عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 209 210 211 212 213 214 215 216 217 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین hamid_ho
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#2,121
11-05-2015, 01:00 PM
سلام به همه دوستان
تبریک به همه پای ریکوئستی ها
من که تازه اول راهم و منتظر مدیکال و آپدیت.یه سوال دارم : اگه همه چی اکی باشه و خوب پیش بره امیدوارم که سال دیگه این موقع لند کرده باشیم.من یه پسر کلاس پنجم دارم که امسال میره ششم ابتدایی و البته یک پسر 5 ساله.کسی میدونه داشتن مدرک پنجم یا ششم ابتدایی اصلا فرقی هم تو کانادا داره یا نه؟ منظورم اینه اگه واقعا داشتن مدرک ششم با پنجم تفاوتی نداشته باشه و بچه های ابتدایی بر اساس سن برن سر کلاس < البته آزمون به زبان انگلیسی یه برنامه واسه پسرم بذارم که زبان بخونه  بیشتر نه اینکه بره مدرسه اینجا.چون تو یه سال فول تایم و با انرژی کامل اون میتونم خیلی چیزا بهش آموزش بدم که اگه بره مدرسه ممکن نمیشه.ممنون میشم نظرتونو بگین.
(ناک 5125-فایل نامبر 28 مارچ)
نقل قول  

آفلاین hesshes
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,122
11-05-2015, 01:16 PM
(11-05-2015, 09:47 AM)'Soltaan' نوشته: رفقا یکی از دوستای من که یه ماه دیگه داره میره کانادا و البته اونم با FSW 2014 اقدام کرده بود یه سوالی داشت که ازم خواست اینجا مطرح کنم و البته همین سوال میتونه اطلاعات خوبی برای خیلی از ماها باشه چون من اینو نمی دونستم.
میگه برای اینکه اونجا برای بیمه ماشین بشه تخفیف خوبی گرفت میشه اینجا رفت راهنمایی رانندگی شهرک آزمایش و اونجا یه نامه گرفت مبنی بر اینکه فلانی در طی مدتی گه گواهی نامه گرفتم تصادف منجر به جرح نداشتم. البته اونجا به این رفیقم گفتن که برین سه چهار روز قبل از پرواز بیاین چون این نامه بیشتر از یک ماه اعتبار نداره و همینطور گفتن این نامه اینجا ترجمه نمی شه و باید همونور ترجمه بشه.
می خوام بدونم کسی از دوستان تجربه و یا اطلاعاتی تو این زمینه داشته یا نه.
ممنون از همه.

منم رفتم اونجا به منم همینو گفتن 
شما اصولا هر چقدر سابقه رانندگی بیشتری داشته باشی  و با خودت ببری وقتی بخوای ماشینی که میخری تو کانادا بیمه کنی هزینه کمتری پرداخت میکنی
نقل قول  

آفلاین zhobeys
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#2,123
11-05-2015, 01:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-05-2015, 01:26 PM توسط zhobeys.)
(11-05-2015, 09:47 AM)'Soltaan' نوشته: رفقا یکی از دوستای من که یه ماه دیگه داره میره کانادا و البته اونم با FSW 2014 اقدام کرده بود یه سوالی داشت که ازم خواست اینجا مطرح کنم و البته همین سوال میتونه اطلاعات خوبی برای خیلی از ماها باشه چون من اینو نمی دونستم.
میگه برای اینکه اونجا برای بیمه ماشین بشه تخفیف خوبی گرفت میشه اینجا رفت راهنمایی رانندگی شهرک آزمایش و اونجا یه نامه گرفت مبنی بر اینکه فلانی در طی مدتی گه گواهی نامه گرفتم تصادف منجر به جرح نداشتم. البته اونجا به این رفیقم گفتن که برین سه چهار روز قبل از پرواز بیاین چون این نامه بیشتر از یک ماه اعتبار نداره و همینطور گفتن این نامه اینجا ترجمه نمی شه و باید همونور ترجمه بشه.
ممنون از همه.

همونطور که دوستمون هم گفتن اون نامه سابقه گواهینامه برای گرفتن گواهینامه G Full در اونتاریو به درد می خوره. باید با خود گواهینامه در اونتاریو ترجمه بشه. اما مثلا در کبک خود گواهینامه با ترجمه ایران کفایت میکنه. و همینطور که گفتیددر حال حاضر حداکثر تا 3 یا 4 روز قبل پرواز بهتون میدن. (شهرک آزمایش - دنبال کردن خط سبز - در بدو ورود به ساختمان اولین درب سمت چپ (اتاق شماره 18) وزارت خارجه). در مورد بیمه فکر کنم علاوه بر اون نامه باید شما از شرکت بیمه خودتون هم یه نامه بگیرید که تا حالا مثلا خسارت ندادید (کوپن نسوزوندید) و با اون و نامه سابقه گواهینامه بهتون شرکت بیمه تخفیف خوبی میده. وگرنه ممکنه مجبور شید تا ماهی 400 دلار حق بیمه پرداخت کنید.
اصولا اگر قصد خريد ماشين داريد، به اين نکته توجّه داشته باشيد که قيمت بيمه در کانادا واقعاً سرسام آوره؛ منتها بسته به نوع شرکتی که بیمه ازش میگیرید قیمت بیمه ماشینتون میتونه متغیر باشه. نوع گواهینامه (G Full یا G2 یا G1) سابقه رانندگی در کانادا ،نوع ماشین ، شرکت در برنامه کلاسهای آموزش رانندگي که شامل بيست ساعت نظري و ده ساعت عملي مي‌شه (این برنامه حدود 400 دلار خرج برمی‌داره) و ده ها مورد دیگر از پارامترهایی هست که در کاهش حق بیمه موثره. 
نقل قول  

آفلاین millan
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#2,124
11-05-2015, 02:16 PM
(11-05-2015, 09:47 AM)Soltaan نوشته: رفقا یکی از دوستای من که یه ماه دیگه داره میره کانادا و البته اونم با FSW 2014 اقدام کرده بود یه سوالی داشت که ازم خواست اینجا مطرح کنم و البته همین سوال میتونه اطلاعات خوبی برای خیلی از ماها باشه چون من اینو نمی دونستم.
ممنون از همه.
با سلام منم این رو شنیدم ولی به نظرم از اوم مهمتر این هست که اصالت گواهی نامتون رو بگیرین از راهنمایی ورانندگی چون اگر نداشته باشین برای گواهی نلمه گرفتن دچار مشکل می شین و اونوقت بایداز مرحلهG2 رانندگی کنید یعنی باید با کسی که گواهی نامهG داره رانندگی کنین ولی اگر این مدرک رو داشته معادلG1محسوب می شه و در کلاس های اموزش رانندگی شرکت کنین و به تنهایی رانندگی کنین.
ا
نقل قول  

آفلاین mbm_e
**
نقل قول

#2,125
11-05-2015, 02:28 PM
دوستان کسی میدونه عکسهایی که برای کارت PR همراه بافرم و پاسپرتها میفرستیم  آنکارا، برای افراد عینکی باید با عینک باشه یا میتونه بی عینک باشه؟

در توضیحات عکس به جمله زیر برخوردم که استنباط من ازش اینه که عینک الزامی نیست.
You may wear non-tinted and tinted prescription glasses as long as your eyes are clearly visible. Make sure that your eyes are not hidden by glare on the lenses. Sunglasses are not acceptable
میخواستم نظر دوستان رو بدونم لطفا
FSWP-2014 - Sent to CIO:Agu-08-2014 - Received By CIO:Agu-13-2014 - Money Order Cashed: Nov-16-2014 - PER: Dec-03-2014 - AOR: Dec-25-2014
Update and Medical Request: Jun-14-2015 - Passport Requested: May-06-2015
نقل قول  

آفلاین shahraz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#2,126
11-05-2015, 02:50 PM
(11-05-2015, 02:28 PM)'mbm_e' نوشته: دوستان کسی میدونه عکسهایی که برای کارت PR همراه بافرم و پاسپرتها میفرستیم  آنکارا، برای افراد عینکی باید با عینک باشه یا میتونه بی عینک باشه؟
You may wear non-tinted and tinted prescription glasses as long as your eyes are clearly visible. Make sure that your eyes are not hidden by glare on the lenses. Sunglasses are not acceptable

چون از کلمه may استفاده کرده به نظر من عینک نزنید چون ممکنه بره اونجا ایراد بگیرند بعد دردسر براتون بشه.
If you really want to do something, you find a way. If you don't you'll find an excuse
نقل قول  

آفلاین Mehrap
**
نقل قول

#2,127
11-05-2015, 03:46 PM
سلام دوستان
ميخواستم بدونم بين دريافت ايميل آپديت و ايميل مديكال حداكثر چند روز طول ميكشه؟ من ١٠ روز پيش ايميل آپديت گرفتم ولي هنوز از مديكال خبري نيست Sad آفيسرم هم CT هست.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

#2,128
11-05-2015, 03:50 PM
قظعا میتونه بدون عینک باشه ولی در صورتی هم که می خواستین با عینک باشه باید طوری باشه که خیلی فریم زمختی نداشته باشه و رنگ شیشه های اون هم تیره نباشه یا مثلا موقع عکس برداری بازتاب نور در اون رخ نداده باشه طوری که چشمان شما رو پنهان یا ناواضح کرده باشه.
(11-05-2015, 02:28 PM)'mbm_e' نوشته: دوستان کسی میدونه عکسهایی که برای کارت PR همراه بافرم و پاسپرتها میفرستیم  آنکارا، برای افراد عینکی باید با عینک باشه یا میتونه بی عینک باشه؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین aminel1358
**
نقل قول

#2,129
11-05-2015, 03:52 PM
(11-05-2015, 03:46 PM)'Mehrap' نوشته: سلام دوستان
ميخواستم بدونم بين دريافت ايميل آپديت و ايميل مديكال حداكثر چند روز طول ميكشه؟ من ١٠ روز پيش ايميل آپديت گرفتم ولي هنوز از مديكال خبري نيست Sad آفيسرم هم CT هست.

سلام دوست گرامی
خیلی قاعده درستی نداره. ما یه خانواده 4 نفره هستیم. برای پسرم 6 روز بعد از آپدیت و برای بقیه مون 16 روز بعد از آپدیت، مدیکالمون اومد.
نقل قول  

آفلاین Artin88
**
نقل قول

#2,130
11-05-2015, 04:35 PM
(11-05-2015, 12:02 PM)'mbm_e' نوشته:
سلام به شما دوست عزیز
از شما بسیار متشکرم و خیلی شرمندم که اینقدر دیر پستتونو دیدم راستش کمی گرفتار بودم  منو ببخشید.
آدرس ایمیل اینه:
PARISIMMIGRATION@international.gc.ca
 و 30 روز فرصت دادن که پاسها رو به دستشون برسونیم

خواهش میکنم. دشمن تون شرمنده. من بازهم بهتون تبریک میگم. 
راستش این انتظار طولانی داره دیوونه ام میکنه. همه جور فکری به سرم میزنه. گفتم نکنه ایمیل پاس ریکوست اومده باشه و من ندیده باشم، گم و گور شده باشه توی ایمیلهام. برا همین آدرس ایمیل رو از شما جویا شدم که سرچش کنم تو میلهام. 
سربلند و موفق باشید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 209 210 211 212 213 214 215 216 217 ... 546 بعدی »