عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
چه نوع کمک هزینه و بورس‌های تحصیلی وجود دارد؟

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چه نوع کمک هزینه و بورس‌های تحصیلی وجود دارد؟
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-02-2017, 05:10 PM
(06-02-2017, 03:15 PM)parsley نوشته: دوستان سلام.
من می خوام یک سئوال ریشه ای مطرح کنم که البته شاید مبتدی هم به نظر بیاد (به نظر می رسه مباحث پایه همیشه با مبتدی در رابطه باشن).
سئوال من درباره یک ابهامه و اون اینکه مگر اینطور نیست که در کشورهای خارجی (به غیر از جهان سوم)، تحصیل و تحقیق رابطه نزدیکی دارند و استاد راهنما درواقع دانشجوی دکتری رو برای پیشبرد تحقیقش استخدام می کنه؟ پس نمی شه گفت که همواره حقوقی وجود داره؟ یعنی کمک هزینه تحصیلی تلویحا در دل پذیرش دوره دکتری وجود داره؟ حالا شاید کمک های بیشتر و فوق العاده برای دانشجویان با شرایط خاص هم وجود داشته باشه؟
ممنون می شم اگر رفع ابهام کنید...

درود

جمله ای که گفتید ابعامی نداشت و  سوالاتتون هم در واقع جوابش در دل سوالات هست.
بله فاند در دل دوره دکتری نهفته است و در واقع یه جور حقوق هست تا دانشجو اهداف خود و دانشگاه و استاد رو جلو ببره. البته الان با وجود زیاد شدن دانشجوها و کم شدن منابع فاندینگ ممکنه همون اول کسی نتونه فاند بکیره ولی قطعا در طی تحصیل دریافت میکنه.
تازه شما چهان سوم رو گفاید در مورد اونم بگم حالا ترکیه به کنار که فاندهاش زبان زده حتی برای ارشد چه برسد به دکتری کشورهای عربی هم تسهیلات خاصی بدای دانشجویان دکتریشون دارن. همینکه دانشجو رو ارز دولتی نه از نوع ایرانیش بهش میدن که بره درس بخونه بدون تعهد کافیه. کشورهایی مثل اردن عربستان ...
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین parsley
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-02-2017, 11:19 PM
(06-02-2017, 05:10 PM)Torkan نوشته: درود

جمله ای که گفتید ابعامی نداشت و  سوالاتتون هم در واقع جوابش در دل سوالات هست.
بله فاند در دل دوره دکتری نهفته است و در واقع یه جور حقوق هست تا دانشجو اهداف خود و دانشگاه و استاد رو جلو ببره. البته الان با وجود زیاد شدن دانشجوها و کم شدن منابع فاندینگ ممکنه همون اول کسی نتونه فاند بکیره ولی قطعا در طی تحصیل دریافت میکنه.
تازه شما چهان سوم رو گفاید در مورد اونم بگم حالا ترکیه به کنار که فاندهاش زبان زده حتی برای ارشد چه برسد به دکتری کشورهای عربی هم تسهیلات خاصی بدای دانشجویان دکتریشون دارن. همینکه دانشجو رو ارز دولتی نه از نوع ایرانیش بهش میدن که بره درس بخونه بدون تعهد کافیه. کشورهایی مثل اردن عربستان ...

ممنون. پس به این ترتیب منظور شما اینه که هر پذیرش دکتری در واقع همراه با فانده؟ یعنی ما کافیه از هر دانشگاهی پذیرش بگیریم و حتی اگر بدون فاند هم باشه تبدیل به فاند می شه؟
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-02-2017, 11:53 PM
(18-02-2017, 11:19 PM)parsley نوشته: ممنون. پس به این ترتیب منظور شما اینه که هر پذیرش دکتری در واقع همراه با فانده؟ یعنی ما کافیه از هر دانشگاهی پذیرش بگیریم و حتی اگر بدون فاند هم باشه تبدیل به فاند می شه؟

درود

جمله اخرتون با انچه من گفتم کمی منافات داشت. بنده عرض کردم معمولا پذیرش دکتری با فاند همراه هست و اصلا به خاطر همین ایرانیها هم اکثرا دکتری رو از کشور خارج میشن.
بدون فاند باشه بله ممکنه بعد یک ترم یا دو ترم به فول فاند تبدیل بشه ولی خب خیلی ها این ریسک رو نمیکنند.
دوستی داشتم دکتری بدون فاند پذیرش داشت. هیچی اومد دانشگاه دقیقا دو روز بعد با صحبتی که با grad coordinator داشت شهریه رو ویو کرد و بعد امتحان کوال ترم بعد فول فاند ta شد.

البته ظاهرا الان وضعیت سخت تر شده و دکتری بدون فاند هم کم نداریم که پذیرش گرفتن ولی اگر درست اپلای کنید بعیده نتونید فاند پیدا کنید. انتظارات باید بر حسب رزومه باشد و کمی هم شانس چاشنی غذاتون باید بشه!
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین parsley
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

19-02-2017, 12:10 AM
(18-02-2017, 11:53 PM)Torkan نوشته: درود

جمله اخرتون با انچه من گفتم کمی منافات داشت. بنده عرض کردم معمولا پذیرش دکتری با فاند همراه هست و اصلا به خاطر همین ایرانیها هم اکثرا دکتری رو از کشور خارج میشن.
بدون فاند باشه بله ممکنه بعد یک ترم یا دو ترم به فول فاند تبدیل بشه ولی خب خیلی ها این ریسک رو نمیکنند.
دوستی داشتم دکتری بدون فاند پذیرش داشت. هیچی اومد دانشگاه دقیقا دو روز بعد با صحبتی که با grad coordinator داشت شهریه رو ویو کرد و بعد امتحان کوال ترم بعد فول فاند ta شد.

البته ظاهرا الان وضعیت سخت تر شده و دکتری بدون فاند هم کم نداریم که پذیرش گرفتن ولی اگر درست اپلای کنید بعیده نتونید فاند پیدا کنید. انتظارات باید بر حسب رزومه باشد و کمی هم شانس چاشنی غذاتون باید بشه!

آها من اینطور برداشت کردم که منظور شما اینه که هر دکترایی همراه با فانده، یعنی همون چیزی که از ابتدا در ذهنم بود. پس در خارج از کشور هم مثل داخل می شه دانشجوی دکترا بدون کمک هزینه باشه و حتی شهریه هم پرداخت کنه؟
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

19-02-2017, 12:13 AM
(19-02-2017, 12:10 AM)parsley نوشته: آها من اینطور برداشت کردم که منظور شما اینه که هر دکترایی همراه با فانده، یعنی همون چیزی که از ابتدا در ذهنم بود. پس در خارج از کشور هم مثل داخل می شه دانشجوی دکترا بدون کمک هزینه باشه و حتی شهریه هم پرداخت کنه؟

بله دوست عزیز

احتمالش هست ولی تقریبا کمه چون دانشجوی دکترا سعی میکنه فاندش رو همون اول قبل رفتن قطعی کنه یا حداقل مطمین باشه بعد یه ترم یا دو ترم فاند رو میگیره حالا با قولی که از استاد گرفته یا ...
به هر حال حداقل باید 5 سالی درس بخونید و قطعا هیچ کسی نمیاد هزینه بکنه برا این مقطع (کاری با رشته های پزشکی و حقوق و این تیپ ها ندارم که متقاضی به شدت کمتری نسبت به سایر رشته ها دارن)
نقل قول  

آفلاین .:Mahdi:.
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

21-08-2017, 12:36 PM
سلام
امکان دریافت همزان scholarship و فاند TA/RA برای دانشجوی مقطع دکترا وجود داره؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

21-08-2017, 05:24 PM
(21-08-2017, 12:36 PM).:Mahdi:. نوشته: سلام
امکان دریافت همزان scholarship و فاند TA/RA برای دانشجوی مقطع دکترا وجود داره؟

سلام
بله برای مقطع دکتری امکان RA یا TA شدن و یا همزمان برای هر دو مورد اقدام کردن وجود دارد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین .:Mahdi:.
**
نقل قول

21-08-2017, 11:35 PM
(21-08-2017, 05:24 PM)automotive نوشته: سلام
بله برای مقطع دکتری امکان RA یا TA شدن و یا همزمان برای هر دو مورد اقدام کردن وجود دارد.

ممنونم
البته سوالم همزمانی TA و RA شدن نبود.
منظورم این بود که همزمان با اینها، scholarship هم میشه دریافت کرد یا خیر؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-08-2017, 07:36 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-08-2017, 07:37 AM توسط Torkan.)
(21-08-2017, 11:35 PM).:Mahdi:. نوشته: ممنونم
البته سوالم همزمانی TA و RA شدن نبود.
منظورم این بود که همزمان با اینها، scholarship هم میشه دریافت کرد یا خیر؟

جواب شما بدون در نظر گرفتن استثناات خیر هست. معمولا به دانشجویانی که عالی کار کنند جایزه میدن همراه ta یا ra
نقل قول  

آفلاین لاله11
**
نقل قول

13-09-2017, 09:42 AM
برای یه فرد مجرد که بسیار صرفه جو هست و فول فاند چقدر میتونه در ماه سیو بکنه تقریبا  لطفا هم در مورد کانادا و آمریکا پاسخ بدین
میدونم خیلی کلیه ولی ممنونم میشم یه جواب کلی بدین مرسی
در واقع من دارم برای اپلای یه پولی قرض میگیرم میخوام ببینم با فاند چندوقته میتونم پس بدم
این award ها چی؟ میتونم خوب درس بخونم بگیرم
  @Torkan
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »