عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین shahraz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-04-2015, 07:03 AM
دوستان مگه ممکنه سفارت در فرستادن ایمیل اشتباهی کنه؟ مثلا نفرسته بعد بگه فرستادم ؟
تجربه این چنینی بوده قبلا؟

If you really want to do something, you find a way. If you don't you'll find an excuse
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-04-2015, 11:02 AM
(02-04-2015, 07:03 AM)'shahraz' نوشته: دوستان مگه ممکنه سفارت در فرستادن ایمیل اشتباهی کنه؟ مثلا نفرسته بعد بگه فرستادم ؟
تجربه این چنینی بوده قبلا؟

هر دو حالتش پیش اومده

مثلا طرف فرستاده گفتن نفرستادی. بعد رد کردند گفتن مشخصات بده پولت رو پس بدیم. طرف هم نشونی داده که در فلان روز فلان تاریخ فرستادم رفتن چک کردن بوده و اوکی شده. نمونش یکی از بچه های ورشو بوده که آمریکا بوده و گواهی پلیس میخواسته. اونا 1 ماه فرصت میدن ولی میگه 1 ماه خیلی کمه و چند ماه زمان میبره. خلاصه بعد از چند ماه میفرسته و بهش مسج میدن که آقا این چیه فرستادی شما ریجکت شدی داریم کارات و فاینالایز می کنیم پولت رو پس بدیم. ولی با دادن نشونی مسئله حل میشه

بر عکسش هم که گویا دیده شده دیروز دیگه! گرچه که من هنوز احتمال میدم که ایمی رو داده باشند و تو mailboxگم و گور شده باشه تو فولدر های مختلف.

نقل قول  

آفلاین mnaeem
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-04-2015, 12:53 PM
با این مشکلی که برای دوست sarane پیش اومده من هم بعد از گذشت 62 روز از ایمیل AOR و چک کردن هر روزه ایمیل کم کم دارم به این نتیجه میرسم که برای من هم همینطوری شده احتمالا. یعنی ایمیل رو ارسال نکردن و منتظر جواب مدیکال هستن! من خودم شخصا 100 درصد مطمئنم که ایمیلی از پاریس دریافت نکردم و حتی فولدر های دیگه رو غیر از inbox بارها و بارها چک کردم. آیا شماره تماسی هست که زنگ بزنیم و اطلاع بدیم؟ 
نقل قول  

آفلاین barsaam
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-04-2015, 12:55 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-04-2015, 02:35 PM توسط barsaam.)
درود به همه دوستان؛
ما آپدیت مدارک رو به همون آدرسی که ازمون مدارک رودرخواست کرده بود فرستادیم یعنیPARISIMMIGRATION@international.gc.ca ، در حالی که داخل متن نوشته شده بود به
paris-immigration@international.gc.ca. بفرستیم، فرقی میکنه به کدوم آدرس بفرستیم؟ ایا کسی از دوستان هست که به آدرس اول فرستاده باشه و براش مشکلی پیش نیومده باشه، یا اینکه فکر میکنین مجددا به آدرس دوم بفرستم در حالی که چهل روز گذشته و مهلت سی روزه تموم شده؟
نقل قول  

آفلاین sarane
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-04-2015, 01:17 PM
(02-04-2015, 12:53 PM)'mnaeem' نوشته: با این مشکلی که برای دوست sarane پیش اومده من هم بعد از گذشت 62 روز از ایمیل AOR و چک کردن هر روزه ایمیل کم کم دارم به این نتیجه میرسم که برای من هم همینطوری شده احتمالا. یعنی ایمیل رو ارسال نکردن و منتظر جواب مدیکال هستن! من خودم شخصا 100 درصد مطمئنم که ایمیلی از پاریس دریافت نکردم و حتی فولدر های دیگه رو غیر از inbox بارها و بارها چک کردم. آیا شماره تماسی هست که زنگ بزنیم و اطلاع بدیم؟ 

سلام دوست عزیز
راستش شماره ای نتونستیم پیدا کنیم که جوابگو باشه چون توی سایت auto answer زده شماره ای که گذاشته بدون اپراتور ولی ایمیل بزنید بهشون و در سایت هم درخواستتون رو ارسال کنید 
[align=right]https://dmp-portal.cic.gc.ca/enquiri...?mission=paris
البته اون ایمیل برای دوست من اومده که با هم AOR گرفتیم ولی خود من هنوز اون ایمیل رو هم نگرفتم با این حال بهشون ایمیل زدم و درخواست پیگیری  دادم. من هم مثل شما هر ساعت ایمیل چک کردم از زمان دریافت aor حتی اسپم رو هم تک تک ایمیل هاشون چک میکردم قبل از پاک کردن. فکر کنم تعداد پرونده ها زیاده و از شانس بد ما این اتفاق برای ما افتاده. من هم چون دیدم قبل از ما کسایی بودن که دیر شده مدیکال و اپدیتشون هی منتظر نشستم اما ای کاش این کار رو نمیکردم.  به دوستانی که منتظر هستن پیشنهاد میکنم حتما پیگیر کارشون بشن. 

امیدوارم این مشکل هم رفع بشه 
-FSW 2014 NOC: 2133- Doc received at CIC: 3 Sep 2014- File number: 23 Dec 2014- AOR: 23 Jan 2015
 Update Email: 9 April 2015, Update Doc Sent: 16 April 2015, Medical Request: 8 June 2015; Medical Received : 8 July 2015; Process Started: 8 June 2015; Pass Request: 24 July 2015
نقل قول  

آفلاین sarane
**
نقل قول

02-04-2015, 03:02 PM
[size=10pt]سلام به همه
این ایمیل فعلا در پاسخ به پیگیری من از پاریس رسیده. انطور که من فهمیدم فعلا باید صبر کنم!!!
اما در پاسخ به ایمیل دوستم ظاهرا فرمهای مدیکال و درخواست پرداخت [/size]RPRF را داشتند. 
یه سوال؟ کنار فایل نامبر ایمیلی که برای دوستم اومده این نوشته شده:

[size=10pt]File number[/size][size=10pt]:  Exxxxxx  ---AWV[/size]

[size=10pt] برای همه اینجوری میاد؟ منظورم awv  اخرشه. 
ضمنا بالای ایمیلی که برای من اومده این نوشته شده:[/size]
[size=10pt]FILE NUMBER[/size][size=10pt]:  [/size] CT /  EXXXXXX

[size=10pt]Dear Applicant,[/size][size=10pt]This refers to your recent message.[/size][size=10pt]In the interest of better workload distribution, Citizenship and Immigration Canada has transferred your application for permanent residence to our office for further processing. Your application number, indicated in reference above, remains the same.  Your application will be processed according to the date it was initially received.  This transfer will not cause any delay. From receipt of your application in our office, we assume responsibility for the processing of your application to its conclusion.  Any correspondence directed to the previous visa office will remain unacknowledged.[/size][size=10pt] [/size][size=10pt]Please note that your application is still subject to admissibility checks and verifications that are deemed necessary.  You should not take any irrevocable action such as selling your property, quitting your job, or buying plane tickets until we have advised you of the final decision on your application.[/size][size=10pt]Please not make case status enquiries for the next 8 months, as our resources are devoted to case processing and we will not be able to answer routine enquiries.[/size][size=10pt]Your medical forms will be sent in due time.[/size][size=10pt]However, please do advise us if there is a change in your personal circumstances, such as the birth of a child, a marriage or divorce.[/size][size=10pt]You must also inform us of a:[/size][size=10pt]● Change of address, including change of e-mail address;[/size][size=10pt]● Change of immigration representative. You must include a completed and signed Use of a Representative form (IMM5476E). You can find the form at [/size]http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/fo...M5476E.pdf[size=10pt])[/size][size=10pt]● Request for withdrawal of your application.[/size][size=10pt]For information on how to update your application, please refer to the instructions on our website at[/size]http://www.canadainternational.gc.ca/fra...spx?view=d[size=10pt]NOTE CAREFULLY[/size][size=10pt]: [/size][size=10pt]For all further correspondence, you must include the complete FILE NUMBER, written as above, in the title and in the text of your message.  FAILURE TO DO SO MAY DELAY THE PROCESSING OF YOUR APPLICATION. [/size][size=10pt]Yours truly,[/size][size=10pt]parisimmigration@international.gc.ca[/size][size=10pt]Immigration Section/VS[/size][size=10pt]Embassy of [/size][size=10pt]Canada [/size][size=10pt]35 avenue Montainge[/size][size=10pt]75008 [/size][size=10pt]Paris – FRANCE[/size][size=10pt]www.amb-canada.fr/visa[/size] 
-FSW 2014 NOC: 2133- Doc received at CIC: 3 Sep 2014- File number: 23 Dec 2014- AOR: 23 Jan 2015
 Update Email: 9 April 2015, Update Doc Sent: 16 April 2015, Medical Request: 8 June 2015; Medical Received : 8 July 2015; Process Started: 8 June 2015; Pass Request: 24 July 2015
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

02-04-2015, 03:05 PM
این یک تمپلیت الکی هست که برای همه در صورت درخواست فرستادن میره.

شما از طریق ایمیل هم پیگیری کنید که زمان از دست ندید!

نقل قول  

آفلاین AlaTiti
**
نقل قول

02-04-2015, 03:21 PM
(01-04-2015, 05:42 PM)sarane نوشته:
ممنون از همه که دلداری دادن و راهنمایی کردن. ایمیل رو میزنه امشب فقط تلفن نمیشه زد بهشون چون شماره ای که گذاشتن auto answer هست و اپراتور نداره. 
ضمنا باور کنین من و دوستم هر روز ایمیل هامون رو چک میکردیم یعد از دریافت AOR من حتی ایمیل های اسپم رو باز هم میکردم تا مطمئن شم. الان من هم ایمیل بزنم بگم از تاریخ .... منتظرم ایمیلی نگرفتم  ؟؟؟

راستى اينم هست كه سابجكت ايميل مديكال ما، don't reply, بود و من خودم نزديك بود ديليتش كنم... شايد براى شما هم اينطورى بوده و توى فولدر promotion بودش... در مورد ما, ايميل مديكال براى خودم اومده بود و ايميل آبديت براى وكيل مون رفته بود. درهر حال حتما يك راهى هست.
لینک جدید مشاهده اسپردشیت ایرانیان- مهاجرت اسکیل ورکر کانادا 2014
نقل قول  

آفلاین shark
**
نقل قول

02-04-2015, 06:00 PM
سلام به همه
تو فرومcanadavisa يه تحقيقي كردم ظاهرا processing started به عنوان خط دوم اضافه ميشه و همه ويزا آفيسهاي ديگه اول خط processing started اضافه ميكنن بعدش مديكال ميدن يا هزينه لندينگ في درخواست ميكنن.
بنابراين با اين حساب آيا ميشه به اطمينان گفت كه همه اونهايي كه درخواست مديكال دريافت كردن processing started شدن حالا چه خط مربوطه توي ECAS اضافه شده باشه يا نشده باشه ؟
نقل قول  

آفلاین sarane
**
نقل قول

02-04-2015, 07:40 PM
سلام مجدد
در ایمیل آپدیت دوست بنده با رشته مکانیک علاوه بر CV این مورد خواسته شده:        On a separate sheet, list all your activities (employment, studies, unemployment, vacation, etc.) during the periods indicated below. You must precise your tasks and responsibilities, name of thefirm, of your employer, place of work and give precise dates (month/year) without interruption:   From  11.2002 to 05.2003

این دوره زمانی بوده بین فارغ التحصیلی و رفتن به سر کار و جالب اینه که این پریود زمانی جزو اون 10 سال اخیر که گفتن نیست . قرار شده بنویسه دنبال شغل میگشته و برای فوق میخونده. اگر کسی پیشنهادی داره لطف کنه بگه.
ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... 546 بعدی »