عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
گرفتن اقامت دائم (گرین کارت) امریکا بعد از اتمام تحصیلات

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن اقامت دائم (گرین کارت) امریکا بعد از اتمام تحصیلات
آفلاین odim
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-07-2012, 10:50 AM
ممنون که جواب دادی.
من براارشدمیخوام برم.اگه درسم2سال طول بکشه 2سالم برا گرین کارت وقت بذارم وبعدش برگردم ایران.اون 2سالی که درسم تموم شده بودودنبال گرین کارت بودم،مشمول حساب میشموتوایران غیبت میخورم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعداز2سال برگردم بایدهمون18ماه خدمت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-07-2012, 11:08 AM
(26-07-2012, 10:50 AM)odim نوشته: ممنون که جواب دادی.
من براارشدمیخوام برم.اگه درسم2سال طول بکشه 2سالم برا گرین کارت وقت بذارم وبعدش برگردم ایران.اون 2سالی که درسم تموم شده بودودنبال گرین کارت بودم،مشمول حساب میشموتوایران غیبت میخورم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعداز2سال برگردم بایدهمون18ماه خدمت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
خواهش می کنم. بله غیبت می خورید. من نمی دونم گرین کارت گرفتن چقدر ممکنه طول بکشه، ولی در هر حال در مورد سربازی شما تا یک سال بعد از فارغ التحصیلی باید وضعیت سربازیتون رو مشخص کنید، وگرنه غیبت می خورید. مگر اینکه دوباره در مقطع بالاتر ادامه تحصیل بدید. از اونجایی که این بحث ها مرتبط با گرین کارت نیست و به بحث مشمولیت و نظام وظیفه مربوط می شه، چنانچه سوال دیگه ای دارید در این تاپیک یا سایر تاپیک های بخش سربازی مطرح کنید، دوستان پاسخ خواهند داد.

نقل قول  

آفلاین Paradise4
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

22-08-2012, 06:46 PM
ببخشید می خواستم بپرسم اگر کسی با ویزای کار یا با ویزای دانشجویی وارد آمریکا بشه، با داشتن کدامیک راحت تر میشه برای اقامت در آمریکا اقدام کرد ؟!
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-08-2012, 07:38 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-08-2012, 08:06 AM توسط mahyarelc.)
(22-08-2012, 06:46 PM)Paradise4 نوشته: ببخشید می خواستم بپرسم اگر کسی با ویزای کار یا با ویزای دانشجویی وارد آمریکا بشه، با داشتن کدامیک راحت تر میشه برای اقامت در آمریکا اقدام کرد ؟!
درود
بدون شک در کل گرفتن اقامت در امریکا از طریق کار بسیار محتمل تر هست تا با شرایط دانشجویی (در هنگام تحصیل بسیار بعیده)
متعاقبا شما اگه با ویزای کار وارد بشید میتونید طبق شرایطی اقدام کنید
مشکل اینجاست که ویزای کار برای بقیه کشورها به راحتی صادر نمیشه....متاسفانه برای هموطنان داخل ایران که احتمالش بسیار ضعیف هست (فقط از لحاظ لغوی نخواستم بگم غیر ممکن!)

برای همین دوستان با وایزای تحصیلی وارد میشن، بعد تحصیل که کار میگیرن در صورت امکان میرن دنبال کارهای اقامت
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین dolllar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-10-2012, 01:20 PM
آیا میتوان در حین تحصیل یا بعد از آن یک شرکت در آمریکا افتتاح کرد بطوریکه خود شخص سهامدار آن باشد و یا مدیر عامل. و بعد به اقدام به گرفتن گرین کارت کرد ؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-10-2012, 11:52 PM
(13-10-2012, 01:20 PM)dolllar نوشته: آیا میتوان در حین تحصیل یا بعد از آن یک شرکت در آمریکا افتتاح کرد بطوریکه خود شخص سهامدار آن باشد و یا مدیر عامل. و بعد به اقدام به گرفتن گرین کارت کرد ؟
می‌شه، ولی شرایطش مشکله. شما باید مبلغ ۵۰۰٫۰۰۰ تا ۱٫۰۰۰٫۰۰۰ دلار سرمایه در اون شرکت بذارید و حداقل ۱۰ نفر شهروند امریکا رو استخدام کنید. بعد می‌تونید برای گرین کارد اقدام کنید. برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین pepsinardiola
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

22-07-2013, 05:46 AM
سلام. ببخشید میخواستم بدونم من که سربازی نرفتم و پول میدم جاش، میتونم بعد از فارغ التحصیلی کاری پیدا کنم و بمونم یا نه و غیبت میخورم؟ ضمناً اگه مثلاً تا 1 سال بعد از فارغ التحصیلی کار پیدا نکنم چی میشه؟ باید آمریکا رو ترک کنم یا نه؟ ممنون میشم به سوالاتم جواب بدین.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
22-07-2013, 11:00 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-07-2013, 12:18 PM توسط Babak.)
در مورد مسائل سربازی می‌تونید سوال‌هاتون رو در انجمن سربازی بپرسید.

شما بعد از فارغ‌التحصیلی در امریکا سه ماه فرصت دارید تا کار پیدا کنید و اگر نتونید باید امریکا رو ترک کنید. به همین خاطر، خیلی از دانشجویانی که قصد موندن در امریکا رو دارند، فارغ‌التحصیلی خودشون رو به تعویق می‌اندازند تا زمانی که بتونند کار پیدا کنند و مطمئن بشن که مشکل اقامتی پیدا نمی‌کنند. بعد از این که کار پیدا شد، کارهای فارغ‌التحصیلی رو به اتمام می‌رسونند و مشغول به کار می‌شن.

البته این توضیح رو هم باید اضافه کنم که این سه ماه فرصت در صورتی هست که شما برای OPT اقدام کرده باشید و OPT داشته باشید. در صورت نداشتن OPT باید ۶۰ روز بعد از فارغ‌التحصیلی امریکا رو ترک کنید. برای توضیح بیشتر در مورد OPT لینک زیر رو ببینید:
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...B%8C%DB%8C
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین AmirCh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

22-07-2013, 07:16 PM
ببخشید من این سوالا میپرسم 
با توجه به این که افرادی که برای تحصیل میروند اقامت دانشجویی دارند پس حق کار ندارند . چجوریه که فرد بلافاصله پس از تموم شدن درسش میتونه بره کار کنه که بعد بخواد بیاد درخواست گرین کارد از کارفرماش کنه ؟؟؟؟ البته شاید هم من خبر ندارم و لابد میشه از طریق ویزای دانشجویی هم کار کرد . 
بعد اگه کسی درسش تموم بشه که ویزای دانشجویییش هم تموومه و دیگه اصلا نمیرسه کار کنه که بخواد درخواستی بده!!!!!!!!!!!!!
I'm always Win
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-07-2013, 08:05 PM
(22-07-2013, 07:16 PM)'AmirCh' نوشته: ببخشید من این سوالا میپرسم 
با توجه به این که افرادی که برای تحصیل میروند اقامت دانشجویی دارند پس حق کار ندارند . چجوریه که فرد بلافاصله پس از تموم شدن درسش میتونه بره کار کنه که بعد بخواد بیاد درخواست گرین کارد از کارفرماش کنه ؟؟؟؟ البته شاید هم من خبر ندارم و لابد میشه از طریق ویزای دانشجویی هم کار کرد . 
بعد اگه کسی درسش تموم بشه که ویزای دانشجویییش هم تموومه و دیگه اصلا نمیرسه کار کنه که بخواد درخواستی بده!!!!!!!!!!!!!

ببینید وقتی یکی ویزای دانشجویی داره ویزاش F1 هست و حق کار نداره.
وقتی میره سره کار ( بعد از اتمام دانشگاه) ویزاش به H1 تغییر پیدا می کنه.
بعد از اون می تونه در خواست بده برای گرین کارت....که بعضی اوقات کارفرما این کار رو می کنه...
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 12 بعدی »