عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 173 174 175 176 177 178 179 180 181 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین amir2023
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,761
28-04-2015, 11:17 PM
(28-04-2015, 09:52 PM)'m_ashari2' نوشته:
دوست عزیز در این مورد قبلا هم بحث شده بود. با وجودی که certificate of good conduct معنی police certificate رو هم می‌ده ولی پاریس به این منظور ازش استفاده نمی‌کنه. دلیلش هم آپدیت یکی از دوستان بود که در مورد سربازی ازش certificate of good conduct خواسته بودن و در ادامه هم ازش police certificate خواسته بودن. ظاهرا یه نامه‌ای هست با همین عنوان certificate of good conduct که بعد از سربازی در خیلی از کشورها صادر می‌شه ولی در ایران وجود نداره و پاریس منظورش همون نامه است.

در هر حال من فکر میکنم نمیشه صراحت سایت اداره مهاجرت رو با ایمیل یک آفیسر مقایسه کرد و بهترین کار اینه که دوستمون در اولین فرصت از پاریس این سوال رو بپرسن و نتیجه رو هم لطف کنن و به ما اطلاع بدن.
مثل قضیه origin of funnds که کلی قابل تفسیر بود و درنهایت دیدیم منظور پاریس صرفاً یک ریز گردش حساب بوده و لا غیر....
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,762
28-04-2015, 11:37 PM
(28-04-2015, 11:08 PM)aminel1358 نوشته: فقط محض اطلاع دوستانی که خواسته بودن اینم متن کامل نامه ارسال شده برای بنده.
~~Dear Applicant:

The documents listed below are required to complete your application for permanent residence in Canada:

- Record of the contribution made by your employer to the Social Security Organization of Iran (SSO) from 2010 to the end of 2014,
- your pay slips since October 2014,
- list of employees of this employer as declared to Social Security Organization of Iran,
- explanation concerning your spouse's employment for the same employer: what were her tasks, duties and responsibilities.
- the reasons why she has stopped working,
-  your past 3 bank statements showing the deposit of your salaries, and,

- a detailed and updated copy of your Curriculum Vitae (CV or resume) bearing information about your employer, your responsibilities and also information about your education. 

Please send these documents to us as soon as possible, with this message, by postal mail to the address above. We will update your file but not acknowledge receipt.  We will contact you when it is necessary.
All communication with our section must be in English or French, Canada's two official languages. You must attach a translation, done by a professional translator, of any document not already in English or French.

Please not make case status enquiries for the next 4 months, as our resources are devoted to case processing and we will not be able to answer routine enquiries.
However, please do advise us if there is a change in your personal circumstances, such as the birth of a child, a marriage or divorce.
You must also inform us of a:
● Change of address, including change of e-mail address;
● Change of immigration representative. You must include a completed and signed Use of a Representative form (IMM5476E). You can find the form at http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/fo...M5476E.pdf
● Request for withdrawal of your application.
For information on how to update your application, please refer to the instructions on our website at http://www.canadainternational.gc.ca/fra...spx?view=d
If we do not receive these documents within 30 daysyour application will be examined on the basis of the material available. This could result in the refusal of your application.
We look forward to your reply.

ممنون از شفاف سازی
شما شرکت تحریمی یا مشکوک نبودید؟
چون قبلا هم دیده شده چنین مدارکی رو از اپلیکنت های تحریمی ها بخوان. حالا یا لیست یا چارت سازمانی
سایت iranwatch رو چک کنید تا مطمئن شید

نقل قول  

آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

#1,763
28-04-2015, 11:40 PM
(28-04-2015, 11:37 PM)'shubizkumbuli' نوشته: ممنون از شفاف سازی
شما شرکت تحریمی یا مشکوک نبودید؟
چون قبلا هم دیده شده چنین مدارکی رو از اپلیکنت های تحریمی ها بخوان. حالا یا لیست یا چارت سازمانی
سایت iranwatch رو چک کنید تا مطمئن شید

درود و وقت بخیر.
با این فرمایش شما، میشه اینطور استنباط کرد که این مدل آپدیت روال عادی و روتین برای سایر متقاضی ها نخواهد شد و مورد خاص ایشون بوده؟

سپاس از محبت شما
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,764
28-04-2015, 11:46 PM
(28-04-2015, 11:40 PM)nooshayeman نوشته:
درود و وقت بخیر.
با این فرمایش شما، میشه اینطور استنباط کرد که این مدل آپدیت روال عادی و روتین برای سایر متقاضی ها نخواهد شد و مورد خاص ایشون بوده؟

سپاس از محبت شما

قضاوتش سخته
ولی نمیدونم چه گیری دادن. اگر گیر اصل بودن سابق کار باشه که با فیش حقوقی، بیمه و حساب بانکی حل میشه. ولی این که لیست کارمندارو یخوان به نظرم مشکوکه. مورد دیگه ای هم که ایشون بیاد جواب بدن اینه که آیا ایشون تا به حال از شرکتشون اپلای کرده یا نه؟ مخصوصا امسال

مورد دیگه ای هم که من دیدم چارت سازمانی خواسته بودن بعد از چندین ماه شرکت تحریمی بودند

نقل قول  

آفلاین benita
**
نقل قول

#1,765
28-04-2015, 11:46 PM
بچه ها من هر چی ایمیل میزنم اول یه confirmation email میاد و بعد [font]Delivery has failed to these recipients or groups:[/font]
PARISIMMIGRATION@international.gc.caThe recipient's mailbox is full and can't accept messages now. Please try resending this message later, or contact the recipient directly.
برای شما هم پیش اومده؟ الان یعنی من ایمیلم نمیرسه یا mailbox اش رو خالی کنه ایمیله منو میگیره؟ پس اون confirmation  که میاد چیه؟ من 40 بار فرستادم..مدام این ایمیل میاد.... چه کار کنم؟
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

#1,766
28-04-2015, 11:54 PM
(28-04-2015, 11:46 PM)'benita' نوشته: بچه ها من هر چی ایمیل میزنم اول یه confirmation email میاد و بعد Delivery has failed to these recipients or groups:
PARISIMMIGRATION@international.gc.caThe recipient's mailbox is full and can't accept messages now. Please try resending this message later, or contact the recipient directly.
برای شما هم پیش اومده؟ الان یعنی من ایمیلم نمیرسه یا mailbox اش رو خالی کنه ایمیله منو میگیره؟ پس اون confirmation  که میاد چیه؟ من 40 بار فرستادم..مدام این ایمیل میاد.... چه کار کنم؟

از بس مدارک اضافی خواستن میل باکسشون پر شده
بخواب فردا ظهر به بعد امتحان کن

نقل قول  

آفلاین fswp
**
نقل قول

#1,767
29-04-2015, 12:10 AM
دوستان افیسر ما هم DL هست ولی الان 2 ماهه از اپدیتم میگذره و فقط همون لندینگ فی رو خواستن. در مورد این دو عزیز جالبه که افیسر به طور میانگین بعد از 30 روز این موارد رو خواسته. به نظر من مورد خاصی وجود داشته وگرنه بعد از 60 روز از من هم میخواست( البته امیدوارم نخواد [img]images/smilies/huh.gif[/img]) مثلا ممکنه در مورد یکی از عزیزان سابقه کار نسبت به سن ایشون کم باشه و این مسئله بهانه ای شده باشه واسه گیر دادن. 

نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
#1,768
29-04-2015, 12:13 AM
دوستان اگر صلاح میدونید طوری برخورد کنیم تا بقیه دوستان به دادن اطلاعات در رابطه با کیس هاشون ترغیب بشن. این که طوری رفتار کنیم که هر کسی خواست اطلاعات بده از خیرش بگذره خیلی خوب نیست.

الان مینیمم اطلاعاتی که sootehdelan عزیز دادند این بود که ما به کارفرماهای پیشین اطلاع دادیم که حواسشون باشه که ممکنه چنین تلفنی بشه یا همچین فکسی بیاد. تو شرکت های بزرگ این یک معزله مخصوصا این که کسی گوشی رو برداره که بعد از رفتن شما استخدام شده باشه.

این که دوستان چنین اطلاعات گرانبهاشون رو نذارند اولین ضررش برای خودمونه.

در مورد لیست بیمه هم واقعا اگر بخوان گیر بدن نامردیه. شاید واقعا یک شرکتی نخواد چنین کاری رو بکنه و لیست رو بده ممکنه منجر به رد شدن طرف بشه. در مورد کاربرد لیست بیمه من یک شخصی رو میشناسم که تو یک سایت هسته ای مسئول کارای کامپیوتری بود و برای ویزای آمریکا گفته بود تو یک شرکت امن کار می کنه. دوباره دعوت به مصاحبه شد و بهش گفته بودند که ما میدونیم اینجا کار می کنی و اسم همکاراش رو هم گفته بودند دونه دونه. این احتمال هست که یک نفر قبلا همچین لیستی رو داده. الان aminel که بده لیست رو برای نفرات دیگه میتونه در دراز مدت تبعاتی داشته باشه و مثلا اگر چیزی رو مخفی کنند از یک جا بد میخورن.

نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

#1,769
29-04-2015, 12:18 AM
(29-04-2015, 12:10 AM)'fswp' نوشته: دوستان افیسر ما هم DL هست ولی الان 2 ماهه از اپدیتم میگذره و فقط همون لندینگ فی رو خواستن. در مورد این دو عزیز جالبه که افیسر به طور میانگین بعد از 30 روز این موارد رو خواسته. به نظر من مورد خاصی وجود داشته وگرنه بعد از 60 روز از من هم میخواست( البته امیدوارم نخواد [img]images/smilies/huh.gif[/img]) مثلا ممکنه در مورد یکی از عزیزان سابقه کار نسبت به سن ایشون کم باشه و این مسئله بهانه ای شده باشه واسه گیر دادن. 

من فکر کنم aminel1358 سه سالی که زده، سه سال مرتبط به ناک 2281 بوده و قبلا چیز دیگه ای بوده احتمالاً.

نقل قول  

آفلاین Bretta
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
#1,770
29-04-2015, 12:57 AM
(28-04-2015, 11:17 PM)'amir2023' نوشته:
در هر حال من فکر میکنم نمیشه صراحت سایت اداره مهاجرت رو با ایمیل یک آفیسر مقایسه کرد و بهترین کار اینه که دوستمون در اولین فرصت از پاریس این سوال رو بپرسن و نتیجه رو هم لطف کنن و به ما اطلاع بدن.
مثل قضیه origin of funnds که کلی قابل تفسیر بود و درنهایت دیدیم منظور پاریس صرفاً یک ریز گردش حساب بوده و لا غیر....

دوستان عزیز امروز طی ایمیلی که ظرف نیم ساعت از طرف افیسر مخابره شد،
وضعیت 
certificate of good conduct
 رو چک کردم باشون که دقیقا چی میشه؟
پرسیدم من فقط کارت پایان خدمت دارم و ایا ترجمه اون کافی هستش؟
که گفتن دقیقا کارت پایان خدمت و ترجمش کفایت می کنه.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 173 174 175 176 177 178 179 180 181 ... 546 بعدی »