عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان زندگی در آلمان کار در آلمان - Blue Card و اقامت کاری آلمان

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کار در آلمان - Blue Card و اقامت کاری آلمان
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
01-11-2014, 06:48 PM
(17-09-2014, 04:50 PM)'zohreh karamian' نوشته: سلام ، ممنون از راهنمایتون ، 
چرا کسانی که برای کارت آبی اقدام میکنند نمیتونن درس هم بخونن. 
و کسی که برای کارت آبی اقدام میکنه چقدر زمان میبره برای رفتنش ، ممکنه 2 سال طول بکشه ،
لطفا میشه شرکتی معرفی کنید که برای کاریابی در آلمان برامون اقدام کنه

مورد اول رو من که نشنیدم!!! تایید هم نمیکنم!! اما به محض محرز شدن و گرفتن اقامت میتونید.
زمانش به پیگیری شرکت و انجام امور سفارت داره که ممکنه به همین میزان یا کمتر از لحاظ اینکه شرکت نیاز مبرم بهتون داره یا نه کمتر هم ممکنه بشه.
اکثر سایتها هم در اینترنت وجود داره که میتونید سرچ کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین DENIZ
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-11-2014, 05:00 PM
سلام
من سوالی در مورد سطح حقوق داشتم. توی سایت بلو کارت نوشته که برای یکسری رشته ها حقوق سالیانه باید €37.128 یورو 
 (3.094 Euros per month) باشد. میخاستم بپرسم برای یک مهندس با 2 -3 سال سابقه کار چقدر حقوق میدن؟
کلا آیا این قانون حقوق حداقلی که تو سایت بلو کارت نوشته شده رو شرکت ها در همون ابتدا به یک فرد خارجی میدن و رعایت میکنن؟
با تشکر فراوان

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-11-2014, 06:01 PM
(02-11-2014, 05:00 PM)'DENIZ' نوشته: سلام
من سوالی در مورد سطح حقوق داشتم. توی سایت بلو کارت نوشته که برای یکسری رشته ها حقوق سالیانه باید €37.128 یورو 
 (3.094 Euros per month) باشد. میخاستم بپرسم برای یک مهندس با 2 -3 سال سابقه کار چقدر حقوق میدن؟
کلا آیا این قانون حقوق حداقلی که تو سایت بلو کارت نوشته شده رو شرکت ها در همون ابتدا به یک فرد خارجی میدن و رعایت میکنن؟
با تشکر فراوان

دروود برشما.
در خصوص میزان حقوق احتمالاً براساس درامد دریافتی هر رشته متفاوت خواهد بود. در خصوص قانون که بعید میدونم باشه این مقدار هم براساس میزان ساعت و درامد طبق وزارت کار المان وضع میشه و بلوکارت هیچ دخلی توش نداره. ضمن اینکه شرکت شما و میزان سابقه و رضایت از کار میزان درامد رو تعیین میکنه. در خصوص حقوق مهندسین نظری ندارم. اما باید ابتدا شرکت رو پیدا کنید سپس ببینید واجد شرایط هستید یا خیر سپس در خصوص میزان درامد سوال کنید.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Bardia92
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

03-11-2014, 05:50 PM
با درود
من دانشجوی لیسانس بیوتکنولوژی هستم. خیلی هم مشتاقم که برای ادامه تحصیل برم آلمان. اما درمورد آینده شغلیم نگرانم. توی ایران که هنوز رشته ما جا نیفتاده ولی آلمان از نظر بیوتک میشه گفت در صدر کشوراست. بنظرتون امیدی هست بتونم توی آلمان کار کنم؟ چون شنیدم از نظر استخدام خیلی سخت گیرن و با خارجیا زیاد برخورد مناسبی ندارن. واقعیته؟
ترم ۵ بیوتک
معدل 17
تافل 98
آلمانی ‌B2

ممنونم.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-11-2014, 08:15 PM
(03-11-2014, 05:50 PM)'Bardia92' نوشته: با درود
من دانشجوی لیسانس بیوتکنولوژی هستم. خیلی هم مشتاقم که برای ادامه تحصیل برم آلمان. اما درمورد آینده شغلیم نگرانم. توی ایران که هنوز رشته ما جا نیفتاده ولی آلمان از نظر بیوتک میشه گفت در صدر کشوراست. بنظرتون امیدی هست بتونم توی آلمان کار کنم؟ چون شنیدم از نظر استخدام خیلی سخت گیرن و با خارجیا زیاد برخورد مناسبی ندارن. واقعیته؟
ترم ۵ بیوتک
معدل 17
تافل 98
آلمانی ‌B2
ممنونم.

