عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور
 
for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
چه نوع کمک هزینه و بورس‌های تحصیلی وجود دارد؟

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 17 بعدی »
 
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چه نوع کمک هزینه و بورس‌های تحصیلی وجود دارد؟
آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 656
امتیاز: 1,545
امتیاز این پست: 3
#81
22-07-2013, 07:36 PM
(22-07-2013, 03:40 PM)'pepsinardiola' نوشته: سلام. چند تا سوال داشتم:
1) آیا فول فاند همون اسکالرشیپ هست؟
2) کلاً باید چه کمک هزینه ای بگیریم تا کل هزینه شهریه و زندگیمون رو پوشش بده؟
3) آیا برای دانشجوهای خوب (از دانشگاه های خوب و با معدل و نمره زبان بالا) شانس این قضیه وجود داره که بتونن شهریه ای بگیرن که کل هزینه های شهریه و زندگیشونو پوشش بده؟
4) این فاند رو اگه گرفتیم از کی شروع میشه به پرداخت بهمون؟ از سال/ماه/هفته/روز اول؟

 
البته تو ذهنمه كه بابك عزيز قبلا در اين مورد جايي بحث كردند.شايدم من دارم اشتباه ميكنم و دوست ديگه ايي بودن. 
1- فاند پوليه كه شركتها يا صنايع به استادي ميدن تا پروژه ايي رو به نتيجه برسونه. به دانشگاه مربوط نيست و خودش بنا به مصلحت به دانشجو ميده. اگر فعاليت شما خوب باشه تا آخر 5 سال ادامه داره وگرنه قطعش ميكنه. 
2- اسكولارشيپ جايزه ايي كه دانشگاه به معدل هاي بالا يا اونهايي كه زبان خوب و كلا تو فعاليت هاي آكادميك Outstanding هستند ميده. مبالغشم متفاوته در هر دانشگاهي. 
2- شما هر چي بتوني بگيري خوبه. ولي فاند اصولا كفاف ميده به زندگي دانشجويي. 
TA‌كه دانشگاه به افرادي كه اصولا نمرات زبان خوب خصوصا در بخش اسپيكينگ دارن ميده كه بايد كلاسهاي حل تمرين اساتيد و وظايف ديگه رو بر عهده بگيريد. اينم اصولا دست دانشگاهه. مبلغشم متفاوته. جايي كامل پوشش ميده هزينه ها رو جايي خير. 
3- بله شانس وجود داره. فقط خودتون داريد ميگيد شانس ديگه. يعني آيا دارهتوش قطعي نيست. [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
4-معمولا از اول ولي هستند اساتيدي كه از سال دوم به بعد يا ترم دو بعد از ديدن عملكرد شما بهتون ميدن. دوام و بقاشم به شما بستگي داره ديگه. 
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

 
نقل قول  

آفلاین pepsinardiola
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول
 
ارسال‌ها: 37
امتیاز: 2
امتیاز این پست: 1
#82
22-07-2013, 08:06 PM
من یه چیزی شنیدم. یه سوال دیگه: آیا RA گرفتن، پرداخت هزینه شهریه رو به طور کامل قطع می کنه؟ اگه این قضیه صحت داشته باشه، TA یا Scholarship هم این شرایطو دارن یا کلاً همچین چیزی صحت نداره؟
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 764
امتیاز: 877
امتیاز این پست: 3
#83
22-07-2013, 09:50 PM
(22-07-2013, 08:06 PM)'pepsinardiola' نوشته: من یه چیزی شنیدم. یه سوال دیگه: آیا RA گرفتن، پرداخت هزینه شهریه رو به طور کامل قطع می کنه؟ اگه این قضیه صحت داشته باشه، TA یا Scholarship هم این شرایطو دارن یا کلاً همچین چیزی صحت نداره؟

 
شرایط RA با TA فرقی نداره. اگر یکیشون شهریه رو WAIVE کنه...اون یکی هم WAIVE میکنه. لازم به ذکره NC تنها ایالتیه که شهریه توش پرداخت میشه توسط GRAD SCHOOL و دیگه بهش WAIVE نمیگن....اکثر دانشگاهاش هم FEE بالایی داره....به عبارتی TUITION خبری نیست ازش ولی FEE وجود داره....FEE رو WAIVE نمیکنن. 
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
***
نقل قول
 
ارسال‌ها: 347
امتیاز: 1,786
امتیاز این پست: 1
#84
15-11-2013, 11:37 PM
سلام، همونطور که بابک در پست اول گفتن حداکثر میتونیم 20 ساعت در هفته در داخل دانشگاه چه به صورت RA، TA و ...کار کنیم. به نظرتون امکانش هست که مثلا 20 ساعت در هفته TA داشت از طرفی مابقی وقت آزاد (حتی روزهای تعطیل) به صورت RA در آزمایشگاه کار کرد؟ منظورم اینه که استاد دیگه به دانشگاه اعلام نکنه که دانشجوم علاوه بر TA، به صورت RA هم کار میکنه البته با این فرض که استاد قرار نیست دانشجو دیگه ای بگیره و ترجیح میده با همین دانشجو کار کنه.
قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈
 

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول
 
ارسال‌ها: 6,212
امتیاز: 11,876
امتیاز این پست: 4
#85
16-11-2013, 06:12 AM
(15-11-2013, 11:37 PM)'Leopold' نوشته: سلام، همونطور که بابک در پست اول گفتن حداکثر میتونیم 20 ساعت در هفته در داخل دانشگاه چه به صورت RA، TA و ...کار کنیم. به نظرتون امکانش هست که مثلا 20 ساعت در هفته TA داشت از طرفی مابقی وقت آزاد (حتی روزهای تعطیل) به صورت RA در آزمایشگاه کار کرد؟ منظورم اینه که استاد دیگه به دانشگاه اعلام نکنه که دانشجوم علاوه بر TA، به صورت RA هم کار میکنه البته با این فرض که استاد قرار نیست دانشجو دیگه ای بگیره و ترجیح میده با همین دانشجو کار کنه.

 
دانشجویان دکترا وقتی که TA هستند، عملا بقیه وقت‌شون رو در آزمایشگاه برای پروژه خودشون و استادشون کار می‌کنند و در واقع کارهای RA رو انجام می‌دهند، اما استاد بهشون پولی برای این کار نمی‌ده (در واقع اگر می‌خواست هم نمی‌تونست بده). یکی از دلایلی که گفته می‌شه RA معمولا بهتر از TA هست هم همینه که شما به هر حال چه TA باشید یا نباشید باید در اغلب اوقات کارهای تحقیقاتی‌تون رو هم پیش ببرید و خواهی نخواهی RA هم خواهید بود، فقط پولی براش دریافت نمی‌کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
***
نقل قول
 
ارسال‌ها: 347
امتیاز: 1,786
امتیاز این پست: 2
#86
25-11-2013, 08:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-11-2013, 08:41 PM توسط Leopold.)
سلام، کسی اطلاع داره احتمال اینکه یک دانشجو بتونه کارهایی که در دانشگاه ها تحت عنوان Graduate Administrative Assistantship Job Positions هست پیدا کنه چقدره؟ آیا داشتن چنین شغل هایی در یک ترم که همون حداکثر 20 ساعت در هفته هست میتونه tuition یک ترم waive کنه یا بستگی به دانشگاه داره؟ بعدش اگه بتونه waive کنه حتما دانشجو باید این کار در اول ترم بگیره یا وسط ترم هم میشه بگیره؟
قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈
 

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 1,230
امتیاز: 2,076
امتیاز این پست: 2
#87
25-11-2013, 10:51 PM
(25-11-2013, 08:29 PM)'Leopold' نوشته: سلام، کسی اطلاع داره احتمال اینکه یک دانشجو بتونه کارهایی که در دانشگاه ها تحت عنوان Graduate Administrative Assistantship Job Positions هست پیدا کنه چقدره؟ آیا داشتن چنین شغل هایی در یک ترم که همون حداکثر 20 ساعت در هفته هست میتونه tuition یک ترم waive کنه یا بستگی به دانشگاه داره؟ بعدش اگه بتونه waive کنه حتما دانشجو باید این کار در اول ترم بگیره یا وسط ترم هم میشه بگیره؟

 
سلام
من دقیقا نمیتونم پاسختون رو بدم اما هر سال یه سری از دانشجو ها جذب اینطور کار ها میشن و همیشه هم راضی بودن اونایی که جذب شدن چون خیلی وقتشون رو نمیگیره و کار سنگینی نیست...
در مورد اینکه شهریه رو پوشش میده یا نه بستگی به شهریه داره بیشتر ولی خیلی حقوق این کار ها بالا نیست....   
در کل خیلی شانس زیادی ندارید که این کار ها رو بگیرید اما غیر ممکن هم نیست...   یکی از نکته های خیلی مهم که کمکتون کنه برای این شغل ها هم زبان هست...
موفق باشید   Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز
 
نقل قول  

آفلاین garysky
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول
 
ارسال‌ها: 7
امتیاز: 7
امتیاز این پست: 0
#88
28-11-2013, 08:13 AM
ایا بورس تحصیلی  دکترای دانشگاه چالمرز sweden برای یک خانواده ۳ نفره کافی است؟
نقل قول  

آفلاین بهنوش
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول
 
ارسال‌ها: 8
امتیاز: 0
امتیاز این پست: 0
#89
23-12-2013, 01:00 AM
دوستان به دانشجویان رشته های علوم پایه مثل اقتصاد اگر بخواهیم بورس شویم چه مدل بورسیه تعلق میگیره ؟ واینکه فرضا اگر بخواهیم برای سوئد کسی اقدام کنه باید زبان سوئدی هم مازاد بر انگلیسی بداند؟ممنون
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
***
نقل قول
 
ارسال‌ها: 347
امتیاز: 1,786
امتیاز این پست: 3
#90
26-12-2013, 10:49 PM
سلام، اگه کسی بخواد از دانشگاه A پس از یک ترم که فاند TA داشته به دانشگاه B بره، آیا دانشگاه A میتونه دانشجو رو مجبور کنه تا تمامی هزینه هایی که برای یک ترم دانشجو کرده پس بگیره بعدش با ترنسفر موافقت کنه یا تو قوانین ترنسفر چنین حقی واسه دانشگاه در نظر گرفته نشده؟
قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈
 

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 17 بعدی »
 


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question راهنمایی در مورد مقایسه هزینه تحصیلی در کشورهای مختلف faeze23 5 6,010 14-03-2016, 08:18 AM
آخرین ارسال: Atlantis

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

  • AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 17-05-2025، 02:02 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی