عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
گرفتن اقامت دائم (گرین کارت) امریکا بعد از اتمام تحصیلات

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن اقامت دائم (گرین کارت) امریکا بعد از اتمام تحصیلات
آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 9
22-07-2013, 09:57 PM
یه نکته رو من اضافه کنم که یه دوره ای بعد از فارغ التحصیلی وجود داره به نام OPTIONAL TRAINING PROGRAM که ویزاش همون ویزای F1 هستش ولی شما تا 12 ماه میتونید توی ایالات متحده بمونید و کار بکنید ولی بعد 12 ماه باید برید. معمولا یه دوره گذار هستش برای اونایی که دنبال کار هستن. طرف یه مدت کار میکنه و سابقه کار پیدا میکنه اگر خوششون اومد نیگرش میدارن. مخصوصا بعد از فارغ التحصیلی که معمولا بچه ها سابقه کار ندارن..دوره خوبیه برای تجربه.....الانم که اوضاع بازار کار آمریکا خیلی خوب نیست. (OPT)
نقل قول  

آفلاین pimi810
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 7
23-07-2013, 06:22 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-07-2013, 06:29 AM توسط pimi810.)
(22-07-2013, 07:16 PM)'AmirCh' نوشته: ببخشید من این سوالا میپرسم 
با توجه به این که افرادی که برای تحصیل میروند اقامت دانشجویی دارند پس حق کار ندارند . چجوریه که فرد بلافاصله پس از تموم شدن درسش میتونه بره کار کنه که بعد بخواد بیاد درخواست گرین کارد از کارفرماش کنه ؟؟؟؟ البته شاید هم من خبر ندارم و لابد میشه از طریق ویزای دانشجویی هم کار کرد . 
بعد اگه کسی درسش تموم بشه که ویزای دانشجویییش هم تموومه و دیگه اصلا نمیرسه کار کنه که بخواد درخواستی بده!!!!!!!!!!!!!

حق کار که دارند، حق انجام هر کاری رو هر جایی و به هر زمانی ندارن.  که البته این خوبه، یعنی دیزاین شده برای اینکه شما درس بخونی، همون دلیلی که بهتون ویزا دادن برای ورود.
شما حین تحصیل می تونید 20 ساعت نیمه وقت کار کنید. این می تونه oncampus باشه مثل TA یا RA یا می تونه off campus باشه که اون باید به تایید دپارتمان و ... برسه. یعنی در راستای درس باشه. مثلا شما مستر کامپیوتر می خونید نمی ذارن بری تو والمارت کار کنید.

زمانهایی که دانشگاه رسما تعطیله مثل ژانویه و یا تابستون که شما enroll نمی کنید تا 40 ساعت هم می تونید کار کنید. باز به همون منوال که اگه خارج دانشگاه باشه باید به تایید برسه. 

در مورد کار هم که دوست من کسی وای نمیسته درش تموم شه بعد فرداش بره دنیال کار پیدا کردن! اینجا از همون سالهای دوم و سوم به بعد شما لینک کاریتون رو زدین و می دونید قراره کجا برین. یعنی اصولش اینه. در واقع شما می خزید به اون سمت نه اینک یک دفعه برین!

در مورد درخواست گرین هم بابک بالا توضیح داده بود که باید ثابت بشه آمریکایی پیدا نشده و .... که اینا تو حوزه ی مهندسی دیگه فرمالیته شده. آمریکایی اگه به اندازه کافی بود که شما رو راه نمیدادن اینجا چه برسه به اینکه خرج تحصیلتون رو هم بدن. این مساله تو رشته های حقوق و پزشکی خیلی خودش رو نشون میده و تقریبا غیر ممکنه برای یه خارجی.
نقل قول  

آفلاین endlesssky
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-09-2013, 01:36 AM
اگر با ویزای f1 وارد آمریکا بشم و بعد ویزارو به h1 تغییر بدم ویزای همسرم ازf2 به h2 تبدیل می‌شه؟؟؟ و بعداز اتمام این مراحل و گرفتن گرین کارت تکلیف ویزای همسرم و گرین کارتش چی‌ می‌شه؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-09-2013, 07:29 AM
(02-09-2013, 01:36 AM)'endlesssky' نوشته: اگر با ویزای f1 وارد آمریکا بشم و بعد ویزارو به h1 تغییر بدم ویزای همسرم ازf2 به h2 تبدیل می‌شه؟؟؟ و بعداز اتمام این مراحل و گرفتن گرین کارت تکلیف ویزای همسرم و گرین کارتش چی‌ می‌شه؟؟؟

وقتی شما ویزای H-1B می‌گیرید همسر شما ویزای H-4 خواهد گرفت که معادل همون ویزای F-2 هست برای افراد خانواده کسی که ویزای H-1 داره. وقتی که شما برای گرین کارد اقدام می‌کنید اسم و مشخصات همسرتون رو هم در فرم‌ها وارد می‌کنید و وقتی گرین کارد بگیرید همسر شما هم گرین کارد خواهد گرفت.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین endlesssky
**
نقل قول

02-09-2013, 12:33 PM
ممنون از جوابتون ...بعضی‌ جاها خوندم که ویزای کار ۳ سالست و بعداز ۳ سال می‌شه تا ۳ ساله دیگه تمدیدش کرد..برام سوال پیش اومد که مگر با ویزای کار بعداز تقریبا یک سال نمی‌تونیم گرین کارت بگیریم پس دیگه ویزا برای چی‌ باید تمدید بشه؟..
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

02-09-2013, 12:38 PM
(02-09-2013, 12:33 PM)'endlesssky' نوشته: ممنون از جوابتون ...بعضی‌ جاها خوندم که ویزای کار ۳ سالست و بعداز ۳ سال می‌شه تا ۳ ساله دیگه تمدیدش کرد..برام سوال پیش اومد که مگر با ویزای کار بعداز تقریبا یک سال نمی‌تونیم گرین کارت بگیریم پس دیگه ویزا برای چی‌ باید تمدید بشه؟..

خیر، گرفتن گرین کارد امریکا به همین سادگی نیست که بعد از یک سال داشتن ویزا کار بتونید گرین کارد بگیرید. شرکتی که شما رو استخدام می‌کنه باید شرایط درخواست گرین کارد برای شما رو داشته باشه و مایل هم باشه که این کار رو بکنه. بعد از این شما می‌تونید درخواست گرین کارد از طریق کار بکنید که بسته به گروهی که درش اقدام می‌کنید (EB-2 یا EB-3) ممکنه بین چند ماه تا چندین سال طول بکشه. در مورد این گروه‌ها من قبلا یک توضیحات مختصری در اینجا نوشته‌ام.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین endlesssky
**
نقل قول

02-09-2013, 01:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-09-2013, 01:06 PM توسط endlesssky.)
متشکر از جواب سریعتون ..پیشنهاد شما چیه؟ بهتره فورا بعداز اتمام مستر پذیرش بگیرم برای دکترا یا برای ویزای کار اقدام کنم؟؟ با فرض بر اینکه هدفم گرفتن گرین کارد هست
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-09-2013, 02:18 PM
(02-09-2013, 01:04 PM)'endlesssky' نوشته: متشکر از جواب سریعتون ..پیشنهاد شما چیه؟ بهتره فورا بعداز اتمام مستر پذیرش بگیرم برای دکترا یا برای ویزای کار اقدام کنم؟؟ با فرض بر اینکه هدفم گرفتن گرین کارد هست

طبیعتا اگر هدف‌تون گرین کارده و دکترا گرفتن اهمیت کمتری برای شما نسبت به گرین کارد گرفتن داره، بهتره که بعد از مستر برید سر کار تا بتونید سریع‌تر به گرین کارد برسید.

نقل قول  

آفلاین ashkan0054
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-09-2013, 05:48 PM
سلام دوستان.
   من 18 سالمه و رشته ریاضیم.امسال کنکور دادم اما نرفتم دانشگاه.در ضمن من از سربازی معافم.میخوام سال دیگه کنکور بدم اما دوستان گیر کردم برم رشته انسانی و مدیریت بزنم با ریاضی.علاقه ی خیلی زیادی دارم که به آمریکا مهاجرت کنم . برنامه های بیزینسیم که توی ذهنم دارم رو اجرا کنم.در واقع اونجا بیزینس راه بندازم.من از لحاظ مالی معمولیم و فامیلی اونجا ندارم.
و اینکه من باید از الان برنامه ریزی کنم و اصلا هم زود نیست!
حالا با توجه به شرایطم ازتون جند تا سوال دارم:
1-اینکه خوبه که من مدیریت بخونم برای اونور؟
2-چه جوری باید برم؟ویزای استخدام؟شانسی هس؟راه دیگه چی؟چه قدر منطقیه؟
خواهش میکنم هر قلقی هر راهی هر چیزی که به ذهنتون میاد دریغ نکنید.لطف میکنید.منتظر پاسخاتون هستم.خواهش میکنم کمکم کنید.
به دنیا تشکر.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

23-09-2013, 08:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-09-2013, 08:44 PM توسط M1KE.)
با توجه به اینکه از نظر مالی معمولی هستید پس از روش های سرمایه گذاری نمی توانید اقدام کنید. با توجه به اینکه آشنای درجه یک هم ندارید از روش های خویشاوندی هم نمی توانید اقدام کنید. به نظر من بهترین راه حساب شده برای شما این هست که زبان خودتون رو بهبود بدین و یکی از مدرک های آیلتس یا تافل (ترجیحا دومی) رو بگیرید و بعد یک پذیرش در لیسانس در یکی از رشته هایی که علاقه دارید (با توجه به اینکه رشته ریاضی خوندین ترجیحا رشته های مهندسی) بگیرید. قسمت سخت اون همین گرفتن پذیرش هست که البته می بایست یک فکری هم به حال هزینه های تحصیل بکنید چرا که گرفتن کمک هزینه در مقطع لیسانس در مقایسه با دوره های دکتری و فوق لیسانس به نسبت سخت تر هست. بعد از پایان لیسانس هم میشه دوباره ادامه تحصیل داد و می شود هم وارد بازار کار شد. همین که زبان خودتون رو بهبود بدین حتی اگر در این مقطع هم نتونید پذیرش بگیرید باز هم برد کرده اید و در آینده می تونید وقتی لیسانس رو در ایران خوندید در مقطع های بالاتر در آمریکا ادامه تحصیل بدین و بعد وارد بازار کار بشین. موفق باشید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 12 بعدی »