عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 227 228 229 230 231 232 233 234 235 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین po0o0ne
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#2,301
18-05-2015, 12:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-05-2015, 12:55 PM توسط po0o0ne.)
(18-05-2015, 11:22 AM)'H.Kazemi' نوشته:
پونه جان 
ضمن اینکه تماس با کارفرما کار روتینی هست و خیلی از ویزا آفیسها در سراسر جهان انجام دادن (طی مراحل مختلف FSW2014)  ممنون میشم که برای دوستانی که نگران این قضیه تماس با کارفرما ها هستند کمی روشنتر در باره این مسئله صحبت کنید
مثلا اینکه
تماس با آخرین کارفرما بوده یا کارفرمای سوابق شغلی قبلی ؟
اصولا خود آفیسر زنگ زده ؟ خودش رو معرفی کرده ؟ 
به فارسی صحبت کرده ؟ 
از همه مهمتر: چه سوالاتی پرسیده ؟  مثلا فقط پرسیده که فلانی اونجا کار میکنه/ میکرده و یا جزئیاتی مثل شرح وظایف و تاریخ فعالیت را هم میپرسیده ؟
ایا  فکس یا ایمیلی هم  در این رابطه رد و بدل شده ؟ اگر بله محتوی آن چه بوده ؟ 
آیا نکته ای هست که من تو سوالات بالا نپرسیده باشم ؟
باز هم از اینکه وقت میذاری و به همسفرهای مهاجرمون کمک میکنی تا کمی از استرس و اضطرابشون کاسته بشه ، ازتون سپاسگزارم 
به امید موفقیت همه 

با آخرین کارفرما تماس گرفتن فقط.
کسی که تماس گرفته خودش رو معرفی نکرده و فقط گفته که از اداره مهاجرت کانادا تماس میگیره.
با شرکتی که تو ایران بوده فارسی صحبت کردن و با خبرگزاری ای که خارج از ایران، انگلیسی.
پرسیده شده که این فرد اونجا کار میکنه؟ و آیا با این شرح وظایف؟ (همونایی که تو نامه قید شده بود)
هیچ فکس و ایمیلی نزدن. فقط تماس گرفتن.
نامه های کاری هم همه شون تو سربرگ شرکت بود. با امضای مسئول مربوطه و مهر.
و همه ی نامه ها ترجمه ی رسمی شده بود.
هیچ کدوم از ما سه نفر سابقه بیمه نفرستاده بودیم.
و تمام این مسائل مربوط به بعد از مدیکال دادن ماست.
نقل قول  

آفلاین Bretta
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#2,302
18-05-2015, 01:02 PM
(18-05-2015, 12:22 PM)'alix1393' نوشته:
شاید بگیر-نگیر داشته باشه. برای من، از هر دو ایمیل تأیید اومده بود...
اگر مدارک فرستاده‌اید و ایمیل تأیید نیامده، می‌توانید ایمیلی بفرستید تا مطمئن شوید ایمیل حاوی مدارک آپدیت شما را دریافت کرده باشند.

علی جان من که مشکلی نداشتم و علی رقم دریافت رسید از طرف پاریس کانفرمیشن Good reception  رو ازشون گرفتم.
نقل قول  

آفلاین Bretta
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#2,303
18-05-2015, 01:07 PM
(18-05-2015, 12:53 PM)'po0o0ne' نوشته:
با آخرین کارفرما تماس گرفتن فقط.
کسی که تماس گرفته خودش رو معرفی نکرده و فقط گفته که از اداره مهاجرت کانادا تماس میگیره.
با شرکتی که تو ایران بوده فارسی صحبت کردن و با خبرگزاری ای که خارج از ایران، انگلیسی.
پرسیده شده که این فرد اونجا کار میکنه؟ و آیا با این شرح وظایف؟ (همونایی که تو نامه قید شده بود)
هیچ فکس و ایمیلی نزدن. فقط تماس گرفتن.
نامه های کاری هم همه شون تو سربرگ شرکت بود. با امضای مسئول مربوطه و مهر.
و همه ی نامه ها ترجمه ی رسمی شده بود.
هیچ کدوم از ما سه نفر سابقه بیمه نفرستاده بودیم.
و تمام این مسائل مربوط به بعد از مدیکال دادن ماست.

الان روی 5125 خیلی حساسن
چون متوجه شدن که خیلی از دوستانی که در این رشته درس خوندن در این زمینه فعالیت نکردن و  صرفا یک نامه کار سوری جور کردن
این قضیه زمانی شدت می گیره که اپلیکنت ها بیمه رو نمی فرستن و اصلا سابقه بیمه ای ندارن.
جای نگرانی نیست ، چون برای بقیه رشته ها اصلا نمی تونن زنگ بزنن
خیلی از رشته های تکنسینی اصلا کار دفتری انجام نمی دن
همش تو بیابون یا موتور خونه هستن که دسترسی به این جور جاها خیلی سخته
از طرفی یه شرکت خدمات مهندسی که کار پیمانکاری می کنه ممکنه 3000 تا نیرو داشته باشه که در جاهای مختلف مشغول به کارن،
مدیر عامل اسم بابای خودشم یادش می ره چه برسه به تک تک این پرسنلش!
پس اونقدر به نظرم جای نگرانی نداره...
نقل قول  

آفلاین hamid_ho
**
نقل قول

امتیاز این پست: 6
#2,304
18-05-2015, 01:09 PM
(18-05-2015, 12:29 PM)'Blessed' نوشته:
دوست عزیز نگرانی جعل نیست ، زود قضاوت نکنیم
خیلی از  همکاران اگر موقعیت داشته باشند هرجوری جلوی پیشرفت آدم رو میگیرن ، خیلی از شرکت ها اگر متوجه بشن قصد مهاجرت داری الان که زمان تمدید قرارداد هست ،  دیگه تمدید نمی کنن یا اگه تمدید کنن حقوق رو اضافه نمی کنن  و امثال این مشکلات

با سلام به همه
به نظر من هیچ تماس تلفنی یا فکس و ایمیلی به محل کار انجام نمیشه به ویژه از پاریس مگر در شرایطی که یکی یا چند مورد از مدارک مهم درست ارائه نشده باشه.مثلا گواهی اشتغال به کار بدون تایید دادگستری و خارجه یا بدون بیمه یا ارائه قرارداد کار که یه چیزاییش با نامه اشتغال به کار نخونه.چیزی که مهمه اینه که افرادی که همه مدارکشون رو درست و بر اساس صداقت و منطبق با نیاز اداره مهاجرت ارائه کردن جای هیچ نگرانی ندارن.اما این رو قبول دارم که خیلی از شرکتها واقعا نمیتونن ببینن کارمندشون داره مهاجرت میکنه ولی اگه واقعا اینجوری باشه پس نامه اشتغال به کار و قرارداد و این چیزا رو هم منطبق با اون فرمتی که میخوایم نمیدن ...پس کار از همون اول به مشکل میخوره...........
به هر حال من مطمئنم از پاریس حداقل این اتفاق واسه پرونده های کامل نمی افته ولی بدترین حالت رو( اگه بشه بگیم بدترین حالت) در نظر بگیریم، اصلا تماس گرفتن ، خوب دیگه چه کاری بکنیم؟ از الان بشینیم بگیم تماس میگیرن یا نه؟ کمتر از یک سال باید رفت، پس به زندگی ادامه بدیم و برنامه هامونو هماهنگ کنیم.من الان فایل نامبرمو فقط دارم و مدیکالم نیومده اما از همین الان دارم مدرسه بچه هامو تو محدوده ای که میخوام ساکن بشم برررسی میکنک و باهاشون در تماسم.شاید خیلی ها مسخره م کنن و بگن کو تا لند کنی، ولی اگه قرار به رفتن باشه ( که هست) این مدت به سرعت میگذره . پس بدون استرس به دنبال برنامه هامون باشیم.این نظر شخصیه منه.دوستان مخالف ببخشن. ناک 5125 فایل 28 مارچ ( AOR نگرفتم اما تماس گرفتم با پاریس و تایید کردن که پرونده م اونجاست)
نقل قول  

آفلاین hamid_ho
**
نقل قول

#2,305
18-05-2015, 01:26 PM
(18-05-2015, 01:07 PM)'Bretta' نوشته:
الان روی 5125 خیلی حساسن
چون متوجه شدن که خیلی از دوستانی که در این رشته درس خوندن در این زمینه فعالیت نکردن و  صرفا یک نامه کار سوری جور کردن
این قضیه زمانی شدت می گیره که اپلیکنت ها بیمه رو نمی فرستن و اصلا سابقه بیمه ای ندارن.
جای نگرانی نیست ، چون برای بقیه رشته ها اصلا نمی تونن زنگ بزنن
خیلی از رشته های تکنسینی اصلا کار دفتری انجام نمی دن
همش تو بیابون یا موتور خونه هستن که دسترسی به این جور جاها خیلی سخته
از طرفی یه شرکت خدمات مهندسی که کار پیمانکاری می کنه ممکنه 3000 تا نیرو داشته باشه که در جاهای مختلف مشغول به کارن،
مدیر عامل اسم بابای خودشم یادش می ره چه برسه به تک تک این پرسنلش!
پس اونقدر به نظرم جای نگرانی نداره...

کاملا موافقم که خیلی از بچه های ناک 5125 تو رشته خودشون کار نکردن ولی آیا شما مطمئنی که بقیه ناک ها حتما تو رشته خودشون کار میکنن؟ مطمئنا اینطور نیست. به نظر من شاید افرادی که این موضوع براشون پیش میاد بهتر از هر کسی بدونن دلیلش چیه تو مدارکشون.یکی از دلایل ،عدم ارائه بیمه ست از شرکتی که نامه گواهی همکاری میفرستیم. ضمنا این موضوع رو جامعیت به ناک 5125 ندیم لطفا، توی اسپریدشیت نگاه کنین ببینین چند نفر 5125 هست و تنها برای چند نفر این موضوع پیش اومده؟ در هر حال امیدوارم پروسه مهاجرت همه دوستان طبق برنامه به خوبی پیش بره.
ضمنا این دوستمون گفتن کدوم ویزا آفیس هستن یا نه؟ آنکارا ، ورشو یا پاریس؟
نقل قول  

آفلاین millan
**
نقل قول

#2,306
18-05-2015, 02:22 PM
سلام
یک سوال برام پیش امده این e case از پاریس اپدیت می شود یا از خود کانادا ؟؟
نقل قول  

آفلاین alix1393
**
نقل قول

امتیاز این پست: 6
#2,307
18-05-2015, 03:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-05-2015, 03:29 PM توسط alix1393.)
(18-05-2015, 12:52 PM)'Blessed' نوشته:
مجددا ممنون از فعالیت دوبارتون
حالابه نظر شما اگه نامه کار به انگلیسی باشه چی؟ اما همراه بیمه؟
گویا اول آفیسر dl شروع به کنکاش کرده بود الان MDY  هم به گفته کاربر PO0O0NE  داره از این تماسا میگیره !

ممنون از لطف  شما. قطعاً اونها روش‌هایی برای verify کردن مستندات و ادعاها دارن که ما ازشون آگاهی نداریم. ولی در هر حال، فکر می‌کنم تماس تلفنی تنها زمانی گرفته می شود که همۀ روش‌های دیگر را رفته باشند و ۱۰۰٪متقاعد نشده باشند و نیاز به پارامتر اضافه داشته باشند. ضمن اینکه تماس تلفنی کم‌اعتبارترین روش برای verify کردن یک ادعاست. چون یک امر شفاهی است نه سندی مکتوب.

ضمناً توجه داشته باشید که در حادترین حالت، ممکن است شخص را برای مصاحبۀ حضوری فرا بخوانند. من کلاً فکر می‌کنم قضیۀ تماس (که بسیار هم موردی است) اصلاً اهمیت خاصی ندارد و حتی اگر کسی که گوشی را برمی‌دارد بگوید چنین شخصی را نمی‌شناسیم یا از این نامه خبر نداریم!!! این دلیلی نیست که بخواهند شخص را ریجکت کنند. می‌گویم، نهایتش این ادعاها را در یک مصاحبۀ حضوری بررسی می‌کنند.
باز آمدم چون عید نو، تا قفلِ زندان بشکنم/ وین چرخِ مردم‌خوار را، چنگال و دندان بشکنم
اسپردشیت FSW2014 ایرانیان: مشاهدۀ اسپردشیت - ورود/ادیت اطلاعات شما
نقل قول  

آفلاین eedoad
**
نقل قول

#2,308
18-05-2015, 04:47 PM
دوستان سلام 
من حس میکنم تعداد دوستانی که پروسس استارتد شدن کم شده یعنی تعدادی از دوستان پاس ریکوئست شدن و تعداد کمتری پروسس استارتد شدن. به نظرتون روند رسیدگی کند شده یا آفیسر ها بدون اینکه پروسس استارتد کنن پاس ریکوئست میکنن؟
نقل قول  

آفلاین Shahram86
**
نقل قول

#2,309
18-05-2015, 04:47 PM
(18-05-2015, 03:25 PM)alix1393 نوشته:
ممنون از لطف  شما. قطعاً اونها روش‌هایی برای verify کردن مستندات و ادعاها دارن که ما ازشون آگاهی نداریم. ولی در هر حال، فکر می‌کنم تماس تلفنی تنها زمانی گرفته می شود که همۀ روش‌های دیگر را رفته باشند و ۱۰۰٪متقاعد نشده باشند و نیاز به پارامتر اضافه داشته باشند. ضمن اینکه تماس تلفنی کم‌اعتبارترین روش برای verify کردن یک ادعاست. چون یک امر شفاهی است نه سندی مکتوب.

ضمناً توجه داشته باشید که در حادترین حالت، ممکن است شخص را برای مصاحبۀ حضوری فرا بخوانند. من کلاً فکر می‌کنم قضیۀ تماس (که بسیار هم موردی است) اصلاً اهمیت خاصی ندارد و حتی اگر کسی که گوشی را برمی‌دارد بگوید چنین شخصی را نمی‌شناسیم یا از این نامه خبر نداریم!!! این دلیلی نیست که بخواهند شخص را ریجکت کنند. می‌گویم، نهایتش این ادعاها را در یک مصاحبۀ حضوری بررسی می‌کنند.
سلام دوست عزيز خيلي ممنون از برگشت شما و اميدوارم همين طور كه مي فرماييد باشه در هر صورت بعد از اين همه نفرات كه پاس ريكوست شدن ما متوجه روند مشخصي نشديم و فكر كنم تا انتها هم همين طور باشد
نقل قول  

آفلاین Shahram86
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#2,310
18-05-2015, 05:04 PM
سلام بچه ها جان من شوكه نشين ولي ما به مصاحبه دعوت شديم يه سفر فرانسهSmile
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 227 228 229 230 231 232 233 234 235 ... 546 بعدی »