عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی سوئیس تحصیل در سوئیس کمک هزینهٔ تحصیلی‌ در سوئیس

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کمک هزینهٔ تحصیلی‌ در سوئیس
آفلاین Faraz
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-02-2011, 11:21 PM
در این تاپیک پیرامون مسائل گرفتن کمک هزینه تحصیلی از دانشگاه های سوئیس صحبت خواهد شد.
کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
نقل قول  

غایب elta
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-01-2013, 04:48 PM
(24-01-2013, 03:51 PM)ahmadpashaei نوشته: سلام.به این سایت خوش اومدین
اقدام پدر و مادر که ربط به پذیرش شما نداره و اونا باید برای اقامت جداگانه اقدام کنن که از سوییسم نمیشه اقامت گرفت.معدل و دانشگاهتون عالیه ولی بدون نمره زبان هم پرونده شما ناقصه.کتاب شما برای اونها ارزش چندانی نداره و همین در مورد مقالات داخلی هم صدق میکنه.البته اگر مقاله انگلیسی باشه یه نگاهی میندازن.در کل نصیحت من به شما اینه که برای تافل و gre بخونید و با چنین پایه ای به اروپا فکر نکنید.آمریکا جای بهتری برای شماست.
موفق باشید
ممنونم که زود جواب دادین ، از دوستان شنیده بودم برای سوییس با خانواده اقدام کرده بودن و نتیجه گرفتن، البته چند سال پیش...وضعیت فاند ارشد و دکترا پیوسته چطوره برای سوییس ؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-01-2013, 06:36 AM
(24-01-2013, 04:48 PM)elta نوشته: ممنونم که زود جواب دادین ، از دوستان شنیده بودم برای سوییس با خانواده اقدام کرده بودن و نتیجه گرفتن، البته چند سال پیش...وضعیت فاند ارشد و دکترا پیوسته چطوره برای سوییس ؟
دروود.
این دانشگاه برای کارشناسی ارشد، داوطلبان بسیار زیادی دارد و گرفتن پذیرش بسیار سخت میباشد!
[align=start]طبق تجربه دوستانی که اپلای کردند میانگین پذیرفته شده معدل لیسانس 18 به بالا و برای بورس 19 به بالا داشته اند! بودند که سالهای پیش با معدل پایینتر یا دانشگاه دیگه هم پذیرش داشتند ولی من میانگین وضعیت پارسال و امسال را خدمتتون عرض کردم! خب تو سوييس كه يه دانشگاه وجود نداره بايد بريد تو سايت دانشگاه مورد نظرتون و اونجا requirement ها رو بخونيد. توي دكترا كه مي دونم اكثرا انگليسي دوره ها برگزار ميشه و دانستن فرانسه يا آلماني يه امتياز + هست. بهترين مرجع سايت خود دانشگاههاست. ان شاء الله شرایط رو داشته باشید پذیرش با فاند اخذ می کنید.[/align]
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین محمد10
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

16-08-2013, 11:48 AM
سلام مقدار فاند برای دکتری تو دانشگاه eth و epfl حدودا چقدره و میشه باهاش زندگی دونفر رو تامین کرد؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-08-2013, 01:42 PM
(16-08-2013, 11:48 AM)'محمد10' نوشته: سلام مقدار فاند برای دکتری تو دانشگاه eth و epfl حدودا چقدره و میشه باهاش زندگی دونفر رو تامین کرد؟
ممنون

اصولاً رنج فاند برای دانشگاههای سوئیس از 40000-50000 فرانک بوده که بسته به رزومه و رشته متفاوته. اما نمیدونم با این هزینه میشه یه زندگی متاهلی رو جلو برد یا خیر. در کل عرض کنم سوئیس کشور گرونیه پس قبلش به هزینه هاش هم فکر کن.
ازاد اندیش باشی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 02-04-2023، 12:44 PM powered by: MyBB, © 2002-2023 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی