عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
« قبلی 1 2
پیگیری اشکالات در ریزنمرات صادر شده توسط دانشگاه

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پیگیری اشکالات در ریزنمرات صادر شده توسط دانشگاه
آفلاین Hamidreza_ut
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-11-2012, 12:32 PM
سلام, بحث ریز نمرات شد من یه سوال داشتم بابک جان... من پارسال از دانشگاه تهران ریز نمره انگلیسی گرفتم, توش 8-9تا غلط فاحش داشت؛ چه اسپلی چه اشتباه در ترجمه, میخواستم بپرسم راهی برای پیگیری هست یا این سری باید فارسی بگیرم و ترجمه کنم مثل بقیه ؟
ممنون.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-11-2012, 12:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-10-2017, 12:53 AM توسط MaMi.)
(03-11-2012, 12:32 PM)Hamidreza_ut نوشته:
سلام, بحث ریز نمرات شد من یه سوال داشتم بابک جان... من پارسال از دانشگاه تهران ریز نمره انگلیسی گرفتم, توش 8-9تا غلط فاحش داشت؛ چه اسپلی چه اشتباه در ترجمه, میخواستم بپرسم راهی برای پیگیری هست یا این سری باید فارسی بگیرم و ترجمه کنم مثل بقیه ؟
حمیدجان، من هم دقیقا مشکل شما رو داشتم (غلط های املایی ناجور!) از دانشگاه که پیگیری کردم، گفتند باید بری دانشکده (چون در دانشکده ها اسامی لاتین دروس رو وارد میکنند در سیستم). روندی که من طی کردم این بود؛
1- مراجعه به دپارتمان رشته تحصیلی (برای چک کردن اسم صحیح لاتین دروس)
2- مراجعه به مسئول مربوط به رشته در آموزش دانشکده جهت وارد کردن اسامی دروس

با اینکه اسم لاتین دروس رو خودم از گروه گرفته بودم و برای مسئول مربوطه علامت گذاشته بودم، باز هم بنده خدا موقع وارد کردن اسامی، اشتباه کرد که بعد از 3 بار رفتن به دانشگاه و بعد دانشکده در نهایت درست شد!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

05-01-2013, 12:13 PM
درود
من یه مشکلی دارم دانشگاه ارشدم توی ریز نمرات فارسی، نمره ی حرفی رو وارد کرده .بعد 18 به بالا رو Aحساب کرده 16-18 رو B .الان چندتا 17و17.5 دارم کهBهستن و 15که Cهست .همینو دادم ترجمه کردن ...
الان این تاثیر منفی میذاره؟ممکنه به نمرات عددی توجه نکنن و به حرفیا توجه کنن؟باید چکار کنم؟وقتم ندارم که باز بدم ترجمه و تایید ...
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-01-2013, 01:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-01-2013, 01:38 PM توسط Pejman.)
(05-01-2013, 12:13 PM)maryam4312 نوشته: درود
من یه مشکلی دارم دانشگاه ارشدم توی ریز نمرات فارسی، نمره ی حرفی رو وارد کرده .بعد 18 به بالا رو Aحساب کرده 16-18 رو B .الان چندتا 17و17.5 دارم کهBهستن و 15که Cهست .همینو دادم ترجمه کردن ...
الان این تاثیر منفی میذاره؟ممکنه به نمرات عددی توجه نکنن و به حرفیا توجه کنن؟باید چکار کنم؟وقتم ندارم که باز بدم ترجمه و تایید ...
به نظر من بعیده که فقط به حروف توجه کنند. هر دانشگاهی برای هر کشوری یه سیستم تبدیل معدل داره و بر اساس اون عمل می کنه. وقتی معدل شما از 20 هست، اونها بر اساس فرمول خودشون معدل ها رو تبدیل می کنند که اون وقت ممکنه C تو ریزنمره فارسی شما بشه B و غیره... در واقع چون این معدل های حرفی تو کشورهای مختلف مقیاس های مختلفی داره، اونها بعیده فقط بیان به حروف نگاه کنند. البته این در صورتی هست که نحوه مقیاس بندی معدل در ریزنمره شما و ترجمه اون به صورت کامل آورده شده باشه.

نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

05-01-2013, 01:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-01-2013, 01:53 PM توسط maryam4312.)
منظورتون از اینکه نحوه مقیاس بندی بیاد توی ریزنمرات چیه؟جایی توی ریزنمرات چیزی گفته نشده! مثلا میشه یه توضیحی بدم خودم راجبش؟! اگه اره چی بگم؟!
نمیفهمم یه ستون نمره انگلیسی وسط کارنامه فارسی چی میخواد !
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

05-01-2013, 01:54 PM
مقیاس بندی یعنی اینکه همینی که شما گفته بودید رو توضیح داده باشه. اینکه A و B و C و غیره معادل چه نمره ای در مقیاس 20 هست.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر