عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 259 260 261 262 263 264 265 266 267 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 10
#2,621
26-05-2015, 07:51 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-05-2015, 07:54 PM توسط shubizkumbuli.)
(26-05-2015, 07:01 PM)'tahayazdani' نوشته: چرا حرف بیخود می زنی شوبیز؟؟ برای خودت حرف در می آری!!!! کی گفته بیمه مرتبط با کار وجود نداشت !! چرا اطلاعات غلط می دی !! اول بدون چی داری می نویسی بعد بیا توهم و امید واهی بده به مردم. نکن آقا جون این کاراروو .. ویزا که زورکی نمیشه که !!!! نظر الکی هم نده که همش اشتباه
دوستان این اطلاعات رو من همینجا تکذیب می کنم و همش اشتباهه
آقای رامین من کی گفتم هفته بعد بلیط دارم !!!!!
شما از من راهنمایی خواستی کمکت کردم ... همین . بد کاری کردم ؟!!!!
عجباااااااااااااااااااااااااااااا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من صرفا به این پست خود جنابعالی در تاپیک بیمه fsw 2014 سایت قبلی استناد کردم. پست شماره 106

نقل قول:
سلام دوستان
من تو رشته 2172 اقدام کردم برا 2014
الان ایمیل آپدیت و مدیکال هم برم اومده و امروز رفتم آزمایشاتو دادم
تو آپدیت رزومه و بیمه از من خواسته شده
من از سال 85 تا 90 به سی آی سی گفته بودمن که پارت تایم هفته ای 25 ساعت کار می کردم. از 84 تا 88 هم دانشجو بودم و از طرفی هم از سال 89 تا 90 هم یه جای دیگه خودم برای خودم بیمه رد کردم از طریق مغازه یکی از دوستان که از دوستان (کافی نت) اما این یک سال رو به سی ای سی اعلام نکردم و اسمی ازش نبردم چون اونجا که کار نمی کردم و فقط اسمم رد شده بود.
سوالم الان این هست که برای اون 5 سال که پارت تایم بودم الان بیمه ندارم ممکنه امتیازشو حذف کنن؟؟؟
و سوال دوم اینکه به نظر شما من حرفی از اون یک سال بیمه که یه جا دیگه بودم الان تو رزومه و یا در غالب کاور لدر بزنم یا اگه توضیح خواستن بگم؟؟
چون زمانی که دارم کل سواابقم رو می نوسم اون یک سال هم توش هست دیگه.!!
مرسی

در ضمن اگر خاطرتون باشه شما به من پیام خصوصی هم دادید. ولی من به نکاتی که گفتید اشاره ای نکردم و فقط پست public خودتون رو مورد استناد قرار دادم.
شما اگر از پست گذشته خودتون نگران هستید و احتمال میدید به خاطر مسائلی براتون مشکلی ایجاد شه میتونید اون ها رو ریپورت کنید. همین طور اگر پستی که اینجا من گذاشتم رو نگرانید براتون مشکلی ایجاد کنه گزارش کنید تا مدیر این قسمت حذف کنند. باز هم من یادآوری می کنم که به مطالبی که خودتون قبلا به صورت عمومی مطرح کردید استناد کردم و چیز محرمانه ای از شما رو فاش نکردم.

نقل قول  

آفلاین mld.slh
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,622
26-05-2015, 07:56 PM
(26-05-2015, 06:08 PM)'farzadyar20' نوشته: سلام. پس چرا من اين تاپيم لندينگو پيدا نميكنم؟ اسم كاملش چيه؟

http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...D8%AC%D8%B
لینکش اینجوری میشه. خودتون کنترل سی کنترل وی کنید.
منم از ژوبیز عزیز به خاطر این تاپیک ممنونم
نقل قول  

آفلاین ju1361
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#2,623
26-05-2015, 09:04 PM
دوستان قضیه GCMSچیه? چجوری میشه درخواست داد؟درخواست بدیم تو روال کارمون تاثیر میذاره؟
نقل قول  

آفلاین Bretta
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,624
26-05-2015, 09:11 PM
(26-05-2015, 09:04 PM)'ju1361' نوشته: دوستان قضیه GCMSچیه? چجوری میشه درخواست داد؟درخواست بدیم تو روال کارمون تاثیر میذاره؟

ملاحظه بفزمایید لینک رو:

http://www.cic.gc.ca/english/department/...s-atip.asp
لینک مشاهده اسپردشیت

لینک ویرایش مشخصات اسپردشیت
نقل قول  

آفلاین arioubarzan
**
نقل قول

امتیاز این پست: 5
#2,625
26-05-2015, 09:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-05-2015, 09:56 PM توسط arioubarzan.)
(26-05-2015, 07:01 PM)'tahayazdani' نوشته:
یه خبر خوب (البته اگر راست باشه!)

tahayazdani که قبلا گفته بود که بیمه برای کار اعلام شده نداره و به نوعی بیمه اش از یک کافی نت رد شده (خودتون تفسیر کنید) در SS اعلام پاس ریکوئست کرده!!! با MF/MB
چرا حرف بیخود می زنی شوبیز؟؟ برای خودت حرف در می آری!!!! کی گفته بیمه مرتبط با کار وجود نداشت !! چرا اطلاعات غلط می دی !! اول بدون چی داری می نویسی بعد بیا توهم و امید واهی بده به مردم. نکن آقا جون این کاراروو .. ویزا که زورکی نمیشه که !!!! نظر الکی هم نده که همش اشتباه
دوستان این اطلاعات رو من همینجا تکذیب می کنم و همش اشتباهه
آقای رامین من کی گفتم هفته بعد بلیط دارم !!!!!
شما از من راهنمایی خواستی کمکت کردم ... همین . بد کاری کردم ؟!!!!
عجباااااااااااااااااااااااااااااا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اول که مبارکتون باشه ویزا. من کاربری که ازش نقل کردید رو دینای کردم به خاطر اینکه متاسفانه رفتار و گفتارشون کنترل شده نیست و در نتیجه این پست ایشون رو ندیده بودم و اینطور شد که پای پاسخ شما کامنت میذارم و امیدوارم تلقی برخورد شخصی یا طرفداری هم نشه. این جور حرفا واقعا مایه تعجبه و به نظر ناشی از پرگویی و کم فکر کردن باشه. من از همه درخواست میکنم که به خودشون اجازه ندن صداقت گفتار یا اطلاعات کاربری رو زیر سوال ببرن و یه درصد احتمال بدن که برای کسی مشکل پیش بیاد به خاطر درک شاید نادرست اونها. ما می خوایم به کشوری پا پذاریم که اصل بر صداقت آدماست مگر عکسش ثابت بشه و نه بالعکس. امید که مهاجرت کنید و اونجا بقیه کامیونیتی ها رو ببینید چطور به هم اعتماد دارن و کمک میکنن نه اینکه بخوان همدیگه رو زیر سوال ببرن.
نقل قول  

آفلاین Artin88
**
نقل قول

#2,626
26-05-2015, 10:14 PM
(26-05-2015, 10:38 AM)'Artin88' نوشته: درود بر همگی.
دوستان عزیز به ویژه شوبیز و ژوبیز جان، ضمن تشکر از همه زحماتتون از جمله ایجاد تاپیک های جدید خواستم پیشنهاد بدم یک تاپیک با عنوان "تهیه بلیط " هم داشته باشیم (ای خدا اون روز رو برسون که ویزا گرفتیم و دربدر دنبال بلیط هستیم!). همونطور که میدونید این بلیط گرفتن هم داستانی داره و هرچه تجربیاتمون رو در رابطه با ایرلاینها و مسیرهای مختلف و وبسایتها و قیمتها و... شیر کنیم نهایتا انتخاب بهتری خواهیم داشت.
پیروز باشید

دوستان من تازه متوجه شدم که تاپیک مربوطه موجوده (
مسایل مربوط به تهیط بلیط-آژانسهای هواپیمایی و بار) 
فقط خلوته و نیاز به حضور پرشورتون داره. پس لطفا اگر فرصت کردید سر بزنید و نظراتتون رو مطرح کنید. سپاسگزارم 
نقل قول  

