عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین angel_rs
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-04-2015, 09:11 AM
(07-04-2015, 12:36 AM)Mehrap نوشته: هورااااا:-)
يه دوست ناك ٢١٧٢ كه فايل نامبرش رو ١٨ فوريه گرفته مديكالش اومده. فكر كنم كم كم مال بقيه ناكهاي تاخيردار مثل ٢١٣١ هم بياد :-)

سلام دوست عزیز ، این دوستی که میگین اطلاعاتشون که در اسپریت شیت نیست از کجا میدونین شما ؟، در ضمن 18 فوریه تاخیر حساب نمیشه به موقع اومده ، هروقت مدیکال دوستانی امثال من اومد میشه گفت شروع شده و خوشحال شد ،قبل از این پرونده که شما میفرمایید هم کلی 2172 اومده ولی مدیکال من بعد از گذشت 63 روز از فایل نامبر در همین کد 2172 هنوز خبری ازش نیست و تاخیر داره Sad

User : rose
نقل قول  

آفلاین zhobeys
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-04-2015, 11:41 AM
(07-04-2015, 08:45 AM)'eedoad' نوشته:
متشکرم از جواب سریعتون.
یه مطلبی که در مورد پاسپورت هست تاجایی که من میدونم البته.  ببینید فرض کنید پاسپورت 9 ماه اعتبار داشته باشه و ویزای شما الصاق بشه و اعتبارش تا بعد از اعتبار پاسپورت باشه. شما میتونید بعد از گرفتن ویزا برای تعویض پاسپورت اقدام کنید. حالا چه اتفاقی میفته؟ پلیس + 10 جلد و صفحه اول پاسپورت قدیمی شما رو سوراخ میکنه و پاسپورت رو بهتون میده و ویزای شما به قوت خودش باقیه . بعد از 10 روز پاسپورت جدید با 5 سال اعتبار میاد دم خونه. حالا شما تا آخرین روز ویزاتون فرصت دارید تا لندینگ کنید. موقع پرواز هردو تا پاسپورت رو با خودتون میبرید و هیچ مشکلی پیش نمیاد. بعد از لندینگ و گرفتن PR دیگه نیازی به پاسپورت قدیمی که ویزا توش بوده نیست و میتونید دیگه بذاریدش کنار. این اتفاق زیاد برای مسافرا میوفته و من توی فرودگاه زیاد دیدم پس جای نگرانی نیست . اگر اشتباهه دوستان اصلاح کنن.

حرف شما درسته. من در مورد چند کشور دیدم خودم. اما اینکه این روال در هنگام لندینگ جواب بده رو نمیدونم. 
نقل قول  

آفلاین amirhossein828
**
نقل قول

07-04-2015, 12:03 PM
چرا پس منو تو اسپرت شیت پاک کردین؟
amirhossein
نقل قول  

آفلاین AlaTiti
**
نقل قول

07-04-2015, 01:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-04-2015, 01:21 PM توسط AlaTiti.)
 دوستان، یک سوالی که نمی دونم کجا و چجوری مطرحش کنم اما گفتم بهرحال بپرسم شاید کسی بتونه راهنمایی کنه.

نگران نیستم (آخر دیگر معروف شده ام به آدم نگران! :-) و این خوب نیست). فقط می خواهم بتوانیم با مشورت تصمیم بهتری بگیریم.

همانطور که می دونید، ما خوشبختانه اوایل آوریل، مدیکال ریسیو شدیم و آپدیت هامون رو هم چند روز قبل ترش، فرستادیم.

سوالی که دارم و شاید بی ربطه اینه که:
حقیقتش مهلت رهن و اجاره منزلی که توش هستیم تا اول خرداد ماه امساله. حالا ما موندیم چی کار کنیم؟ چون برای مهاجرت به پول پیش خونه مون هم نیاز داریم. حالا نمی دونیم، الان مثلاً اجاره رو تمدید کنیم؟ تا چند ماه آخه؟ چون اگر همه چیز خوب پیش بره، می خواهیم تابستان به کانادا برویم. نمی خواهیم سفر را تا موقع سرمای هوا، به تاخیر بیاندازیم. بیشتر هم بخاطر بچه. دست مون هم اونقدر باز نیست، که یکبار بریم لند کنیم، بعد یکی مون برگرده و کارهای خونه و گرفتن پول پیش و اینا رو پیگیری کنه. یعنی می خواهیم حتماً قبل از رفتن، هم وسایل خونه رو بفروشیم و هم پول رهن رو پس بگیریم.
چون مبلغ اجاره بهامون هم نسبتاً زیاده (2 میلیون تومان)، نمی خواهیم بیخودی اجاره ی یک ماه اضافه را بپردازیم. در شرایط ما، این دو تومن هم خودش دو تومن است بالاخره.

حالا مانده ایم که چه کنیم؟ روی چه حسابی می توانیم حداقل حدودی بفهمیم که اگر این وسط ها ریجکت نشویم، از زمان مدیکال ریسیو شدن تا پاس ریکوئست، چقدر زمان هست؟
آن طوری لااقل می توانیم یک تخمینی بزنیم و بالاخره با صاحبخانه صحبت کنیم بلکه قبول کند چند ماه مشخص اجاره را تمدید کنیم. تازه اگر قبول کند. اگر قبول نکند، یعنی این وسط یک هزینه و دردسر اسباب کشی بیخودی را هم باید متحمل شویم؟

کسی اگر نظری دارد، یا شرایط مشابهی را دیده، یا پیشنهاد خاصی برای وضعیت ما دارد، ممنون میشوم بصورت خصوصی پیام بدهید، که وقت فروم هم،گرفته نشود.
لینک جدید مشاهده اسپردشیت ایرانیان- مهاجرت اسکیل ورکر کانادا 2014
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
07-04-2015, 01:34 PM
(07-04-2015, 08:45 AM)'eedoad' نوشته:
متشکرم از جواب سریعتون.
یه مطلبی که در مورد پاسپورت هست تاجایی که من میدونم البته.  ببینید فرض کنید پاسپورت 9 ماه اعتبار داشته باشه و ویزای شما الصاق بشه و اعتبارش تا بعد از اعتبار پاسپورت باشه. شما میتونید بعد از گرفتن ویزا برای تعویض پاسپورت اقدام کنید. حالا چه اتفاقی میفته؟ پلیس + 10 جلد و صفحه اول پاسپورت قدیمی شما رو سوراخ میکنه و پاسپورت رو بهتون میده و ویزای شما به قوت خودش باقیه . بعد از 10 روز پاسپورت جدید با 5 سال اعتبار میاد دم خونه. حالا شما تا آخرین روز ویزاتون فرصت دارید تا لندینگ کنید. موقع پرواز هردو تا پاسپورت رو با خودتون میبرید و هیچ مشکلی پیش نمیاد. بعد از لندینگ و گرفتن PR دیگه نیازی به پاسپورت قدیمی که ویزا توش بوده نیست و میتونید دیگه بذاریدش کنار. این اتفاق زیاد برای مسافرا میوفته و من توی فرودگاه زیاد دیدم پس جای نگرانی نیست . اگر اشتباهه دوستان اصلاح کنن.

13.15. Valid visas in expired passports
If an expired passport contains a valid visa counterfoil, the counterfoil can still be used since the expiration of the passport has no effect on the visa's validity. Holders of a valid visa may continue to use their visa until the date it expires even if the visa is in an expired passport. Visitors can fulfil the visa and passport requirements by presenting both the renewed and expired passports containing the valid visa counterfoil to a BSO when seeking entry into Canada. The Regulations state that visas should not be issued longer than the validity of the passport. However, due to pre- IRPA cases, it is possible to encounter visas in expired passports.  

It is not possible to "transfer" a valid visa into a new passport. If the holder of a valid visa wishes to have a visa placed in their new passport or if the passport is deemed ‘not valid' for political or security concerns, visitors must apply for a replacement visa by submitting a new application and paying the replacement document fee in accordance with R311(2).

If the applicant wishes to obtain a visa valid for a longer period in the new document, this will constitute a new temporary resident visa application and any applicable fees resulting from this new application will be collected. The previous visa will subsequently be cancelled.

Ref: This is the quote from Sec-13.15 of the "Port of Entry Examinations Manual" -ENF 4; dt. 2010-02-23, Page 53

فقط مشکل اینه که ویزایی که صادر میشه فقط تا expiry date پاسپورت قدیمی خواهد بود!

نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-04-2015, 01:48 PM
(07-04-2015, 01:17 PM)'AlaTiti' نوشته:  دوستان، یک سوالی که نمی دونم کجا و چجوری مطرحش کنم اما گفتم بهرحال بپرسم شاید کسی بتونه راهنمایی کنه.
نگران نیستم (آخر دیگر معروف شده ام به آدم نگران! :-) و این خوب نیست). فقط می خواهم بتوانیم با مشورت تصمیم بهتری بگیریم.
همانطور که می دونید، ما خوشبختانه اوایل آوریل، مدیکال ریسیو شدیم و آپدیت هامون رو هم چند روز قبل ترش، فرستادیم.
سوالی که دارم و شاید بی ربطه اینه که:
حقیقتش مهلت رهن و اجاره منزلی که توش هستیم تا اول خرداد ماه امساله. حالا ما موندیم چی کار کنیم؟ چون برای مهاجرت به پول پیش خونه مون هم نیاز داریم. حالا نمی دونیم، الان مثلاً اجاره رو تمدید کنیم؟ تا چند ماه آخه؟ چون اگر همه چیز خوب پیش بره، می خواهیم تابستان به کانادا برویم. نمی خواهیم سفر را تا موقع سرمای هوا، به تاخیر بیاندازیم. بیشتر هم بخاطر بچه. دست مون هم اونقدر باز نیست، که یکبار بریم لند کنیم، بعد یکی مون برگرده و کارهای خونه و گرفتن پول پیش و اینا رو پیگیری کنه. یعنی می خواهیم حتماً قبل از رفتن، هم وسایل خونه رو بفروشیم و هم پول رهن رو پس بگیریم.
چون مبلغ اجاره بهامون هم نسبتاً زیاده (2 میلیون تومان)، نمی خواهیم بیخودی اجاره ی یک ماه اضافه را بپردازیم. در شرایط ما، این دو تومن هم خودش دو تومن است بالاخره.
حالا مانده ایم که چه کنیم؟ روی چه حسابی می توانیم حداقل حدودی بفهمیم که اگر این وسط ها ریجکت نشویم، از زمان مدیکال ریسیو شدن تا پاس ریکوئست، چقدر زمان هست؟
آن طوری لااقل می توانیم یک تخمینی بزنیم و بالاخره با صاحبخانه صحبت کنیم بلکه قبول کند چند ماه مشخص اجاره را تمدید کنیم. تازه اگر قبول کند. اگر قبول نکند، یعنی این وسط یک هزینه و دردسر اسباب کشی بیخودی را هم باید متحمل شویم؟
کسی اگر نظری دارد، یا شرایط مشابهی را دیده، یا پیشنهاد خاصی برای وضعیت ما دارد، ممنون میشوم بصورت خصوصی پیام بدهید، که وقت فروم هم،گرفته نشود.

سلام

انصافا شرایطتون خیلی سخته!

از طرفی مالک هم بعیده که حاضر شه فرصت طلایی تابستون رو از دست بده. چون فصل اجاره تابستون هست. صحبت اولیه کردید با مالک؟!

ریجکت که بعیده! چون مشکل امنیتی که ندارید و سابقه کاراتون هم یادمه خیلی کامل و مرتب منظم بود.

من توصیه می کنم از لحظه سابمیت بین 8 تا 10 ماه حساب کنید که طول میکشه. 8 ماه خوش بینانه. و 10 ماه بد بینانه.

از موقعی که processing started میشید میتونید دقیق تر بین 1 ماه تا 3 ماه حساب کنید.

البته این ها حد بالاش ممکنه بیشتر طول بکشه.

جوابی که میخواستید نشد. ولی واقعیت همینه و کسی جواب دقیق هم نداره.

نقل قول  

آفلاین Mehrap
**
نقل قول

امتیاز این پست: 5
07-04-2015, 03:51 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-04-2015, 03:52 PM توسط Mehrap.)
(07-04-2015, 09:11 AM)angel_rs نوشته: سلام دوست عزیز ، این دوستی که میگین اطلاعاتشون که در اسپریت شیت نیست از کجا میدونین شما ؟، در ضمن 18 فوریه تاخیر حساب نمیشه به موقع اومده ، هروقت مدیکال دوستانی امثال من اومد میشه گفت شروع شده و خوشحال شد ،قبل از این پرونده که شما میفرمایید هم کلی 2172 اومده ولی مدیکال من بعد از گذشت 63 روز از فایل نامبر در همین کد 2172 هنوز خبری ازش نیست و تاخیر داره Sad

User : rose
سلام، اطلاعات ايشون تو اسپريدشيت نيست اصلا عضو اين تالار گفتگوها نيستن. چون دوستان تو پستهاي قبل ناك ٢١٧٢ رو جز ناكهايي كه با تاخير مواجه شدن اعلام كرده بودند من فكر كردم خبر خوبيهSmile اميدوارم مديكال همه دوستان فوريه اي (واگر از مارچ هم كسي مونده) زودتر بياد و همه مون شاد بشيم
نقل قول  

آفلاین Shahram86
**
نقل قول

07-04-2015, 08:16 PM
سلام خسته نباشين امروز خبري نبود از سفارت كسي پروسس استارتت ، آپديت دوم و... هيچي؟
نقل قول  

آفلاین Bretta
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

07-04-2015, 08:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-04-2015, 08:46 PM توسط Bretta.)
سلام به دوستان عزیز
لطف می کنید سوال من رو پاسخ بدید، پیشاپیش ممنونم.
اگر در مرحله بعد از فایل نامبر (در انتظار مدیکال) فامیلی شناسنامه ای اصلاح شود، به نحوی که فقط تفاوت در دیکته فارسی فامیلی باشد

و نه انگلیسی، راه حل چیست؟ایا باید اطلاع داد این مسئله رو به پاریس؟ایا باید پاسپورت تعویض شود؟به طور مثال: فامیلی از شجاعة به

شجاعت اصلاح شود. (البته متذکر می شم که این اصلاح ناشی از اشتباه مامور ثبت احوال بوده در حین صدور شناسنامه) که همونطوری

که می دونید دیکته فامیلی به انگلیسی در دو حالت Shojaat هستش.
نقل قول  

آفلاین angel_rs
**
نقل قول

07-04-2015, 09:13 PM
(07-04-2015, 08:16 PM)Shahram86 نوشته: سلام خسته نباشين امروز خبري نبود از سفارت كسي پروسس استارتت ، آپديت دوم و... هيچي؟

سلام ، تا جایی که من میدونم یک نفر کد 2172 مدیکال و آپدیتشون امروز اومده ،فکر میکنم نزدیک 50 روز بعد از فایل نامبر .

USER : ROSE
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... 546 بعدی »