عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی اتریش زندگی در اتریش کار در اتریش

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کار در اتریش
آفلاین benyaminh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-01-2016, 11:38 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-01-2016, 11:41 AM توسط benyaminh.)
سلام دوستان
من در حال حاضر دو راه پیش رو دارم و تصمیم گیری برام به علت نداشتن اطلاعات کافی در مورد اتریش و المان کمی سخته
اول انیکه ویزای جستجوی کار 6 ماهه بگیرم و با مدرک لیسانس برق و 12 سال سابقه کار حرفه ای بیام وین و دنبال کار باشم و بعد خونوادم رو ببرم
دوم اینکه ویزای تحصیلی دانشگاه مهندسی وین که ظاهرا تحصیل در اون تقریبا رایگاه هستش رو بگیرم و همراه خانواده ام بیام ولی اجازه کار فول تایم رو بهم نمیدن
به نظرتون کدوم راه بهتره؟
البته نظر خودم بیشتر روی گزینه اوله ولی شک اینو دارم که بتونم اونجا کاری پیدا کنم یا نه تو مدت شش ماه
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-01-2016, 11:03 AM
(03-01-2016, 11:38 AM)benyaminh نوشته: سلام دوستان
من در حال حاضر دو راه پیش رو دارم و تصمیم گیری برام به علت نداشتن اطلاعات کافی در مورد اتریش و المان کمی سخته
اول انیکه ویزای جستجوی کار 6 ماهه بگیرم و با مدرک لیسانس برق و 12 سال سابقه کار حرفه ای بیام وین و دنبال کار باشم و بعد خونوادم رو ببرم
دوم اینکه ویزای تحصیلی دانشگاه مهندسی وین که ظاهرا تحصیل در اون تقریبا رایگاه هستش رو بگیرم و همراه خانواده ام بیام ولی اجازه کار فول تایم رو بهم نمیدن
به نظرتون کدوم راه بهتره؟
البته نظر خودم بیشتر روی گزینه اوله ولی شک اینو دارم که بتونم اونجا کاری پیدا کنم یا نه تو مدت شش ماه

شما برای راه اول ، باید یه کارفرما المانی پیدا کنی در اتریش و کسی که بتونه از تجربه شما راضی باشه و متقاعد بشه که مفید خواهی بود در برابر یه شخص اتریشی!! پس همین الان خودش کلی راه هست! ابتدا دنبال کار بگردید.

- گرفتن پذیرش هم مناسبه البته اگر دانش المانی و مشکل مدرک از دانشگاههای ایران نداشته باشی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

MILAD777
Unregistered
نقل قول

06-01-2016, 03:04 PM
(23-11-2014, 04:47 PM)Shihan نوشته:
دقیقاً هدفی رو که در پیش دارید مناسب می باشد زیرا فضای بازار کار المان خیلی بهتر است ضمن اینکه شما اگر زبان المانی بدونید در کشورهای اینچنینی فروش کارهای خودتان وجود داره زیرا هم اتریش و هم المان از کشورهای هنری و مردمشان به این اثار علاقمند خواهند بود.

برای یک دانشجو که قصد کار همزمان با تحصیل داره، مگه میتونه با داشتن کارت قرمز سفید قرمز به آلمان بره و کار کنه؟! که فرموودین هدف مناسبی هست و بازار کار آلمان بهتره!
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

25-07-2016, 09:38 AM
(06-01-2016, 03:04 PM)MILAD777 نوشته: برای یک دانشجو که قصد کار همزمان با تحصیل داره، مگه میتونه با داشتن کارت قرمز سفید قرمز به آلمان بره و کار کنه؟! که فرموودین هدف مناسبی هست و بازار کار آلمان بهتره!

خیر. بنده در جواب دوست عزیز گفته بودم اتریش و المان از این جهت مناسب هست که برای تحصیل و کنارش کار موارد مناسبی در اروپا هستن. والا شما که ویزای دانشجویی اتریش دارید نمیتونی در المان کار کنی و برعکس.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین SAEEDABOLHASANI
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-03-2019, 04:43 PM
با سلام تو جدول امتیازدهی بابت ویزای کاری که نیاز به 70 از صد داریم یک گزینه به اسم انجام امور تحقیقاتی هست که درموردش سوال داشتم و منظور ازون چیه یعنی این تحقیقات باید دانشگاهی باشه؟ موسسات خارجی باید تاییدش کرده باشند؟ در کل چه گرید و لولی و چه تعداد برای گرفتن 20 نمره احتیاجه
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4