عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Resume & CV چگونه رزومه بنويسيم؟

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چگونه رزومه بنويسيم؟
آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-08-2013, 12:49 AM
(31-08-2013, 12:43 AM)'nila' نوشته: ممنون ولی نگفتین که Professional Certificatesمربوط به چی هستش یعنی چیو اینجا باید نوشت؟؟؟
با تشکر

به فارسی یعنی
گواهینامه های حرفه ای
من نمیدونم رشتتون یه ولی یه پند مورد در مورد رشته خودم میگم تا متوجه شید .
در رشته مدیریت مالی : ما گواهینامه های حرفه ای سازمان بورس را داریم
که امتیاز محسوب میشن .
مدرک ISO 9001 /2008 برای رشته های مهندسی صنایع و مدیریت صنعتی خوبه .
و .....
امیدوارم تونسته باشم مطلب رو  برسونم

با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-08-2013, 11:11 AM
(31-08-2013, 12:43 AM)'nila' نوشته: ممنون ولی نگفتین که Professional Certificatesمربوط به چی هستش یعنی چیو اینجا باید نوشت؟؟؟
با تشکر

اصولاً هر دوره ای که دیده باشید و بابت اون دوره بهتون یک مدرک داده شده باشه. برای هر رشته ای فرق می کنه.

نقل قول  

آفلاین nila
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

31-08-2013, 03:05 PM
ممنون من رشتم میکروبیولوژی هستش
یعنی اگه یه workshop شرکت کرده باشم که در انتها مدرک بهم داده باشن رو میتونم تو این قسمت بیارم؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

31-08-2013, 04:24 PM
(31-08-2013, 03:05 PM)'nila' نوشته: ممنون من رشتم میکروبیولوژی هستش
یعنی اگه یه workshop شرکت کرده باشم که در انتها مدرک بهم داده باشن رو میتونم تو این قسمت بیارم؟؟؟

اگر اون دوره به رزومه ي شما كمك كنه. مثلا اگر بخوام با مثال بگم ممكنه شما كارت مربي گري جودو داريد ولي داريد براي رشته ي مكانيك اقدام ميكنيد. آوردن اين مورد در رزومه كمكي به استاد شما نميكنه و همينطور خود شما. اما مثلا اگر يك دوره ي پايپينگ كه مرتبط با مكانيكه گذرونده باشيد اين ممكنه به عنوان يك نقطه ي قوت از ديد يك استاد مورد توجه قرار بگيره. منظورم اينه كه دوره به رشته ايي كه براش اپلاي ميكنيد مرتبط باشه و خيلي پرت نباشه. شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین nila
**
نقل قول

31-08-2013, 04:54 PM
مرسی
ولی من متوجه نشدم که بالاخره مدرکی که از یه workshop گرفتم رو میتونم تو قسمت professional certificate بیارم؟؟در ضمن این مدرک بین المللی هستش و توسط سازما فنی حرفه ای ارائه شده و مرتبط با رشته ام هست.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

31-08-2013, 05:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-08-2013, 05:02 PM توسط Torkan.)
(31-08-2013, 04:54 PM)'nila' نوشته: مرسی
ولی من متوجه نشدم که بالاخره مدرکی که از یه workshop گرفتم رو میتونم تو قسمت professional certificate بیارم؟؟در ضمن این مدرک بین المللی هستش و توسط سازما فنی حرفه ای ارائه شده و مرتبط با رشته ام هست.

دوست من حتی مرتبط هم نباشه شما تو رزومه تون بیارید
به خصوص اگه مدرک رو دارید به زبان انگلیسی
ببینید درسته زیاد نمیتونه شانس رو بالا ببره و یا مثلا استاد رو نتونه زیاد جذب کنه ولی بعضا رزومه هایی مینویسن بچه ها که ادم شک میکنه طرف تو هاروارد استاده یا دانشجوی نا کجا آباد هستش[img]images/smilies/smile.gif[/img]
در حالی که شما میخواید مدرکی رو که گرفتین تو رزومتون بیارید و لاغیر...
با احترام

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

31-08-2013, 05:23 PM
(31-08-2013, 05:01 PM)'Charming' نوشته:
دوست من حتی مرتبط هم نباشه شما تو رزومه تون بیارید
به خصوص اگه مدرک رو دارید به زبان انگلیسی
ببینید درسته زیاد نمیتونه شانس رو بالا ببره و یا مثلا استاد رو نتونه زیاد جذب کنه ولی بعضا رزومه هایی مینویسن بچه ها که ادم شک میکنه طرف تو هاروارد استاده یا دانشجوی نا کجا آباد هستش[img]images/smilies/smile.gif[/img]
در حالی که شما میخواید مدرکی رو که گرفتین تو رزومتون بیارید و لاغیر...
با احترام

رزومه ي ايشون اگر از 2 صفحه بيشتر شه يا استاد از خوندنش ميگذره و يا ديد خوبي به اين قضيه پيدا نميكنه . خصوصا اگر بره بالاي 2 صفحه استاد دقت ميكنه ببينه ايشون چرا رزومه اش انقدر زياده و اگر فكر كنه هدف ايشون پر كردن رزومه با مواردي بوده كه به كار استاد اصلا نمياد ديدش به عمل ايشون منفي خواهد بود ( شايد شما منظورتون CV‌بوده در CV‌آوردن برخي از اين موارد مشكلي ايجاد نميكنه) . به نظر من قبل از راهنمايي دوستانتون چند كتاب رزومه نويسي رو مرور كنيد. چون رزومه بر خلاف ظاهر ساده اش نقش مهمي در آينده ي آكادميك و شغلي افراد بازي ميكنه.ضمنا هوش اساتيد خارج كشور كمتر از ذكاوت ما نيست [img]images/smilies/wink.gif[/img]
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-08-2013, 05:26 PM
(31-08-2013, 04:54 PM)'nila' نوشته: مرسی

فكر كردم مثالم واضحه. شما اين ووركشاپ در جهت رشته اييه كه داريد براش اقدام مي كنيد؟ اگر بله آوردنش خوبه. ولي اگر ميكروبيولوژي بوده شما الان داريد براي رياضي اپلاي ميكنيد چه كمكي به رزومه ي شما ميكنه آوردنش؟ بازم نظر نهايي با خودتونه.اگر رزومه اتون جا داره بياريد ولي سعي كنيد از 2 صفحه بيتشر نشه خصوصا اگر سعي داريد با موراد نا مرتبط پرش كنيد.  شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

31-08-2013, 09:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-08-2013, 09:08 PM توسط Torkan.)
(31-08-2013, 05:23 PM)'SimonFrom-A.A' نوشته:
رزومه ي ايشون اگر از 2 صفحه بيشتر شه يا استاد از خوندنش ميگذره و يا ديد خوبي به اين قضيه پيدا نميكنه . خصوصا اگر بره بالاي 2 صفحه استاد دقت ميكنه ببينه ايشون چرا رزومه اش انقدر زياده و اگر فكر كنه هدف ايشون پر كردن رزومه با مواردي بوده كه به كار استاد اصلا نمياد ديدش به عمل ايشون منفي خواهد بود ( شايد شما منظورتون CV‌بوده در CV‌آوردن برخي از اين موارد مشكلي ايجاد نميكنه) . به نظر من قبل از راهنمايي دوستانتون چند كتاب رزومه نويسي رو مرور كنيد. چون رزومه بر خلاف ظاهر ساده اش نقش مهمي در آينده ي آكادميك و شغلي افراد بازي ميكنه.ضمنا هوش اساتيد خارج كشور كمتر از ذكاوت ما نيست [img]images/smilies/wink.gif[/img]
شادزي

ببینید شما همیشه بر حرفهایتان اصرار داشته و داشته اید
نمیدونم چرا فکر میکنید باید جواب همه رو بدین و افراد رو به اصطلاح قانع کنین
بنده از خودم و دوستانم دیده ام که چگونه اینده خود را به قول شما ساخته اند با cv ویا رزومه ها با انواع و اقسام مختلف...
دلیل نمیشه چون طولانی هستش ایشون نیارن ...یه چیزی که مدرک داری یا هر چی داری بهتره بنویسی
در ضمن استادای اونور یادتون نره خودشون زمانی مثل ما بودن و شاید حتی ....
با احترام

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین P.E
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-08-2013, 09:38 PM
شما میتونید در قسمت "Certification/Training" بهش اشاره کنید.
موفق باشید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 17 بعدی »