عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
چگونه باید برای گرفتن RA اقدام کرد؟

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چگونه باید برای گرفتن RA اقدام کرد؟
آفلاین ehsan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-09-2011, 12:15 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-01-2012, 12:25 AM توسط Babak.)
میخواستم بپرسم در مورد Research assistantship چه جوری باید اقدام
کنم الان به استاد خاصی ایمیل بزنم یا اینکه بعد از گرفتن پذیرش اینکارو
بکنم

در مورد رشته خودم هم باید بگم خیلی اطلاعات کمی ازش دارن ولی در واقع یه جور مدیریت هست در حوزه سلامت .
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

19-09-2011, 12:45 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-01-2012, 12:26 AM توسط Babak.)
برای گرفتن RA در امریکا یا کانادا معمولا فرم خاص یا روش خاصی برای اقدام کردن وجود نداره. دانشجویانی که برای دکترا اقدام می‌کنند معمولا به طور خودکار برای RA یا TA در نظر گرفته می‌شن. اگر دانشگاه‌هایی هستند که به شما اجازه می‌دن مستقیم برای دکترا اقدام کنید، به نظرم این کار رو بکنید تا شانس گرفتن فاند رو بالا ببرید. غیر از این برای این که شانس‌تون بیشتر باشه، باید با استادها در ارتباط باشید. نیازی هم به صبر کردن نیست. از همین الان و قبل از ارسال مدارک برای دانشگاه‌ها می‌تونید شروع به مکاتبه با استادها کنید. برای اطلاعات بیشتر لطفا به این موضوع مراجعه کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین fluid-mech
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

27-01-2012, 04:14 PM
سلام دوستان
ی سوال دارم
برا تحصیل در دانشگاه خارج کشور اگه استاد قبول کرد که found بده بعدش باید بریم تو سایت دانشگاه مورد نظر هم ثبت نام کنین یا همون تایید استاد کافیه؟ اصلا مراحل ثبت نام جه جوریه؟
پاسخ ice منو گیج کرده
ممنون
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-01-2012, 04:24 PM
درود
فکر کنم منظورتون فاند هست....
نخست فکر کنم سئوالتون به تاپیک ربط نداره و همچنین ربطی به سئوال شما و پست های ice نمی بینم...

در جواب سوال شما هم تائید استاد کافی نیست..این قسمتی از پروسه ی پذیرش گرفتن هست..شما باید تمام مدارک مورد نظر که دانشگاه می خواهد قبل از به اتمام رسیدن مهلت اپلای به دستشون برسونید(حالا با اپلود کردن در سایتشون یا به صورت پستی)

شما در ابتدا باید بشینید تاپیک ها رو دنبال کنید و قطعا جواب بیشتر سوال هایتان را خواهید گرفت...

روز خوش Angel
(27-01-2012, 04:14 PM)fluid-mech نوشته: سلام دوستان
ی سوال دارم
برا تحصیل در دانشگاه خارج کشور اگه استاد قبول کرد که found بده بعدش باید بریم تو سایت دانشگاه مورد نظر هم ثبت نام کنین یا همون تایید استاد کافیه؟ اصلا مراحل ثبت نام جه جوریه؟
پاسخ ice منو گیج کرده
ممنون

نقل قول  

آفلاین Paradise4
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

18-07-2012, 11:30 AM
ببخشید میشه چند نمونه نامه برای درخواست RA به اساتید ، بگذارید یا سایت خاصی که خوب باشه رو معرفی کنید. ممنون
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

07-11-2013, 01:45 PM
سلام دوستان
می خواستم بدونم آیا پیشنهاد دادن به یک استاد برای توسعه مقالش می تونه در جلب اطمینان استاد برای گرفتن  RA موثر باشه؟ آیا این کار از نظر اون استاد غیر آکادمیک نیست؟ اصلا امکان داره که اون فرد بپذیره با ما در انجام این کار سهیم بشه و به عنوان استاد راهنما کمکمون کنه؟
اگر این کار مناسبه دقیقا باید در ایمیل ارسالی به استاد چی بگیم؟ با تشکر
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

07-11-2013, 02:46 PM
گاها اساتید قبول میکنن که مقاله ای رو review کنن....ممکن هم هست بشه از این طریق لینک زد برا جلب نظر استاد ولی اصلا معلوم نیست بفرض استادی قبول کنه مقاله شمارو رویو کنه و نظرشو راجع بهش بده، حتما قبول کنه که سوپروایز شما هم باشه. -ابتدا باید به استاد بگین که مقالاتشو خوندین و موضوع مقاله شما از چه جهت به مقالاتش نزدیکه و یه چند جمله راجع به مقاله تون توضیح بدین. آخرش بگین که دوست دارین ایشون رو  involve کنین تو مقاله تون و ازشون خواهش کنید که پیشنهادات و کامنت هاش رو در مورد مقاله تون بهتون بده و نهایتا اینکه اسمشو تو مقاله تون بنویسین و به میل اتچ کنید (هرچند بعضا اصلا قبول نمیکنن اسمشون بیاد)
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

07-11-2013, 03:10 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-11-2013, 03:11 PM توسط Torkan.)
دوستمون راجع به involve شدن استاد در مقاله خود اون استاد هستش نه مقاله خودشون!
blur عزیز توضیح دادن راجع بهش ولی تا اونجا که اطلاع دارم اینکار تقریبا خیلی سخت و حتی نشدنی هست...
در واقع اصل مطلب شما همان نحوه ایمیل زدن به اساتید برای درخواست فاند و supervisor شدن هست.
غیر اکادمیک که قطعا نیست خیلی هم خوبه ولی گفتم بعید میدونم استادی قبول کنه این کار رو...
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
07-11-2013, 03:55 PM
درسته یه کم غیرعادی بود...من دقت نکردم...منم فکر میکنم یه کم بعیده.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

07-11-2013, 09:22 PM
(07-11-2013, 03:10 PM)'Charming' نوشته: دوستمون راجع به involve شدن استاد در مقاله خود اون استاد هستش نه مقاله خودشون!
blur عزیز توضیح دادن راجع بهش ولی تا اونجا که اطلاع دارم اینکار تقریبا خیلی سخت و حتی نشدنی هست...
در واقع اصل مطلب شما همان نحوه ایمیل زدن به اساتید برای درخواست فاند و supervisor شدن هست.
غیر اکادمیک که قطعا نیست خیلی هم خوبه ولی گفتم بعید میدونم استادی قبول کنه این کار رو...

(07-11-2013, 03:55 PM)'blur' نوشته: درسته یه کم غیرعادی بود...من دقت نکردم...منم فکر میکنم یه کم بعیده.

ممنون از پاسختون، فکر کنم من نتونستم منظورم رو برسونم. منظور من این بود که مثلا من مقاله یک استاد رو خوندم و حالا ایده دارم برای توسعه کار، آیا اگر با اون استاد مطرح کنم ممکنه قبول کنه که از پایه با من کار کنه یا نظارت کنه برای ارائه یک کار جدید؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 11-05-2025، 11:35 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی