عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-03-2015, 05:45 PM
(13-03-2015, 05:20 PM)'hooman_m' نوشته: سلام دوستان
دوستان aor من 14 فوریه اومد. من همون روز از طریق لینک زیر :
https://secure.cic.gc.ca/enquiries-rense...sion=paris
اطلاع دادم که من در تاریخ february 24th قراره ازدواج کنم و ازشون خواستم که راهنمایی کنن که چطور باید اپلیکیشنم رو ادامه بدم ولی هیچ مدرکی رو اتچ نکردم. اما هنوز خبری از آپدیت برای من نشده. به نظرتون دوباره از همون لینک یه پیغام دیگه بفرستم و این سری شناسنامه همسرم رو اتچ کنم؟! ممنون میشم نظرتون رو بگید. 

مبارک باشه ازدواجتون :-)

شما حتما این کار رو بکنید و بهونه دستشون ندید. سند ازدواج رو هم ترجمه کنید بدید.

نقل قول  

آفلاین AlaTiti
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-03-2015, 06:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-03-2015, 06:08 PM توسط AlaTiti.)
(13-03-2015, 05:43 PM)'ghanary93' نوشته: از دوستان عزیز سوالی داشتم البته در قسمت مدیکال حتما مطالعه می کنم
1- مدارک مورد نیاز برای مدیکال چی هست
2- کارت واکسن بچه ما باید به تایید نهادی مثل پاستور برسه یا نیازی نیست؟
شوبیز عزیز و بقیه دوستان واساتید محترم در صورت امکان راهنمایی بفرمایین...
با سپاس

1. مدارک مورد نیاز برای مدیکال :
پرینت از هر سه فرمی که برای اعضای خانواده تون اومده.
چند قطعه عکس (بسته به پزشکی که انتخاب می کنید. چون ظاهرا برخی پزشکان خودشون ازتون در مطب عکس می گیرند)
اصل و کپی پاسپورت هاتون 
و مبلغ مورد نیاز
(دکتر فرخی به من گفتن اگر اخیراً آزمایشی داشته ایم، آن هم بعلاوه خود داروهایی که احیاناً مصرف می کنیم همراهمون باشه برای روز معاینه)

2.من کارت واکسن دخترم را پیشتر (ماه پیش) دادم انستیتو پاستور ترجمه کردند. کلا بیست دقیقه هم طول نکشید. ترجمه کردند و مهر زدند و بهم دادن. یه چیزی حدود 60 هزار تومن هم گرفتن. درست یادم نیست. ولی نمی دونم لازم بود برای این مرحله یا نه؟
 چون مدیکال من تازه دیروز اومده و فردا میرم دکتر...

ولی بهرحال ضرری نداره این کار رو بکنین. بهرحال وقتی بچه رو می برین کانادا لازم میشه برای ثبت نامش در مدرسه.

موفق باشید.

لینک جدید مشاهده اسپردشیت ایرانیان- مهاجرت اسکیل ورکر کانادا 2014
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-03-2015, 06:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-03-2015, 06:26 PM توسط shubizkumbuli.)
(13-03-2015, 06:04 PM)'AlaTiti' نوشته:
چند قطعه عکس (بسته به پزشکی که انتخاب می کنید. چون ظاهرا برخی پزشکان خودشون ازتون در مطب عکس می گیرند)
اصل و کپی پاسپورت هاتون 
و مبلغ مورد نیاز
(دکتر فرخی به من گفتن اگر اخیراً آزمایشی داشته ایم، آن هم بعلاوه خود داروهایی که احیاناً مصرف می کنیم همراهمون باشه برای روز معاینه)
2.من کارت واکسن دخترم را پیشتر (ماه پیش) دادم انستیتو پاستور ترجمه کردند. کلا بیست دقیقه هم طول نکشید. ترجمه کردند و مهر زدند و بهم دادن. یه چیزی حدود 60 هزار تومن هم گرفتن. درست یادم نیست. ولی نمی دونم لازم بود برای این مرحله یا نه؟
ولی بهرحال ضرری نداره این کار رو بکنین. بهرحال وقتی بچه رو می برین کانادا لازم میشه برای ثبت نامش در مدرسه.
موفق باشید.

چه اشتباه بزرگی کردید در پاستور
پاستور 13 هزار تومن میگیره یک کارت زرد رنگ اینگلیسی-فارسی بین المللی برای واکسیناسیونتون صادر می کنه
بعد که صادر شد (که 1 دقیقه هم طول نمیکشه) به رایگان همه تاریخچه واکسیناسیونتون رو واردش می کنند و مهر میزنند.
حتی اگر ترجمه رو دارید توصیه می کنم حتما این کارت زرد رنگ رو بگیرید که همه جا قبول دارند
مثلا سفارت آمریکا برای مهاجرتی ها (گرین کارد، لاتاری و غیره) فقط و فقط و فقط و فقط این کارت زرد رنگ پاستور رو از ایرانی ها قبول می کنه.
در مورد کانادا نمیدونم اونجا چی رو قبول دارن یا ندارن
این هم یک نمونه:
[عکس: 1235.JPG]
اگر این رو بهتون 60 تومن انداختن برین شکایت کنید. چون 13 تومنه! برای صدورش حتما گذرنامه مورد نیازه.
هر موقع هم ببرید واکسن های جدید رو واردش می کنند به طور رایگان.
به همه دوستان از 1 ساله تا 90 ساله توصیه می کنم این کارت رو تهیه کنند. چون بعضی استان ها و در بعضی از بیمه های تکمیلی در کانادا ممکنه مجبور شید هزینه واکسیناسیون رو خودتون تقبل کنید. به عنوان مثال در british columbia اگر همچین چیزی نداشته باشید برای واکسیناسیون اولیه باید رقم گزافی بدید.
اگر واکسن مثلا هپاتیت زدید ولی گواهیش رو ندارید از دکتر (حتی عمومی) بخواهید براتون بنویسه. پاستور وارد می کنه. لازم نیست حتما اطفال باشه.

نقل قول  

آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

13-03-2015, 06:37 PM
(13-03-2015, 06:23 PM)shubizkumbuli نوشته:
پاستور 13 هزار تومن میگیره یک کارت زرد رنگ اینگلیسی-فارسی بین المللی برای واکسیناسیونتون صادر می کنه
بعد که صادر شد (که 1 دقیقه هم طول نمیکشه) به رایگان همه تاریخچه واکسیناسیونتون رو واردش می کنند و مهر میزنند.
حتی اگر ترجمه رو دارید توصیه می کنم حتما این کارت زرد رنگ رو بگیرید که همه جا قبول دارند
مثلا سفارت آمریکا برای مهاجرتی ها (گرین کارد، لاتاری و غیره) فقط و فقط و فقط و فقط این کارت زرد رنگ پاستور رو از ایرانی ها قبول می کنه.
این هم یک نمونه:
اگر این رو بهتون 60 تومن انداختن برین شکایت کنید. چون 13 تومنه! برای صدورش حتما گذرنامه مورد نیازه.
به همه دوستان از 1 ساله تا 90 ساله توصیه می کنم این کارت رو تهیه کنند. چون بعضی استان ها و در بعضی از بیمه های تکمیلی در کانادا ممکنه مجبور شید هزینه واکسیناسیون رو خودتون تقبل کنید. به عنوان مثال در british columbia اگر همچین چیزی نداشته باشید برای واکسیناسیون اولیه باید رقم گزافی بدید.
اگر واکسن مثلا هپاتیت زدید ولی گواهیش رو ندارید از دکتر (حتی عمومی) بخواهید براتون بنویسه. پاستور وارد می کنه. لازم نیست حتما اطفال باشه.

درود بر شما.
جناب شوبیز، بچه ها که کارت واکسن دارن ولی برای خودمون چی باید ارایه بدیم؟
روزی که به پزشک مراجعه می کنیم برای مدیکال، باید کارت واکسن انگلیسی بچه ها رو ارایه بدیم یا همین فارسیه رو که داریم؟
سپاس از لطف شما
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

13-03-2015, 06:50 PM
(13-03-2015, 06:37 PM)'nooshayeman' نوشته: درود بر شما.
جناب شوبیز، بچه ها که کارت واکسن دارن ولی برای خودمون چی باید ارایه بدیم؟
روزی که به پزشک مراجعه می کنیم برای مدیکال، باید کارت واکسن انگلیسی بچه ها رو ارایه بدیم یا همین فارسیه رو که داریم؟
سپاس از لطف شما

سلام
دکتر بعیده که کارت واکسیناسیون بخواد. چه برای شما چه برای فرزندان (تا جایی که میدونم)
من بیشتر برای اون ور میگفتم.
اگر دکتر کارت واکسیناسیون بخواد مطمئنا فارسیش کفایت می کنه.

نقل قول  

آفلاین hooman_m
**
نقل قول

13-03-2015, 06:51 PM
(13-03-2015, 05:45 PM)'shubizkumbuli' نوشته:
مبارک باشه ازدواجتون :-)
شما حتما این کار رو بکنید و بهونه دستشون ندید. سند ازدواج رو هم ترجمه کنید بدید.

ممنون شوبیز عزیز
همونطور که گفتید دوباره با استفاده از CSE یه میل دیگه زدم. ترجمه شناسنامه همسرم رو داشتم ولی عقدنامه رو ترجمه نکرده بودم برای همین فعلا ترجمه شناسنامه رو فرستادم. برام جالبه که سری پیش که پیغام فرستاده بوده هیچ پیغام اتوماتیکی به ایمیلم نیومد ولی این سری دو تا ایمیل اتوماتیک اومد که سوال شما رو دریافت کردیم!!! امیدوارم آپدیت ما هم هر چه زودتر بیاد. 

Fsw 2014, Noc code : 2131
  Sent to CIO: 10/15/2014, Received at CIO:10/21/2014, PER: 1/21/2015, AOR: 2/14/2015 Medical Requested: , 5/4/2015, Medical Results Received: 5/26/2015, Processing Started: 7/7/2015, Passport Requested: 07/17/2015
نقل قول  

آفلاین AlaTiti
**
نقل قول

13-03-2015, 07:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-03-2015, 07:24 PM توسط AlaTiti.)
(13-03-2015, 06:23 PM)'shubizkumbuli' نوشته:
این هم یک نمونه:
دقیقا 60 تومن دادم به پاستور و یک کارت زردرنگ مشابه همین گرفتم که توش دانه دانه به انگلیسی نام واکسن ها نوشته شده و جلوش مهر زده شده است.
واکسن های دیگری هم که برای بچه ام زده بودم اضافه بر آنهایی که در کارت موحود است مثل مننژیت و غیره را هم از دکترش گواهی گرفته بودم و همانجا وارد کردند.
قبلش هم تلفنی پرسیدم قیمت همان بود. مگر اینکه جدیدا روش دیگری پید اکرده باشند که من نمی دانم.
بهرحال می توانید تلفنی تماس بگیرید و بپرسید.
مال ما این مدلی بود. مال بقیه را نمی دانم.
بهرحال کارتی که شما گذاشته اید ،مال 2011 است و شاید الان رویه فرق کرده است. وگرنه یک جای دولتی است و رویه روتین دارند. سر کسی را کلاه نمی توانند بگذارند.

لینک جدید مشاهده اسپردشیت ایرانیان- مهاجرت اسکیل ورکر کانادا 2014
نقل قول  

آفلاین aminel1358
**
نقل قول

13-03-2015, 07:31 PM
اصل و کپی پاسپورت هاتون 
و مبلغ مورد نیاز
موفق باشید.

دوست گرامی ، شما به دکتر فرخی مراجعه می فرمایید؟ ممنون میشم اگر براتون امکان داشت بعد از اینکه از دکتر برگشتید کل ماجرا و مدارک مورد نیاز و کارهای انجام شده و هزینه ها رو اینجا برای بنده و بقیه دوستان اطلاع رسانی بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین Vicky
**
نقل قول

13-03-2015, 07:34 PM
اصل و کپی پاسپورت هاتون 
و مبلغ مورد نیاز
موفق باشید.

پس به سلامتی تصمیمتون دکتر فرخی شد؟
لطفاً تجربتون رو هم بعدش بیاین بیان کنید
موفق یاشید
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

13-03-2015, 07:35 PM
(13-03-2015, 07:23 PM)'AlaTiti' نوشته: بهرحال کارتی که شما گذاشته اید ،مال 2011 است و شاید الان رویه فرق کرده است. وگرنه یک جای دولتی است و رویه روتین دارند. سر کسی را کلاه نمی توانند بگذارند.

روالش همیشه این بوده و الان هم همین کارت رو میدن. چون من اخیرا مراجعه کردم و گرفتم.
شاید درخواست ترجمه که دادید اونقدر ازتون گرفتن. شاید از اول باید درخواست کارت واکسیناسیون میدادید و ترجمه نمیگرفتید!
به هر حال برای فرزندتون مخصوصا با توجه به مدرسه رفتن ایشون در آینده ای نزدیک، حتما این کارت 13 هزارتومنی رو بگیرید چون شاید اونجا هزینه های خیلی بیشتر رو مجبور شید بدید.

این ها رو هم ببینید بد نیست، مال خود academiacafe هست:

واکسیناسیون

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 546 بعدی »