عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
پیشنهادها برای بهینه سازی فروم

صفحه‌ها (51): « قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 51 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پیشنهادها برای بهینه سازی فروم
آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-05-2013, 10:51 PM
(11-05-2013, 10:38 PM)'salazar716' نوشته: درود بر همگی.
از دیروز تا الان سایت واسه من به این صورت بالا میاد ولی قبلا کامل صفحه پر میشد الان گوشه ها خالیه...
مشکل از منه یا از سایت؟
http://axgig.com/images/30801462942827820410.png

برای من هم هیمنطوریه...فکر کنم استایل جدیده
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-05-2013, 11:03 PM
to salazar & Lavender
ظاهر سایت کمی تغییر کرده و آقا بابک در آدرس زیر توضیح دادن.بهتره که کش مرورگر رو هم تخلیه کنید:
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...6#pid36136
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
11-05-2013, 11:07 PM
در قالب جدید، عرض قسمتی که مطالب نمایش داده می‌شه محدود شده. در واقع تقریبا در اغلب سایت‌هایی که طراحی اصولی دارند، عرض قسمتی که مطالب اصلی ارائه می‌شه رو ثابت خواهید دید. به عنوان مثال صفحه اصلی Yahoo یا نتایج جستجو در گوگل، یا صفحه اصلی facebook، صفحه اصلی cnn و بسیاری از سایت‌های معتبر رو می‌تونید ببینید. یکی از دلایل این موضوع هم  اینه که با زیاد شدن عرض مانیتورها، شما می‌تونید پنجره مرورگرتون رو بزرگ کنید تا عرض زیادی از صفحه رو پوشش بده. کاری که احتمالا خیلی از ماها انجام می‌دهیم. در این حالت، اگر عرض مطالب سایت با عرض مرورگر تغییر کنه، طول یک خط از نوشته‌های سایت خیلی زیاد می‌شه و وقتی دارید مطالب رو می‌خونید و به انتهای خط می‌رسید، سخت می‌تونید دنبال کنید که خط بعدی کدوم خطه و بعد از مدتی چشم خسته می‌شه. من خودم در قالب قبلی آکادمیاکافه با این مشکل مواجه بودم و به همین خاطر هیچ وقت مرورگرم رو maximize نمی‌کردم تا عرض نوشته‌ها خیلی زیاد نشه. در قالب جدید، ما هم همون راهی رو انتخاب کردیم که اغلب سایت‌هایی که طراحی اصولی دارند انتخاب کرده‌اند و عرض قسمت نوشته‌ها محدود شده.  در نتیجه اگر عرض مرورگر شما زیاد باشه، ستونی که مطالب درش ارائه می‌شه در وسط صفحه دیده می‌شه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-05-2013, 01:20 PM
می خواستم پیشنهاد بدم که مثل همه سایت های دیگه اینجا هم امکان اشتراک در تاپیک ها فراهم بشه.مثلا من فلان تاپیک رو خیلی لازم دارم بهش رجوع کنم و جوری هم نیست که لازم باشه پست بدم تا در ارسال های تازه و جدید بالا بیاد! پس چنین تسهیلاتی لازم هست.آقا بابک اگر میشه نظرتون رو بفرمایید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
12-05-2013, 01:40 PM
(12-05-2013, 01:20 PM)'ahmadpashaei' نوشته: می خواستم پیشنهاد بدم که مثل همه سایت های دیگه اینجا هم امکان اشتراک در تاپیک ها فراهم بشه.مثلا من فلان تاپیک رو خیلی لازم دارم بهش رجوع کنم و جوری هم نیست که لازم باشه پست بدم تا در ارسال های تازه و جدید بالا بیاد! پس چنین تسهیلاتی لازم هست.آقا بابک اگر میشه نظرتون رو بفرمایید

احمد جان،
ممنون از پیشنهادت و مشارکت خوبت در فروم
این فروم هم مثل بقیه فروم ها از این امکان بهره مند هست.
شما وقتی وارد تاپیکی میشوی. به پایین صفحه که بروی (سمت راست) سه تا گزینه میبینی:
نمایش نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به دوستان
مشترک شدن در موضوع
که گزینه سوم همین آیتم مورد نظر شماست. با کلیک بر روی این گزینه نوع اشتراک شدن را از شما میپرسد و بدین صورت بدون ارسال پستی در اون تاپیک می تونی مشترک بشی.

همچنین در کنترل پنل کاربریت می تونی لیست این تاپیک ها را ببینی و یا هر کدوم را که نیاز نداری حذفشون کنی.

امیدوارم مفید بوده باشه.
ارادت
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-05-2013, 05:20 PM
ممنون امین جان.من که از خجالت آب شدم اونم با اینهمه سابقه[img]images/smilies/blush.gif[/img] خیلی لطف کردین.راستی جاش خوب نیست.پنل به حد کافی جا داره و آقا بابک میتونه به عنوان دکمه ای جدید بیارش بالای تاپیک.نظر منه
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین ariaie
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 5
12-05-2013, 10:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-05-2013, 10:24 PM توسط ariaie.)
(12-05-2013, 05:20 PM)'ahmadpashaei' نوشته: ممنون امین جان.من که از خجالت آب شدم اونم با اینهمه سابقه[img]images/smilies/blush.gif[/img] خیلی لطف کردین.راستی جاش خوب نیست.پنل به حد کافی جا داره و آقا بابک میتونه به عنوان دکمه ای جدید بیارش بالای تاپیک.نظر منه

در تکمیل فرمایش امین جان (آقا ببخشید ما جلو بزرگترا پامونو دراز میکنیما):
خیلی مخلصیم احمد جان، برای اینکه زندگانیت راحت تر باشه نخوای همه رو دونه دونه عضو شی میتونی بری به این مسیر : کنترل پنل کاربر (لینک بالا سمت راسته) -> ویرایش تنظیمات -> در بخش پیام رسانی و آگاه سازی ، نحوه پیش فرض اشتراک در موضوع رو بزاری اشتراک با ایمیل یا بی ایمیل هرجور راحتتری.
شاد باشی
نقل قول  

آفلاین armince
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-05-2013, 09:00 PM
امروز بارها این پیغام مواجه شدم.

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

13-05-2013, 10:39 PM
ظاهرا اختلالی در یکی از cache server های سایت به وجود اومده بوده. اختلالات موردی متاسفانه همیشه ممکنه پیش بیاد و سخت می‌شه جلوی این موارد رو به طور کامل گرفت، اما اگر این موارد طولانی بشه یا طی چندین روز تکرار بشه، قابل قبول نخواهد بود و اگر براتون پیش اومد، لطفا گزارش کنید تا بررسی کنم.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-05-2013, 11:38 AM
درود
در بخش رزومه قسمت آزمونها ، آزمون جی ار ای سابجکت نیست
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر