عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا پزشکی در ایتالیا

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پزشکی در ایتالیا
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
27-07-2015, 07:14 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-07-2015, 09:11 AM توسط Shihan.)
(27-07-2015, 03:28 PM)TMNT1 نوشته: سلام 
خیلی ممنون از راهنماییتون 
پس با این شرایط یعنی فقط دیپلم و پیش دانشگاهیم برای اثبات این هست من در دبیرستان تحصیل کردم و موارد اصلی در پذیرش من نمره زبان و امتحان ورودی است 
به نظر شما احتمال پذیرش من با این شرایط  در دانشگاه های بین چه رتبه ایی بالاتر هست ; برای مثال من دانشگاه های university of brescia و university of bari و university of messina رو در نظر دارم با رتبه جهانی بین 600 تا 700 آیا این ها درست هستن اقدام کنم یا دنبال دانشگاه های با رنکینگ بالاتر برم ( با فرض بر این که نمره زبان ایتالیایی و آلفا تست در حد خوب تا خیلی خوب باشه ) 

و یه سوال مهم : فرمی که من از طرف سفارت می دن و می گن علاقه مند تحصبل چه رشته ای در کدوم دانشگاه هستی ، فقط اجازه انتخاب یک رشته دارم یا می تونم چند تا انتخاب رشته در چند دانشگاه مختلف رو داشته باشم

و به جز سفارت شما جایی رو سراغ ندارید که کتاب آلفا تست پزشکی رو بشه خرید اگه اینترنتی باشه که خیلی بهتر می شه چون من تو شهرستان زندگی می کنم و سفارت فقط امکان خرید حضوری فکر کنم داره 

ممنون می شم بازم راهنماییم کنید

شما اگر نمره مناسبی در ازمون ایتالیایی گرفتی چون مدارک و معدل دیپلمت خوبه به نظرم نیاز نیست به دانشگاههای دور و نااشنایی اقدام کنی برای رنک های بهتر و دانشگاههای معروفتر میتونی اقدام کنی.
خیر برای هرچند دانشگاه میتونی اما در اخر فقط باید یکی رو تایید کنی و اقدام کنی.
از موسسات ایتالیایی زبان که تدریس میکنن هم ممکنه نسخه برای فروش داشته باشن بهتره اونجام سر بزنی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین TMNT1
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
29-07-2015, 01:39 AM
خیلی ممنون از پاسخ های شما دوستان عزیز 

آقای Iman.s حرف شما درست هستش من خیلی زود دارم به این مسائل فکر می کنم ولی من یک بار متاسفانه به دلیل پشت گوش انداختن این مسائل شکست بدی خوردم (به عنوان فالوشیپ قبول شده بودم ولی نتونستم مدارکم را برای ترجمه و تائید مدارک آزاد کنم ) 

mr.voltage عزیز یک روش خیلی جالب پیدا کردم به این صورت که می تونم از قسمت google book  کتاب آلفا تست 1200 تست رو به صورت آنلاین به خونم یا حتی چون این کتاب ها به صورت عکس ذخیره شدن کد اون صفحه رو از طریق مرورگر باز کنم و کد عکس رو برداشته و کپیش کنم 

من الان دارم از برنامه Rosseta stone و dullingo استفاده می کنم ولی متاسفانه یک مقدار دیر شروع کردم و از برنامه ام عقب هستم ولی دارم تمام تلاشم رو می کنم برای امتحان 

تو انجمن تو کجا می تونم این سوال رو مطرح کنم : برای آزاد کردن مدارکم برای ترجمه از دبیرستان می تونم چه کاری کنم ( آیا امکانش هست نامه از جایی بیارم یا وثیقه بزارم هر چقدر که باشه ) مدرسه من تا حالا مدرکی رو برای ترجمه نداده فقط می گن از دانشگاه مورد نظر نامه بیار یا کارت پایان خدمت ، واقعا فکرم رو مشغول کرده
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

07-12-2015, 03:06 PM
من میخوام واسه پزشکی ایتالیا آزمون imat بدم اما از طریق موسسع ها خیلی گرون میشه.میشه خودم اقدام کنم؟ اگه میشه چجوریه
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

10-12-2015, 04:27 AM
سلام من میخوام واسه رشته پزشکی یا داروسازی اقدام کنم معدل دیپلمم 17 هست معدل آیلس زبانمم 7 بنظرشما شانس قبولی دارم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-12-2015, 09:31 AM
(10-12-2015, 04:27 AM)مهمان نوشته: سلام من میخوام واسه رشته پزشکی یا داروسازی اقدام کنم معدل دیپلمم 17 هست معدل آیلس زبانمم 7 بنظرشما شانس قبولی دارم

