عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی انگلستان تحصیل در انگلستان رشته ها و دانشگاه ها در انگلستان

صفحه‌ها (4): 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
رشته ها و دانشگاه ها در انگلستان
آفلاین Faraz
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-02-2011, 10:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-02-2011, 10:05 PM توسط Faraz.)
در این تاپیک می توانید درباره دانشگاه ها و رشته های مختلف در کشور انگلستان سوالات خود را مطرح نمایید
کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
نقل قول  

آفلاین Mohammadreza
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

11-07-2011, 10:10 PM
در مورد گرایش های مختلف رشته کامپیوتر و IT در انگلیس در مقطع لیسانس می تونه راهنمایی کنه

ایا مثل ایران اصولا در این مقطع گرایش بندی وجود نداره یا نه گرایش بندی شده است ؟

نقل قول  

آفلاین Faraz
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-07-2011, 10:17 PM
در دوره bachelor این رشته ها معمولا گرایش بندی شده هستند.همچنین گرایش های ترکیبی زیادی وجود دارد.برای مثال لیست برنامه های لیسانس برای رشته های مربوط به کامپیوتر در دانشگاه اسکس در اینجا امده است و می بینید که چندین صفحه است.در دانشگاه هایی که تمرکز بیشتری روی این رشته ها دارند تنوع برنامه ها از این هم بیشتر می شود.
کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
نقل قول  

آفلاین zoha
**
نقل قول

13-10-2013, 10:53 PM
سلام . برای ارشد یا دکتری عمران گرایش مدیریت ساخت یا مکانیک خاک و پی کدوم دانشگاه خوبه ؟ فاند و بورس هم میدن ؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-10-2013, 10:50 AM
(13-10-2013, 10:53 PM)'zoha' نوشته: سلام . برای ارشد یا دکتری عمران گرایش مدیریت ساخت یا مکانیک خاک و پی کدوم دانشگاه خوبه ؟ فاند و بورس هم میدن ؟

دروود بر شما و ضمن خوش امدگویی به شما.
انگلیس که مثل نقل و نبات پذیرش میده اما گرفتن فاند واقعاً صبر ایوب می خواهد زیرا باید رزومه خیلی خوبی داشته باشی. در خصوص رشته عمران در زمینه خاک و مدیریت یکی از بهترین ها دانشگاه ناتینگهام است و باقی هم میشه به  منچستر، بیرمنگام،ساتهمپتون، لیدز و بریستول ، نیوکاسل و بث اشاره کرد.  
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

14-10-2013, 11:01 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-10-2013, 11:02 AM توسط Torkan.)
سلام
من یه سوال دارم راجع به دانشگاههای انگلیس
البته زیاد به این تاپیک مربوط نیست ولی به خاطر مقایسه میخوام ببینم نسبت به امریکا رشته های فنی مهندسیش چه طوریه؟
مثلا یه نفر بدون فاند بین یه دانشگاه تو انگلیس و امریکا گیر کرده باشه بهتره چه چیزایی رو مد نظر قرار بده واسه انتخاب؟ دانشگاههای انگلیس که شهریشون رایگان نیس؟
با تشکر
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-10-2013, 03:37 PM
(14-10-2013, 11:01 AM)'Charming' نوشته: سلام
من یه سوال دارم راجع به دانشگاههای انگلیس
البته زیاد به این تاپیک مربوط نیست ولی به خاطر مقایسه میخوام ببینم نسبت به امریکا رشته های فنی مهندسیش چه طوریه؟
مثلا یه نفر بدون فاند بین یه دانشگاه تو انگلیس و امریکا گیر کرده باشه بهتره چه چیزایی رو مد نظر قرار بده واسه انتخاب؟ دانشگاههای انگلیس که شهریشون رایگان نیس؟
با تشکر

ببین Charming عزیز.
من نظر خودم رو میدهم. این بستگی به این داره که از چه دانشگاه و شهری پذیرش داری. ضمناً بازار کار رشته شما در اون شهر و کشور مناسب هست یا خیر. اما من خودم در کل بدون در نظر گرفتن پروسه ویزای امریکا، کشور یو اس رو انتخاب میکردم. در حالی که با قاطعیت میگم انگلیس یکی از بهترینهای اروپاست شاید خداترین! البته میشه به قومیت، امنیت، هوا و رنک دانشگاه و ..... اشاره کرد.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

14-10-2013, 03:55 PM
(14-10-2013, 03:37 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
ببین Charming عزیز.
من نظر خودم رو میدهم. این بستگی به این داره که از چه دانشگاه و شهری پذیرش داری. ضمناً بازار کار رشته شما در اون شهر و کشور مناسب هست یا خیر. اما من خودم در کل بدون در نظر گرفتن پروسه ویزای امریکا، کشور یو اس رو انتخاب میکردم. در حالی که با قاطعیت میگم انگلیس یکی از بهترینهای اروپاست شاید خداترین! البته میشه به قومیت، امنیت، هوا و رنک دانشگاه و ..... اشاره کرد.

البته برای خودم نمیخواستم دوستم میپرسید گفتم بدونم
ولی در حالت کلی میخوام ببینم کلا چه فرقی بین دانشگاهها مثلا تو رشته فنی مهندسی با یه دانشگاه تقریبا هم رنک تو امریکا هست؟
امیدوارم منحرف نشده باشیم از تاپیک
خیلی ممنون دوست من Smile
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-10-2013, 12:45 PM
(14-10-2013, 03:55 PM)'Charming' نوشته:
البته برای خودم نمیخواستم دوستم میپرسید گفتم بدونم
ولی در حالت کلی میخوام ببینم کلا چه فرقی بین دانشگاهها مثلا تو رشته فنی مهندسی با یه دانشگاه تقریبا هم رنک تو امریکا هست؟
امیدوارم منحرف نشده باشیم از تاپیک
خیلی ممنون دوست من Smile

دوست عزیز.
فکر کنم در تاپیک بالا دقت نکردی، من منظورم این بود بستگی به رشته و دانشگاه داره. ممکنه دوستت تو عمران در دانشگاه ناتینگهام پذیرش بگیره در صورتی که از دانشگاه تاپ 50 امریکام پذیرش شه اما مطمئناً ناتینگهام قدرتمنده و ازمایشگاههای بروزی داره. عکسش هم هست! بطور مثال من اصلاً در مهندسی صنایع ندیدم دانشگاه قدرتمندی داشته باشه اما دانشگاههای بالای 100 امریکا در رشته صنایع از منچستر و کینگز کالج بهترن. چون تخصصی روی رشته های خاص مانور میدن.
نقل قول  

آفلاین سحر درویش
**
نقل قول

03-08-2014, 02:19 PM
سلام   وقت بخیر
من دیپلم هنرستان دارم ٰ آیا برای ادامه تحصیل در انگلستان باید مدرک پیش دانشگاهی رو هم بگیرم ؟
  چه دانشگاه هایی در انگلستان رشته کارگردانی سینما تدریس میکنند ؟
هزینه تحصیل در این رشته حدودا چقدره ؟
این رشته شامل بورسیه تحصیلی هم میشه ؟
شرایط کار برای دانشجوهای این رشته در انگلستان چطوره ؟

ممنون میشم  راهنماییم کنید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): 1 2 3 4 بعدی »