عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Resume & CV چگونه رزومه بنويسيم؟

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چگونه رزومه بنويسيم؟
آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-01-2013, 01:38 AM
دوستان اشاره کردند داستان از چه قراره....

این قسمت می تونه عناونین متفاوتی داشته باشه ولی همانطور که بهنوش اشاره کرده این یکی از قسمت های مهم و جالب توجه برای اساتید می باشد چون اگر رشته ای باشه که در آزمایشگاه بخاهید کار کنید طبعا آشنایی با وسایلی به طور مثال میکروسکوپ الکترونی و تکنیک های دیگر امتیاز مثبتی برای شما محسوب می شود...اگر دقت هم کرده باشید بعضی مواقع در اگهی های موقعیت های شغلی و تحصیلی اشاره مستقیم هم شده که لازم هست یا امتیاز مثبت هست برای تقاضای آن پست...
(04-01-2013, 12:39 AM)Hamidreza_ut نوشته: من دقیقا منظور رو از Research experience نمیفهمم.. میشه چند نمونه رو تو رشته خودتون ذکر کنید ؟
یه قسمتی به اسم professional skills هست تو رزومه من که شامل مهارتهایی که در زمینه رشته دارم و برای من که مقاله ندارم تنها چیز قابل نگاه کردن رزومه ام همین قسمته.. اصلا هست همچین قسمتی ؟
ممنون.
(04-01-2013, 01:30 AM)Karim نوشته: درود بر شما،

منظور ازRE سابقه پژوهشیتون هست مثلا انجام تز، یا طرح های تحقیقاتی حتی اگه اسمتون توی مقاله نیومده باشه،

البته فک کنم خانمه بهنوش منظورش PS بود.بله همچین قسمتی هست که شامل تکنیک ها یا مهارت های مرتبط با رشتتون میشه

شاد باشید
نقل قول  

آفلاین Hamidreza_ut
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-01-2013, 12:28 PM
ممنون از دوستان که پاسخ دادن...
حالا اگر اون کار پژوهشی ازش مدرکی (منظورم یه ریپورت document شده) به زبان انگلیسی در دسترس نباشه بازم میشه آوردشون تو رزومه ؟
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
04-01-2013, 01:05 PM
(04-01-2013, 12:28 PM)Hamidreza_ut نوشته: ممنون از دوستان که پاسخ دادن...
حالا اگر اون کار پژوهشی ازش مدرکی (منظورم یه ریپورت document شده) به زبان انگلیسی در دسترس نباشه بازم میشه آوردشون تو رزومه ؟
بله حمیدرضا جان. میشه. چون اگر زمانی استادی علاقه مند به اون موضوع بشه می تونه از خودتون سوال کنه و شما براش توضیح می دید. فقط مهم اینه که دیتیل کار و نتایجش رو فراموش نکرده باشی.
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین soheilred
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-01-2013, 07:42 PM
پروژه های درسی سنگین و مهمی که انجام دادیم رو باید تو کدوم قسمت بنویسیم؟
مثلا تو رشته ی من (رباتیک)، اینکه طرف پروژه ی شبیه سازی و عملی انجام داده مهمه و نشون می ده فقط رو کاغذ این چیزارو بلده یا اینکه نه، اگه 1 کار بهش بدی از پسش بر میاد.
ولی الان من نمی دونم دقیقا این رو باید تو کدوم قسمت بنویسم

Research Skills؟

Skills and
Qualifications؟
یا ....؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-01-2013, 10:59 AM
اگر پروژه جنبه تحقیقاتی داشته، می‌تونید در قسمت Research Experience بهش اشاره کنید، اما اگر صرفا پروژه‌های درسی بوده، فکر نمی‌کنم که نیازی باشه در رزومه بهش اشاره کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین زهرا_ستاره_کوکب
**
نقل قول

11-04-2013, 11:15 AM
سلام.
آیا لازمه حتما در cv بخشی به اسم acitivities and hobbies داشته باشیم؟
و هم چنین بخشی تحت عنوان کلی skills که من دیدم تحت این عنوان به صفاتی که دارند مثل مهارت های کلامی ، مدیریت زمان و انجام کارها در مدت زمان تعیین شده اشاره می کنند.
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 8
11-04-2013, 12:26 PM
(11-04-2013, 11:15 AM)'زهرا_ستاره_کوکب' نوشته: سلام.
آیا لازمه حتما در cv بخشی به اسم acitivities and hobbies داشته باشیم؟
و هم چنین بخشی تحت عنوان کلی skills که من دیدم تحت این عنوان به صفاتی که دارند مثل مهارت های کلامی ، مدیریت زمان و انجام کارها در مدت زمان تعیین شده اشاره می کنند.

سلام
اگر دانشگاه مقصد از شما واقعا CV می خواد، می تونید اون بخش رو هم اضافه کنید. اما اگر Resume شما رو می خواد، نه اضافه کردن موارد حاشیه ای که مستقیما به اپلای مربوط نمی شه، لازم نیست. فرق CV و Resume رو می تونید در این پست بخونید و مثالی از اون رو در این پست مشاهده کنید.
در بخش Skills هم اگر در رزومه می نویسید، فقط مهارت های زبان های خارجی و کامپیوتر رو بنویسید. اگر فکر می کنید مهارت دیگه ای دارید که به رشتتون مربوط هست رو هم اضافه کنید اما نه مهارت های کلی مثل اونهایی که خودتون اشاره کردید. 

موفق باشید
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین M0TRIX
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

20-04-2013, 12:39 PM
سلام.

من تو دوره کاردانی پروژه پایان ترمم که برنامه خیلی کوچک تجاری بود. البته نمیدونم میشه اسمشو تجاری گذاشت یا نه.

من یه برنامه برای بنگاه های املاک نوشتم. و حتی فروش هم داشت.یعنی استادمون گفت ایده رو من میدوم شما به عنوان پروژه پایان ترم بنویس. منم نوشتم و تونستیم به یکی دو جا بفروشیم.

حالا دو تا سوال

1_ایا من میتونم اینو تو رزومه ام بیارم ؟

2_تو کدوم بخش باید بیارم ؟  honor  ؟
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
20-04-2013, 06:36 PM
(20-04-2013, 12:39 PM)'M0TRIX' نوشته: سلام.
من تو دوره کاردانی پروژه پایان ترمم که برنامه خیلی کوچک تجاری بود. البته نمیدونم میشه اسمشو تجاری گذاشت یا نه.
من یه برنامه برای بنگاه های املاک نوشتم. و حتی فروش هم داشت.یعنی استادمون گفت ایده رو من میدوم شما به عنوان پروژه پایان ترم بنویس. منم نوشتم و تونستیم به یکی دو جا بفروشیم.
حالا دو تا سوال
1_ایا من میتونم اینو تو رزومه ام بیارم ؟
2_تو کدوم بخش باید بیارم ؟  honor  ؟

دوست خوبم چرا نياري؟ تو قسمت Job Experience از ديد من جاي خوبيه. البته اين نظر منه.  شادزي [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-04-2013, 10:08 AM
من هم با Simon موافقم. می‌تونید در قسمت Work Experience بیارید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 17 بعدی »