عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی برق و کامپیوتر مهندسی و علوم کامپیوتر چه موضوعاتی توانایی مقاله شدن رو دارن

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چه موضوعاتی توانایی مقاله شدن رو دارن
آفلاین javad90
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
Lightbulb  12-04-2014, 12:10 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-04-2014, 12:11 PM توسط javad90.)
در مورد رشته نرم افزار و زمینه کاری من (طراحی سیستم های نرم افزاری = میتونه آنلاین یا آفلاین باشه) تا دلتون بخواد مطلب تو اینترنت هست ولی برای اینکه به عنوان یه مقاله رسمی ثبت بشه خیلی سوال برام وجود داره. اصل سوال اینه که تو چنین مواردی چی رو میتونیم مقاله کنیم! مثلا یکی از موارد که ما توی یکی از پروژه هامون بررسی کرده بودیم اثر رنگ بر روی بازدیدکننده ها بود. آیا یه همچین عنوانی میتونه تبدیل به مقاله بشه؟
یا مثلا تو آخرین پروژمون یه تکنیک جدید( روش ها شاید جدا از هم استفاده میشد ولی ما اون هارو به نوعی خاص ترکیب کردیم ) رو برای فرم های ثبت نام و ورود کاربران استفاده کردیم. آیا یه همچین تکنیکی توانایی مقاله شدن رو داره؟

اگه جواب این پرسش ها مثبته در چه زمینه ای از کامپیوتر؟ اصلا کامپیوتر یا روانشناسی؟ آیا در چنین مواردی باید روی علوم و دانش کامپیوتری( که خب علم جدیدی اختراع نشده) تاکید داشت یا بر روی تاثیرش بر روی بازدیدکننده یا استفاده کننده و جنبه روانشناسیش؟

از اونجایی که ارتباط تیم ما با دانشگاه زیاد مناسب نبوده و استاد خاصی برای همکاری دم دست نیست. آیا میشه مقاله رو به صورت شخصی معرفی کرد یا حتما باید از طریق آکادمیک و با همکاری یک یا چند استاد باشه؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-07-2014, 07:27 AM
(12-04-2014, 12:10 PM)'javad90' نوشته:
در مورد رشته نرم افزار و زمینه کاری من (طراحی سیستم های نرم افزاری = میتونه آنلاین یا آفلاین باشه) تا دلتون بخواد مطلب تو اینترنت هست ولی برای اینکه به عنوان یه مقاله رسمی ثبت بشه خیلی سوال برام وجود داره. اصل سوال اینه که تو چنین مواردی چی رو میتونیم مقاله کنیم! مثلا یکی از موارد که ما توی یکی از پروژه هامون بررسی کرده بودیم اثر رنگ بر روی بازدیدکننده ها بود. آیا یه همچین عنوانی میتونه تبدیل به مقاله بشه؟
یا مثلا تو آخرین پروژمون یه تکنیک جدید( روش ها شاید جدا از هم استفاده میشد ولی ما اون هارو به نوعی خاص ترکیب کردیم ) رو برای فرم های ثبت نام و ورود کاربران استفاده کردیم. آیا یه همچین تکنیکی توانایی مقاله شدن رو داره؟
اگه جواب این پرسش ها مثبته در چه زمینه ای از کامپیوتر؟ اصلا کامپیوتر یا روانشناسی؟ آیا در چنین مواردی باید روی علوم و دانش کامپیوتری( که خب علم جدیدی اختراع نشده) تاکید داشت یا بر روی تاثیرش بر روی بازدیدکننده یا استفاده کننده و جنبه روانشناسیش؟
از اونجایی که ارتباط تیم ما با دانشگاه زیاد مناسب نبوده و استاد خاصی برای همکاری دم دست نیست. آیا میشه مقاله رو به صورت شخصی معرفی کرد یا حتما باید از طریق آکادمیک و با همکاری یک یا چند استاد باشه؟
مواردی که شما بهش اشاره کردید بیشتر به گرایش computer-human interaction مربوط می‌شه که جنبه‌های روانشناسی هم داره، ولی از گرایش‌های جدید کامپیوتر هست. منتها بحث مقاله نوشتن شرایطی داره. شما باید تحقیقات مربوطه رو نگاه کرده باشید و بدونید که کار مشابه کار شما قبلا انجام نشده باشه و مقالاتی در این زمینه وجود نداشته باشه. تا اونجا که من خبر دارم در مورد تاثیر رنگ و غیره خیلی کار شده و حدس من اینه که اگر موضوع فقط بررسی تاثیر رنگ در جلب توجه کاربرها باشه، احتمالا نشه مقاله خیلی معتبری ازش درآورد.

شما مقاله رو تنها هم می‌تونید چاپ کنید، ولی خوب احتمالا کار خیلی ساده‌تر می‌شه وقتی که با استادها کار کنید، چون اون‌ها چم و خم کار رو می‌دونند و روش تحقیق و تبدیل داده‌ها به مقاله رو هم می‌دونند. اگر بخواهید این کارها رو خودتون به تنهایی انجام بدید، احتمالا مشکل خواهد بود، به خصوص برای مقاله اول چندان توصیه نمی‌کنم.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین javad90
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-07-2014, 04:11 PM
یه سوال دیگه که شاید تا حدودی مرتبط باشه در مورد اعتبار اکادمیک سایت های مهم و با اعتبار وب بین وب مسترها مثل SmashingMagazine و ...  هست. آیا انتشار مقاله ای در این تیپ سایت ها، میتونه تو رزومه آکادمیک برای اپلای استفاده بشه؟ منظورم اینه که آیا بین اساتید دانشگاهی اینگونه مقالات اعتباری داره؟
(29-07-2014, 07:27 AM)'Babak' نوشته:
مواردی که شما بهش اشاره کردید بیشتر به گرایش computer-human interaction مربوط می‌شه که جنبه‌های روانشناسی هم داره، ولی از گرایش‌های جدید کامپیوتر هست. منتها بحث مقاله نوشتن شرایطی داره. شما باید تحقیقات مربوطه رو نگاه کرده باشید و بدونید که کار مشابه کار شما قبلا انجام نشده باشه و مقالاتی در این زمینه وجود نداشته باشه. تا اونجا که من خبر دارم در مورد تاثیر رنگ و غیره خیلی کار شده و حدس من اینه که اگر موضوع فقط بررسی تاثیر رنگ در جلب توجه کاربرها باشه، احتمالا نشه مقاله خیلی معتبری ازش درآورد.
شما مقاله رو تنها هم می‌تونید چاپ کنید، ولی خوب احتمالا کار خیلی ساده‌تر می‌شه وقتی که با استادها کار کنید، چون اون‌ها چم و خم کار رو می‌دونند و روش تحقیق و تبدیل داده‌ها به مقاله رو هم می‌دونند. اگر بخواهید این کارها رو خودتون به تنهایی انجام بدید، احتمالا مشکل خواهد بود، به خصوص برای مقاله اول چندان توصیه نمی‌کنم.

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-07-2014, 08:56 PM
(29-07-2014, 04:11 PM)'javad90' نوشته: یه سوال دیگه که شاید تا حدودی مرتبط باشه در مورد اعتبار اکادمیک سایت های مهم و با اعتبار وب بین وب مسترها مثل SmashingMagazine و ...  هست. آیا انتشار مقاله ای در این تیپ سایت ها، میتونه تو رزومه آکادمیک برای اپلای استفاده بشه؟ منظورم اینه که آیا بین اساتید دانشگاهی اینگونه مقالات اعتباری داره؟

تا اونجا که من اطلاع دارم، انتشار مقاله در این دست وب‌سایت‌ها ارزش آکادمیک چندانی نداره.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ainazyz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-11-2014, 05:35 PM
سلام من در ارشد علوم کامپیوتر گرایش محاسبات علمی هستم .
چند تا موضوع ب جدید میخواستم ک روش واسه مقاله کار کنم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 10-05-2025، 12:17 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی