عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
پیشنهادها برای بهینه سازی فروم

صفحه‌ها (51): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 51 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پیشنهادها برای بهینه سازی فروم
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
11-05-2012, 10:28 AM
محمد جان
ممنون از پیشنهادت. امکان اضافه کردنش هست و سعی می‌کنم در اولین فرصت ممکن این کار رو بکنم. البته به خاطر این که یک مقدار سرم شلوغه، ممکنه ظرف چند هفته آینده نرسم، ولی در لیست کارهام می‌ذارم.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-05-2012, 09:51 PM
سلام
دوستان دلیل خاصی داره ک ی تاپیک با فرمت خاصی مث سایت ...برای ثبت کردن نتایج پذیرش و ریجکت بچه ها پایه گذاری نمیکنید؟
اونجوری خیلی منظم تر و کم حجم تر میشه و اینجوری ک هست آدم مرتب باید برگرده ببینه مثلا شماره 6 =آره،یعنی چی؟!!!
سپاس
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-05-2012, 10:27 PM
(11-05-2012, 09:51 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام
دوستان دلیل خاصی داره ک ی تاپیک با فرمت خاصی مث سایت ...برای ثبت کردن نتایج پذیرش و ریجکت بچه ها پایه گذاری نمیکنید؟
اونجوری خیلی منظم تر و کم حجم تر میشه و اینجوری ک هست آدم مرتب باید برگرده ببینه مثلا شماره 6 =آره،یعنی چی؟!!!
سپاس
سلام اکبر عزیز!
میشه واضح تر سوالتون را بفرمایید!
تاپیک های نتایج پذیرش و ریجکتی که همگی فرمت تعیین شده در پست اولشون را دارند و دوستان هم طبق اون نتایجشون را وارد می کنند!
منظور شما چیه؟

ممنون!
موفق و مویدباشید!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

11-05-2012, 10:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-05-2012, 10:34 PM توسط akbar_saeedi.)
(11-05-2012, 10:27 PM)amin_mb نوشته: سلام اکبر عزیز!
میشه واضح تر سوالتون را بفرمایید!
تاپیک های نتایج پذیرش و ریجکتی که همگی فرمت تعیین شده در پست اولشون را دارند و دوستان هم طبق اون نتایجشون را وارد می کنند!
منظور شما چیه؟

ممنون!
موفق و مویدباشید!
سلام منظورم اینه مث سایت ا.ا. در ی صفحه با ستون های منظم باشه و میشه برا توضیح اضافه مثل دلایل ریجکت و هر نکته خاصی کنار هر نتیجه پذیرشی، ی لینک داده بشه به ی صفحه (ای مثل تاپیک الان درین سایت )تا درونجا جا کم نیاد و اینکه دوستان بتونن توضیحاتشونو کامل بگن
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-05-2012, 10:52 PM
(11-05-2012, 10:34 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام منظورم اینه مث سایت ا.ا. در ی صفحه با ستون های منظم باشه و میشه برا توضیح اضافه مثل دلایل ریجکت و هر نکته خاصی کنار هر نتیجه پذیرشی، ی لینک داده بشه به ی صفحه (ای مثل تاپیک الان درین سایت )تا درونجا جا کم نیاد و اینکه دوستان بتونن توضیحاتشونو کامل بگن
من فکر کنم اگر هرکسی اولین پست رو که حاوی سوالات هست reply کنه دیگه مشکلی نیستا.البته دقیق متوجه حرفتون نشدم مهندس Big Grin
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-05-2012, 01:02 AM
یکچیزی منو خیلی آزار میده اونم اینه که چرا محدودیتی نمیذارید تا کاربرانی که login نکردن نتونن از امکانات استفاده کنن یا خیلی کم استفاده کنن؟!!
اینکه 19 نفر عضو و حدود 100 نفر مهمان باشن آزار دهنده نیست؟!! Angry خوب همه عضو بشن دیگه یا login کنن.خیلی ها نمیخوان به سوالات مردم جواب بدن ترجیح میدن فقط از امکانات برای خودشون استفاده کنن،دلیلش اینه که حرصم میگیره.
نقل قول  

آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-05-2012, 01:46 AM
سلام دوست من
اينكه محدوديتى براى مهمانان قائل بشيم يا نه برميگرده به اينكه هدفمون براى اين فروم چى بوده و هست، خب مسلماً جوابش كمك هست، حالا اينكه كسى عضو باشه يا صرفاً نه زياد اهميتى نداره. هدف نا كمك است البته اين هم اضافه كنم كه براى دانلود منابع بايستى در سايت عضو باشند.

ارادت
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Rainbow  28-05-2012, 08:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-05-2012, 08:35 PM توسط ahmadpashaei.)
سلام
میگم چرا تاپیک ترکیه در جای خودش نیست و باعث سردر گمی تازه واردها شده.لطفا در لیست کشورهای اروپایی اضافه کنید.الان اینجاست!!ا
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

28-05-2012, 10:47 PM
احمد جان
حرف شما متینه. من اون تاپیک رو منتقل کردم به انجمن سایر کشورهای اروپایی.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

27-06-2012, 01:07 AM
سلامSmile ببخشید من یه سوالی داشتم البته خیلی مطمئن نبودم کجا بپرسم .
فروم فرهنگی چرا بسته شده؟ دیگه راه نمیفته؟ به نظر خیلی جالب میومده حیف شد دیر رسیدم Smile
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (51): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 51 بعدی »