عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
پیشنهادها برای بهینه سازی فروم

صفحه‌ها (51): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 51 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پیشنهادها برای بهینه سازی فروم
آفلاین studentz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-02-2011, 12:12 PM
با سلام و احترام

ببخشید امکانش هست که رنگ دیفالت فونت پر رنگ تر بشه و خط فاصله میان پست ها هم پر رنگ تر بشه. الان که من پست را می نویسم رنگ فونت مشکی هست، ولی وقتی ارسال میشه، کمرنگ میشه.

امکانش هست که شکلک ها متنوع تر باشند.

با تشکر از زحمات شما
پیروز باشید.
نقل قول  

آفلاین Violet
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-02-2011, 12:39 AM
ضمن تایید پیشنهاد پست قبل بنده هم این درخواست رو اضافه میکنم که در کنار باکس پاسخ سریع که در هر تاپیک هست علامت کد ها رو قرار بدید!
شاید جاهایی رو بخوایم نقل قول کنیم یا کد کنیم یا تصویر بزاریم نمیشه که برای هرکدوم ویرایشگر پیشرفته رو باز کنیم!
نقل قول  

آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-02-2011, 12:53 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-02-2011, 01:02 AM توسط Cortex.)
(24-02-2011, 12:12 PM)studentz نوشته: با سلام و احترام
ببخشید امکانش هست که رنگ دیفالت فونت پر رنگ تر بشه و خط فاصله میان پست ها هم پر رنگ تر بشه. الان که من پست را می نویسم رنگ فونت مشکی هست، ولی وقتی ارسال میشه، کمرنگ میشه.
امکانش هست که شکلک ها متنوع تر باشند.
با تشکر از زحمات شما
پیروز باشید.
سلام دوست عزیز:
خوش اومدید. تغییرات اینگونه اعم از تغییر رنگ پیش فرض فونت فروم و خط میان پست ها مربوط به پوسته فروم هست. و در این پوسته تنظیمات همین ها هستند و نمیشه در متن برنامشون زیاد وارد شد اما اگر نیاز مبرم بی این تغییرات دیده بشه حتماً اغدام خواهیم کرد.
در مورد شکلک ها هم فکر نمی کنم به این کار نیاز باشد... مثلاً چه نوع شکلکی مد نظر شما هست؟تقریباً سعی شده همه شکلک ها برای تمامی احساسات در ویرایشگر گنجانده شوند.
ممنون از توجهتون.
Violet عزیز:
شما هم خوش اومدید. می تونم بپرسم مشکل باز کردن ویرایشگر پیشرفته در چی هست؟ اگه تمامی ابزار های ویرایشگر پیشرفته را اینجا هم اعمال کنیم دیگر فرقی بین پاسخ سریع و پاسخ پیشرفتی نمی ماند. همچنین در روند بارگزاری هر صفحه با ابزار های ویرایشگر پیشرفته کندی محسوسی حس می شود. و راندمان کلی کاهش می یابد. پس بهتر است هر ابزاری رو در جای خودش داشته باشیم.
در ضمن اضافه کنم برای نوشتن نقل و قول ها کافیست دکمه "+" زیر هر پست را بزنید و در تکست باکس پاسخ سریع " نقل و قول ارسال ها" را انتخاب کنید.
ممنونم
اراتمند

The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

نقل قول  

آفلاین Violet
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-02-2011, 01:02 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-02-2011, 01:04 AM توسط Violet.)
(25-02-2011, 12:53 AM)Omid نوشته: سلام دوست عزیز:
خوش اومدید. تغییرات اینگونه اعم از تغییر رنگ پیش فرض فونت فروم و خط میان پست ها مربوط به پوسته فروم هست. و در این پوسته تنظیمات همین ها هستند و نمیشه در متن برنامشون زیاد وارد شد اما اگر نیاز مبرم بی این تغییرات دیده بشه حتماً اغدام خواهیم کرد.
در مورد شکلک ها هم فکر نمی کنم به این کار نیاز باشد... مثلاً چه نوع شکلکی مد نظر شما هست؟تقریباً سعی شده همه شکلک ها برای تمامی احساسات در ویرایشگر گنجانده شوند.
ممنون از توجهتون.
Violet عزیز:
شما هم خوش اومدید. می تونم بپرسم مشکل باز کردن ویرایشگر پیشرفته در چی هست؟ اگه تمامی ابزار های ویرایشگر پیشرفته را اینجا هم اعمال کنیم دیگر فرقی بین پاسخ سریع و پاسخ پیشرفتی نمی ماند. همچنین در روند بارگزاری هر صفحه با ابزار های ویرایشگر پیشرفته کندی محسوسی حس می شود. و راندمان کلی کاهش می یابد. پس بهتر است هر ابزاری رو در جای خودش داشته باشیم.
ممنونم
اراتمند

در مورد شکلک ها الان شکلک های زیادی قابل جایگزینین و چون متحرکن زیباترن و احساس رو خیلی بهتر بیان میکنند.

در مورد پوسته انشاءالله تغییراتی رو شامل شه.

در مورد ویرایشگر هم لازم نیست همه امکانات پیشرفته بهش اضافه شه فقط بعضی کدهای ضروری مثل Bold یا نقل قول! همین!
برای نقل قول پستها هم بلدم استفاده کنم از اون کلیدها ! این اولین فروم ایرانی نیست ها!
منظورم نقل قول دلخواه بود! اصلاً یه عبارت از سایت دیگه بخوای توی پستت نقل قول کنی!!!

نقل قول  

آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

25-02-2011, 01:06 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-02-2011, 01:09 AM توسط Cortex.)
نقل و قول ها قابل انتقال هستند. در پست قبلی توضیح دادم.
در مورد Bold هم اگر زمان می برد تا ویراشگر را باز کنید پیشنهاد می کنم متن Bold خود را بین دو جمله
[ b ] و [ /b ] تایپ کنید. این کد زمان زیادی نمی برد. اما در صورت نیاز اقدام خواهیم کرد.
ممنونم دوست عزیز
(25-02-2011, 01:02 AM)Violet نوشته: برای نقل قول پستها هم بلدم استفاده کنم از اون کلیدها ! این اولین فروم ایرانی نیست ها!
منظورم نقل قول دلخواه بود! اصلاً یه عبارت از سایت دیگه بخوای توی پستت نقل قول کنی!!!
متوجه نشدم. از سایت دیگر نقل قول کنید؟ یعنی هایپر لینک کنید؟
بیشتر توضیح بدید.
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

نقل قول  

آفلاین Violet
**
نقل قول

25-02-2011, 01:14 AM
(25-02-2011, 01:06 AM)Omid نوشته: متوجه نشدم. از سایت دیگر نقل قول کنید؟ یعنی هایپر لینک کنید؟
بیشتر توضیح بدید.

الان عبارت بالا رو میبینید نقل قول کردم....
برای این کار مجبور شدم بخشی از پست رو در نقل قول پاک کنم تا همین قدر که میخوام بمونه...
تازه هنوز اسم شما به عنوان نویسنده هست...

نقل قول معمولی این شکلیه :

نقل قول:این یه نقل قول با استفاده از کد معمولیه...
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

25-02-2011, 02:10 AM
در مورد قالب سایت، رنگ متن رو تیره‌تر کردم، اما سایر موارد به عقیده من چندان ضروری نیست و سلیقه‌ای هستند. به همین خاطر قالب دیگه‌ای هم در سایت وجود داره و در قسمت راهنما نحوه تغییر قالب گفته شده. در صورت نیاز می‌تونید از قالب دیگه استفاده کنید.

در مورد ویرایشگر ارسال پاسخ سریع، با توجه به این که اضافه کردن امکانات اضافه در قسمت ارسال پاسخ سریع، احتیاج به اضافه شدن حجم قابل توجهی javascript داره و ما مایلیم که سرعت بارگذاری صفحات تا حد امکان بالا باشه، این ویرایشگر بسیار ساده انتخاب شده. در صورت نیاز به ویرایشگر پیشرفته می‌تونید روی کلید «ارسال پاسخ» کلیک کنید و از اون ویرایشگر استفاده کنید یا این که خودتون کدهای BB رو در متن قرار بدید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

27-02-2011, 01:15 AM
با سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم امکان اتچ کردن فایل در پیام خصوصی هست؟
اگر نیست...امکان این هست که این مورد اضافه بشه؟(مثلا در قسمت مدیریت ضمائم کاربر ها ، بشه تا حجم مشخصی فایل برای استفاده های مختلف آپلود کرد)
ممنون
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

27-02-2011, 01:38 AM
نه متاسفانه، این امکان به دو دلیل وجود نداره. اول این که از ضمیمه‌های پیام‌خصوصی ممکنه برای ارسال ویروس یا موارد مشابه به کاربرها استفاده بشه. دوم این که این فایل‌ها حجم زیادی از فضای سرور اشغال می‌کنه در حالی که در دسترس عموم کاربران نخواهند بود.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

27-02-2011, 03:19 PM
با درود
یک پیشنهاد در مورد بخش رشته های تحصیلی داشتم. فکر می کنم شاید بهتر باشد علوم زیستی و علوم ‏پزشکی تا حدی مشخص درون موضوع خود از هم جدا شوند. علوم زیستی شامل علوم گیاهی، جانوری، ‏دریا، سلولی، مولکولی، بیوشیمی و بیوفیزیک (هریک با چند گرایش) ... بوده که همه برای علوم پزشکی ‏نمی توانند مفید باشند. ممکن جداسازی مشخص تر این دو از هم در پیدا کردن موضوعات قابل استفاده برای هر ‏فرد آسان تر باشند.‏
سپاس ‏
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (51): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 51 بعدی »