عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 357 358 359 360 361 362 363 364 365 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین ghanary93
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#3,601
13-07-2015, 09:42 PM
(13-07-2015, 09:08 PM)mahtab00 نوشته: با این حساب ما که با AS/AWVداریم باید تو سرما بریم و منجمد شیم چون از قرار معلوم داره روندو طولانی تر میکنه این جناب  Rolleyes بچه ها لطفا هر وقت این افیسرها ازشون خبری شد جدولو زود اپدیت کنید Shy

با سلام خدمت مهتاب خانم بزرگوار

والا ما هم با این افیسرهای عزیز هستیم..فعلا که خبری نیست..شما میدونین این دو افیسر اصلا پروسس استارت میکنن؟  بعضیا میگن 120 روز از مدیکال نمیدونم درسته یا نه شما اطلاعی دارین؟

راستی اگه مثلا لندینگ فی رسیدش نرسیده باشه خبر میدن؟ اخه از ما اپدیتی نخواستن فقط لندینگ فی و مدیکال..میگم نکنه پول نرسیده خبری هم نمیدن؟
نقل قول  

آفلاین ronak5850
**
نقل قول

#3,602
13-07-2015, 09:52 PM
(13-07-2015, 08:45 PM)siya_kh1983 نوشته: سلام دوستان.
من هم دیروز خط پروسس استارتم اضافه شد. نکته ای که بود این بود که من هر روز چک میکردم ecas و ولی دیشب اضافه شد این خط.
برای من هم زده از ۸ جولای پروسس استارت شدم.
ایشالا که خیلییییییییییی زود همه پاس ریکوست شن
دوست عزیز افیسرتون کی هست؟
مدیکال رسیو شدین؟
نقل قول  

آفلاین ju1361
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#3,603
13-07-2015, 10:01 PM
دوستان پاس ریکوئست شده! برای فرستادن پاسپورت مهلت تعیین میکنند؟
نقل قول  

آفلاین ronak5850
**
نقل قول

#3,604
13-07-2015, 10:02 PM
(13-07-2015, 08:48 PM)ak_carrera نوشته: دوستان من با توجه به اينككه خودم اپديت دوم هم داشتم و با بيشتر دوستان درگير با اپديت دوم صحبت كردم به اين نتيجه رسيدم كه افيسر هاي مختلف پرونده رو برسي و صلاحيت شما رو تاييد مي كنن سپس پرونده براي تاييد ميره زير دست mp و اگر لازم باشه اپديت دوم رو ايشون ميفرسته، چون اكثر اپديت هاي دوم رو mp فرستاده، و بعد از قانع شدن مديا پلير گرامي پرونده براي سكوريتي چك ميره، چون من روزي كه جواب اپديت دومم رو فرستادم همون روز ظهرش پروسس استارت شدم، و بقيه دوستان كه ايميل اينتر ويو گرفتن بيشتر تو يه يه بازه ١-٢ روزه از زمان ارسال جواب اپديتشون بوده، پس اگر جواب اپديت دوم رو فرستادين و چند روز گذشته و خبري از ايميل مصاحبه نشده ،خطر رد شده و نگران نباشيد،،،،، در ضمن كلا اين روند يه كم بيشتر فرماليته هست تا يه روند دقيق و حساس، چون الان دولت كانادا با كمبود نيروي كار و سرمايه مواجه هست، از خداشونه نيروي كار تحصيل كرده و سالم بدون سابقه كيفري بره به كشورشون حتي اگر يكم رشتش نا مرتبط باشه ، در ضمن ميدونن هر كي ميره حداقل ٤٠-٥٠ هزار دلار داره پول با خودش وارد  كشور مي كنه، پس نگران نباشيد، دير زود داره ولي سوخت سوز نداره،،،، اندكي صبر سحر نزديك است

امیدوارم حق با شما باشه و تمام اینها فرمالیته باشه
امیدوارم این افیسر MP دست از سر بچه ها به خصوص مترجمی ها برداره.
انشالا که دیگه کسی به مصاحبه دعوت نشه
کسایی هم که دعوت شدن به خیر و خوبی کارشون انجام بشه
تا اونجایی که من دیدم فقط از چند نفر بعد از پروسس استارت اپدیت دوم خواستن
اونم چارت سازمانی یا درخواست پاسپورت جدید بوده
نقل قول  

آفلاین ronak5850
**
نقل قول

#3,605
13-07-2015, 10:04 PM
(13-07-2015, 10:01 PM)ju1361 نوشته: دوستان پاس ریکوئست شده! برای فرستادن پاسپورت مهلت تعیین میکنند؟

من هنوز پاس ریکوست نشدم  Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin اما تا اونجایی که بچه های پاس ریکوستی نوشته بودن مثل اینکه 1 ماه مهلت میدن.
نقل قول  

آفلاین masigoli
**
نقل قول

#3,606
13-07-2015, 10:17 PM
وای بچه ها چقدر خوبه حرفای امیدوارکننه می زنید. حال هوامون کاملا عوض می شه. لطفا بازم بگید که تسکینی برای من و امسال من باشه.
نقل قول  

آفلاین mahtab00
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

#3,607
13-07-2015, 10:19 PM
(13-07-2015, 09:42 PM)ghanary93 نوشته: با سلام خدمت مهتاب خانم بزرگوار

والا ما هم با این افیسرهای عزیز هستیم..فعلا که خبری نیست..شما میدونین این دو افیسر اصلا پروسس استارت میکنن؟  بعضیا میگن 120 روز از مدیکال نمیدونم درسته یا نه شما اطلاعی دارین؟

راستی اگه مثلا لندینگ فی رسیدش نرسیده باشه خبر میدن؟ اخه از ما اپدیتی نخواستن فقط لندینگ فی و مدیکال..میگم نکنه پول نرسیده خبری هم نمیدن؟

سلام دوست عزیز 
تا الان که روالش اینطوری بوده ولی جدیدا انگار داره طولانی تر میشه ...باید ببینیم چی پیش میاد
درباره اطلاع دادن ، والا من یک ماه پیش به این موضوع که ممکنه  مدارک اپدیتم دستشون نرسیده باشه شک کردم بهشون ایمیل زدم و پرسیدم ایا مدارکم دستتون رسیده یا نه  که این جوابو به من دادن :
Dear Applicant,
This refers to your recent message.
Your file is under study.
We will contact you when and if necessary.
فکر میکنم اگه مدارک تا موعد مقرر نرسه خودشون به شما اطلاع میدن ....
توکل به خدا ....امیدوارم همه هر چه زودتر پاس ریکوئست بشیم خصوصا ماهایی که بچه کوچیک داریم مجبور نشیم تو سرما بریم
نقل قول  

آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#3,608
13-07-2015, 10:26 PM
(13-07-2015, 10:01 PM)ju1361 نوشته: دوستان پاس ریکوئست شده! برای فرستادن پاسپورت مهلت تعیین میکنند؟

درود و وقت بخیر.
ضمن تبریک صمیمانه و آرزوی بهترین ها برای شما، طبق ایمیل طلایی پاس ریکوئست، یک ماه فرصت دارید که مدارک درخواست شده، پاسپورت و عکس رو به سفارت کانادا در آنکارا تحویل بدید.

موفق و سلامت باشید.
نقل قول  

آفلاین gilay
**
نقل قول

#3,609
13-07-2015, 10:30 PM
siya_kh198
(13-07-2015, 10:19 PM)mahtab00 نوشته: سلام دوست عزیز 
تا الان که روالش اینطوری بوده ولی جدیدا انگار داره طولانی تر میشه ...باید ببینیم چی پیش میاد
درباره اطلاع دادن ، والا من یک ماه پیش به این موضوع که ممکنه  مدارک اپدیتم دستشون نرسیده باشه شک کردم بهشون ایمیل زدم و پرسیدم ایا مدارکم دستتون رسیده یا نه  که این جوابو به من دادن :
Dear Applicant,
This refers to your recent message.
Your file is under study.
We will contact you when and if necessary.
فکر میکنم اگه مدارک تا موعد مقرر نرسه خودشون به شما اطلاع میدن ....
توکل به خدا ....امیدوارم همه هر چه زودتر پاس ریکوئست بشیم خصوصا ماهایی که بچه کوچیک داریم مجبور نشیم تو سرما بریم

سلام
من یه سوال دارم فقط قبلش در رابطه با سوالم بگم که اصلا واسه  همینه که با اون دوستمون موافقم که باید یه فروم
 هم راه بندازیم در مورد مسایل مربوط به رفتن!!!

میشه یک عزیزی واسه بنده توضیح بده چرا همه اصرار دارن که فورا land  کنن؟ خوب اگه نگران سرما هستین چرا نمیذارین واسه آخرای visa expiry time???? مثلا بعد از عید؟
همه ش نگرانم نکنه زودتر رفتن امتیازی داره از نظر کاریابی و .... که من نمیدونم! Wink

ممنون میشم توضیح بدید.
نقل قول  

آفلاین Vicky
**
نقل قول

امتیاز این پست: 6
#3,610
13-07-2015, 10:44 PM
(13-07-2015, 10:30 PM)gilay نوشته: siya_kh198

سلام
من یه سوال دارم فقط قبلش در رابطه با سوالم بگم که اصلا واسه  همینه که با اون دوستمون موافقم که باید یه فروم
 هم راه بندازیم در مورد مسایل مربوط به رفتن!!!

میشه یک عزیزی واسه بنده توضیح بده چرا همه اصرار دارن که فورا land  کنن؟ خوب اگه نگران سرما هستین چرا نمیذارین واسه آخرای visa expiry time???? مثلا بعد از عید؟
همه ش نگرانم نکنه زودتر رفتن امتیازی داره از نظر کاریابی و .... که من نمیدونم! Wink

ممنون میشم توضیح بدید.

در واقع همه دوست دارن زودتر انتظارشون تموم شه ...نه اینکه لزوما لند کنن ...

تازه خیلی ها که تو مارچ مدیکال دادن پس ماکزیمم  تا مارچ هم فرصت لند دارن که بازم زمستونه ..بعد از عید هم تورنتو و کلگری زمستونه خب !
( به نظر من نکته مثبت زمستون اینه که می تونیم لباسای بیشتری رو با خودمون ببریم ( پالتو بپوشیم ) ..برای من که لباس بیشتر خیلی مهمه )

این انتظارم شیرینه ..سال دیگه همین موقع به نگرانی الان می خندیم ..مثل خیلی از نگرانی های گذشته که بعدا بهشون خندیدم ..مثل انتظار برای PER و ... و ...
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 357 358 359 360 361 362 363 364 365 ... 546 بعدی »