آفلاین tahayazdani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#2,627
26-05-2015, 10:22 PM
شما سعی کن دیتا درست بگیری و بعد پابلیش کنی !
پیش خودت فک نکردی از سال ۹۰ تا الان چی شده این وسط؟
من هیچ نگرانی ندارم و علتی هم نداره اما به قول دوستمون زشته اینکارا. بیاین جهان سومی بودنو بزاریم کنار!.
شما هم سعی کن رفتاری پیشه کنی که مردم شما رو دینای نکن
این پست ها باید در جهت کمک باشه نه تخریب و کنایه. درست نیست این طرز فکر
قابل توجه اینکه ادم هایی که پرونده ها رو چک می کنن بسیار ادم های دقیقی هستن و اگه من به خاطر به پست بی اساس نگران باشم که فاتحه..
سعی کن اطلاعات رو درست و کامل نقل و قول کنی نه اشتباه و ناقص و بر اساس حدس و گمان شخصی. به هر حال بهتر دیگه ادامه ندیم. چون اینجا به فروم عمومی هست و شاید کسی واقعا مشکل داشته باشه. بهتره به هم کمک کنیم تا همه به اهدافمون برسیم.
مرسی
نقل قول  

آفلاین fafarpj
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#2,628
26-05-2015, 11:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-05-2015, 11:07 PM توسط fafarpj.)
'farzadyar20 dateline='' نوشته: سلام. پس چرا من اين تاپيم لندينگو پيدا نميكنم؟ اسم كاملش چيه؟

سلام اين هم لينكش موفق باشيد
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-مر...نوان-مهاجر

نقل قول  

آفلاین farzadyar20
**
نقل قول

#2,629
27-05-2015, 04:35 AM
(26-05-2015, 11:03 PM)fafarpj نوشته:
سلام اين هم لينكش موفق باشيد
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-مر...نوان-مهاجر

تشكر
نقل قول  

آفلاین Soltaan
**
نقل قول

امتیاز این پست: 12
#2,630
27-05-2015, 09:15 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-05-2015, 09:20 AM توسط Soltaan.)
اولا به طه یزدانی عزیز که پاس ریکوئست شدن تبریک می گم و امیدوارم بازم شاهد موفقیتهای بیشتری از ایشون باشیم.
دوستان، من در جریان دقیق اختلافی که بین یکی دو تا از بچه های فروم و شوبیز به وجود اومده نیستم و راستشو بخواین علاقه ای هم به trace کردن موضوع ندارم چون اولا مث خیلی از شما سرم شدیدا شلوغه و از طرفی حداقل من به حسن نیت شوبیز هیچ شکی ندارم و اگه (توجه کنین گفتم اگه) اشتباهی هم صورت گرفته مطمئنا سهوی بوده و ناشی از سوء تفاهم. نیازی به گفتن من نیس رفقا و خودتون می دونین شوبیز یکی از کساییه که خیلی برای فروم و بچه ها زحمت کشیده (اگه نگیم زحمت کش ترین فرد اینجاس که بی راهم نیست) و شاید مشکلات خیلیا رو حل کرده و کلی هم اطلاعات داده و البته هیچ نیازی به تعریف و دفاع من نداره. بنابرین بهتره یه کم منصف باشیم. این متنو برای این می نویسم که بگم با اینکه به اون دو تا دوستمون کاملا احترام می ذارم ولی به هیچ وجه لحن استفاده شده اونا رو نپسندیدم و احساس کردم شاید این قضیه باعث باشه فعالیت بچه هایی که اینجا خیلی زحمت می کشن و به گردن خیلیا حق دارن کم بشه و تو ذوقشون بخوره و این به هیچ وجه انصاف نیست.
می شد این سوء تفاهم به صورت خصوصی مطرح بشه یا با لحنی ملایم تر به صورت عمومی.
بازم همه دوستانو به آرامش دعوت می کنم و برای همه بچه هایی که زحمت کشیدن و تا اینجا رسیدن موفقیت و شادی آرزو می کنم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 259 260 261 262 263 264 265 266 267 ... 546 بعدی »