عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
پیشنهادها برای بهینه سازی فروم

صفحه‌ها (51): « قبلی 1 ... 44 45 46 47 48 49 50 51

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پیشنهادها برای بهینه سازی فروم
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-04-2018, 01:25 PM
@sarah9093
بله، حال یا عادت است یا سادگی فروم اما من رضایت دارم. باز هم تصمیم گیرنده من نیستم و منتظر پاسخ آقا بابک عزیز باشید.

پی نوشت: دقیقا منظور شما از ظاهر چیست؟ این عبارت بسیار کلی است، می‌توانید توضیحات دقیق‌تری ارائه کنید؟ مثلا چه امکانی در حال حاضر در فروم نیست، که شما به آن نیاز دارید؟

اگر رابط کاربری است که با یک مثال موضوع را توضیح بدهم. بیش از 4 ماه از سال 2018 میلادی گذشته است، آمار‌ها نشان می‌دهد که درصد بسیار زیادی از کاربران PC در دنیا هنوز از ویندوز 7 که سال 2009 ارائه شد استفاده می‌کنند، ویندوز 8 سال 2012 و ویندوز 10 سال 2015 به بازار ارائه شدند، رابط کاربری تفاوت چشمگیری نداشته اما مردم دنیا به شدت در زمینه تغییر رابط کاربری از خود مقاومت نشان می‌دهند.
ناگفته نماند که ویندوز 10 به مدت 1 سال کاملا رایگان ارائه شد اما باز هم تغییر شگرفی در رشد استفاده از این سیستم عامل دیده نشد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین sarah9093
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-04-2018, 01:37 PM
(22-04-2018, 01:25 PM)automotive نوشته: @sarah9093
بله، حال یا عادت است یا سادگی فروم اما من رضایت دارم. باز هم تصمیم گیرنده من نیستم و منتظر پاسخ آقا بابک عزیز باشید.

پی نوشت: دقیقا منظور شما از ظاهر چیست؟ این عبارت بسیار کلی است، می‌توانید توضیحات دقیق‌تری ارائه کنید؟ مثلا چه امکانی در حال حاضر در فروم نیست، که شما به آن نیاز دارید؟

اگر رابط کاربری است که با یک مثال موضوع را توضیح بدهم. بیش از 4 ماه از سال 2018 میلادی گذشته است، آمار‌ها نشان می‌دهد که درصد بسیار زیادی از کاربران PC در دنیا هنوز از ویندوز 7 که سال 2009 ارائه شد استفاده می‌کنند، ویندوز 8 سال 2012 و ویندوز 10 سال 2015 به بازار ارائه شدند، رابط کاربری تفاوت چشمگیری نداشته اما مردم دنیا به شدت در زمینه تغییر رابط کاربری از خود مقاومت نشان می‌دهند.
ناگفته نماند که ویندوز 10 به مدت 1 سال کاملا رایگان ارائه شد اما باز هم تغییر شگرفی در رشد استفاده از این سیستم عامل دیده نشد.

من اصلا با این سخن شما مشکلی ندارم چون حقیقت محض است! اینکه وقتی ما به یک سیستم و فضایی عادت می کنیم ترکش سخت است و بقول معروف موجب مرض است! شاید هم چون من در بیشتر فرومهایی که عضو بودم چه علمی چه اجتماعی نرم افزار بکار رفته vBulletin  بوده برایم آن فضا آشناتر است و راحت تر.
اما در این سایت برای نمونه خیلی رنگ امیزی روشن است و یکم از جدیت می کاهد (البته این تنها نظر شخصی و برداشت شخصی من استSmile) بعد در این فروم یکمی دسته بندی انجمن ها گیج کننده است. برای نمونه ما در این فروم در بخش گرفتن پذیرش یک انجمنی بنام آزمونها داریم که شامل تافل و آیلتس و جی ار ای هست و بعد در بخش اطلاعات جانبی گرفتن پذیرش هم یک انجمنی بنام زبانهای خارجی داریم که زبان انگلیسی را هم شامل می شو! آیا نمی شود که بخش آزمونهای زبان انگلیسی (تافل ....) هم در همان انجمن زبانهای خارجی باشد؟ کسی که برای تافل آماده می شود قاعدتا نیاز به بهبود زبان انگلیسی اش دارد. یکمی این دسته بندی ها گیج کننده است. البته شاید برای من که عادت به فروم دیگری داشته ام اینگونه باشد. اما در کل اگر بعنوان یک پیشنهاد بهش نگاه شود سپاسگزار خواهم بود.
کاش می آموختیم که "حریم خصوصی" هر کسی مقدس است 
و تجاوز به ان یعنی توهین به مقدسات!

نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

22-04-2018, 08:56 PM
vBulletin خریداریش حدود ۴۰۰ دلار هزینه داره و برای وبسایتی که درآمد خاصی نداره و در شرایطی که نرم افزار رایگانی مثل mybb وجود داره شاید به صرفه نباشه (هزینه های domain و host البته رایگان نیست). اولی مثل ویندوز پولی هست ولی کاربردوست تر هست دومی مثل لینوکس هست رایگانه و قابل دستکاری و سفارشی سازی بیشتری هست. ولی در هر حال هر دو به اصطلاح کار رو انجام میدن. برای خود من هم اون اوایل که با mybb کار می کردم یه مقدار جدید بود ولی بعد از یک ماه عادی میشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین sarah9093
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-04-2018, 09:03 PM
(22-04-2018, 08:56 PM)M1KE نوشته: vBulletin خریداریش حدود ۴۰۰ دلار هزینه داره و برای وبسایتی که درآمد خاصی نداره و در شرایطی که نرم افزار رایگانی مثل mybb وجود داره شاید به صرفه نباشه (هزینه های domain و host البته رایگان نیست). اولی مثل ویندوز پولی هست ولی کاربردوست تر هست دومی مثل لینوکس هست رایگانه و قابل دستکاری و سفارشی سازی بیشتری هست. ولی در هر حال هر دو به اصطلاح کار رو انجام میدن. برای خود من هم اون اوایل که با mybb کار می کردم یه مقدار جدید بود ولی بعد از یک ماه عادی میشه.

فاکتور اقتصادی بودن را در نظر نگرفته بودم! خب پس از این لحاظ چاره ای نیست اما نمی شود دستکم از لحاظ ظاهری و رنگ و گرافیکی یک کاری کرد؟ راستش من چند سال است که اینجا را می شناسم ولی هنوز عادت نکرده امSmile شاید هم چون کاربرش نبودم از اینرو...
کاش می آموختیم که "حریم خصوصی" هر کسی مقدس است 
و تجاوز به ان یعنی توهین به مقدسات!

نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

23-04-2018, 04:29 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-04-2018, 04:30 AM توسط M1KE.)
همین طوره به نظرم یه مدت که باهاش عملی کار کنید بهش عادت می کنید. رنگهای آبی و خاکستری هم که پیش فرض رنگ پنجره های ویندوز ۹۸ بود و رنگ های به نسبت جدی به حساب میان. فروم های تفریحی از رنگ های خیلی شادتر و گرمتری استفاده می کنند و معمولا قسمت مشخصات کاربری در حالت کلاسیک و کنار پست ها نمایش داده میشه که فضای نسبتا زیادی رو برای پست های حتی کوتاه به خودشون اختصاص میدن (در اینجا هم البته خود کاربر میتونه از قسمت ویرایش تنظیمات در اون بالا، حالت نمایش پست ها رو به شکل کلاسیک برگردونه یا مثلا برخی چیزها مثل آواتارها و امضاها رو غیرفعال کنه که صفحه خلوت بشه). در کل اینها حالت سلیقه ای داره و بعد یه مدت چشم آدم به اونها عادت می کنه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-04-2018, 09:32 AM
دوستان بیشتر نکات رو گفتند. موقع انتخاب نرم‌افزار گزینه‌های مختلفی رو بررسی کردم و در نهایت به خاطر کارایی، ساده‌تر بودن ایجاد تغییرات، و قیمت در نهایت mybb انتخاب شد و تا الان هم به نظر من گزینه خوبی بوده. از نظر امکانات واقعا فرق مهمی بین اغلب این نرم‌افزارها نیست و کارایی اصلی خیلی از این‌ها مشابهه. قسمت رنگ و ظاهر از خود نرم‌افزار جداست و این شکل و شمایل فعلی سایت، شکل و رنگ mybb نیست و شخصی‌سازی شده و قابل تغییر هم هست. در مقطعی چندین رنگ مختلف داشتیم که می‌تونستید در کنترل پنل انتخاب کنید، اما بعد از مدتی به خاطر مشکلات زیاد به‌روزسازی این قالب‌های مختلف، تصمیم گرفتیم که فقط یک قالب رنگی اصلی برای نسخه فارسی داشته باشیم. مشکل اصلی انتخاب رنگ اینه که بسیار سلیقه‌ایه و هر کسی نظر متفاوتی داره. بعد از بررسی گزینه‌های مختلف، به این نتیجه رسیدیم که بهترین حالت، استفاده از رنگ‌های خنثی برای پس‌زمینه و قسمت عمده فضای صفحاته. گزینه‌های دیگه معمولا بیشتر بحث‌برانگیز هستند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (51): « قبلی 1 ... 44 45 46 47 48 49 50 51