عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین el_kiani2
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-03-2015, 08:55 PM
بله درست میفرمایید چون حتی مانی اردرشون هم کش نشده بوده پس حتی ممکنه اسکن مدارکشون را نداشته باشن . به هر حال ممنون از راهنماییتون حتما نتیجه رو اعلام میکنم
(06-03-2015, 08:38 PM)shubizkumbuli نوشته:
سلام
من تا جایی که یادمه ازشون دوباره مدارک نخواستند. ولی خیلی سریع و عجیب بود. 2 امتیاز کم شده بود و شده بودن 65 یا 66 و رد شده بودند. مدرک ارشد کاناداشون هم از این غیر حضوری ها بود. بیشتر فکر کرده بودن  که غیر حضوری رو قبول ندارند. ایمیل زده بودند که ارشد جا افتاده و براشون PER اومده بود!!!
به نظر من همین امروز رو زمان بزارن و هم زنگ و هم ایمیل بزنند. به نظرم اگر اسکنش رو داشته باشن نباید مشکلی باشه

البته اینم بگم دوستتون تو completeness check رد شدند. ولی اون خانم تو مرحله بعد از completeness check رد شده بودند.

به هر حال بدون این که امید خیلی زیادی داشته باشند بگید این دو کار رو انجام بدن. و بعد هم لطفا نتیجه رو اعلام کنید.
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-03-2015, 09:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-03-2015, 09:02 PM توسط shubizkumbuli.)
(06-03-2015, 08:55 PM)'el_kiani2' نوشته: بله درست میفرمایید چون حتی مانی اردرشون هم کش نشده بوده پس حتی ممکنه اسکن مدارکشون را نداشته باشن . به هر حال ممنون از راهنماییتون حتما نتیجه رو اعلام میکنم

حتما بکنید این کار رو
الان یادم اومد
یکی هم از هندی ها بود که ECA یا همون WES رو نفرستاده بود چون مدرکش از کانادا بود و به قولی کانادا درس خونده بود. ولی ریجکت کرده بودند و گفته بودند ECA رو نفرستادید!! یادمه تماس (ایمیل یا تلفن) گرفته بود و کارش درست شده بود. البته مال قبله و من نمیتونم پستش رو پیدا کنم. اون سایت canadavisa خیلی بهم ریخته است.
اگر تلفنی طرف گقت نمیشه بگید دوباره بزنند. حداقل با دو سه نفر حرف بزنند.
بگید تاکید کنند که اشتباه از سمت اونا بوده چون همه فرم ها چک شده بوده و اتفاقا Schedule A هم توش بوده. اگر مهر هم زده باشن فرم رو که خیلی عالیه. راستی به جای schedule A پای تلفن بگید background decleration خیلی بهتره.
فقط خدا ما رو از این جاهای اداری نجات بده! خودش!
نقل قول  

آفلاین maryam2463
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-03-2015, 09:08 PM
(06-03-2015, 08:35 PM)'shubizkumbuli' نوشته:
سلام
خوبید؟
بسیار بسیار بهتون تبریک میگم
1. لطفا جدول رو تا داغه آپدیت کنید:
http://tinyurl.com/fsw2014iraniansentry
2. میشه نمونه ایمیل پاس ریکوئست رو اینجا کپی پیست کنید که یک نمونه ازش  داشته باشیم!؟؟ ممنونم

جدول اپديت شد.
ايميلش اينه:
Expiry date of the visa(s  14 Oct 2015)
Dear Applicant,
    Please note that we are ready to issue your visa(s). 
    Please read carefully the attached instructions.
    In all your correspondance, please be so kind as to indicate your file number.
Salutations distinguées / Best regards.

يه فايل 4 صفحه اي هم بهش ضميمه هست كه يه صفحه اش فرمي هست كه اگر ميخوايد پيكاپ ويزا رو به شخص ديگه اي بسپريد بايد اون رو پر كنيد و 3 صفحه اش دستورالعمل گرفتن ويزا هست. نكات مهم اين دستورالعمل عبارتند از اينكه:
- كپي اين فرم4 صفحه اي، پاسپورت و 2 قطعه عكس براي پيكاپ ويزا همراهتون باشه.
- پاسپورتتون رو از ايران براي پيكاپ پست نكنيد چون نميتونيم پس بفرستيم
- زمان مورد نياز براي صدور ويزا رو گفته و اينكه به تاريخ ها و ساعت هاي كاري سفارت توجه كنيد

اگر نكته ديگه اي ديدم اضافه ميكنم
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-03-2015, 09:13 PM
(06-03-2015, 09:08 PM)'maryam2463' نوشته:
جدول اپديت شد.
ايميلش اينه:
Expiry date of the visa(s  14 Oct 2015)
Dear Applicant,
    Please note that we are ready to issue your visa(s). 
    Please read carefully the attached instructions.
    In all your correspondance, please be so kind as to indicate your file number.
Salutations distinguées / Best regards.
يه فايل 4 صفحه اي هم بهش ضميمه هست كه يه صفحه اش فرمي هست كه اگر ميخوايد پيكاپ ويزا رو به شخص ديگه اي بسپريد بايد اون رو پر كنيد و 3 صفحه اش دستورالعمل گرفتن ويزا هست. نكات مهم اين دستورالعمل عبارتند از اينكه:
- كپي اين فرم4 صفحه اي، پاسپورت و 2 قطعه عكس براي پيكاپ ويزا همراهتون باشه.
- پاسپورتتون رو از ايران براي پيكاپ پست نكنيد چون نميتونيم پس بفرستيم
- زمان مورد نياز براي صدور ويزا رو گفته و اينكه به تاريخ ها و ساعت هاي كاري سفارت توجه كنيد
اگر نكته ديگه اي ديدم اضافه ميكنم

متشکرم
فقط اگر میشه لطفا جدول رو تصحیح کنید. تو قسمت مدارک تکمیلی لطفا اون تاریخی برو بزنید که گفتند پاس رو عوض کنید. بد نیست اونجا باشه.
بازم تبریک میگم
نقل قول  

آفلاین f_goo
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

06-03-2015, 09:27 PM
تبریک به مریم جان و دوستانی که آپدیت گرفتن Smile
به نظرتون امکان داره از این به بعد پاریس تصمیم گرفته باشه AOR رو اعلام نکنه؟ مثل بعضی ویزاآفیسا که اعلام نمی کنن.
نقل قول  

آفلاین aminel1358
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-03-2015, 09:58 PM
(06-03-2015, 09:27 PM)'f_goo' نوشته: تبریک به مریم جان و دوستانی که آپدیت گرفتن Smile
به نظرتون امکان داره از این به بعد پاریس تصمیم گرفته باشه AOR رو اعلام نکنه؟ مثل بعضی ویزاآفیسا که اعلام نمی کنن.

من هم به این دوستان تبریک می گم.
امکان که همیشه وجود داره. بنده هم به همین موضوع شک کردم  چون اونهام احتمالا آگاه هستند که الان همه ایرانیهای فایل نامبر گرفته میدونن پرونده شون کجا میره و نیازی به این نامه AOR وجود نداره. اینطوری یه بخش کاری بیهوده رو هم حذف می کنن(البته اینها همش فرضیه هست[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]) روند فعلی در این چند روزه که نشون میده خیلی تمایل دارن تا از حجم پرونده های فعلی به سرعت کم کنن و دارن تعداد زیادی آپدیت و مدیکال صادر می کنن و مشخصا تمرکزشون رو روی پرونده های موجود قبلی گذاشتن.
امیدوارم هر کاری می کنن خیر باشه و کارها در مجموع کلی با همون سرعت قبلی پیش بره.
نقل قول  

آفلاین f_goo
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
06-03-2015, 10:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-03-2015, 10:37 PM توسط f_goo.)
بچه ها بالاخره یه خورده پیش موفق شدم با CIC تماس بگیرم. من PERم 31 ژانویه بود. به من گفت که پروندتون 12 فوریه فرستاده شده به پاریس و جای نگرانی نیست. گفت که احتمالا سرشون شلوغه و وقت نکردن AOR رو اعلام کنن.
نقل قول  

آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

06-03-2015, 10:58 PM
(06-03-2015, 10:37 PM)f_goo نوشته: بچه ها بالاخره یه خورده پیش موفق شدم با CIC تماس بگیرم. من PERم 31 ژانویه بود. به من گفت که پروندتون 12 فوریه فرستاده شده به پاریس و جای نگرانی نیست. گفت که احتمالا سرشون شلوغه و وقت نکردن AOR رو اعلام کنن.

درود بر شما و سپاس از پیگیری و اطلاع رسانی
براتون بهترین ها رو آرزو می کنم.
نقل قول  

آفلاین fswp
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-03-2015, 11:03 PM
دوستان من قبلا هم این سوالو پرسیدم منتها بی جواب موند[img]images/smilies/sad.gif[/img]
وقتی مشخصات همسرمو میزنم توی online services وارده صفحه مربوطه نمیشه( اولین بار وقتی خودم فایل نامبر گرفتم هم همین اتفاق افتاد مرورگرو عوض کردم درست شد) کسی هست بدونه باید چی کار کنم؟ ممکنه فقط مشخصات main applicat رو بیاره؟ از کجا باید بدونم مدیکاله خانومم رسیده یا نه؟

نقل قول  

آفلاین AlaTiti
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
07-03-2015, 12:34 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-03-2015, 12:47 AM توسط AlaTiti.)
دوستان،
اینو در یکی از فروم ها دیدم. گفتم شاید به درد همه ما بخورد:
بهترین شماره ای که می تونید به صورت کاملا رایگان با CIC تماس بگیرید این شماره هست که با وایبر هم قابل دسترسی است: 18002678376+

توجه کنید در ابتدای اون شماره مثبت یک رو بگیرید ، 001 رو نگیرید.
لینک جدید مشاهده اسپردشیت ایرانیان- مهاجرت اسکیل ورکر کانادا 2014
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 546 بعدی »