عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 539 540 541 542 543 544 545 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین salimyassami
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#5,441
26-07-2016, 10:02 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-07-2016, 09:06 PM توسط MaMi. دلیل ویرایش: تبدیل فینگلیش به فارسی )
ممنون 
پس اگه من الان برای تحصیل توا آمریکا اپلی‌ کنم تاثیری از این موضوع نمیگیره دیگه؟
نقل قول  

آفلاین salimyassami
**
نقل قول

#5,442
26-07-2016, 10:04 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-07-2016, 09:07 PM توسط MaMi. دلیل ویرایش: تبدیل فینگلیش به فارسی )
(25-07-2016, 04:20 PM)vodot_03 نوشته: سلام  و وقت بخیر.
متاسفم بابت ریجکت شدنتون. 
چطور متوجه شدید که پروندتون ریجکت شده ؟ دلیلی که دارم این سوال رو میپرسم اینه که معمولا توی این مرحله احتمال ریجکت شدن خیلی پایینه . اگه دلیل محکمی آوردن که هیچ . وگرنه اگه آفیسر ادعا کرده که نسبت به مدارکی که ارائه کردید ، قانع نشده ، پیگیری کنید و سعی کنید توضیحات و مدارک مستدل بیشتری ارائه کنید.  درخواست ملاقات حضوری بکنید و یا هرکاری که ممکنه در بهبود ماجرا کمک کنه . 

به نظر من تلاشتون رو در وهله ی اول روی این پرونده مترکز کنید و درکنار این به اقدام کردن از طریق روشهای دیگه فکر کنید. 
موفق باشید

هنوز رسما چیزی نگفتن و پرواندم این پروسس هست منم مدارک دیگه فرستادم ولی‌ زیاد دیگه امیدی ندارم چون ظاهراً تو GSCMآفیسر رجکت کرده و فرستاده به ارشدش
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#5,443
26-07-2016, 04:07 PM
(26-07-2016, 10:02 AM)salimyassami نوشته: ممنون
پس اگه من الان برای تحصیل تو آمریکا اپلای کنم تاثیری از این موضوع نمیگیره دیگه؟

چیزی که مسجل هست اینه که کانادا به صورت اتوماتیک با آمریکا همه چیز رو چک می کنه. شما وقتی اطلاعات بیوگرافیکیتون رو وارد می کنید در پرونده کانادا، توسط آفیسر در سیستم GCMS یا همون Global Case Management System وارد میشه. پس از ورود به این سیستم به صورت اتوماتیک با دیتابیس ویزای آمریکا چک می شه. حتی اگر تاریخ هاش رو نگاه کنید به قبل از ورود به ویزا آفیس بر میگرده! یعنی وقتی پرونده هنوز تو CIC هست.

در GCMS قسمتی وجود داره به نام INFO SHARING که میتونید به وضوج این قضیه رو ببینید. در قسمت INFO SHARING نوشته PARTNER = USA.
در حال حاضر چیزی که 100% مشخص هست اینه که حداقل کانادا با آمریکا 100% قضیه رو چک می کنه. این ردخور نداره.

چند تا حالت داره اساسا

یا match نمیشه که مینویسه با آمریکا چک شد و پرونده ای پیدا نشد.

یا match میشه که جلوش شرح میاد و مینویسه "آماده بررسی توسط آفیسر" و بعد از بررسی آفیسر هم کامپلیت میشه. چند ماه هم ولیدیتی داره و بعد از چند ماه دوباره دیتابیس با آمریکا اتوماتیک وار چک میشه.

متاسفانه در GCMS شرح ریز پرونده آمریکا رو به شما نشون نمیده و به قولی سفیدش می کنند که میگن redact شده . ولی چیزی که قطعیت داره اینه که اگر ریجکت آمریکا داشته باشید دلیلش، تعدادش، تاریخش و محلش رو نوشته. کانادا روی ویزای آمریکا حساسه و به دقت دلایلش رو بررسی می کنه و اگر مخفی شده باشه اپلیکنت رو در اکثر مواقع ریجکت می کنه. تو سایت canadavisa زیاده از این موارد.

این تا اینجا چیزی بود که قطعیت داره. یعنی این ارتباط خیلی نزدیک بین کانادا و آمریکا. احتمال داره آمریکا هم چک کنه و این دسترسی رو داشته باشه ولی بعیده که تاثیری بذاره مگر این که دلیل ریجکت خیلی جدی باشه. ممکنه فقط ببینند misrepresent کردید و سخت گیری بیشتری بکنند. بهتره پرونده آمریکاتون با پرونده کاناداتون تفاوت زیادی نداشته باشه و اگر در فرم ها دلیل ریجکت رو خواستند، دلیل ریجکت رو eligibility عنوان کنید یا در شرح ریجکت بنویسید که سوابق کاریتون رو قبول نکردند.

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

#5,444
26-07-2016, 04:42 PM
آمریکا و کانادا از سال ۲۰۱۲ به طور رسمی قراردادی رو امضا کردند که سیستم اطلاعات ویزای مشترکی دارند و به اطلاعات ویزایی همدیگه دسترسی دارند. در نتیجه اگر پرسیدند که در کشور دیگه پرونده داشتین یا رد شدین به هیچ عنوان در این مورد پنهان کاری نکنید چون متوجه میشن. اینکه رد شدن در یکی روی اون یکی به چه میزان تاثیر می گذاره به نوع ویزا و دلایل رد شدن بستگی داره. اگر برای مهاجرتی رد شده باشین شرایط سخت تر هست تا اینکه مثلا توریستی یا دانشجویی رد شده باشین.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mmwaterlily
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#5,445
27-07-2016, 05:08 PM
(24-03-2016, 02:22 PM)Shapo نوشته: نه بابا همه تو واتس اپ گروه داريم، دوست دارين شمارتونو بدين عضوتون كنيم

سلام خسته نباشید من امروز به این گروه پیوستم و مترجم زبان هستم از سال 2014 . می خواستم اگه زحمتی نیست منو تو گروه واتس اپتون اد کنید. شماره موبایل 09123442029
ممنون
نقل قول  

آفلاین vodot_03
**
نقل قول

#5,446
17-08-2016, 04:34 PM
درود دوستان 

بالاخره بعد از دوسال ، دیروز از ما خواستن که پاسپورت هامونو ببریم برای صدور ویزا . 
از همه ی دوستان تشکر میکنم برای کمک های بی دریغشون . 
امیدوارم همه موفقیت و آرامش رو هر کجا که هستیم بتونیم تجربه کنیم . 

به امید دیدار.
نقل قول  

آفلاین Mohammad@
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#5,447
18-08-2016, 08:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-08-2016, 08:35 PM توسط Mohammad@.)
(17-08-2016, 04:34 PM)vodot_03 نوشته: درود دوستان 

بالاخره بعد از دوسال ، دیروز از ما خواستن که پاسپورت هامونو ببریم برای صدور ویزا . 
از همه ی دوستان تشکر میکنم برای کمک های بی دریغشون . 
امیدوارم همه موفقیت و آرامش رو هر کجا که هستیم بتونیم تجربه کنیم . 

به امید دیدار.

با سلام و تبریک
ببخشید پرونده شما در کدام ویزا آفیس بود؟
و از مدیکال تا پاس ریکؤست چقد طول کشید ؟
سپاس
نقل قول  

آفلاین vodot_03
**
نقل قول

#5,448
19-08-2016, 12:42 PM
(18-08-2016, 08:25 PM)Mohammad@ نوشته: با سلام و تبریک
ببخشید پرونده شما در کدام ویزا آفیس بود؟
و از مدیکال تا پاس ریکؤست چقد طول کشید ؟
سپاس

درود محمد جان

من از آفریقای جنوبی اقدام کردم  و ویزا آفیس هم توی پریتوریاست.اطلاعات من خیلی به درد بچه های پاریس نمیخوره ولی چون توی گروه بودم هر زمان خبری میشد اعلام میکردم . 
مدت زمان بین مدیکال و پای ریکوئست تقریبا شش ماه شد. 

قربانت
نقل قول  

آفلاین behrouzvet
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#5,449
03-05-2017, 02:18 PM
با سلام و احترام خدمت دوستان. در نیمه های ژانویه 2017 مدیکال خواسته شد که ارسال کردم و اکنون توی سایت زده:
Medical results have been received.
بعد از اینکه ازدواج کردم مدارک همسرم را ارسال کردم و هزینه های لازم را پرداخت کردم. به ویزا آفیس در پاریس ایمیل زدم و در مورد اینکه آیا مدارک همسرم را دریافت کرده اند و به پرونده اضافه شده اند یا خیر سوال پرسیدم. در جواب به من گفتند:
We can confirm that nothing was received.  We strongly suggest that you send everything by e-mail.  We thank you for your interest.

منظورشون چی هست؟ چه مدارکی باید براشون با ایمیل ارسال کنم؟ دوستانی که اطلاع دارن لطفا راهنمایی بفرمایند.
با سپاس
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#5,450
04-05-2017, 05:47 AM
من نمی دونم دقیقا چه مدارکی ازتون می خواستن ولی وقتی گفته nothing was received یعنی اساس بسته پستی شما به دستشون نرسیده حال یا به دلیل اشتباه بودن آدرس یا به دلیل اینکه زمان زیادی از پست کردن نگذشته و هنوز در راهه یا دلایل مشابه.

اگر کپی یا اسکن مدارک همسر مثل کپی گذرنامه و کپی ترجمه عقدنامه و شناسنامه شون رو دارید با ایمیل براشون بفرستین. اگر چیز بیشتری بخوان قاعدتا با همون ایمیل راهنمایی می کنند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 539 540 541 542 543 544 545 546 بعدی »