عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی انگلستان تحصیل در انگلستان کمک هزینهٔ تحصیلی‌ در انگلستان

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کمک هزینهٔ تحصیلی‌ در انگلستان
آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
16-07-2014, 06:05 PM
(16-07-2014, 04:52 PM)'yasmary14' نوشته: http://scholarship-positions.com/postgra...014/07/09/
برای استفاده از اسکولارشیپهای فوق لازمه که حتما قبلش پذیرش از اون دانشگاه داشته باشیم؟ یا میشه همزمان هم اپلای کرد و هم برای اسکولارشیپ اقدام کرد؟
بطورکلی این اسکولارشیپها چقدر رقابتی اند و امکان برنده شدن با رزومه متوسط بدون مقاله هست؟

من خودم پارسال برای یک دانشگاه دیگه انگلستان می خواستم برای همین مدل بورس اپلای کنم. بعد با مسئول دانشکده تماس گرفتم و ازش سوال کردم گفت که دانشکده پول زیاد داره ولی طبق قانون انگلستان به دانشجوهای خارجی نمی توند بدهد و باید فقط برای همین بورس که دانشگاه میدهد اقدام کنم. بعد ازش پرسیدم که کلا 9 بورس برای همه دانشگاه است. گفتش رقابت خیلی فشرده است و فقط با رزومه خیلی قوی شانس هست. برای این دانشگاه 10 فاند برای مهندسی و فیزیک که باید بررسی کنید تعداد خیلی زیادی براش اپلای می کنند یا نه. کلا انگلستان بخاطر قوانین که بورس به خارجی ها کمتر می دهد رقابت خیلی شدید تر از جاهای دیگه هست.
نقل قول  

آفلاین kaee
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-11-2014, 05:05 PM
(24-09-2011, 11:21 PM)'Faraz' نوشته: ببینید این موسسات در واقع بخشی از دانشگاه هستند و خود دانشجو می گیرند(بیشتر دانشجو دکترا و مستر مخصوصا mphil)
همونطور که می دونید دوره دکترا در انگلیس معمولا ریسرچ است و شما 3 سال در این موسسات تحقیق می کنید و به شما مدرک دکترا می دهند(با عنوان دانشگاهی که موسسه به آن وابسته است).این موسسات منابع مالی در اختیار دارند که با آن به دانشجویان فاند می دهند.این فاند معمولا بیشتر مشمول حال دانشجو های اینترنشنال می شود
مثلا خود من دو تا از درس های اختیاری ام را از یکی از همین موسسه های وابسته به دانشگاه به نام Institute for Social & Economic Research گرفته ام .این موسسه دوره ای دکترا مجزا از دوره های دکترا در دانشکده اقتصاد ارائه داده است.
کار در حین تحصیل در دانشگاه هم در دیپارتمان ها وجود دارد هم در این موسسات که به صورت TA و RA است.همچنین اجازه 20 ساعت کار در هفته جدا از کار در دانشگاه به شما داده شده که اگر کاری در بیرون دانشگاه پیدا کردید می توانید کمک خرجی برای شما شود

ممنونم از سایت خوبتون واقعا.
من با اساتید انگلستان مکاتبه میکنم برای Ph.D مهندسی برق، ولی میگن باید برای اسکالرشیپ اقدام کنی و میدونم شانس زیادی ندارم...
سوالی که برام پیش اومده اینه که، این موسسات رو چطوری پیدا کنم؟ بعد باید با دکترهایی که تو زمینه من کار میکنند (در اون موسسه ) ایمیل بزنم؟ یا معرفی شدن به این موسسات، باز هم از طریق خود اساتید درون دانشگاه هست؟ 
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
03-11-2014, 08:16 PM
(03-11-2014, 05:05 PM)'kaee' نوشته:
ممنونم از سایت خوبتون واقعا.
من با اساتید انگلستان مکاتبه میکنم برای Ph.D مهندسی برق، ولی میگن باید برای اسکالرشیپ اقدام کنی و میدونم شانس زیادی ندارم...
سوالی که برام پیش اومده اینه که، این موسسات رو چطوری پیدا کنم؟ بعد باید با دکترهایی که تو زمینه من کار میکنند (در اون موسسه ) ایمیل بزنم؟ یا معرفی شدن به این موسسات، باز هم از طریق خود اساتید درون دانشگاه هست؟ 

این موسسات خیلی گسترده نیستن که بشه جدا گونه پیداشون کرد. اکثراً با دانشگاهها ارتباط دارن به نظرم میتونی از خود بخش بین الملل دانشگاه سوال بپرسید. نمونه هایی از این موسسات در المان و هلند و فرانسه و انگلیس هستند که خودشان جدا دانشجو میگیرن و بورس هم دارن.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
19-12-2016, 03:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-12-2016, 03:17 PM توسط Torkan.)
همینک دانشگاه نیوکاسل برای سال جدید تعداد زیادی اسکولارشیپ برای مقاطع لیسانس و فوق لیسانس قرار داده است دوستان میتونن استفاده کنن
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین khanom mohandes
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-06-2018, 11:20 PM
سلام یه سؤال داشتم،دانشگاههای انگلیس فاند میدن؟
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-06-2018, 03:14 AM
(12-06-2018, 11:20 PM)khanom mohandes نوشته: سلام یه سؤال داشتم،دانشگاههای انگلیس فاند میدن؟

سلام، 
 طبق تجربه خودم که پوزیشن های دکترای دانشگاه های انگلیس رو برای رشته ریاضی نگاه می کردم، فاند می دن ولی اغلب محدود به دانشجوهای حوزه اروپا یا گاهی فقط انگلیسی هست. برای اینکه، مطمئن بشید به نظرم می تونید با دانشگاه ها مکاتبه کنید و ازخودشون بپرسید در مورد فاندینگ برای دانشجوهای اینترنشنال.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-06-2018, 09:14 AM
(12-06-2018, 11:20 PM)khanom mohandes نوشته: سلام یه سؤال داشتم،دانشگاههای انگلیس فاند میدن؟

(13-06-2018, 03:14 AM)butterfly نوشته: سلام، 
 طبق تجربه خودم که پوزیشن های دکترای دانشگاه های انگلیس رو برای رشته ریاضی نگاه می کردم، فاند می دن ولی اغلب محدود به دانشجوهای حوزه اروپا یا گاهی فقط انگلیسی هست. برای اینکه، مطمئن بشید به نظرم می تونید با دانشگاه ها مکاتبه کنید و ازخودشون بپرسید در مورد فاندینگ برای دانشجوهای اینترنشنال.

دوستان عزیز سلام

بله امکان دریافت فاند در دانشگاههای حوزه ی UK وجود داره و همونطور که butterfly عزیز اشاره کردن عموما این فاندها برای دانشجویان بومی یا حوزه ی اروپا در نظر گرفته میشه، اما برای دانشجویان international هم فاند وجود داره که عموما در اکثر رشته ها این فاند به میزان حداقلی حدود 14000-15000 پوند هست. برای این فاندها بهتره حتما قسمت scholarship  دانشگاه رو به دقت مطالعه کنید و ببینید کدومش شامل حالتون میشه که براش اقدام کنید. اینکه این میزان فاند کفاف زندگی فرد رو بده یا خیر تا حدی هم به شهر و هم به خود فرد بستگی داره. البته همزمان بورس های زیادی هم وجود داره که افراد میتونن براش اقدام کنن در کنار فاندی که از دانشگاه میگیرن مثل بورس ماری کوری و ... این رو به نظرم بهتره گوگل کنید. 
اما نکته ی جالبی که من شخصا باهاش برخورد کردم اینه که بسته به رشته هم scholarship میتونه افزایش پیدا کنه، من موردی رو میشناسم که به جای 14000 پوند، برای تخصص رشته دامپزشکی 21000 پوند فاند دریافت کرده، البته ایشون برخلاف روندی که تو UK هست و عموما دانشجویان برای یه دوره ی سه ساله RA انتخاب میشن، برای یه دوره ی چهارساله RA+TA پذیرش شده اند. 
بنابراین خیلی خوب و دقیق جزئیات پوزیشنهای ارائه شده رو بخونید و حتما با استادی که پوزیشن رو ارائه داده در تماس باشید. 
موفق باشید.

ارادتمند
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 13-05-2025، 12:55 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی