسش در امریکا دنباله کار بگرده؟
و اگه کاری پیدا کرد میتونه اونجا شروع به کارر  کنه یا باید صبر  کنه تا اینکه کارفرما اگهی بده و پروسه ی اداری (حدود 1 سال)سپری بشه؟
تو این مدت تکلیف کسی که فارغ التحصیل شده و ویزای دانشجویی داره چیه؟
به شما بعد از فارغ‌التحصیلی اجازه موقتی داده می‌شه که دنبال کار بگردید و در صورت پیدا کردن کار، بدون داشتن ویزای کار و تنها با همین اجازه موقت که اصطلاحا OPT گفته می‌شه در امریکا کار کنید. برای اطلاعات بیشتر پست اول این موضوع رو ببینید. مهیار گرامی در اونجا توضیحات کامل رو در مورد OPT داده‌اند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین akhavan7091
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-05-2014, 09:54 PM
سلام من دارم برای دکتری رشته شیمی الکتروشیمی درخواست پذیرش میدم میخواستم بدونم برای گرفتن اقامت دائم پس از تحصیل به مشکل بر نمی خورم چون ظاهرا یکسری رشته ها رو به ایرانیها کار نمیدن به خاطر مسائل تحریم؟ممنون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-05-2014, 10:16 PM
اگر قرار باشه رشته ای به خاطر مسائل تحریمی به مشکل بخوره در مرحله گرفتن ویزا و سفارت خودش رو نشون میده و در خود بازار کار کمتر به این نوغ مسائل سیاسی اهمیت داده میشه. در نتیجه اگر بتونید ویزا رو بگیرین به نظرم مشکل چندانی در این زمینه نخواهید داشت.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
15-05-2014, 05:06 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-05-2014, 05:08 AM توسط mahyarelc.)
(13-05-2014, 09:54 PM)'akhavan7091' نوشته: سلام من دارم برای دکتری رشته شیمی الکتروشیمی درخواست پذیرش میدم میخواستم بدونم برای گرفتن اقامت دائم پس از تحصیل به مشکل بر نمی خورم چون ظاهرا یکسری رشته ها رو به ایرانیها کار نمیدن به خاطر مسائل تحریم؟ممنون

با احترام به نظر مایک عزیز فکر کنم صحبتشون در مورد تمامی رشته ها در حال حاضر کامل صدق نکنه
مشخصه که برای گرین کارت پس از تحصیل دوستان معمولا اول جایی استخدام میشن. اما متاسفانه به همین دلایلی که گفتید کار پیدا کردن برای دوستان ایرانی در بعضی شرکتها کمی مشکلتر از قبل شده. البته اینطور نیست که به کل یک رشته رو کار ندن ولی هست مواردی که شرکتی  بخاطر ایرانی بودن متقاضی پرونده اون رو برای استخدام بررسی نمیکنه
در بعضی موارد هم یک clearance جدا برای ایرانیا هست (به اسم export license) تا مجوز کارشون صادر بشه. برای همین حتی ممکنه کسی پیشنهاد کار داشته باشه ولی بخاطر طول کشیدن این مرحله شرکت صرف نظر کنه.
البته باز به عوامل بسیار زیادی بستگی داره (رشته/شرکت/...)
من در مورد رشته شما اطلاعات ندارم اما فکر کنم خیلی رشته حساسیت برانگیزی نباشه و در اکثر موارد مشکلی پیش نیاد.
ولی بهترین حالت اینه که بتونین کسی رو که به تازگی وارد بازار کار امریکا در رشته شما شده رو پیدا کنید و ارتباط برقرار کنید.
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 12 بعدی »