خب کسی نمیتونه بگه شما میتونی کار پیدا کنید یا خیر. چون به سابقه کار، سطح زبان المانی، پیدا کردن کارفرما مناسب، تعیین روز مصاحبه و ویزا. همه اینها ممکنه در یه ان تغییر کنه. اما در کل اگر دانش زبان المانی و سابقه کار خوب و ایده مناسب داشته باشی میشه روی اون حساب کنید.
نقل قول  

آفلاین Bardia92
**
نقل قول

04-11-2014, 12:42 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-11-2014, 01:04 AM توسط Bardia92.)
نه درواقع هدفم اینه که واسه فوق لیسانس برم آلمان. بعد از اتمام تحصیل هم همونجا مشغول به کار بشم. من رشتم پزشکی آزمایشگاهیه.
نقل قول  

آفلاین amirhossein828
**
نقل قول

05-11-2014, 02:52 PM
سلام و درود
من میخواستم بدونم میشه اقامت کاری برای آلمان گرفت بدون جاب آفر و بعد رفت اونجا دنبال کار گشت؟(یا حتما یک شرکت از اونجا باید مارو بخواد و بعد اقامت کاری میدن؟)
چون یک موسسه گفت اگر سابقه کار داشته باشی میشه اقامت کاری 6 ماهه بگیری و بری اونجا دنبال کار بگردی.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

05-11-2014, 04:07 PM
(05-11-2014, 02:52 PM)'amirhossein828' نوشته: سلام و درود
من میخواستم بدونم میشه اقامت کاری برای آلمان گرفت بدون جاب آفر و بعد رفت اونجا دنبال کار گشت؟(یا حتما یک شرکت از اونجا باید مارو بخواد و بعد اقامت کاری میدن؟)
چون یک موسسه گفت اگر سابقه کار داشته باشی میشه اقامت کاری 6 ماهه بگیری و بری اونجا دنبال کار بگردی.

اره. چرا که نه.
این مباحث بالا راجع به ویزای کار از طریق Blue Card اتحادیه اروپاست که فعلاً روی المان متمرکز شده. والا شما خارج از این طرح هم میتونید برای ویزای کار اقدام کنی. البته سابقه کار و دانش المانی دو فاکتور خیلی مهمه.
نقل قول  

آفلاین mehdinoori
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-11-2014, 05:16 PM
با سلام و خسته نباشید
من کارشناس ارشد مهندسی متالورژی دانشگاه تهران با معدل 17.5 و تافل 80 هستم. میخواستم بدونم آیا شامل حال این میشم که بتونم ویزای 6 ماهه جستجوی کار در آلمان بگیرم؟ من هرچی توی وبسایت سفارت آلمان گشتم چک لیست مربوطش رو پیدا نکردم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
نقل قول  

آفلاین amirhossein828
**
نقل قول

05-11-2014, 07:12 PM
(05-11-2014, 04:07 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
اره. چرا که نه.
این مباحث بالا راجع به ویزای کار از طریق Blue Card اتحادیه اروپاست که فعلاً روی المان متمرکز شده. والا شما خارج از این طرح هم میتونید برای ویزای کار اقدام کنی. البته سابقه کار و دانش المانی دو فاکتور خیلی مهمه.

ممنون از پاسختون
من 3 سال در زمینه مهندسی مکانیک سابقه کار دارم (قطعه سازی خودرو).لیسانس مکانیک هستم با آیلتس 7
ولی آلمانی نمیدونم.میهواستم بدونم روندش به چه شکل هست
اولا آیا این ویزا با این شرایط به من تعلق میگیرد؟
دوما روند آن به چه صورت است .باید درخواست بدم از سفارت؟آیا ساده است یا پیچیده؟(منظورم اینه که وکیل میخواد یا شخص هم میتونه؟
سوما روندش چقدر طول میکشه؟(که من در ضمنش آلمانی بخونم)
ضمنا من چک کردم دانشگاه من H+ هست .یعنی شناخته شده اس براشون.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 19 بعدی »