عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور امور سربازی کسر خدمت از انجام پروژه و پایان نامه

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کسر خدمت از انجام پروژه و پایان نامه
آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-10-2012, 07:30 AM
درود
متاسفانه مدتی است بنیاد نخبگان نیروهای مسلح برای کسری پایان نامه تشکیل پرونده نمی دهد. به عبارت دیگه قبلاً می تونستیم از طریق اونجا پایان نامه به سازمان های مربوطه ارسال میشد و هر سازمانی که از پایان نامه حمایت می نمود، کسری بر حسب نوع پروژه و معیارهای دیگر درخواست میشد.

اما از این به بعد می بایست خود شخص، با حضور در سازمان های مختلف یا پژوهشکده ها برای کسری اقدام نماید.

نکته مهم دیگر، جوابگویی در بنیاد نخبگان نیروهای مسلح فقط به خود شخص صورت می گیرد و به دوستان، و اقوام فرد پاسخی داده نمیشود.
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین Hamed194
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-02-2013, 02:27 AM
با سلام
بنده کارشناسی ارشد عمران رو تازه تموم کردم. قصد مهاجرت به سوئد از طریق تخصص رو دارم. برای سابقه ی کار مورد نیاز برای مهاجرت هم قصد دارم دوره سربازی رو در یکی از شرکت های دولتی به عنوان امریه بگذرونم. پایان نامه ای که کار کردم جزو پروژه های مورد نیاز وزارت دفاع است و شامل کسری خدمت میشه. دو تا سوال داشتم. اول اینکه آیا کسر خدمت بواسطه پایان نامه، شامل خدمت امریه هم میشه؟ چون شنیدم کسایی که امریه میگیرن خدمتشون باید کامل باشه و شامل کسری نمیشه.
دوم اینکه می خواستم از درآمد تقریبی مهندسین عمران یه اطلاعاتی داشته باشم. کلاً برای اینکه بدونم زندگی و رفاه واسه ما در سوئد در چه سطحیه؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین mzr
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-03-2013, 01:02 AM
سلام
کسایی که کارشناسی دارن چه جوری میتونن کسر خدمت بگیرن؟
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

03-03-2013, 01:12 AM
درود دوست عزیز
برای انجام پروژه کسری خدمت از طریق بنیاد نخبگان نیروهای مسلح، حداقل شرایط، کارشناسی ارشد شده و علناً دیگه برای کارشناسی ها پروژه تعریف نمی کنند.
دو راه برای کارشناسی ها باقی مونده:
1- انجام پروژه های تحقیقاتی یگان های نظامی مختلف (سپاه، ارتش، نیروی انتظامی) در حین خدمت 
2- انجان پروژه جایگزین خدمت از طریق بنیاد ملی نخبگان

ارادت

دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

17-05-2013, 10:52 AM
دوستان درود
جدیداً بنیاد نخبگان نیروهای مسلح که مجری پروژه های کسری خدمت و جایگزین خدمت هست، نیازی به صحافی گزارش های پروژه های کسری خدمت ندارد.

به عبارت دیگه اصلاً نیازی نیست که شما گزارشتون یا گزارش هاتون را پرینت و صحافی کنید و تحویل سازمان دهید. (چند ماهی است روال جدید نیازی به گزارش صحافی شده ندارند.)

باید برای هر پروژه دو نسخه CD تحویل سازمان پروژه کسری خدمت خودتون دهید:

1- فایل گزارش پروژتون با فرمت ورد Doc. و .Docx به نام Orig
2- فایل گزارش پروژتون با فرمت PDF. به نام Project
3- فایل گزارش پروژتون با فرمت html. به نام View
4- یک فولدر به نام Other برای سایر فایل های مورد نظرتون.

حتماً فرمت ها و نام های فایل های CD را طبق فرمت فوق تهیه کنید تا تأخیری در پروسه داوری پروژتون ایجاد نشه.

باهم تأکید می کنم فقط نخبگانی که طرح پروژه جایگزین خدمت را انجام می دهند نیاز به صحافی گزارش پایانیشون دارند و سایر دوستان عزیزی که پروژه کسری خدمت انجام دادند، فقط و فقط دو نسخه CD باید تهیه کنند.

به امید کسری خدمت همه سربازان ولایی.

نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-06-2013, 11:17 AM
درود

روند اخد پروژه های تحقیقاتی برای کسر خدمت سربازی از بنیاد نخبگان نیروهای مسلح تغییر کرده. 

با یک سازمان از بین لیست سازمان هایی که مشخص شده باید به توافق برسید و اون سازمان نامه ی اعلام نیاز شما را به بنیاد ارسال کرده یا حضوراً خودتون به بنیاد ببریدش. 
بعد از این مرحله، تازه در بنیاد می تونید تشکیل پرونده دهید.

موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین sadeqkazemi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-07-2013, 01:32 AM
سلام
ممنون میشم اگر به سوال من پاسخ بدید.
من با انجام یک پروژه برای دفتر تحقیقات کاربردی نیروی انتظامی تو شهرستان 9 ماه کسر گرفتم. نامه نهایی رو که بردم تهران میرداماد، با 6 ماه موافقت شده بود. در نهایت هم نامه رو بردم پادگان شهید خلیل زاد و اونا گذاشتنش تو پروندم.
من شهریور اعزام دارم. آیا باز هم میتونم پروژه انجام بدم یا پرونده من بسته شده؟
و اینکه تاثیر این 6 ماه کی و چگونه اعمال میشه؟
ممنون میشم اگر پاسخ بدید.
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

08-07-2013, 05:37 AM
بنده شنیدم که پروژه هایی که بیشتر از 6 ماه کسری گرفته باشند، پرونده آنها بسته نخواهد شد. ولی برای اطمینان با بنیاد تماس بگیرید و از خود جناب سرهنگ مستقیماً سوال بفرمایید. شما خودتون فرم یا نامه ای درخواست دادید که پرونده تان بسته شود؟
در مورد سوال دومتون، ایشا.... هر وقت اعزام شدید، بعد از آموزشی یگان خدمتیتون که مشخص شد. یک گواهی اشتغال به خدمت بگیرید. به بنیاد برید و بنیاد نامه ای خطاب به یگان محل خدمت شما ارسال خواهد کرد.

ارادت
نقل قول  

آفلاین sadeqkazemi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-07-2013, 05:48 AM
(08-07-2013, 05:37 AM)'amin_mb' نوشته: بنده شنیدم که پروژه هایی که بیشتر از 6 ماه کسری گرفته باشند، پرونده آنها بسته نخواهد شد. ولی برای اطمینان با بنیاد تماس بگیرید و از خود جناب سرهنگ مستقیماً سوال بفرمایید. شما خودتون فرم یا نامه ای درخواست دادید که پرونده تان بسته شود؟
در مورد سوال دومتون، ایشا.... هر وقت اعزام شدید، بعد از آموزشی یگان خدمتیتون که مشخص شد. یک گواهی اشتغال به خدمت بگیرید. به بنیاد برید و بنیاد نامه ای خطاب به یگان محل خدمت شما ارسال خواهد کرد.
ارادت

از پاسخ های شما متشکرم...
بنده فقط نامه رو تحویل دادم و اونا گذاشتن توی پرونده و تمام.
دیگه هیچ فرم یا درخواستی در کار نبود.
از راهنمایی شما متشکرم
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

05-08-2013, 09:48 AM
درود دوستان

بنده سه تا پروژه در مدت 12 ماه برای یکی از پژوهشکده های صنایع هوافضا انجام دادم که بعد از 3 تا دفاع برای هر پروژه در خود سازمان، تازه به این نتیجه رسیدند که دو تا پروژه بیشتر نمی تونند تایید کنند. برای یک پروژه بنده که کاملاً مثل یک پایان نامه کامل از بنده وقت گرفت، 8 ماه در خواست شد. برای پروژه دومم که مطالعات و جمع آوری اطلاعات بود در مرحله اول 2 ماه در خواست شد که بنده تکمیلش کردم و یک شبیه سازی جالب هم بهش اضافه کردم که به 3 ماه و 15 روز اضافه شد. 

در نامه نگاری به اشتباه برای هر دو پروژه بنده 8 ماه در خواست شده بود که وقتی فهمیدم و از پژوهشکده خواهش کردم که تصحیح بشه حدود 2 ماه مجبور شدم بیشتر زیر پرچم مقدس خدمت کنم. 

پروژه ای که برای آن 8 ماه درخواست شده بود به موسسه پژوهشی تحقیقاتی صنایع دفاع برای ارزیابی ثانویه رفت. که همین پروسه تازه با پیگیری های زیاد بنده 1 ماه طول کشید. و در ارزیابی ثانویه 7 ماه از اون 8 ماه مورد تایید واقع شد.

در نهایت در کمسیون و جلسه دفاع نیز 7 + 3 ماه برای بنده تایید شد.

چند تا نکته:

بنیاد نخبگان نیروهای مسلح کسری خرده قبول نمی کند و خودش رو به پایین رند می کند. مثلاً 3 ماه 15 روز را، 3 ماه در نظر گرفتند. بنابراین از سازمانی که قرار است پیشنهاد کسری شما را به بنیاد ارسال کند، خواهش کنید که میزان کسری روبه بالا رندش کند.

بعضی سازمان ها مثل هسا، یا دانشگاه مالک اشتر و امام حسین مکاتباتشان خیلی سریع هست با بنیاد نخبگان نیروهای مسلح. ولی در صورتی که در نظر دارید در یکی از پژوهشکده های صنایع هوافضا پروژه انجام دهید پروسه طولانی نامه نگاری را باید در نظر بگیرید.
به عنوان مثال:
پژوهشکده نامه اختتام پروژه را به گروه ...... ارسال می کند. (یک هفته حداقل)
معاونت انسانی گروه ..... نامه اختتام پروژه را به سازمان هوافضایی ارسال می کند. (یک هفته حداقل)
در سازمان هوافضا فقط چهارشنبه ها پیک نام رسان، به بنیاد نخبگان نیروهای مسلح می رود. باید ازشون بخواهید که حضوری بروید از دبیرخانه سازمان هوافضا دستی نامه را تحویل بگیرید.

کسانی که پروژه آنها مثل بنده به موسسه تحقیقاتی و پژوهشی صنایع دفاع برای ارزیابی ثانویه ارسال می شود با خانم کنگرانی که شماره دفترشان را از بنیاد نخبگان نیروهای مسلح می تونید بگیرید پیگیری کنید که هر چه سریعتر نتیجه ارزیابی برای بنیاد ارسال شود.

موسسه تحقیقاتی پژوهشی صنایع دفاع یکشنبه ها و چهارشنبه ها نتایج ارزیابی را توسط نمایندشون دستی به بنیاد نخبگان نیروهای مسلح تحویل می دهد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »