عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا پزشکی در ایتالیا

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پزشکی در ایتالیا
آفلاین armin22
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-04-2015, 08:24 PM
سلام. میخوام واسه داروسازی اقدام کنم ولی معدل دیپلم و پیش دانشگاهیم پایینه. معدل دیپلمم ۱۶.۲۸ و پیش دانشگاهی ۱۳.۲۷  در حال حاضر هم دانشجوی دانشگاه سراسریم توی یه رشته غیر مرتبط. به نظرتون شانسی دارم واسه داروسازی ؟ ۲۳ سالمه. آزمون پزشکی ایتالیا یه سری میگن آسون و حتی فرمالیته س. یه سری هم میگن سخت و جدیه. واقعا موندم چیکار کنم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-04-2015, 06:48 PM
(16-04-2015, 08:24 PM)'armin22' نوشته:
سلام. میخوام واسه داروسازی اقدام کنم ولی معدل دیپلم و پیش دانشگاهیم پایینه. معدل دیپلمم ۱۶.۲۸ و پیش دانشگاهی ۱۳.۲۷  در حال حاضر هم دانشجوی دانشگاه سراسریم توی یه رشته غیر مرتبط. به نظرتون شانسی دارم واسه داروسازی ؟ ۲۳ سالمه. آزمون پزشکی ایتالیا یه سری میگن آسون و حتی فرمالیته س. یه سری هم میگن سخت و جدیه. واقعا موندم چیکار کنم

معدلت بالا نیست. و اینکه دانشگاههای انگلیسی زبان هم خیلی محدود هستن. ازمون رو هم فعلاً کسی ازش اطلاعی نداره که سخته یا خیر اما مسلماً باید مباثی رو که بهتون گفته میشه خوب مطالعه کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین stifler
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-04-2015, 08:18 PM
(16-04-2015, 08:24 PM)'armin22' نوشته:

برای پزشکی تو ایتالیا شرط معدلی فعلا" وجود نداره ، فقط و فقط آزمون آلفاتست مهم هست و فرمالیته هم به هیچ وجه نیست ، چون رشته ی پرطرفداری هستش. اینم سایت آلفاتست که میتونی نمونه سوالات سالهای پیش رو دانلود کنی : http://www.alphatest.it

از لحاظ سن هم فعلا" ایتالیا گیر نیست روی این ماجرا...طرف میشناسم 35 ساله بوده تو ایتالیا پزشکی قبول شده .

ظرفیت دندان پزشکی از همه پایینتره و قبولیش خیلی سخت تره نسبت به پزشکی و  دارو.
نقل قول  

آفلاین wildwolf
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

Rainbow  19-04-2015, 12:42 AM
سلام
اگر آقای MR_voltage محبت کنن و سوال بنده رو جواب بدن خیلی ممنون میشم
من از 4 موسسه معتبر برای پذیرش در رشته پزشکی در مقطع کارشناسی در دانشگاه های انگلیسی زبان پرسیدم
به من گفتن باید آیلتس 6 داشته باشم و تو امتحان IMAT قبول بشم، حله
اصلا نمی دونم این آلفاتست چی هست؟؟؟؟!!!!!!
تعدادی سوال دارم اگر جوب بدهید خیلی خوشحال میشوم
1- آیا شانس قبولی در امتحان IMAT زیاد است در رشته پزشکی؟؟؟
2-من قصد دارم در دانشگاه های انگلیسی زبان بخوانم، آیا IMAT فقط برای دانشگاه های انگلیسی زبان هستند؟؟(اصلا نمیخواهم وارد دانشگاه های ایتالیایی زبان بشوم)
3-دانشگاه های انگلیسی زبان و دارای دانشکده پزشکی کدامند؟
4-آیا منابع خوبی برای امتحان IMAT وجود دارد؟(بخصوص که از 30 سوال اطلاعات عمومی، تعداد کمی در مدارس ایران تدریس میشوند)
5-آیا مانعی بجز آیلتس و IMAT بین دانشجویان رشته پزشکی و ایتالیا وجود دارد؟؟
6-با توجه به تجارب شما، حدودا چند نفر از دانش آموزان ایرانی در امتحان IMAT در دبی شرکت میکنند هرساله(منظورم اینکه چند درصد از ایرانیان سهمیه 77 نفری کشور های غیر اروپایی را پر میکنند؟؟)
[font]خیلی ممنوننننننننننن [/font]
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-04-2015, 09:11 PM
(19-04-2015, 12:42 AM)'wildwolf' نوشته: سلام
اگر آقای MR_voltage محبت کنن و سوال بنده رو جواب بدن خیلی ممنون میشم
من از 4 موسسه معتبر برای پذیرش در رشته پزشکی در مقطع کارشناسی در دانشگاه های انگلیسی زبان پرسیدم
به من گفتن باید آیلتس 6 داشته باشم و تو امتحان IMAT قبول بشم، حله
اصلا نمی دونم این آلفاتست چی هست؟؟؟؟!!!!!!
تعدادی سوال دارم اگر جوب بدهید خیلی خوشحال میشوم
1- آیا شانس قبولی در امتحان IMAT زیاد است در رشته پزشکی؟؟؟
2-من قصد دارم در دانشگاه های انگلیسی زبان بخوانم، آیا IMAT فقط برای دانشگاه های انگلیسی زبان هستند؟؟(اصلا نمیخواهم وارد دانشگاه های ایتالیایی زبان بشوم)
3-دانشگاه های انگلیسی زبان و دارای دانشکده پزشکی کدامند؟
4-آیا منابع خوبی برای امتحان IMAT وجود دارد؟(بخصوص که از 30 سوال اطلاعات عمومی، تعداد کمی در مدارس ایران تدریس میشوند)
5-آیا مانعی بجز آیلتس و IMAT بین دانشجویان رشته پزشکی و ایتالیا وجود دارد؟؟
6-با توجه به تجارب شما، حدودا چند نفر از دانش آموزان ایرانی در امتحان IMAT در دبی شرکت میکنند هرساله(منظورم اینکه چند درصد از ایرانیان سهمیه 77 نفری کشور های غیر اروپایی را پر میکنند؟؟)
خیلی ممنوننننننننننن 

دروود بر شما.
دوست عزیز ، من خودم خیلی در متن این ازمون نیستم و جوابها همواره براساس مستنداتی بیان میشن که برخی از دوستان نقل قول درست کردن.
1- میشه گفت هم بله هم خیر. زیرا اگر مواد ازمون رو خوب بخونی میتونی از پسش بر بیای. در پست بالا دوستمون اشاره کردن.
2- برای اکثر رشته های پزشکی که به انگلیسی ارائه میشن. اما خب دوره پزشکی  انگلیسی محدود هستن.
3- من دانشگاههای Pavia, Rome , Milan رو تنها میدونم به انگلیسی است اما باقی همه به زبان ایتالیایی. 
4- من تنها منبع موثقی که پیدا کردم از خود دانشگاه پاویا بود اینجا که به برخی کتب اشاره کرده است.
5- تا اونجا که میدونم همین دو ازمون تنها موردها هستند.
6- اطلاعی ندارم!!! 
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین mama
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-06-2015, 09:44 AM
سلاممن تصمیم دارم در امتحان ورودی پزشکی ایتالیا رو در دبی شرکت کنم آیا لازمه در سفارت ایتالیا در تهران تشکیل پرونده بدم یا نه. چون مدرک زبانم هنوز آماده نیست و نمیدونم سفارت بدون مدرک زبان پرونده تشکیل میده یا نه. لطفا مرا راهنمایی کنید ممنونم
نقل قول  

آفلاین TMNT1
**
نقل قول

25-07-2015, 02:17 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-07-2015, 02:20 AM توسط TMNT1. دلیل ویرایش: ناقص بودن جمله )
سلام 

من دارم زبان ایتالیایی می خونم  و خودم رو برای امتحان استرنی مدرسه آماده می کنم  و چند تا سوال داشتم 

1. من مدارک زیادی دارم مثل حلال اهمر ، مقام در مسابقات زیست فناوری و وبلاگ نویسی و .... به نظر شما مدارک رو ترجمه کنم یا فقط از اون ها در رزومه ام نام ببرم و توضیح بدم 
2. معدل دیپلم من یک مقدار پایینه 16.87 و دلیلشم اینکه سال سوم دبیرستان موقع امتحانات خرداد پدربزرگم فوت کرد به نظر شما این مطلب رو در رزومه مطرح کنم و چجوری اثبات کنم که دارم راست می گم (معدل نوبت اولم طرفای 18.70 هستش )
3. من یک مقدار دچار ابهام شدم در فرایند پذیرش بعد امتحان زبان ایتالیایی ، یک فرم پر می کنیم که به چه رشته ای علاقه مند هستم و کدوم دانشگاه ، سفارت اون رو به دانشگاه می ده ( تا اینجا درسته ؟؟؟ ) و اگه دانشگاه قبول کرد سفارت ویزا می ده که برم تو کشور ایتالیا و امتحان آلفا تست یا IMAT  v رو بدم ؟؟؟ 
4. فرایند بالایی (شماره 3 ) از امتحان تا زمانی که سفارت اعلام کنه دانشگاه علاقه داره قبولت کنه چقدر طول می کشه ؟ 
5. آیا تفاوتی بین پذیرش دانشجو ها در دانشگاه های رتبه بالاتر با پایین تر هست ؟

و راستی ببخشید دارم اینجا مطرح می کنم : به جز ایتالیا کشور دیگه ای رو سراغ دارید که مدرک معتبر مثل ایتالیا داشته باشه و هزینه تحصیل پزشکی در اون جا مثل ایتالیا مناسب باشه ؟؟؟

ممنون می شم جواب من رو بدید
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-07-2015, 08:30 PM
(25-07-2015, 02:17 AM)TMNT1 نوشته: سلام 

من دارم زبان ایتالیایی می خونم  و خودم رو برای امتحان استرنی مدرسه آماده می کنم  و چند تا سوال داشتم 

1. من مدارک زیادی دارم مثل حلال اهمر ، مقام در مسابقات زیست فناوری و وبلاگ نویسی و .... به نظر شما مدارک رو ترجمه کنم یا فقط از اون ها در رزومه ام نام ببرم و توضیح بدم 
2. معدل دیپلم من یک مقدار پایینه 16.87 و دلیلشم اینکه سال سوم دبیرستان موقع امتحانات خرداد پدربزرگم فوت کرد به نظر شما این مطلب رو در رزومه مطرح کنم و چجوری اثبات کنم که دارم راست می گم (معدل نوبت اولم طرفای 18.70 هستش )
3. من یک مقدار دچار ابهام شدم در فرایند پذیرش بعد امتحان زبان ایتالیایی ، یک فرم پر می کنیم که به چه رشته ای علاقه مند هستم و کدوم دانشگاه ، سفارت اون رو به دانشگاه می ده ( تا اینجا درسته ؟؟؟ ) و اگه دانشگاه قبول کرد سفارت ویزا می ده که برم تو کشور ایتالیا و امتحان آلفا تست یا IMAT  v رو بدم ؟؟؟ 
4. فرایند بالایی (شماره 3 ) از امتحان تا زمانی که سفارت اعلام کنه دانشگاه علاقه داره قبولت کنه چقدر طول می کشه ؟ 
5. آیا تفاوتی بین پذیرش دانشجو ها در دانشگاه های رتبه بالاتر با پایین تر هست ؟

و راستی ببخشید دارم اینجا مطرح می کنم : به جز ایتالیا کشور دیگه ای رو سراغ دارید که مدرک معتبر مثل ایتالیا داشته باشه و هزینه تحصیل پزشکی در اون جا مثل ایتالیا مناسب باشه ؟؟؟

ممنون می شم جواب من رو بدید

1- تاثیر خاصی نداره.
2- هیچ ربطی نداره و بهش نگاهم نمیکنن. پس بهتره ننویسی
3- بله. ضمناً اگر در ازمون استرنی قبول بشی مدرسه ایتالیایی خودش وابسته به سفارته کمکت میکنه.
4- بستگی داره کی ازمون داده باشی اما نباید بیشتر از 6-8 ماه باشه
5- بله. براساس معدل و نمره زبان استرنی
- سوال اخر: وقتی زبان ایتالیایی میخونی تنها شانست رو برای ایتالیا داری محک میزنی پس جای دیگری نمیشه. یا باید المانی بخونی یا اسپانیایی که چند کشور بیشتری هستن. اصولاً در رشته پزشکی به زبان انگلیسی بسیار هزینه بردار و گرون هست
نقل قول  

آفلاین TMNT1
**
نقل قول

27-07-2015, 03:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-07-2015, 03:39 PM توسط TMNT1. دلیل ویرایش: missing )
(25-07-2015, 08:30 PM)Mr-Voltage نوشته: 1- تاثیر خاصی نداره.
2- هیچ ربطی نداره و بهش نگاهم نمیکنن. پس بهتره ننویسی
3- بله. ضمناً اگر در ازمون استرنی قبول بشی مدرسه ایتالیایی خودش وابسته به سفارته کمکت میکنه.
4- بستگی داره کی ازمون داده باشی اما نباید بیشتر از 6-8 ماه باشه
5- بله. براساس معدل و نمره زبان استرنی
- سوال اخر: وقتی زبان ایتالیایی میخونی تنها شانست رو برای ایتالیا داری محک میزنی پس جای دیگری نمیشه. یا باید المانی بخونی یا اسپانیایی که چند کشور بیشتری هستن. اصولاً در رشته پزشکی به زبان انگلیسی بسیار هزینه بردار و گرون هست

سلام 
خیلی ممنون از راهنماییتون 
پس با این شرایط یعنی فقط دیپلم و پیش دانشگاهیم برای اثبات این هست من در دبیرستان تحصیل کردم و موارد اصلی در پذیرش من نمره زبان و امتحان ورودی است 
به نظر شما احتمال پذیرش من با این شرایط  در دانشگاه های بین چه رتبه ایی بالاتر هست ; برای مثال من دانشگاه های university of brescia و university of bari و university of messina رو در نظر دارم با رتبه جهانی بین 600 تا 700 آیا این ها درست هستن اقدام کنم یا دنبال دانشگاه های با رنکینگ بالاتر برم ( با فرض بر این که نمره زبان ایتالیایی و آلفا تست در حد خوب تا خیلی خوب باشه ) 

و یه سوال مهم : فرمی که من از طرف سفارت می دن و می گن علاقه مند تحصبل چه رشته ای در کدوم دانشگاه هستی ، فقط اجازه انتخاب یک رشته دارم یا می تونم چند تا انتخاب رشته در چند دانشگاه مختلف رو داشته باشم

و به جز سفارت شما جایی رو سراغ ندارید که کتاب آلفا تست پزشکی رو بشه خرید اگه اینترنتی باشه که خیلی بهتر می شه چون من تو شهرستان زندگی می کنم و سفارت فقط امکان خرید حضوری فکر کنم داره 

ممنون می شم بازم راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین Iman.S
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-07-2015, 05:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-07-2015, 05:59 PM توسط Iman.S.)
(27-07-2015, 03:28 PM)TMNT1 نوشته: سلام 
خیلی ممنون از راهنماییتون 
پس با این شرایط یعنی فقط دیپلم و پیش دانشگاهیم برای اثبات این هست من در دبیرستان تحصیل کردم و موارد اصلی در پذیرش من نمره زبان و امتحان ورودی است 
به نظر شما احتمال پذیرش من با این شرایط  در دانشگاه های بین چه رتبه ایی بالاتر هست ; برای مثال من دانشگاه های university of brescia و university of bari و university of messina رو در نظر دارم با رتبه جهانی بین 600 تا 700 آیا این ها درست هستن اقدام کنم یا دنبال دانشگاه های با رنکینگ بالاتر برم ( با فرض بر این که نمره زبان ایتالیایی و آلفا تست در حد خوب تا خیلی خوب باشه ) 

و یه سوال مهم : فرمی که من از طرف سفارت می دن و می گن علاقه مند تحصبل چه رشته ای در کدوم دانشگاه هستی ، فقط اجازه انتخاب یک رشته دارم یا می تونم چند تا انتخاب رشته در چند دانشگاه مختلف رو داشته باشم

و به جز سفارت شما جایی رو سراغ ندارید که کتاب آلفا تست پزشکی رو بشه خرید اگه اینترنتی باشه که خیلی بهتر می شه چون من تو شهرستان زندگی می کنم و سفارت فقط امکان خرید حضوری فکر کنم داره 

ممنون می شم بازم راهنماییم کنید

سلام دوست عزیز، من در مورد جواب سوالاتون نمیخوام چیزی بگم چون دوستان دیگه، با تجربه ی بیشتر، خیلی بهتر میتونن پاسختون رو بدن،
فقط یه توصیه ی دوستانه، الان با آلفا تست و مسایل دیگه، وقت و فکر خودتون رو مشغول نکنید، برای اونا و حتی انتخاب رشته و دانشگاه هنوز خیلی وقت دارید، چیزی که الان در مضیقه ی زمانی قرار داره آزمون استرنی هست، به یاد داشته باشید که در حدود 4 ماه دیگه بیشتر نمونده، و اگه از خان استرنی عبور نکنید، شانستون خیلی خیلی پایین میاد، ضمن اینکه وقتی تو استرنی قبول بشید خود مدرسه به همه سوالهای شما در زمینه انتخاب بهترین دانشگاه برای شرایط شما پاسخ میده( البته باید یه 50 یورو اضافه بر هزینه ی استرنی بپردازید برای اونیتالیا) (راستی استرنی امسال مستقیما توسط دانشگاه سینا برگزار میشه و خیلی خیلی سختتر از سالهای پیش)
با امید موفقیت شما.
!In bocca chiusa non entrano mosche
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 10-05-2025، 08:14 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی