عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین applicant2
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-03-2015, 01:53 AM
(25-03-2015, 12:30 AM)'shubizkumbuli' نوشته:
راستی تو جدول دیدم زدید 2113!!!! آیا 2113 بودید یا 2131؟ عمران هستید یا geoscientist?
چون دیدم خیلی طول کشیده اپدیت بخوان پرسیدم. 50 روزی شده

(25-03-2015, 12:34 AM)'f_goo' نوشته:
سلام. خیلی مبارکه. امروز آپدیتتون اومده؟
به نظرم لزومی نداره دلیل معافیت رو به اونا توضیح بدید. اگه احیانا پزشکی بوده، بهتره به پزشک معتمد بگید. احتمالا اون تو ریپورتش می نویسه. از خودشون بپرسین بهتره.
ولی این که چرا دوباره خواستن، نمی دونم، شاید اشتباهی خواستن. به نظرم اول یک بار ترجمه ای که فرستادینو کامل چک کنین، شاید ایرادی داشته. مهر دادگستری هم حتما داشته باشه. اگه مشکلی نداره خوب دوباره بفرستید و تو یه متن توضیح بدید که فرستاده بودید و به جز این چیزی نداریم، اگه توضیح بیشتری می خواید لطفا بپرسید.

(25-03-2015, 12:53 AM)'amirhossein828' نوشته:
تبریک میگم پیشرفت پروسه اتونو
شما اولش بیمه فرستاده بودید؟
ممنون

ممنون از توضيحاتتون، اما جواب سوال هاي شما:
geoscientist هستم.
آپديت 6 روز پيش اومده بود.
بيمه نفرستاده بودم ولي محض احتياط بعدا رفتم كاراشو انجام دادم كه اگر نياز شد براشون بفرستم.
نقل قول  

آفلاین Kamiar194
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

25-03-2015, 02:04 AM
(24-03-2015, 06:47 PM)shubizkumbuli نوشته:
یه قسمت زیادیش دست پاریس نیست.

کانادا همانند اکثر کشورهای دیگه به صورت centralized و decentralized کیس ها رو بررسی می کنه.

1. مرحله اول در CIC یا CIO بررسی شد. همه از سراسر دنیا به CIO فرستادن، اونها حداقل ها رو بررسی کردند و براساس کامل بودن و یا ناکامل بودن پرونده عده ای رو قبول یا رد کردند. حد مینیممی از عدالت رعایت شد و کمتر اعمال سلیقه شد.

2. بعد از این مرحله پرونده ارجاع داده میشه به ویزا آفیس برای چک ثانویه. برای مثال پرونده هندی ها میره در ویزا آفیسی در هند و پرونده ترک ها میره آنکارا. این برای کشورهایی هست که خودشون ویزا آفیس دارند. برای ماها هم میره به یک کشوری که با کیس های ایرانی آشنا هست. مثلا آنکارا که بیشتر از همه تا الان آشنا بوده، یا ورشو که آشنا شده یا پاریس که آشنا داره میشه.

برای کسایی که پرونده در کشور خودشون بررسی مزایایی برای کانادا وجود داره. به عنوان مثال اون کشور (فرض کنید ترکیه) با شرکت های بزرگ آشناست. با انواع و اقسام ترجمه ها و کلک هایی که میشه زد آشناست. با حساب های بانکی ترکیه آشناست. با روند مثلا بیمه، مالیات و فیش حقوقی آشناست. برای همین راحت تر و با دقت بالاتر میتونه شما رو آنالیز کنه. این کار انجامش در کانادا با این دقت امکان پذیر نیست. در ضمن در خود ترکیه ویزا آفیس میتونه از کانال های مخصوص به خودش شما رو چک کنه و صحت سنجی کنه.

مثال:
برای کلاس های خاصی از ویزا دیده بودم که گواهی پلیس لازم نیست. تعداد زیادی استرالیایی رو دیدم که در فرم های ویزا اعلام کرده بودند که هیچ گونه سابقه دستگیری پلیس نداشتند. ویزا آفیس کانادا در کشور استرالیا از پلیس استعلام میگیره و مشخص میشه که این افراد رانندگی در حالت مستی داشتند و میفهه که دروغ گفتند و ردشون می کنه.

حالا اگر ایران بود و ویزا آفیس در آنکارا، خیلی کار سخت تر بود برای این استعلام ها. مخصوصا در شرایط بد سیاسی.

این کلا میشه وظیفه ویز آفیس در مرحله دوم.

3. مرحله سوم در اتاوا انجام میشه.

وظیفه ثانویه ویزا آفیس گرفتن مدارک ثانویه، آنالیز و بررسی شرایط امنیتی شما و درخواست مدیکال هست. نتایج به آفیسی در اتاوا که فرسنگ ها از سیدنی در nova scoita فاصله داره ارسال میشه. اونجا بررسی های نهایی انجام میگیره.

در اونجا پزشک های معتمدی وجود دارند که نتایج آزمایش های پزشکی ارسالی از ویزا آفیس های کانادا در تمام کشورها رو بررسی می کنند و جواب میدن. جواب معمولا به صورت قبول رد یا تجدید آزمایش و در نهایت آزمایش های تکمیلی هست.

کارشناسای دیگه ای وجود دارند که از نظر امنیتی شما رو بررسی می کنند. این کارشناسا میتونند به صورت عمده کیس های مختلف رو بررسی کنند از همه کشور ها یا آموزش دیده باشند تا کیس های خاص کشور های مختلف رو بررسی کنند. مثلا مطمئن باشید که آفیسری که کیس شما تو این مرحله دستش میره با شرایط سربازی و شرکت های خاص تحریمی در ایران آشنا هست. ایشون ممکنه از صفر بدون پیشنهاد از ویزا آفیس شما رو بررسی کنه یا ممکنه ویزا آفیس بر اساس شناختی که از کشور مورد نظر داره پیشنهاد بده. مثلا ممکنه به اتاوا بگه که ایشون در فلان شرکتی کار می کنه که اخیرا روزنامه ها اشاره کردند که اختلاص درش ایجاد شده یا این که در فلان کار نظامی فعالیت داره. یا ایشون در فلان دانشگاه و فلان دپارتمان کار کرده که مشغول کارهای نظامی هستند. اگر حتی آفیسر در ویزا آفیس چنین اطلاعاتی نداشته باشه خود کارشناس در اتاوا این اطلاعات رو داره.

در کانادا به خاطر حساسیت های موجود حتی دیده شده پرونده به کشورهای دیگه هم ارجاع داده شده. برای مثال اگر caips یا همون gcms بگیرید ممکنه ببیند پرونده اتون دست اف بی آی یا دی اچ اس آمریکاست. یا شاید جاهای خفن تر که ممکنه حتی سیاهش کنند بدن بهتون که نفهمید. به قولی redact می کنند. خلاصه اگر در شرکت های تحریمی کار کردید یا به خصوص شرکت های یا سازمان های نظامی مشخص نیست این استعلام ها از کجا درخواست بشه. هر کدوم از این ها معمولا جوابش از چند روز تا چند ماه هست.

برای مثال اگر از caips ها نگاه کنید جواب مدیکال 1 تا 3 روز معمولا اوکی میشه.

بحث های امنیتی طول میکشه. مخصوصاً اگر inter country یا همون بین کشوری باشه (مثل آمریکا و کانادا). inter یعنی بین [img]images/smilies/biggrin.gif[/img] در خود کانادا از 15 روز تا 60 روز عادیه

اگر سوال یا بحثی باشه ارجاع داده میشه به ویزا آفیس. مثلا ممکنه به ویزا آفیس بگن فلان مدرک  (مثل cv، بیمه، گواهی بانکی) یا هر چیز دیگه رو هم بگیر و برای ما بفرست. یا ممکنه توصیه بشه که به ما نفرستید اگر خودتون دیدید که در مدارک اضافی مشکلی نیست بدید ویزا رو.

ممکنه بگن که ایشون کارش حساسه و مصاحبه اش کنید و این موارد رو برای ما در مصاحبه مشخص کنید. مصاحبه انجام میشه و بعد از این که جواب ها رو گرفتند اطلاعات برای بررسی بیشتر به اتاوا میره. در اینجا ویزا آفیس هیچ کاری نمی تونه بکنه جز صبر.

بعد از استارت شدن در caips اگر ببینید جلوی security check زده 1 یا 2 یا 3 یا 4
1 میشه پاس شدن و مشکل نداشتن
2 میشه حذف شدن که برای 18 ساله ها یا کسایی که سابقه کار ندارن (مثلا خانه دار) و بنا به تشخیص ویزا آفیسه
3. میشه ناقص. مثلا cv جا مونده یا توضیحات کافی نبوده
4. میشه رد شدن. که نشون میده طرف مشکل امنیتی جدی داره
اگر مشکلات این چنینی نباشه یا مشکلات و نگرانی ها رفع شه پرونده بر میگرده ویزا آفیس برای صدور ویزا.

برای مدیکال هم همینه
1 میشه پاس شدن
2 میشه ناقص بودن و آزمایش بیشتر
3 میشه رد شدن
4 میشه رد شدن همراه مثل همسر یا فرزندان

اگر مشکلی نباشه ببه ویز آفیس میگن که مشکلی برای صدور ویزا نیست. اینجا ممکنه از 1 ساعت تا چند هفته پرونده تو نوبت بمونه تا بگن ویزا آمادست. بستگی به شلوغی داره. استعلام ها هم همینطور. ممکنه پرونده شما تو آب نمک بخوابه در ویزا آفیس و به اتاوا ارجاع داده نشه. اگر caips بگیرید میبینید که نوشته security check: not started. یعنی اصلا پرونده به اتاوا ارجاع داده نشده. اینا دیگه زمان هاییه که داره از شما تلف میشه و بی خبرید ازش

حالا که این ها رو فهمیدید متوجه میشید که در زمان هایی از سال، مثل شروع برنامه، سر ویزا آفیس و اتاوا خلوت تر هست و سریع تر کار می کنند. به تابستون یا ژانویه که نزدیک میشیم ویزاهای توریستی زیاد میشن و پرونده های زیادی به اتاوا ارجاع داده میشه برای چک های مختلف. از طرفی پرونده های دانشجویی در اولویت هستند نسبت به ماها یا توریستی ها. ویز آفیس همیشه پشت درش صف هست. و این رو زمان میانگین من و شما و دوستی که 6 ماه پیش پرونده فرستاده تاثیر میزاره.

پرونده شما شخص نیست کجاست ولی مشخصه که تو یکی از این مراحل است. نمیشه گفت گیر کرده میشه گفت تو نوبته. بنا به جایی که هست به ترافیک های مختلف میخوره.

امیدوارم این اطلاعات بیشتر بهتون کمک کرده باشه که از نگرانی در بیایید. تا زمانی که در جدول تفاوت فاحشی در حد 1 تا 2 ماه بین شما و اطرافیانتون نیست نگرانی وجود نداره. مهم ترین نکته ای که اینجا کمک می کنه اینه که جدول همیشه آپدیت باشه. توصیه من اینه که با نفرات هفته قبل و بعد از خودتون (از زمان رسیدن پرونده) در تماس باشید و تماستون رو حفظ کنید. خیلی کمک می کنه. همچنین میتونید مرتبا یاد آوری کنید که جدول رو آپدیت کنند. این طوری یک جدول آپدیت و مشتی خواهیم داشت [img]images/smilies/cool.gif[/img]

در مورد چک های امنیتی هم کانادا خیلی متمدن برخورد می کنه و هر مشکلی باشه شما رو مصاحبه می کنند که ثابت شده که فرمالیته است و فقط میخوان مطمئن شند که شما قصد رفت و برگشت مداوم ندارید و هدفتون بیرون اومدن از کار و نقل مکان به کاناداست. بودن کسایی که در شرکت های ناجور نظامی و یا حتی وزارت دفاع و صنایع دفاع بودن و الان در کانادا هستند. پس جای نگرانی نیست.

ثابت شده تنها چیزایی که میتونه اینجا مشکلات ایجاد کنه مشکلات سلامتی در مدیکال هست و نداشته بیمه. اگر این دو تا مشکلی نداشته باشه میتونید از الان به فکر جا و مکان در کانادا باشید به صورت نیمه جدی.

توصیه نهایی: سرتون رو به چیز جدیدی گرم کنید.

ممنون از پاسختون
در كل من هميشه از اطلاعاته مبسوطتون كف ميكنم!
يه سوال دارم اونم اينكه سابقه كار تو شركت تحريمي رو امسال تا به اينجا موردي بوده مصاحبه بخوان؟ سالهاي پيش رو در جريانم كه ميخواستن ولي كيسي براي مصاحبه امسال من برخورد نكردم، و اگه يه وقت بخوان به نظر شما به تركيه دعوت ميكنن يا پاريس؟
Before you act,listen
Before you react,think
Before you spend,earn
Before you criticize,wait
Before you pray,forgive
Before you quit,try
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
25-03-2015, 02:14 AM
(25-03-2015, 02:04 AM)'Kamiar194' نوشته: ممنون از پاسختون
در كل من هميشه از اطلاعاته مبسوطتون كف ميكنم!
يه سوال دارم اونم اينكه سابقه كار تو شركت تحريمي رو امسال تا به اينجا موردي بوده مصاحبه بخوان؟ سالهاي پيش رو در جريانم كه ميخواستن ولي كيسي براي مصاحبه امسال من برخورد نكردم، و اگه يه وقت بخوان به نظر شما به تركيه دعوت ميكنن يا پاريس؟

سلام
لطف دارید

امسال زوده. فکر می کنم راحت به خاطر همون گیرهایی که میخوره 6 ماه از آپدیت طول بکشه در پاریس تادعوت به مصاحبه. آخرین کیسی که دیده بودم از آنکارا 9 ماه بعد از آپدیت گفته بودن بیا مصاحبه. سر یه چیز خیلی الکی.

سال های پیش معمولا آنکارا بود. کسایی هم که ورشو بودن  میافتادن آنکارا برای مصاحبه. ولی اگر تاپیک ورشو رو بخونید میبینید تک و توک بودن که افتادن خود ورشو و خود ورشو هم رضایت نداده که مصاحبه بیافته آنکارا. حتی با اصرار خود طرف.

در مورد پاریس هم بعید نیست اگر بخوان مو رو از ماست بکشن گیر بدن که طرف بره پاریس. ولی فکر کنم چون کمتر ایرانی بررسی کردن همچین کاری رو نکنند. به نفع همه هست که بیافتن آنکارا چون اونا بیشتر از این کیس ها دیدن و حساسیتشون باید قاعدتا کمتر باشه.

اگر شرکت تحریمی بودید باید ببینید برج ایفل میطلبه شما رو یا آتاتورک. امیدوارم که هیچ کدومشون. البته اگر طلبید هم اصلا نترسید چون کاملا فرمالیته هست.

نقل قول  

آفلاین el_kiani2
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-03-2015, 04:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-03-2015, 04:09 PM توسط el_kiani2.)
دوستان من 1 سوال داشتم زودتر فرستادن مدارک خواسته شده برای آپدیت تاثیری در سرعت پرونده داره؟ مثلا من اگه از 60 روزم استفاده کنم پروندم کندتر پیش میره
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-03-2015, 04:36 PM
(25-03-2015, 04:09 PM)'el_kiani2' نوشته: دوستان من 1 سوال داشتم زودتر فرستادن مدارک خواسته شده برای آپدیت تاثیری در سرعت پرونده داره؟ مثلا من اگه از 60 روزم استفاده کنم پروندم کندتر پیش میره

کسی واقعا نمیدونه

از یک طرف بحث bring forward date هست. یعنی ممکنه آفیسر زودتر از 30 روز یا 60 روز سر نزنه به پرونده اتون از زمان درخواست.

از طرف دیگه دوستانی بودن که 7 تا 15 روز بعد از رسیدن مدارک و زیر اون 30 یا 60 روز پاس ریکوئست شدند.

به نظر من ولی بعیده که اگر دیر بفرستید تاثیری در سرعت نداشته باشه. دیرتر بفرستید احتمالا جوابتون دیرتر هم میاد.

نقل قول  

آفلاین el_kiani2
**
نقل قول

26-03-2015, 01:58 AM
پاسپورت من کامل 2 سال دیگه وقت داره اما گفتن should you wish to chang . بنظرتون عوضش نکنم واسم مشکلی پیش میاد؟
نقل قول  

آفلاین aminel1358
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-03-2015, 02:19 AM
(26-03-2015, 01:58 AM)'el_kiani2' نوشته: پاسپورت من کامل 2 سال دیگه وقت داره اما گفتن should you wish to chang . بنظرتون عوضش نکنم واسم مشکلی پیش میاد؟

مشکلی که پیش نمیاد ولی با توجه به هزینه های تعویض پاسپورت در کانادا و اینکه اگر بخواهید بعد از لندینگ مدت طولانی رو در کانادا بمونید بهتر هست که همینجا اینکار رو انجام بدید.
نقل قول  

آفلاین el_kiani2
**
نقل قول

26-03-2015, 01:00 PM
(26-03-2015, 02:19 AM)aminel1358 نوشته:
مشکلی که پیش نمیاد ولی با توجه به هزینه های تعویض پاسپورت در کانادا و اینکه اگر بخواهید بعد از لندینگ مدت طولانی رو در کانادا بمونید بهتر هست که همینجا اینکار رو انجام بدید.

ویزا داخل پاسپورت میخوره مثلا 1سال دیگه داخل همین ایران بخوام پاسپورت عوض کنم تکلیف این ویزا چی میشه؟ دوباره باید پاسپورت بفرستم ترکیه واسه ویزا؟
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

26-03-2015, 01:10 PM
(26-03-2015, 01:00 PM)'el_kiani2' نوشته: ویزا داخل پاسپورت میخوره مثلا 1سال دیگه داخل همین ایران بخوام پاسپورت عوض کنم تکلیف این ویزا چی میشه؟ دوباره باید پاسپورت بفرستم ترکیه واسه ویزا؟

اون ویزا یک بار مصرفه! شما بعد از ورود به کانادا PR کارد میگیرید و دیگه احتیاج به ویزا برای ورود خروج ندارید.

نقل قول  

آفلاین el_kiani2
**
نقل قول

26-03-2015, 01:29 PM
(26-03-2015, 01:10 PM)shubizkumbuli نوشته:

اون ویزا یک بار مصرفه! شما بعد از ورود به کانادا PR کارد میگیرید و دیگه احتیاج به ویزا برای ورود خروج ندارید.

پس من باید قبلا فرستادن پاسپورتم برای ویزا عوضش کنم چون که ویزا را دوبار صادر نمیکنند. 1 مورد دیگه هم هست پس دوستانی که گفتن لند کردن اما بدون گرفتن کارت برگشتن به ایران چطوری باز رفتن کانادا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... 546 بعدی »