شانس شما بستگی به قبولی در ازمون IMAT داره. اخیراً این مورد در خصوص دانشگاههای پاویا و میلان  بوده که به زبان انگلیسی ارائه میشده، اما شما باید دقت کنید الزاماً تنها مدرک زبان داشتن و رفتن برای ایتالیا راحت نیست!! درمقطع لیسانس باید در ازمون پزشکی IMAT که توسط سفارت ایتالیا و وزارت علوم و اموزش عالی این کشور در نقاط مختلف دنیا اجرا میشه شرکت کنند. ظاهراً دبی یکی از مراکز برای این ازمون انتخاب شده است و زمانش هم هر سال بین ( مارچ تا اپریل هر سال) برگزار میشه. پس از قبولی در این ازمون که به زبان انگلیسی است و قبولی اجازه درخواست روادید دانشجویی و تحصیل در پزشکی به انگلیسی در ایتالیا فراهم خواهد بود. البته از نمونه سوالات و منابعی که ازمون استخراج میشه به ریاضیات، شیمی ، فیزیک و هوش و اطلاعات عمومی اشاره کرد که شامل 60 سوال 5 گزینه ای می باشد.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
10-12-2015, 09:39 AM
(07-12-2015, 03:06 PM)مهمان نوشته: من میخوام واسه پزشکی ایتالیا آزمون imat بدم اما از طریق موسسع ها خیلی گرون میشه.میشه خودم اقدام کنم؟ اگه میشه چجوریه

هزینه ازمون 165 دلار امریکاست. و نزدیکترین حوزه امتحانی دبی (امارات) و دوحه (قطر) هست. اینجا ، اطلاعات کلی درباره ازمون ارائه شده حتی میتونی فایل PDF رو مطالعه کنید.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

11-12-2015, 01:47 AM
سلام خسته نباشيد من ٢٢ سالمه و ميخوام براي رشته دندون پزشكي به زبان انگليسي از دانشگاهاي ايتاليا پذيرش بگيرم اول اينكه ليست دانشگاها به زبان انگليسي در اين رشته را ميخواهم و دوم نميدونم از كجا شروع كنم اول مداركمو ترجمه كنم به ايتاليايي بيارم سفارت؟ چه مداركي؟ و اينكه ميشه مدرك زبانو ديرتر اراءه داد چون در حال يادگيري زبان هستم تا چه تاريخي براي پذيرش در سال ٢٠١٦ مهلت دارم كه مداركمو بدم؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-12-2015, 09:58 AM
(11-12-2015, 01:47 AM)مهمان نوشته: سلام خسته نباشيد من ٢٢ سالمه و ميخوام براي رشته دندون پزشكي به زبان انگليسي از دانشگاهاي ايتاليا پذيرش بگيرم اول اينكه ليست دانشگاها به زبان انگليسي در اين رشته را ميخواهم و دوم نميدونم از كجا شروع كنم اول مداركمو ترجمه كنم به ايتاليايي بيارم سفارت؟ چه مداركي؟  و اينكه ميشه مدرك زبانو ديرتر اراءه داد چون در حال يادگيري زبان هستم تا چه تاريخي براي پذيرش در سال ٢٠١٦ مهلت دارم كه مداركمو بدم؟

فعلاً 3-4 دانشگاه هستند که دوره به انگلیسی برگزار میکنند. Pavia , Milan , Second University of Naples , La Sapienza دانشگاههای مورد نظر هستن. در تاپیکهای بالا بدقت توضیح داده شده است.
نقل قول  

آفلاین dadgw
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-02-2016, 09:31 AM
دوستان دوره ی پزشکی عمومی، دندان پزشکی، داروسازی و پرستاری در ایتالیا هر کدام چه مدت طول میشکن و اسم level تحصیلیشون همون bachelor و master هستش؟ شهریه ی داشگاه هایی که این رشته ها رو به انگلیسی تدریس میکنن و مورد قبول وزارت علوم ایران هستن در چه حدودیه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-02-2016, 03:47 PM
(12-02-2016, 09:31 AM)dadgw نوشته: دوستان دوره ی پزشکی عمومی، دندان پزشکی، داروسازی و پرستاری در ایتالیا هر کدام چه مدت طول میشکن و اسم level تحصیلیشون همون bachelor و master هستش؟ شهریه ی داشگاه هایی که این رشته ها رو به انگلیسی تدریس میکنن و مورد قبول وزارت علوم ایران هستن در چه حدودیه؟

مدت زمانش حوداً 6 سال طول میکشه و مدرک laurea in medicina به شما اهدا میشه که معدل همون لیسانس هست. در خصوص تایید هم مجری اون وزارت بهداشت است که باید ازشون استعلام بگیرید هنوز در خصوص دانشگاههای انگلیسی زبان در ایتالیا مصوبه ای ارائه نشده. شهریه دانشگاههای پزشکی که تعدادش محدود هست سالیانه بر اساس وب سایت وزارت بهداشت ایتالیا به شرح ذیل است:

When comparing Italy to other European countries that offer medical courses in English, it becomes clear that the tuition fees in the Public Italian medical schools (400-4000€ /year) are nowhere near the 9000+€ that one would pay in eastern European (Hungary, Slovakia etc) or even more in UK  US medical schools .

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 10-05-2025، 08:16 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی