عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی انگلستان تحصیل در انگلستان کمک هزینهٔ تحصیلی‌ در انگلستان

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کمک هزینهٔ تحصیلی‌ در انگلستان
آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-11-2011, 01:48 AM (آخرین تغییر در ارسال: 28-11-2011, 02:14 AM توسط amirhossein.gh.)
فراز جان
نمیدونم!
من که تو لینکاش همه رشته ها رو تقریبا پیدا کردم،مثل برق خودم و حتی یه گزینه هم داره که آیا شما اپلای کرده اید فلان جا یا نه؟
حالا من فک کنم ماکزیمم برای یه منچسترشو میفرستم ببینم چی میشه
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Faraz
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-11-2011, 01:52 AM
Chevening Scholarships are for talented people who have been identified as potential future leaders across a wide range of fields including politics, business, the media, civil society, religion and academia. Most scholars undertake a one year master’s degree.
کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
نقل قول  

آفلاین Aleni32
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

22-12-2011, 01:36 AM
با سلام. برای اولین بار داشتم تو سایت PHD portal سرچ می کردم که با این PHD position مواجه شدم. لینکش:
http://www.phdportal.eu/students/browse/...l#tab:more

وقتی این پوزیشن رو اعلام میکنند باید با اساتید تماس بگیرم یا اینکه از طریقه موسسه inter discipline تماس بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین Behnoosh
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

22-12-2011, 03:46 AM
(22-12-2011, 01:36 AM)Aleni32 نوشته: با سلام. برای اولین بار داشتم تو سایت PHD portal سرچ می کردم که با این PHD position مواجه شدم. لینکش:
http://www.phdportal.eu/students/browse/...l#tab:more

وقتی این پوزیشن رو اعلام میکنند باید با اساتید تماس بگیرم یا اینکه از طریقه موسسه inter discipline تماس بگیرم؟
مستقیما از طریق دانشگاه اقدام بفرمایید ولی همزمان در دیپارتمان مربوط سوپروایزر هایی که با گرایش شما همخوانی دارند را شناسایی کرده و با آنها تماس بگیرید چراکه دانشگاه بعد از اقدام شما از شما لیستی از سوپروایزر های پیشنهادی طلب خواهد نمود

نقل قول  

آفلاین reza.y
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

27-01-2013, 05:32 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-01-2013, 05:35 PM توسط reza.y.)
سلام سوال من كلا درمورد هزينه هاي تحصيل درلندن هست البته يك نتايجي در دست دارم ولي ميخوام نظرات شما را هم بدونم چون برام مهم هستن من ميخوام در مقطع كارشناسي ارشد ادامه تحصيل بدم رشته مهندسي عمران گرايش سازه 50ميليون پس انداز دارم و موقعيت شغلي نسبتا مناسبي دارم با حقو ق 1.5ميليون اگه برم واسه ادامه تحصيل شغلم را منبع در آمدم را از دست ميدم و نميدونم پس اندازم با كار پاره وقت در اونجا كفايت براي ادامه تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد را مي دهد يا نه ساپورت مالي هم بجز خودم ندارم دوستام ميگن با اين وضع مالي انگلستان نيا و برو تركيه درس بخون يا تو همون ايران بمون بعضي از دوستانم كه اونجا هستن ميگن شرايط زندگي گراني بيكاري زياده اگه ساپورت مالي نداري با اين وضع مالي نيا بعضي ها هم ميگن به اين حرفا گوش نده و بيا شما بگيد چيكار كنم واقعا اطلاعات كافي ندارم
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-01-2013, 07:18 PM
(27-01-2013, 05:32 PM)reza.y نوشته: سلام سوال من كلا درمورد هزينه هاي تحصيل درلندن هست البته يك نتايجي در دست دارم ولي ميخوام نظرات شما را هم بدونم چون برام مهم هستن من ميخوام در مقطع كارشناسي ارشد ادامه تحصيل بدم رشته مهندسي عمران گرايش سازه 50ميليون پس انداز دارم و موقعيت شغلي نسبتا مناسبي دارم با حقو ق 1.5ميليون اگه برم واسه ادامه تحصيل شغلم را منبع در آمدم را از دست ميدم و نميدونم پس اندازم با كار پاره وقت در اونجا كفايت براي ادامه تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد را مي دهد يا نه ساپورت مالي هم بجز خودم ندارم دوستام ميگن با اين وضع مالي انگلستان نيا و برو تركيه درس بخون يا تو همون ايران بمون بعضي از دوستانم كه اونجا هستن ميگن شرايط زندگي گراني بيكاري زياده اگه ساپورت مالي نداري با اين وضع مالي نيا بعضي ها هم ميگن به اين حرفا گوش نده و بيا شما بگيد چيكار كنم واقعا اطلاعات كافي ندارم
دوست من!
دوستاتون در مورد انگلیس راست میگن؛ بورس گرفتن اونجا خیلی سخته (مخصوصا برای ارشد) و به راحتی نمیتونید کار پیدا کنید، و کلا کشور خیلی گرونیه..
اما جا های دیگه رو هم حتما تست کنید، 50 میلیون میشه حدود 12 هزار یورو، این مبلغ اگه شهریه نداشته باشید برای دو سال زندگی در اروپا کافی هست اگه رعایت کنید، حالا اگه کار پیدا کنید که دیگه بهتر!!
موفق باشید Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 8
14-03-2014, 01:57 AM
اسکولارشیپ برای دانشجویان ایرانی در انگلیس
http://scholarship-positions.com/2014-ir...013/12/19/

http://scholarship-positions.com/profess...014/02/01/

با تشکر از ice
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین yasmary14
نقل قول

01-07-2014, 03:09 PM
من به استادی در انگلستان ایمیل زدم برای فرصت مطالعاتی
ایشون گفتند که فاند ندارند و هزینه هر ماه اقامت رو حداقل  1000GB Pound برآورد کردند.
با توجه به اینکه من متاهلم و دونفری میخوایم بریم، و هزینه ها خیلی بالا خواهد بود، راهی نداره که بتونم اسکولارشیپی فراهم کنم برای خودم که حداقل قسمتی از هزینه ها رو کاور کنه؟
وزارت علوم برای انگلیس کمک هزینه نمیده؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
01-07-2014, 03:20 PM
(01-07-2014, 03:09 PM)'yasmary14' نوشته: من به استادی در انگلستان ایمیل زدم برای فرصت مطالعاتی
ایشون گفتند که فاند ندارند و هزینه هر ماه اقامت رو حداقل  1000GB Pound برآورد کردند.
با توجه به اینکه من متاهلم و دونفری میخوایم بریم، و هزینه ها خیلی بالا خواهد بود، راهی نداره که بتونم اسکولارشیپی فراهم کنم برای خودم که حداقل قسمتی از هزینه ها رو کاور کنه؟
وزارت علوم برای انگلیس کمک هزینه نمیده؟

دوست خوبم 
من پیشنهاد می کنم با دانشگاه های فنلاند مکاتبه کنید که هزینه زندگی خیلی کمتری از انگلستان دارد و احتمال اینکه از وزارت علوم ساپورت بگیرید بیشتر هست. 
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین yasmary14
نقل قول

16-07-2014, 04:52 PM
http://scholarship-positions.com/postgra...014/07/09/

برای استفاده از اسکولارشیپهای فوق لازمه که حتما قبلش پذیرش از اون دانشگاه داشته باشیم؟ یا میشه همزمان هم اپلای کرد و هم برای اسکولارشیپ اقدام کرد؟
بطورکلی این اسکولارشیپها چقدر رقابتی اند و امکان برنده شدن با رزومه متوسط بدون مقاله هست؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 12-05-2025، 04:40 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی