عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی فنلاند زندگی در فنلاند کار در فنلاند

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کار در فنلاند
آفلاین manesht
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-09-2014, 03:10 PM
سلام به همگی
من رشته ام نرم افزار کامپیوتر ایا میتونم سال اول واسه کار اموزی اقدام کنم؟یا اموزشی و پژوهشی رایگان با اون شرکت همکاری  داشته باشم. وقتی پشتکارم دیدن سال دوم منو بگیرن؟
ایا میشه رشته ای غیر مرتبط با ارشدم شرکت تاسیس کنم؟ایراد نمیگیرن؟
میخوام بعده دکترا واسه زندگی بمونم.
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-09-2014, 01:30 PM
(21-09-2014, 03:10 PM)'manesht' نوشته: سلام به همگی
من رشته ام نرم افزار کامپیوتر ایا میتونم سال اول واسه کار اموزی اقدام کنم؟یا اموزشی و پژوهشی رایگان با اون شرکت همکاری  داشته باشم. وقتی پشتکارم دیدن سال دوم منو بگیرن؟
ایا میشه رشته ای غیر مرتبط با ارشدم شرکت تاسیس کنم؟ایراد نمیگیرن؟
میخوام بعده دکترا واسه زندگی بمونم.

سلام بر شما
دوست خوبم بسیار بسیار بعید هست از سال اول بشه برای کاراموزی اقدام کرد چون هم درسا زیاده و هم محیط ناشناخته و هم سیستم تدریس اینجا با ایران خیلی فرق داره همش بهت پروژه میدن وقت سر خاروندن نداری!
در مورد تاسیس شرکت بازم بعیده چون هم درسات زیاده و هم ویزای دانشجویی داره بنظرم اجازه نمیدن ! بنظرم از سال دوم اینترنشیپ بگیر خودت را خوب نشون بده انشاله دکتری پوزیشن بگیری اقامتم بعدش بهت میدن
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین afy
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-04-2015, 01:15 AM
سلام

بخاطر تخصصي كه دارم براي يك شركت در فنلاند رزومه كاريمو فرستادم
تقريبا همه چيز اوكيه و قراره قرارداد رو بفرستن برام كه امضا كنم
حقوقش حدود ٣٠٠٠ يورو هستش
حالا سوالم اينه كه من انگليسيم بد نيست اما مسلط نيستم آيا توي سفارت به اين موضوع گير ميدن حتي اگر دعوت نامه داشته باشيم؟
من متاهل هستم و خانومم هم باهام مياد آيا اون هم ميتونه بعد از مستقر شدن اونجا كار پيدا بكنه و كار كنه؟ مدرك تحصيلي خانومم فوق ليسانس آموزش زبان انگليسي هستش

بطور كل توي سفارت گير ميدن يا راحت ويزا رو ميدن زماني كه دعوت نامه داشته باشيم؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

20-04-2015, 07:12 AM
'afy dateline='' نوشته: سلام
بخاطر تخصصي كه دارم براي يك شركت در فنلاند رزومه كاريمو فرستادم
تقريبا همه چيز اوكيه و قراره قرارداد رو بفرستن برام كه امضا كنم
حقوقش حدود ٣٠٠٠ يورو هستش
حالا سوالم اينه كه من انگليسيم بد نيست اما مسلط نيستم آيا توي سفارت به اين موضوع گير ميدن حتي اگر دعوت نامه داشته باشيم؟
من متاهل هستم و خانومم هم باهام مياد آيا اون هم ميتونه بعد از مستقر شدن اونجا كار پيدا بكنه و كار كنه؟ مدرك تحصيلي خانومم فوق ليسانس آموزش زبان انگليسي هستش
بطور كل توي سفارت گير ميدن يا راحت ويزا رو ميدن زماني كه دعوت نامه داشته باشيم؟

سلام
دوست عزیز مدرک زبان الزامی نیست ولی با شما به زبان انگلیسی مصاحبه می کنند و در مورد همسر شما با توجه به شهری که تشریف می برید احتمال پیدا کردن کار خدماتی وجود دارد

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین نایینی
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

26-04-2015, 12:56 PM
سلام دوستان
به نظرتون با آرایشگری زنانه یکی می تونه هزینه زندگی در فنلاند را در مدت تحصیلش در فنلاند تامین کنه ؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-04-2015, 01:37 PM
(26-04-2015, 12:56 PM)'نایینی' نوشته: سلام دوستان
به نظرتون با آرایشگری زنانه یکی می تونه هزینه زندگی در فنلاند را در مدت تحصیلش در فنلاند تامین کنه ؟

والا بستگی داره مشتری داشته باشید یا نه ولی اگه قمت مناسب باشه بنظر من امکان پذیر هست

نقل قول  

آفلاین Iman.S
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

01-07-2015, 02:36 AM
بنده در ایران عکاس هستم و قصد ادامه تحصیل در مقطع لیسانس در اروپا را دارم.
به شرط قبولی برای فنلاند، اگر همراه خود چند وسیله ساده ی نورپردازی برای عکاسی بیاورم و به فرض مشتری هم پیدا کنم به من اجازه ی کار میدهند؟
اگر هچین کاری بکنی در حالی که در ویزای دانشجویی اجازه ی آن داده نشده باشه احتمال دپورت شدن که نیست هست؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-08-2017, 06:41 AM
(01-07-2015, 02:36 AM)Iman.S نوشته: بنده در ایران عکاس هستم و قصد ادامه تحصیل در مقطع لیسانس در اروپا را دارم.
به شرط قبولی برای فنلاند، اگر همراه خود چند وسیله ساده ی نورپردازی برای عکاسی بیاورم و به فرض مشتری هم پیدا کنم به من اجازه ی کار میدهند؟
اگر هچین کاری بکنی در حالی که در ویزای دانشجویی اجازه ی آن داده نشده باشه احتمال دپورت شدن که نیست هست؟

تا جاییکه من اطلاع دارم نیاز به مدرک یا گواهی حرفه ای دارید
اینجا اتلیه ها از این کارها و خدمات ارایه می دهند
نه کار بگیرید مشکلی ندارید

نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

14-08-2020, 06:06 PM
کار دانشجویی در کشور فنلاند مانند سایر کشورهای اروپایی برای هر دانشجویی می باشد زیرا می توان از پس بخشی از هزینه های دانشگاه، خوابگاه و هزینه خورد و خوراک برآید. 
[font=.SF UI][font=.SFUI-Regular]البته در برخی از موارد این امر منجر به اخذ اقامت دائم در کشور فنلاند می شود. داشتن کارهای موقت دانشجویی در مدت زمان تحصیل می تواند بهترین سابقه برای تجربه کاری و تمدید اقامت کاری پس از پایان تحصیل در کشور فنلاند باشد.[/font][/font]

[font=.SF UI][font=.SFUI-Regular]?راه های یافتن کار دانشجویی در کشور فنلاند [/font][/font]
[font=.SF UI][font=.SFUI-Regular]⁣MONSTER.FI.COM (خدمات استخدامی بین المللی)[/font][/font]
[font=.SF UI][font=.SFUI-Regular]SEURE.COM (استخدام در سازمان متعلق به شهر هلسینکی، اسپو)[/font][/font]
[font=.SF UI][font=.SFUI-Regular]STPOINT.COM (پرسنل موقت، استخدام، خدمات آموزشی)[/font][/font]
[font=.SF UI][font=.SFUI-Regular]GOBSTEP.COM (خدمات جستجوی کار از همه دانشگاه های کشور فنلاند)[/font][/font]
[font=.SF UI][font=.SFUI-Regular]دانشگاه هلسینکی فنلاند (UNIVERSITY OF HELSINKI): این دانشگاه به راهنمایی دانشجویان بین المللی در امر اشتغال می پردازند.[/font][/font]
[font=.SF UI][font=.SFUI-Regular]VMPGROUP: جذب و استخدام برای افرادی که در سراسر اروپا به دنبال کار می باشند .[/font][/font]

[font=.SF UI][font=.SFUI-Regular]?⁣برخی از آژانس های استخدام در کشور فنلاند عبارتند از :[/font][/font]
[font=.SF UI][font=.SFUI-Regular]EURES[/font][/font]
[font=.SF UI][font=.SFUI-Regular]Valtti[/font][/font]
[font=.SF UI][font=.SFUI-Regular]Solut[/font][/font]
[font=.SF UI][font=.SFUI-Regular]Polarpro[/font][/font]
[font=.SF UI][font=.SFUI-Regular]Enrole[/font][/font]
[font=.SF UI][font=.SFUI-Regular]Afrik[/font][/font]
[font=.SF UI][font=.SFUI-Regular]Staffcom[/font][/font]

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 13-05-2025، 03:28 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی